Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamburg´da Pülümür gecesi - 09.02.2007 !

DrHues
19.01.2007, 21:10
Degerli Canlar,

09.02.2007 tarihinde - Hamburg´da Pülümür gecesi düzenlenicek !
Program ve katilan misafirleri ekeldigim afisde görebilirsiniz !
Bütün gelirler Pülümür deki insaat da bulunan" Christian Ude egitim ve kültür merkezine" iade edilecek !

Bu güzel geceyi kacirmayin ve destekleyin !
TSKler
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Partizan62
19.01.2007, 21:20
yaziklar olsun..bir pülümürlü olarak bu etkinligi kiniyorum
nedir bu ya,pülümürlüler gecesimis,yok pertekliler gecesi
bizlerde nezamandir bu ayrimliklar oluyor....
böyle bir gece yapacaginiza,dersimli engeller ve yaslilar icin bir kampanya düzenleyin....

KAHROLSUN SÖVENIZM

epikurus
19.01.2007, 21:39
Pülümürlüler gecesini yapanların çağdaş dünyada aşiret-klan özlemleri olan kesim tarafından yapıldığı biliniyor. Bu tür gericiliğe hizmet eden geceleri tasvip etmiyorum.

DrHues
19.01.2007, 22:48
Ya arkadaslar !
Yazdiklariniz mantikli mi ?
Sizlerden hangisi bir dernek veya kurulum icin aktif ?
Ayrimcilikla hic bir alaksai yoktur bu gecenin !
Ben insanlarimi severim ! Ister Erzincan,Mardin,Diyarbakir veya nereli olursa olsun...önemli olan insan olmak !
Bakin benim Pülümür de ne akrabam nede tanidigim varidr ama gittim görüdüm dogdugum yerleri !
Insanlar magdur ,issiz ve bütün gününü cafelerde veya sokaklarda geciriryor !
Ne is var ne güc ? Devlet den de hic bir yatirim beklnemz bu topraklara !
Bizim amacimiz bu insanalrim hayatini daha canlandirmak ve o yerleri kalkindirmak istiyoruz ! Bu egitim yeri hem dershane olucak,hem tiyatro yeri ,hem kitapcilik ......hersey halk icin !Son senelerde de baya yardimci olduk !
Simdi sizleri elestirenlere soruyorum ! Siz aktif ne yaptiniz Dersim icin ? Para vermekten dahil ?? Bende nice yüzlerce -binlerce para bagis ettimnice kurumlara ve gecelere,destekleme amaciylan.....Ama ceneye gelince HARIKASINIZ ! Iste bizim insanlarin temel sorunu bu - gercegi sizler kalidrmiyorsunuz !
Ayretten Tunceli de yapilan özürlü geceleri de destekledik ve para topladik !
Biz bütün isleri gönüllü, hic bir maddi ve manevi destegi almayan kücük bir dernegiz ! Alevi geceleri ve konserleri de destekliyoruz ve yardmci oluyoruz !
Onun icin lütfen arkadaslar,bir dahikine birsey yazmdan evvel ,önce düsünün - ardindan yaziniz!!
Eline,diline hakim olunuz ,eger gercekten Aleviligi yasamak istiyorsaniz !!!

epikurus
19.01.2007, 23:28
Ya arkadaslar !
Yazdiklariniz mantikli mi ?
Sizlerden hangisi bir dernek veya kurulum icin aktif ?
Ayrimcilikla hic bir alaksai yoktur bu gecenin !
Ben insanlarimi severim ! Ister Erzincan,Mardin,Diyarbakir veya nereli olursa olsun...önemli olan insan olmak !
Bakin benim Pülümür de ne akrabam nede tanidigim varidr ama gittim görüdüm dogdugum yerleri !
Insanlar magdur ,issiz ve bütün gününü cafelerde veya sokaklarda geciriryor !
Ne is var ne güc ? Devlet den de hic bir yatirim beklnemz bu topraklara !
Bizim amacimiz bu insanalrim hayatini daha canlandirmak ve o yerleri kalkindirmak istiyoruz ! Bu egitim yeri hem dershane olucak,hem tiyatro yeri ,hem kitapcilik ......hersey halk icin !Son senelerde de baya yardimci olduk !
Simdi sizleri elestirenlere soruyorum ! Siz aktif ne yaptiniz Dersim icin ? Para vermekten dahil ?? Bende nice yüzlerce -binlerce para bagis ettimnice kurumlara ve gecelere,destekleme amaciylan.....Ama ceneye gelince HARIKASINIZ ! Iste bizim insanlarin temel sorunu bu - gercegi sizler kalidrmiyorsunuz !
Ayretten Tunceli de yapilan özürlü geceleri de destekledik ve para topladik !
Biz bütün isleri gönüllü, hic bir maddi ve manevi destegi almayan kücük bir dernegiz ! Alevi geceleri ve konserleri de destekliyoruz ve yardmci oluyoruz !
Onun icin lütfen arkadaslar,bir dahikine birsey yazmdan evvel ,önce düsünün - ardindan yaziniz!!
Eline,diline hakim olunuz ,eger gercekten Aleviligi yasamak istiyorsaniz !!!
Nerede ve hangi halk var ki bu tür gerici gecelerle kurtulmuş? Nerede ve hangi halk var ki bu tür gerici gecelerle kalkınmış? Feodailzme hizmet eden insanları toplumsal düşünceden arındırıp gerici feodal düşüncelerle donatan, herşeyden önemlisi topluma değil kendilerine taht kurmayı hedefleyen bu tür etkinliklerin savunulacak ne yanı var sorarım?

DrHues
19.01.2007, 23:36
Epikurus dostum fazla sinirlenme !
Evet sen haklisin söylim ki ,rahat ol ,tamam mi !!
Geceye gelmek zorunda da degilsin !
????:thumbdown