Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiniyorum Flash Tv KÜstÜm Show

elcordobes
14.01.2007, 03:19
Sevgili Dostlar tesadüfen kanalları değiştirirken bugün izledim programı ve de hayretler içinde kaldım yok böyle bir şey yok böyle bir program Latif Doğan isimli şarkıcının programı ve deyişler semahlar söylenirken söyleyen şahısta dahil olmak üzere seyircilerde garip hareketlerle semah takliti yapmaları, bir tarafta deyişle halay çekenler, hiphopmudur raptopmudur o tarz müziklerin danslarını yapanlar,ayıp yaaa yazık gerçekten fazlanında çok fazlası oldunuz demenin zamanı geldide geçiyor Dostlar! :sook

Nesimi
14.01.2007, 03:51
Flash Tv ne zaman düzgün bir program yapmışki. Şaşmadım doğrusu. Geçenlerde molotof atmışalrdı o Tv kanalının stüdyolarına ne diyeyim hakediyorlarmı :)

odtülü aslan
14.01.2007, 03:56
Özellikle haber spikeri tam bir facia.Bir eylem haberinde bi kişiyi yuvarlak içine alıp okla terörist diye okla gösterecek kadar seviyeleri düşük.

Alevimen
14.01.2007, 04:01
Flash TV daha öncedede başka programlarda alevilği temsil eden kişileri (güya) çağırıp sözün tam anlamıyla boş sohbetler gerçekleştirmiş bir kanaldır. Reyting kazanmak için imaj ve ciddiyeti gözden çıkaranlar oluyor..

Hüseyin69
14.01.2007, 04:17
Sevgili Dostlar tesadüfen kanalları değiştirirken bugün izledim programı ve de hayretler içinde kaldım yok böyle bir şey yok böyle bir program Latif Doğan isimli şarkıcının programı ve deyişler semahlar söylenirken söyleyen şahısta dahil olmak üzere seyircilerde garip hareketlerle semah takliti yapmaları, bir tarafta deyişle halay çekenler, hiphopmudur raptopmudur o tarz müziklerin danslarını yapanlar,ayıp yaaa yazık gerçekten fazlanında çok fazlası oldunuz demenin zamanı geldide geçiyor Dostlar! :sook

bu ha flash tv olmus ha baska tv siz sadece flash tv de izlemissiniz
bunlar olagan seylerdir
daha dogrusu göz yummanin meyveleridir
sakin olun ve nerden nereye geldigini söyle bir düsünün flastv yada diger tv leri kinamakla bir yere varamazsiniz yine joplanan dayak yieyen sizler olursunuz

deyislere poptarzi enstürman koyupta dünyaya acilma adi altinda yapilan cirkinlikleride bir kenara atmayalim

odtülü aslan
14.01.2007, 05:16
deyislere poptarzi enstürman koyupta dünyaya acilma adi altinda yapilan cirkinlikleride bir kenara atmayalim

Kültürümüzün yozlaştırılmasına bende bir alevi olarak karşıyım.Fakat müzik evrenseldir ve alevi deyişleride diğer kültürlerin müziklerinden esinlenerek çoksesli hale getirilebilirki bazı ozanlarımız bugün bunu uygulamaktadırlar.(Erdal Erzincan, Erol Parlak vb.)

Asıl karşı çıkmamız gereken batı kültürünün özentisi içinde yetişip kendi kültürleriyle bağlarını koparanlardır.

cagdascetin
14.01.2007, 09:09
Bunlar farkettiyseniz A TV'de de oluyor. İbo Show'mu herneyse onda.

veya düğünlerde de oluyor.

Daha sonra bu kişiler çıkıyor Biz Müslümanız , Biz Sünniyiz diyorlar.

Ama Kur-an'da ki sözlerden ayetlerden oluşan semahlarımız eşliğinde halay çekmeyi iyi biliyorlar.Rant uğruna kendi kültürünü (Alevi olsun-Sünni Olsun) kullanan kişiler ki kişiliksiz kişilerdir bunlar; işte bu kişilerden nefret ediyorum.Bugüne kadar Flash TV'de kültür adına sosyallik adına yapılan tek bir program görmedim.

