Orijinalini görmek için tıklayınız : Trt 1
Hinoralı 22.01.2007, 12:44 canlar, bu akşam saat 20:30 da, trt 1 de kınalı kuzular adlı bir dizi film var, bu dizinin frangmanlarında bizlere özgü temalara rastladım, hz. ali efendimizin resimleri, bir dede ve taliplerinin bir odada muhabbeti ( cem değildi ) sanırım ilginizi çeker gerçi neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ama düzgün bir yapıttır diye sizlerle paylaşmak istedim.
sidarta54 22.01.2007, 12:47 kınalı kuzular Çanakkale savaşının anlatıldığı güzel bir trt yapımı dizi şu günlerde kendini iyice bozmuş trtnin iyi yapımlarından biri
Hinoralı 22.01.2007, 12:51 kınalı kuzular Çanakkale savaşının anlatıldığı güzel bir trt yapımı dizi şu günlerde kendini iyice bozmuş trtnin iyi yapımlarından biri
benim izlediğim frangmanda alevilikle ilgili temalara rastladım, bildiğim bir film değil, görüncede ilgimi çekti, sizlerle paylaştım.
Çanakkale savaşında ismi geçen Kınalı Hasan'ın hikayesini bilmeyenimiz yoktur. kınalı kuzular'ın konusu o diye biliyorum. ben takip etmiyorum yalnız fragmanlarda izlediğim kadarıyla müziğinde Alevilik'in mozaiğini taşıyor...
Hinoralı 22.01.2007, 13:07 bugünkü bölümde alevilikle ilgili ciddi görüntülere rastlıycaz.
azemheval 22.01.2007, 13:09 kardeşim 10 yaşında ve bu diziyi 4 gözle bekliyor hinoralıya katılıyorum aynı sahneyi bende kardeşimin sayesinde izledim ve bi kaç haftadır bende izlemeye başladım gercekten güzel ve anmalı bir dizi herkesin izlemesinmi tavsiye ederim umarım uzun soluklu bir dizi olur trt tutarsızlık bunuda yok etmez çok güzel olan dizileri bitirdikleri gibi.... sevgiyle....
Hinoralı 22.01.2007, 13:37 en iyisi yorumlarımızı bu akşam izledikten sonra yapmak :) ben sadece frangmanları izledim, kötü bişey çıkarsa kınamayın beni aman diyim :)
azemheval 22.01.2007, 13:57 yok yok güzel bir dizi merak etme sen
Hinoralı 22.01.2007, 14:02 daha önce izlemiştim, ama içinde alevilik teması işlenmemişti, yada benim izlediğim bölümde rastlamadım.
azemheval 22.01.2007, 14:08 kaliteli bir yapım bi kaç yerinde alevilike bizi temsil eden resimler va türküler oldu ama , konusunda olmasada gercekten gecmişin izlerini hatırlatmak adına yapılan saygıya deger bir emek
munzur_62 22.01.2007, 14:55 Düzgün bir film olduğunu zannetmiyorum çünkü trt şu anda tam bir kökten dinci tarikat tv sine dönmüş
Hinoralı 22.01.2007, 15:08 Düzgün bir film olduğunu zannetmiyorum çünkü trt şu anda tam bir kökten dinci tarikat tv sine dönmüş
önce bir izleseydin, yorumunu yarında okuruz can.
Hinoralı 23.01.2007, 09:34 canlar hepinizden çok özür dilerim, yanlış bilgi vermişim bahsettiğim dizi bu akşam saat 20:30'da hepinizin affına sığınıyorum aşağıdaki linkten bu bölümün bizlerin oldukça ilgisini çekeceğinin ipuçları var :)
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/progdetay.aspx?tanitimid=3687&tur=TV
Evet dostlar, arkadaşa katılıyorum. Hatta, aynı duyuruyu ben yapacaktım.
Geçen haftaki bölümünde, mevlevilerin verdiği destek anlatılıyordu. Bu hafta ki bölümünde de Alevilerin desteğini anlatacaktır büyük olasılıkla. Ancak, bakmak la, seyretmek farklıdır. Toplumsal sorumluluklarını yerine getiren kesimler belli değil mi zaten?
Saygılarımla
|