Orijinalini görmek için tıklayınız : Hem Firefox indirin hem Aleviforum'a destek olun (Sponsor)

Alevimen
07.12.2005, 19:45
Merhaba değerli Forum Ziyaretçileri

Firefox browser artık İnternet Explorer teknik ve kullanım açısından geçti geçiyor.. herkese tavsiye ediyorum, şahsen kendimde kullanıyorum.
Firefoxla forumu ve siteleri daha çabuk gezebilirsiniz.

Forumun en üst bölümünde sağ tarafda sözkonusu banner mevcut, banneri takip ederek Firefox ve Google Toolbar (Araç Çubuğu) bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Not: Bu işlem google ile bir reklam anlaşmasıdır, bilginize sunulur.
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-3020389522573139";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
google_ad_format = "468x60_as_rimg";
google_cpa_choice = "CAAQn8D8zwEaCA5ooChA8qiWKJXll3Q";
//--></script>
<script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

Lamekan
07.12.2005, 20:17
İndiriyoz bakalım ama bu 5 mg ne yüklüyor altı üstü bir araç çubugu değilmi bu ? :))

Bu arada site madem indiriyoz bizde kullanılım :)

Alevimen
07.12.2005, 20:18
İndiriyoz bakalım ama bu 5 mg ne yüklüyor altı üstü bir araç çubugu değilmi bu ? :))

Bu arada site madem indiriyoz bizde kullanılım :)
firefox browser + google araç çubuğu
ikisi aynı anda paket yani.

Lamekan
07.12.2005, 20:21
sadece araç çubugu değilmiş. Benim explovır arada bir sapıtır zaten bu güzel bir yedek olur... Bunun türkçe yaması yokmu bu arada.. Hani benim gibi yabancı dil özürlüler için falan:)))))

Alevimen
07.12.2005, 20:31
sadece araç çubugu değilmiş. Benim explovır arada bir sapıtır zaten bu güzel bir yedek olur... Bunun türkçe yaması yokmu bu arada.. Hani benim gibi yabancı dil özürlüler için falan:)))))
firefoxun türkçe yaması resmi sayfalarında olmalı..
burda bir öneri bulunuyor:
http://forum.mozilla.org.tr/index.php/topic,508.0.html

meymane_usari
04.03.2006, 15:32

Firefox browser artık İnternet Explorer teknik ve kullanım açısından geçti geçiyor.. herkese tavsiye ediyorum, şahsen kendimde kullanıyorum.

Forumun en üst bölümünde sağ tarafda sözkonusu banner mevcut, banneri takip ederek Firefox ve Google Toolbar (Araç Çubuğu) bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

bende bir program cd sinde mevcut bu firefox ordan yüklesem olur mu malum limitli adsl kullanıyoz ..
saygılar

haydargunel
09.03.2006, 02:02
bende bir program cd sinde mevcut bu firefox ordan yüklesem olur mu malum limitli adsl kullanıyoz ..
saygılar

bu senin için iyi olur fakat foruma bir katkı sağlamaz. bende firefox kullanıyorum ve tavsiye ederim fakat ingilizce. saygılarımla

Kolera
09.03.2006, 02:09
forum icin can feda indiriyim

(bir dakika sonra)

ya nerden bulamadim ben

barabar
10.03.2006, 20:59
şahsen bende bulamadım önceden görüyodum ama şimdi kaldırılmışmı ne olmuş

tazy19
10.03.2006, 23:40

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-3020389522573139";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
google_ad_format = "468x60_as_rimg";
google_cpa_choice = "CAAQn8D8zwEaCA5ooChA8qiWKJXll3Q";
//--></script>
<script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
arkadaslar alevimen'in msjında banner var ordanda tıklayarak indirebilirsiniz forumdan kaldırıldıysa banner..
bende firefox kullanıyorum ve İE'ye gore kat ve kat guzel özellikle tabları fln... :)

MetinK
30.04.2006, 02:53
ben T-Online Browser kullaniyorum.
Firefox u denedigim zaman kayit yapmam gerektigini söylüyor.Kullanici ismi ve sifremi yazdigimda ise "Yanlis kullanici ismi veya sifre verdiniz.Sifrenizi mi unuttunuz?" seklinde bir yazi geliyor.Ayrica IE da kullandigimdan daha yavas.Onu da tercih etmiyorum.
Sadece T-browser dan aleviforum a girebiliyorum.
Ayrica Firefox ve T-Online Browser daki aleviforum giris sayfasi ve Ana basliklar degisik dizilisteler.

Alevimen
30.04.2006, 03:08
ben T-Online Browser kullaniyorum.
Firefox u denedigim zaman kayit yapmam gerektigini söylüyor.Kullanici ismi ve sifremi yazdigimda ise "Yanlis kullanici ismi veya sifre verdiniz.Sifrenizi mi unuttunuz?"
Büyük ihtimal şifrenizi yanlış hatırlıyorsunuz :sasirdi:.

Ayrica Firefox ve T-Online Browser daki aleviforum giris sayfasi ve Ana basliklar degisik dizilisteler.

T-Online = İnternet Explorer proramını kullanıyor, kendine öz proram deyil.
Firefox ise tamamen farklı proram dolaysıyla aleviforum'a giriş yaptığınızda foruma giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz. Firefox 'HTML TAG'larını daha sağlıklı biçimde dekode ettiği için sayfalar daha hızlı açılmakta, kodlama farklı olduğu için İnternet Explorerle aynı siteyi ziyaret ettiğinizde Diziliş, Tablolar ve listelerde ufak farklılık olabilir.

MetinK
30.04.2006, 03:16
Büyük ihtimal şifrenizi yanlış hatırlıyorsunuz :sasirdi:.

Hakliymissiniz Alevimen.Simdi kullanabiliyorum.
Bundan sonra dogru sifre ile buradan takip edecegim artik forumu.:)
Tesekkürler bilgileriniz icin...

cagdascetin
03.07.2006, 00:49
firefox u gerçektende kullanmayanlara tavsiye ederim çok iyi bir tarayıcı ayrıca bilgisayar hızı bakımından bilgisayarın hızlanmasınada yardımcı olabiliyor bide internet explorerdaki gibi yeni window açmanızada gerek yok herhangi bir sitede birşey açarken mouse ların orta tuşuna tıklaınızda yeni tab açıyo buda bi avantaj hızlı hareket ve hızlı windows sağlıyo bende zaten kullanıyordum ama destrek amacıyla tekrar indirecem

Serserim
08.10.2006, 02:55
Bence Forumla frefox un ilgisi yok sadece Daha daha güvenli arkadaşlar ben bayadır kullanıyorum