Latif DOĞAN vb. kişiler ki geçici kişiler bu ülkede medya önünde kalacak kişileri kültürlü gerçeği gören insanlar belirler.Bunların şöhreti günlük şöhretlerden.Bu konuya fazla girmek istemiyorum.

usLanmaz62
14.01.2007, 10:08
Ya bu flash tv Ali Haydar Veziroğlu nun televizyonu değilmiydi.Benmi yanlış biliyorum?

SivanA SimyacI
14.01.2007, 11:17
Flashın haberlerini gülmek isteyen arkadaşlarım varsa izlesinler Emre abinin dediği gibi spikerleri tam bir facia :D

destiny
14.01.2007, 11:42
gerçektende dur demenin zamanı ama kimsede birşey yapamıyor yorumdan başka keşke elimizden daha fazlası gelse de orada yapılan saygısız hareketlerin hesabı sorunsa.bu insanlar artık alevi insanlarını inançlarını aşşağılamaktan başka işe yaramıyor işleri güçleri bu zaten.azcık insan olsalar azcık kalplerinde sevgi olsa bunun yapılmaması gerektiğini bilirler zaten.AMA ONLARDA NE İNANCA SAYGI NEDE YÜREKLERİNDE SEVGİ YOKKKKKK.İNANIYORUM Kİ BUNLARIN KARŞILIĞINI GERÇEKTEN DİĞER TARAFTA ALACAKLAR.UMARIM BİZİM YAŞADIĞIMIZ ÇEKTİĞİMİZ O ACI DUYGULARIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLİRLER OZAMN...:001_unsur :001_unsur :001_unsur

heval
14.01.2007, 11:59
semah heran gabi bir oyun havası degil.... böyel bir durumda insanları kınıyorum yazık yaaa

nesslimm
14.01.2007, 13:05
ilk çıktıgında alevilerin izledigi kanallardandı ancak tamamen yayın politikasından sapmıs durumda. eglence kanalı haline dönüstürdü kendini begenmedimiz kanallardan bile vahim durumda gerçekten.eglence programlarında dügün salonlarında semahlarımız degislerimiz kullanılıyor. geçen gün cem tv de dedeler bunu tartısmıslardı gerçekten günah bunu yapanlara saygısısızlık diyorlardı . bu gibi önemli unsurların eglence amaçlı kullanılmaya devam edilmesi hala bir takım seyleri algılayamayan insanlaraın kusurudur

KomünistAlevi
14.01.2007, 14:03
KızılKilise,
Flash Tv ne zaman düzgün bir program yapmışki. Şaşmadım doğrusu. Geçenlerde molotof atmışalrdı o Tv kanalının stüdyolarına ne diyeyim hakediyorlarmı

Evet Taksim meydanında gösteri yapan Yoldaşlarımız bu kanalın provakatör halini rahatça görmüş olacaklar ki molotofu direkt bu kanalın camına atmışlar:)

Elimde olsa bende 1 saniye bile düşünmeden bu kanalın içerisine ses bombası atardım...Haddini aşan yayınlar yapıyorlar, Taksim meydanında Türk Askeri Lübnan'a gitmesin diye gösteriler yapılırken bile gösterideki halkımıza, yoldaşlarımıza terörist damgası vurmuştur bu kanal...Polise saldırdılar diye aptalca bir söz bile söylüyor bu kanal haberlerinde...Türk polisinin kimlere ne derecede saldırdığı bellidir...Kimlere sopalarla, coplarla, biber gazları ile saldırdığı bellidir..İnsalar slogan atarken konuşma yaparken üstüne bir canavar gibi atlayan kimdir sorarım size?..Hemde ne atlamak karşıdaki sanki düşmanları, faşist polis yapılanması demek budur işte..1 tane göstericiye 15-20 tane polis saldırıp kafasına gözüne neresine gelirse vurmak nedir sorarım size? Biber gazları ,coplar ,tekmeler, dayaklar vs. vs. say say bitmez...

