Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarışma: Radyomuz için Jingle

Alevimen
13.01.2007, 02:41
Merhaba kıymetli Dostlar

Forum adına yeni interaktif bir etkinlik düzenliyoruz. Forumuza özgü radyomuz (www.aleviradyo.com şu an sayfa pek güncel deyil kusura bakmayın :cool: ) için jingle arıyoruz.

Jingle nedir?
Fon müziğidir, kısa, akılda kalıcı ve ayırdedici özellikleri olan (sözlü) bir fon müziği. Birçok profesyonel radyolarda bir kaç türkü arası dinlediğimiz radyo tanıtım müziği.

Farklı Jingle türleri var, nasıl birşey bekleniyor?
Bizim radyomuzda genelde türkülere yer veriliyor, gene biraz türkü tarzında en fazla 30 saniye süren bir jingle olmalı.

Sadece müzik mi yoksa sözlerde olmalı mı?
Kişisel çalışmanıza bağlı, sadece müziklide gönderebilirsiniz ama daha yakışık olması için 'aleviforum un radyosu' veya 'aleviforum.com' gibi sözlerin geçmesi çok iyi olur. Ayrıca aleviforum.com resmi internet dizin-kategorilerde 'Çağdaş ve Özgün tartışma platform' olarak geçiyor, bunuda slogan olarak kullanabilirsiniz.. Tüm detaylar sizi kalmıştır. Yaratıcılığınızı gösterin

Dosya boyutu ve formatı?
.mp3 veya .wav olması tercih edilir, boyut hakkında herhangi bir sınırlandırma yoktur.

Ödül var mıdır :) ?
Evet, şiir yarışmasında gibi aleviforum.com onur ödülleri veriliyor. Bu yarışma için şöyle bir kelebek hazırladık:
http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=10009&stc=1&d=1168648608

Kim katılabilir?
Tüm gönüllü dostlarımız.

Kime, ne zamana kadar projemi göndereyim?
rapidshare.com gibi dosya barındırma sitelerine yükleyip ardından'da bana Özel Mesaj'la linki gönderin, böylece yarışmaya dahil olacaksınız.

Son katılım tarihi: Süresiz, 7-8 proje geldiğinde sonuçlanabilir
Tüm gönderilen Jingle'ler arasında açık alanda bir oylama yapılacaktır, en fazla oy alan Jingle bizim resmi radyo jinglemiz olacaktır :turned:

Saygılar
Alevimen

Not: bu topik altında elbette sorular, fikirler ve düşüncelerinizi yazıya dökebilirsiniz. :walkman:

Akayizm
13.01.2007, 03:23
Güzel Olmus :)

Jingle Yapamam Ama Radyomuza ve Forumumuza Süper Logolar Yapabilirim :)
Bide Radyomuz Icin Radyo Temalari Falan Ayarlayabilirim

Benim Adim Hidir Elimden Gelen Budur :)

SoyLeTmez05
13.01.2007, 22:38
Hocam Bende Dj Lİk Yapiorum...
Mİx,fon Muzİkklerİ,beste Vb.
Emİn Olun Çok GÜzel Bİr Jİngle GÖndercem Sİze...:)

AnGeNehM
13.01.2007, 23:34
Yarısma bitiş tarihi hakkında biLgi aLabiLirmiyim

Alevimen
13.01.2007, 23:40
Yarısma bitiş tarihi hakkında biLgi aLabiLirmiyim

20 ocak 2007 :thumbup1:

Nesimi
14.01.2007, 02:42
hadi bakalım hayırlı olsun. Eminim gönüllü ve yetenkli dostlar vardır.

caylo
15.01.2007, 15:46
cok guzel bır dusunce umarım herkes ıcın hayırlı olur

freezer
15.01.2007, 18:05
bencede cok güzel asimile olmus insanımızı bir nebze kendine getirmek için cok iyi bir fikir bu radyo. jingle için calısırız. bu işler gonullu olunca daha güzel sonuclar elde edilir. herkesin emegine sağlık.

ZülfüKakul
16.01.2007, 12:14
Elimde yarım dakikalık güzel bir çalışma var(enstrümantel).
Belki birinci olacak kadar iddalı değil(sözler olmadığı için) ama ben yinede göndereyim :)
Çorbada tuzumuz bulunsun :)

hasret_eylul
16.01.2007, 12:45
güzel bir organizasyon gerçekten.. yetiştirebilirsem yada fırsatım olursa yardımcı olmaya çalışacağım...

seyhanbakar
17.01.2007, 19:40
elimden geldiğince :biggrin:

FeHealth
17.01.2007, 21:03
aceba deyiş / nefes türü müzikler gönderebilirmiyiz?

