Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkan Mumcu'nun Alevi atağı

Black_Love
21.01.2007, 17:15
Erkan Mumcu'nun Alevi atağı
Anavatan Partisi, Alevi vatandaşlara yönelik “Toplumsal Barışın Dayanağı Olarak İnanç Özgürlüğü” adıyla hazırladığı projede sona geldi. Projede neler var:
http://image.haber7.com/haber/48969.jpg

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Alevi vatandaşların karşısına kapsamlı bir proje ile çıkmaya hazırlanıyor.

Mumcu’nun talimatı ile 1.5 sene önce başlatılan ve koordinatörlüğünü Sivil Toplum ve Sosyal İlişkiler Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Dr. Ali Arif Özzeybek’in üstlendiği “Toplumsal Barışın Dayanağı Olarak İnanç Özgürlüğü” adıyla hazırlanan projede sona gelindi.

Mumcu, proje kapsamında üç bini aşkın Alevi kanaat önderine mektup yazıp “işbirliği” çağrısında bulunurken, gelen yanıtlar üzerine bölgelere ziyaretler yapıldığı dikkat çekildi.

Projeyi yürüten Özzeybek, ANKA’ya 500’e yakın Alevi kanaat önderi ile yüz yüze görüştüklerini anlatırken, parti programına da alınacak çalışmanın 10-15 güne doğru Mumcu tarafından duyurulacağını bildirdi.

PROJEDE NELER VAR

“Oy avcılığı için değil sorunları çözmek için proje geliştiriyoruz” diyerek AKP, CHP ve MHP’yi eleştiren Özzeybek, “Kar zarar hesabımız yok, bu sorunu proje anlamında siyasi platforma taşımış olacağız” diye konuştu.

Özzeybek, Mumcu imzasıyla Alevi kanaat önderlerine gönderilen mektupta yer alan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “İnanç Hizmetleri Başkanlığı” adı altında yeniden yapılandırılması, bu yapılanmada Alevi inancı ile birlikte diğer inanç gruplarının da temsil edilmesi,inançlara uygun seçmeli müfredat ve cem evleri için hukuki düzenlemeler gibi önerilerin açıklanacak projede de yer alacağını belirtti.

(ANKA)

seçim geliyor seçim

mawzer
24.01.2007, 19:30
gençliğinde ülkücülerle alevileri taşla sopayla köşe bucak

kovalayan bu adamın bu şeklilde dönüşü,düşündürücü...

DiLkeT-CeZaM
24.01.2007, 19:57
fetullah gülen'in yurtlarindan büyümüş birisi nasıl oluyorda bu düşünceyi taşıyabiliyor inanın aklım almıyor!! anlayan varsa mantıklı bir izahını yapsın! islamcı ve turancı birisi değilmiydi erkan mumcu yoksa o da tayyipler gibi değişmedim geliştim diyecek?? fetullah gülen nihal atsız adına verilen ödülleri almış birisi varın gerisini siz düşünün. amerikan ordusuna ''kardeş halkın ordusu'' diyebilme cürretini göstermiş ve amerika abicigine göz kırpan birisidir kendileri. meslek liseleriyle ilgili kanunun altına imzayi atıp şimdide bunu düzeltme!! içerisindeymiş buna da diyecek birşeyim yok yani artık!??seçim yaklaşıyor ya palavralar, vaatler ortaya çıkıyor bir bir ''haydi bastir erkan tek rakibin tarkan'' az kaldı ha gayrettt

çeşm-i naz
24.01.2007, 20:09
ikinci akp vakası olarak görüyorum oy toplamak için tabi ki bütün bunların hepsi böle deli saçması şeylere kanmayın arkadaşlar...

ilkay123
26.01.2007, 17:25
Sad duyulu düsünerek ülkemdeki tüm azinliklarin CHP de adaylari ile oylari ile birlesmeleri en büyük temnnim...yeni takkiyecilere kanmadan yarinlarimizi düsünerek Atamizin partisinde birlesmek bugun icin mantik isidir...Baykal a rahmen CHP .....saygilar...

Erdem12
26.01.2007, 17:55
Yeni bir Cem Uzan+Demirel popülizmi. Ama sırf sağa ve sağ lümpenlere dayanmayanı. Sağdan alacağı pasta az olduğundan Alevi ve Kürt oylarına da yöneliş var pekçok küçük sağ partide. Kesinlikle görüşlerinde samimi değildir. Zaten bu geçmişle ondan samimi olabilirlikde beklemek saflıktır...

anibal
26.01.2007, 18:11
arkadaşlar tamamen seçim atağı
umarım hiçbir Alevi bu oyuna gelmez.

Servan
26.01.2007, 18:34
gençliğinde ülkücülerle alevileri taşla sopayla köşe bucak

kovalayan bu adamın bu şeklilde dönüşü,düşündürücü...

adamın samimiyetine nianmıyorum aslında palitikacıların hepsi böyle ama erkan mumcu cok uğraşıyor bu işlerle.bir iki defa alevi kanallarında izlemiştim alevileri cok begendigini kendinide resmen onlardan gördüğünü belirtmişti ama palavra gibi geliyor bana.saygılar..(politika işte iki yüzlülük)

ibo(arguvan)
26.01.2007, 19:00
Sad duyulu düsünerek ülkemdeki tüm azinliklarin CHP de adaylari ile oylari ile birlesmeleri en büyük temnnim...yeni takkiyecilere kanmadan yarinlarimizi düsünerek Atamizin partisinde birlesmek bugun icin mantik isidir...Baykal a rahmen CHP .....saygilar...

seni canı gönülden destekliyorum ben de bizim için en iyisinin chp yani alevilerin yardımıyla cumhuriyeti getiren atatürkümün partisidir diğer yalancılara uymamak dilleğiyle

aliko
07.02.2007, 01:58
Bir ara televizyondan ANkarada bir CEm'i izlerken görmüştüm.Eşiyle birlikte katılmıştı.

Siyaset adama babasını bile kestirir.