Ayrıca ,Flash tv izleyen adamın zekasından şüphe ederim ben:)Hem Türk milliyetçiliği yapıcaksınız vatan millet sakarya diyiceksiniz hemde Türk askeri Lübnan'a gitmesin orda öldürülmesin diyen insanlara terörist ve iç karşıklığı çıkaran bir grup vatandaş damgası vurup bu tip muamele ediceksiniz.:yamukgul: ..Sahtekar Flash Tv...:yamukgul:
odtülü aslan,
Özellikle haber spikeri tam bir facia.Bir eylem haberinde bi kişiyi yuvarlak içine alıp okla terörist diye okla gösterecek kadar seviyeleri düşük.

Evet Yoldaş haber spikeri gerçekten çok feci:):)Bazen o haber sunarken stand-up izler gibi oluyorum:)...Dediğin gibi gösteri yapan insanları yuvarlak içine alıpta oklada gösterip Terörist terörist diye yazıp fişlemek nekadar ahlaka ve insanlığa uygundur orasını bilemem...

Sahtekar Flash Tv....:yamukgul:

elcordobes
14.01.2007, 15:33
Merhabalar Dostlar herkesin görüş ve düşünceleri için teşekkür ederim evet çok haklısınız hep bildiğimiz hep tv kanallarında alışa gördüğümüz şeyler bu saçmalıklar ama dün izlediğim saçmalık tam bir rezaletti hele bide utanmadan kafasını zikir ayininde gibi oyana bu yana sallayıp hiphop yapan aptal kızı zoomlayarak göstermesi insanı çileden çıkarmaya yetiyordu. Demişsinizki kınamakla yada forumla eleştirmekle bişey geçmez elimize geçer çok şeyler geçer sevgili Dostlar, sizlerden ricam aşağıdaki linke birkaç satır yazmanız o programınla ilgili görüşlerinizi belirtirseniz birazda olsa kendilerine çeki düzen vereceklerdir umarım vermeleri lazım :)

http://www.flashtv.com.tr/program_kategori.asp?KID=8

rockçı turna
14.01.2007, 15:49
ben bu programa eleştirel bir yorum yazdım. bence sizde yazarsanız yararlı olur. ayrıca mesjlarımızda aleviliğe yakısır bir dil kullanırsak daha yakısık alır sanırım.

aytek
14.01.2007, 15:52
Tabi ki bütün canlar gibi kınıyorum.

Ancak bu kültürsüz ve bilgisiz insanlara karşı görev bize ve bizi temsil eden kanallara düşüyor...
Bu durumda cem tv su tv vb kanallar üstlerine düşen görevleri eksiz yerine getirmek zorundalar!!!!

alevi_murat24
14.01.2007, 16:02
ben de oldum olasıya flashyi izlemek istememiyorum çünkü herşeyi kendilerine göre yorumluyorlar ve birazda içine katarak halkı gaza getiriyorlar. her miliyetciligi ortaya cıkarmaya çalıştıgında dönderip dönderip baştan yaınlaması. her solcuyu potansiyel bir tererüst müşgibi anlatmasından nefret ediyorum. halkın duygularının istismar edreek bir türlü reytink kazanmaya çalışıyor. şu yayın akışıyla ülkücülügün propogandasısnı yapıyor. bence

Bakır
14.01.2007, 16:12
flash tv çok provakatif bir kanal.

zaten tüm medya basın yayın kuruluşları düzenin propgandasını yapmakdan başka birşey yaptıkları yok.

Beşiktaşli58
14.01.2007, 16:41
Flashın haberlerini gülmek isteyen arkadaşlarım varsa izlesinler Emre abinin dediği gibi spikerleri tam bir facia :D

Hatirladigim kadar bir sefer bir haber için aglamisti :scared: :lol: :lol:

ONU®
14.01.2007, 17:24
Küstüm Show hayatımda izlediğim en rezil eğlence programlarından biriydi zaten.Diğeri de TGRT'de yayınlanan,söylenenlerin türkülerle,katılan konukların da türkücülükle hiçbir ilgisi olmayan ''türkü gecesi''.

İlk mesajda belirtilen olay sadece bu program için geçerli değil.Birçok kez bu rezalete şahit oldum televizyonlarda.Oradaki insanların alevilik ve deyişlerle ilgili cehaletinden kaynaklanıyor bu durum.