Alevimen
17.01.2007, 22:02
aceba deyiş / nefes türü müzikler gönderebilirmiyiz?

evet..

pınar_86
18.01.2007, 15:16
Alevimen süper fikir gerçekten bence burada yapılacak dayanışmayla herkez bildiği alanda ve yetenekleri doğrultusunda siteyi çok daha mükemmel hale getirebiliriz.üyeler boşuna mı var canım :D:P
benim nacizane bir tavsiyem var ama bu sadece görüntüyle alakalı pek öyle faydalı bişey olmasada söylemek istedim örneğin profil ayarlarımızla profilimzdeki arka plana renk oluşturabilsek veya kendimize özgü müzik kutusu koyabilsek animasyonla güzelleştirebilsek renkli bir görüntü oluştururdu.
şimdiden jingle için uğraşıcak olan arkadaşlara başarılar kolay gelsin.

xolxol_12
18.01.2007, 17:30
Radipshare.com a atmayı bir türlü beceremedim =)

Alevimen
18.01.2007, 17:38
Radipshare.com a atmayı bir türlü beceremedim =)
başka şekil yollamaya çalışın. emaillede yollayabilirsiniz: info@aleviforum.com

ismailseldag
19.01.2007, 21:51
umarım güzel bir müzik olur,bende yapmaya çalıştım ama olmadı yetenekli canları bekliyorum artık...20 ocak ta belli olur inş...

Tanerxxx
20.01.2007, 01:39
eğer sınavlardan başımı kaldıra bilirsem sizlere güzel bir jingıl yapabilirim herhalde ama önce sınavlarımı bitirmem lazım inş o zamana kadar jingil seçimleri bitmez:)

LaDY
20.01.2007, 01:42
eğer sınavlardan başımı kaldıra bilirsem sizlere güzel bir jingıl yapabilirim herhalde ama önce sınavlarımı bitirmem lazım inş o zamana kadar jingil seçimleri bitmez:)

tabi ki sınavların daha önemli...

Son katılım tarihi: 20 Ocak 2007

dennis
23.01.2007, 08:52
Canlar benimde finaller vardı forumumuzu ne zamandır ziyaret edemiyordum.
bende bir cıngıl hazırlayıp göndermek isterim kabul ederseniz

CeReNnN
31.01.2007, 04:09
öncelikle merhabalar ve başarılar dilerim umarım dilediğniz bi jingle bulabilrsiniz bende djlik yapıyorum ama yaptığım jingle nasıl link yapılabilir bilmiyorum ve zaten sanırım yarışma bitiş tarihi 20 ocak 2007 imiş kaçırdım yani ...

cagdascetin
31.01.2007, 04:12
öncelikle merhabalar ve başarılar dilerim umarım dilediğniz bi jingle bulabilrsiniz bende djlik yapıyorum ama yaptığım jingle nasıl link yapılabilir bilmiyorum ve zaten sanırım yarışma bitiş tarihi 20 ocak 2007 imiş kaçırdım yani ...

Merhaba Sevgili CeReNnN;

Yarışma bitiş tarihi sonradan herhangi bir değişiklik olmadıysa uzatıldı.

Ayrıca Dosya Upload için http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=22573

Bu topiği kontrol edin isterseniz.Rapid Share dosya upload antılmıştır.

Saygılarımla...

Servan
08.02.2007, 12:08
katılımcılara basrılar dilerim.

PirO_62
16.03.2007, 16:32
Radyo İçin Güzel Bir Uygulama..

Ahh birde ses olsa bende katılırdım kesinlikle ama yok işte.. Slogan Hazır :D:D

Denedim.. Bu Ses ile sanırım Radyoya uğramaz kimse

Forumda Çok güzel sesi olan canlarımız var katılımın yüksek olacağını umuyorum...

maymay
16.03.2007, 16:41
Radyo İçin Güzel Bir Uygulama..

Ahh birde ses olsa bende katılırdım kesinlikle ama yok işte.. Slogan Hazır :D:D

Denedim.. Bu Ses ile sanırım Radyoya uğramaz kimse

Forumda Çok güzel sesi olan canlarımız var katılımın yüksek olacağını umuyorum...

Yanlis bilmiyorsam, jingle sesizde olabilir. :001_rolle

PirO_62
16.03.2007, 16:47
Yanlis bilmiyorsam, jingle sesizde olabilir. :001_rolle

Evet Onu Biliyorum Küçük :001_tt2: :001_tt2:

Ama Radyonun Ve Forumun tanıtımı açısından daha iyi olacağı için sözlü kısma takıldım can.. Hem Kendinden bir şeyler katmış olacaksın yarışma Formatı sonuçta :kiss: :kiss:

maymay
16.03.2007, 16:50
Evet Onu Biliyorum Küçük :001_tt2: :001_tt2:

Ama Radyonun Ve Forumun tanıtımı açısından daha iyi olacağı için sözlü kısma takıldım can.. Hem Kendinden bir şeyler katmış olacaksın yarışma Formatı sonuçta :kiss: :kiss:

Evet, ama sesini programlarlan degistire bilirsin, meselah Dark Vadorun sesini alirsin :D