Orijinalini görmek için tıklayınız : Yozgat'ın Alevi Köyleri

yazir19
26.01.2007, 08:49
Yozgat-Merkez

Dagyenicesi, Aktas, Deremahal, B.Mahal, Güllük, Deremumlu Sarimbey, Darici, Yassihüyük, Kislaköy, Köcekkömü, Kababel Arpaköy, Tayip, B.Incirli, Asagi Kuyucak, Pembecik, Kuyumcu, Kiriksoku, Derekisla, Corak, Dereagacli, Cigdemli Cavuslu, Kolanli

Sorgun

Bahadin kasabasi, Tulum , Isafakili, Kababalli, Karakocaoglu Gümüskavak, Idrisli, Baglarbasi, Sungur, Baglica, Gökköy, Cavuslu, Mualli, Ciftlik, Bayat, Camurlu

Akdagmadeni

Bozhüyük, Ardicalan, Karaözü, Caglayan, Kizilcaova Asagi Evci, Yukari Evci, Maslakli

Cayiralan

Ortaköy, Cukurören, Garazap, Gülderesi

Kadisehri

Elmali, Kürtköy, Sivri

Gümüşkaşlı
26.01.2007, 18:47
selam arkadaşlar ben tokatlıyım ama size yozgatta alevi köyleri hakkında bilgi verim dedim .akrabalarımız bayağı çok olduğundan

yozgat-çekerekten

kırkdilim ve başalan köyleri var

bir kaçtane daha biliyorum ama suan isimlerini çıkaramadım.hatırlarsam iletirim size

saygılarımla...:):):):)

sercanordu
28.01.2007, 12:10
selam arkadaşlar ben tokatlıyım ama size yozgatta alevi köyleri hakkında bilgi verim dedim .akrabalarımız bayağı çok olduğundan

yozgat-çekerekten

kırkdilim ve başalan köyleri var

bir kaçtane daha biliyorum ama suan isimlerini çıkaramadım.hatırlarsam iletirim size

saygılarımla...:):):):)

Kardeşim sen tokatlısın ya nerden biliyosun yozgatı
neyse sagol bilgiler için sen bize lazımsın savaşım...:001_rolle :rolleyes: :rolleyes: :laugh: :whistling :whistling :clown: :stuart: :lol: :001_tt2: :thumbup1: :thumbup1:

__________________________________________________ __

Muhammed Ali'yi Candan Sevenler
Yorulup Yollarda Kalmaz İnşallah
İmam Hasan'ın Yüzün Görenler
Hüseyin'den Mahrum Olmaz İnşallah

E_f_e_44
17.02.2007, 16:21
slm canlar ben malatyadan servet sızlerle tanısöak ıstıyorum yazarsanız bana sevınırım