Flash haber de tam bir komedi programı zaten.Acayip acayip oklar fırlıyor görüntüden.

can85
14.01.2007, 19:59
öyle bir kanal mı var ? ?

var ama adı hep skandallara karışmış ve bazı insanlar tarafından eğlenceye alınmış bir kanaldır..:)

huseyn
14.01.2007, 21:14
olabilir tabi ki böyle yozlaşmalar önemli olan bunların arasında kendimizi asimile etmemek ve tepkimizi doğru ortaya koymak gerekir yani flash tv'yi arayıp söylemek gibi mesela...

erzincanliyam
14.01.2007, 21:59
Valla konu çok güzel,belki ismi daha genişletilebilinirdi,mesela medyada semah ve türkülerimiz gibi,flash tv de değil genelde halk müziği okuyan sanatcı demiyeceğim cünkü onlar daha sanatcı olamadılar cıkdıkları tv kanallarında semah tarzı türküler okurken tempo tutun anlamında seyırcıyı ateslemeye calısıyorlar,gecenki küstüm show'da isim vericem coban ali konukdu ve mademki ben bir insanım'ı okurken müslüm gürses gibi heraketler ve seyırcıde oryantal yapar gibi kıvırmalar vs.vs,aslında tv kanallarında sucu aramıyalım arkadaslar,tv kanallarında bu tarz olaylar hep oluyor,suçu bizim sanatcımız denılen bazı solist diyorum ben onlara o kişilerde aramak lazım,neden derseniz?cünkü okunan semah tarzı beste veya türkülerde seyırcıyı uyarması gerekir o kişinin,okuman bitdikten sonra kendini bilmeyen insanlara bu bir semahdır ve semahda ibadetdir o yuzden lütfen oyun havası muamelesi yapmayın,ama nerede o yürek,dikkat edin genelde bir kac bayan halk muziği okuyan solist var,gerçi onlara sorsanız biz sanatcıyız derlerde ama onlar solistler hala,çıkdıkları her tv programında bizim semah veya semaha yakın bazı türkülerimiz oyun havası tarzında muamele görüyor,şuan flash tv yi mail yoluyla uyarsanız ne olurki,kendini tv kanallarında göstermekle sanatcı zanneden bazı alevi solistler var oldukca biz daha çok üzülürüz...

Hüseyin69
14.01.2007, 22:07
Usta aktör kemal sunalin bir filmi aklima geldi kaymakam karakterini canlandiran kemal sunal
bu kasaba halkini hayvanlardan ayirmanin zamani geldi diyor
simdiyse alevi inancinin geldigi noktaya bir bakalim
bu topickte ilk mesajimda yazmistim
söyle bir iki saniyeligine geriye dönün gecmisten bugüne ve gelecege alevi inanci ne durumdadir
bunun hesabini kitabini en ince ayrintilarina kadar yaptiginiz zaman inaniyorumki ilk yorumuma sizde katilacaksiniz

aşkınla yandım
14.01.2007, 23:41
izlemeyin sizde, birakin bu onlarin ayibi olsun..

seyhunbey
15.01.2007, 01:36
Türkiye'de o kadar çok Kinanacak tv varki bence ordaki akillilar semah söylendiğinin farkinda bile değillerdir.

munzur6262
15.01.2007, 12:25
arkadaşım güzel bir konuya değindin ama öncelikle başkalrını eleştireceğimize kendimizi eleştirelim.bugün tv kanallarında veya çeşitli eğlencelerde özellikle alevi kimliğine sahip kişi veya kişiler deyiş söylediklerinde hemen semah dönmeye başlıyorlar.burdaki amaç ibadet değil sadece türküyle semahı bütünleştirmek.ama bence buda yanlış deyiş okunması normal ama semah dönülmesine ben her zaman şiddetle karşı çıkıyorum.yani sorun bence biz alevilerde başlıyor bugün gidin türkü barlara cafelere genelde buraların sahipleri ve müştrileri alevidir ama o ortamlarda deyişler söylenir semahlar dönülür. ayık haliyle bir kez olsun cem evine gitmemiş kendi inacı için hiçbir şey yapmamış insanlar içki içerek semah dönmeye başlıyorlar.ve aynı ortamı paylaşan insanalar çıkıpta tepkisini göstermiyorlar.bugün bizler bunu yaparsak tepkimizi koymassak yarın zaten semahımız deyişimizde oyun havası gibiymiş diye insanların önlerine meze olarak sunulur.ben bir alevi genci olarak üzülerek söylüyorum bence biz çok geç kaldık.her anlamda asimile olmuşuz haberimiz yok.saygılar

Naci
15.01.2007, 12:38
flash tv genel müdürünün e- mail adresi

huseyiny@flashtv.com.tr

ben tepkimi buraya yaptım. Gerçekten çok üzüldüğüm nokta , ibadetimizin basite indirilmek istenmesi. Bazı kişilerce bilinçli yapıldığına inanıyorum. Semahı ,bir oyun havasına dönüştürüyorlar.

sertur
15.01.2007, 12:59

hangi amaca hizmet ettiği belli bir kanal, kanalı listeden sildim eş dost kim varsada hepsine sildireceğim, artık, yok öyle tepkisiz kalmak, reyting çukurunda boğulup gidecekler,

serap_kerasus
15.01.2007, 14:19
Bunlar farkettiyseniz A TV'de de oluyor. İbo Show'mu herneyse onda.

veya düğünlerde de oluyor.

Daha sonra bu kişiler çıkıyor Biz Müslümanız , Biz Sünniyiz diyorlar.

Ama Kur-an'da ki sözlerden ayetlerden oluşan semahlarımız eşliğinde halay çekmeyi iyi biliyorlar.Rant uğruna kendi kültürünü (Alevi olsun-Sünni Olsun) kullanan kişiler ki kişiliksiz kişilerdir bunlar; işte bu kişilerden nefret ediyorum.Bugüne kadar Flash TV'de kültür adına sosyallik adına yapılan tek bir program görmedim.

Latif DOĞAN vb. kişiler ki geçici kişiler bu ülkede medya önünde kalacak kişileri kültürlü gerçeği gören insanlar belirler.Bunların şöhreti günlük şöhretlerden.Bu konuya fazla girmek istemiyorum.

bunlar tüm halkımıza sunulan
populer kültürün alt kültür olarak bize sunulmuş hali arkadaşlar...ama burda tek suçlu medya değil açıkçası..medya kitleleri etkileyen en büyük araçlardan birisi ama medya da kitlesine göre böyle program yapıyor...iki taraf da birbirini tamamlıyo
her medya kuruluşu halkına hitab eder... bu yozluk halkda var..ve medya bunu daha da yozlaştırıp iğrençleştirip, zaten aşağılık kompleksiyle bezenmiş halkımıza sunuyor...izlemeyen izlemeyebilir...

ama diyeceksiniz ki halkı etkiliyo medya...napalım halk bozuk..bilinçli aklı başında halkı niye etkilemiyo.....belli çıkarçevreleri kullanacaktır bu tür unsurları ve tabiki yozlaştıracaktır da.... kapitalizm işine gelen her şeyi her şekilde kullanır... tabiki medyanın da etkisi var ama bu bizim halkımızın cahilliği, özentisi ve aşağılık kompleksi asıl sorun

huseyn
15.01.2007, 14:48
bence tepkiizi flaş tv ye gösterelim ve bu yozlaşmaların önüne set çekelim

usLanmaz62
15.01.2007, 16:02
Flash Tv haberlerinde çok çirkin bir şey daha görmüştüm Munzur a baraj yapılmasını protesto eden İstanbul tunceliler derneğinin 4 üyesinin greenpace in şubesinin önünde eylem yapmalarıyla dalga geçmişlerdi.Onların amaçlarını farklı göstermişlerdi.Yazık diyorum sadece...

Servan
15.01.2007, 17:16
Flash Tv haberlerinde çok çirkin bir şey daha görmüştüm Munzur a baraj yapılmasını protesto eden İstanbul tunceliler derneğinin 4 üyesinin greenpace in şubesinin önünde eylem yapmalarıyla dalga geçmişlerdi.Onların amaçlarını farklı göstermişlerdi.Yazık diyorum sadece...

abi flash tv izlenmez ne ayak oldukları belli degil.misyon olarak herkse hitap etmeye calısıyorlar ama program amacları birbirini tutmuyor biri digerini yalanlıyor.adamların tuhaf bir yapısı var bizzat ben izlemiyorum.sacma bir kanal zaten bir kez haberlerine bir goz atın anlarsınız.:001_tt2:

sertur
17.01.2007, 10:41
konuyla alakalı değil ama ibret sayılabilecek bir haber geldi mail kutuma, üzücü bir durum ama bizi inciten, bizim gönlümüzü kıran küstüm şovun kahramanı klatif erdoğanın oğlu bir kaza geçirmiş, durumu ciddiymiş,
Avcılar'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılardan, şarkıcı Latif Doğan'ın oğlu Vakkas Doğan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Akşam saatlerinde Beylikdüzü yönüne giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 ELS 50 plakalı otomobil, E-5 Karayolu Kiler Market yakınında yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla attı.

Kazada, otomobildeki Latif Doğan'ın oğlu Vakkas Doğan ile arkadaşları Serhat Yolaçan ve Hakan Yılmaz yaralandı.

Özel Avcılar Hospital'a kaldırılan yaralılardan, durumu ağır olan Vakkas Doğan'ın tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdürüldüğü öğrenildi.

Latif Doğan, hastaneye gelerek oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Bu arada otomobilin, başka bir aracın sıkıştırması sonucu kaza yaptığı öne sürüldü.

rockçı turna
17.01.2007, 14:27
konuyla alakalı değil ama ibret sayılabilecek bir haber geldi mail kutuma, üzücü bir durum ama bizi inciten, bizim gönlümüzü kıran küstüm şovun kahramanı klatif erdoğanın oğlu bir kaza geçirmiş, durumu ciddiymiş,

abi bu olayın bize yaptıgı saygısızlıkla bir ilgisi yok diyelim biz yine de. aksi düsünce bize yakışmaz.:thumbup1:

ulasirmola
17.01.2007, 22:03
flaş tv yi mail yağmuruna tutmayı öneriyorum googleden bulabilirdsiniz adresini

huseyinozdemir5
19.01.2007, 00:48
evet bunlara bir çare bulunmalı ama böylede olmaz bizim ibadet şeklimiz programlara malzeme olmasın tepkimizi koyalım

mali
19.01.2007, 01:16
Flash Tv ne zaman düzgün bir program yapmışki. Şaşmadım doğrusu. Geçenlerde molotof atmışalrdı o Tv kanalının stüdyolarına ne diyeyim hakediyorlarmı :)

flash tv gerçektende düzgün yayınlar yapamıyor yda yapak istemiyor
kızılkilise ye tamamen katılıyorum

DiLkeT-CeZaM
19.01.2007, 11:38
Latif Dogan yapmacık tavırlı davranıyor onu adıyamandan veya besniden tanıyanlar tv de ki hallerini nasıl karşıladıklarını ben tahmin edebiliyorum. Bizler için önemli kişiliklerden birisi olan Mahzuni Şerif'e karşı gençliğinde kin gütmüş birisinden ne çıkacakki? , çıkar sağlama noktasında dini ritüelleri eğlence aracı yapabilmesi onun gibi birisine çok normal doğrusu ben hiç şaşırmadım . Ama bu durum sadece Latif Dogan'a has bir durum degil daha bir çok ''sanatçı'' denilen kişi içinde geçerli.

seyyah1982
19.01.2007, 15:35
arkadaşlar benim tavsiyem herkesin en az bir sünni kardeşimize bunun bir oyun olmayıp ibadet oldugunu anlatması bu konuda onu ikna etmesidir haklılıgımızı ispat etmeliyiz biz bunları hep sineye çekiyoruz...herkes kafasına göre bir şey söylüyor uyguluyor

EŞİTLİK PARTİSİ
19.01.2007, 17:49
Değerli Canlar...

Öncelikle bu yayın kuruluşu ve ilgili kişileri nefretle kınıyorum.
Konu Tüzel Kişiliğimiz olarak da ayrıca resmi yazıyla uyarılacaktır.
Saygı ve Sevgilerimle

Bektaş ÇELEBİ

zafergngr
19.01.2007, 22:03
bence flash tv gibi seviyesiz bi kanalın tartışmasını yapmak bile yanlış ama yapılan saygısızlık görmezden gelecek bişey deil bence en kısa zamanda uyarı yapılmalı dur denmeli.....:@