Orijinalini görmek için tıklayınız : Armutlu Köyü,Gökceoren Köyü,Danaveli Köyü,Sögutlu Mah.

cepnioglu010
28.01.2007, 14:17
Arkadaslar ben armutludan Tuncay.

bsen
08.02.2007, 21:56
Forma uygun olmuş.uyarımı dikkate aldığın için teşekkürler.Bende Danavelidenim.Bilgisayar bilgin iyi ise Mehmetler Köyü gibi bir site yaparsan daha yararlı olur kanısındayım.Bölgemizi ve kendimizidaha iyi tanıtmış oluruz.Teşekkürler.

cepnioglu010
26.02.2007, 18:33
slm arkadaslar ben tuncay. neden yazmıyonuz yaww. illakı belirttıgım koylerden olmanız sart degıl. balıkesırın dıger koylerıde yazsın lutfen ve tansıma fırsatımız olur. arkadaslar msjlarınızı beklıyom. yazın.yazın.yazınnnnnnnnnnn

ozgurkx
27.02.2007, 00:02
Arkadaslar ben armutludan Tuncay.

arkadaş balıkesirdeki çepniler olarak büyük bir buluşmaya ne dersiniz?

eylül270810
04.06.2007, 19:09
bende gökçeörenden im... annem ve babam yani... akrabalarımda orda... söğütlüyü armutluyu biliyorum... danaveliyi de tabi...

cepnioglu010
11.10.2007, 12:50
bende gökçeörenden im... annem ve babam yani... akrabalarımda orda... söğütlüyü armutluyu biliyorum... danaveliyi de tabi...

yaa suan nerdesınızkı??? benım ısım geregı guneydıgudayım. ya neden kımse yazmıyo buraya?? kımse yokmu sızce bızım o taraflardan

AKREPkral
14.10.2007, 19:14
bnde aynaoğlu koyundenım cepnıyım ya bırınız cwp atın

serazat
28.10.2007, 16:59
selam arkadaşlar, ben Aliağa'dan (Dübecik'ten) Özgür. Bu konuya mesaj yazan herkese teşekkürler... Bizde varız.

cepnioglu010
18.11.2007, 17:04
arkadaslar koylerımıze aıt ınternet sıtesı hazırlayan varmı?? yada hazırlanmıs olarak bılen varmı??? varsa yazarmısınız alevı koylerındekı kulturlerı ogrenmek ıstıyorum. ve bu konuyu okuyan herkezde ogrenmıs olur.. hem ogrenırsem bende hazırlamasını, kendı koyum ıcın hazırlamayı dusunuyorum. sızde bızım koy hakkında bılgı sahıbı olursunuz. hoscakalın hadı....
bu konuyu okuyan herkez bıseyler yazarsa sevınırız arkadaslar...

adurmus
21.11.2007, 22:38
Merhaba,
Özgören-Yumruklucetmi köyünün sitesi.
http://www.yumruklucetmi.com

cepnioglu010
22.11.2007, 23:39
Merhaba,
Özgören-Yumruklucetmi köyünün sitesi.
http://www.yumruklucetmi.com

sıtenızı bıraz ınceledım ve cok guzel olmus. gerek alevılık konusunda gerekse kendı koyunuz hakkındakı bılgıler cok guzel. emegı gecenlerın ellerıne saglık. bu arada koyunuz bayaa buyuk sanırım.. bıgadıcemı baglı??? bıde anladıgım kadarı ıle dedıkodudan koy halkı olarak sızlerde muzdarıpsınız. bızımde dertlerımız ayı. nolcak halımız bılmıyorum.:) Allah sonumuzu hayırede. bılgılendıgınız ıcınde tskru borc bılırım.

cem_sultan
22.11.2007, 23:52
dedıkodudan koy halkı olarak sızlerde muzdarıpsınız. bızımde dertlerımız ayı. nolcak halımız bılmıyorum.:) Allah sonumuzu hayırede.

bu sözde neyi anlatmak istedniz..

adurmus
23.11.2007, 16:05
sıtenızı bıraz ınceledım ve cok guzel olmus. gerek alevılık konusunda gerekse kendı koyunuz hakkındakı bılgıler cok guzel. emegı gecenlerın ellerıne saglık. bu arada koyunuz bayaa buyuk sanırım.. bıgadıcemı baglı??? bıde anladıgım kadarı ıle dedıkodudan koy halkı olarak sızlerde muzdarıpsınız. bızımde dertlerımız ayı. nolcak halımız bılmıyorum.:) Allah sonumuzu hayırede. bılgılendıgınız ıcınde tskru borc bılırım.

Merhaba,
Bizim köyümüz bigadiçe bağlı. Bigadiç'e göre köyümüz orta büyüklükte ama Türkiye'ye göre büyük köy sayılır.
iyi günler

cepnioglu010
23.11.2007, 18:24
bu sözde neyi anlatmak istedniz..

sende bılırsınkı, kucuk yerlesım yerlerınde ozellıkle koylerde dedıkodular olur kabul edıyoruz ama oyle bı sevıyeye gelıyorkı; senınle alakası olmayan konu ve alakası olmayan olaylarla yuzyuze kalıyosun. ve bu hem senı hemde aılenı yıpratıyo. basından kotu bı olayda gecmıs olabılır ama, bu olayı ballandıra ballandıra ustune 5 daha ekleyerek koy ıcınde yayılırsa yıpranman kacınılmazdır. koyde oturan arkadaslar haksızsam haksızsın deyınız lutfen. sanırım anlatabıldım dertlerımı. ınsallah egıtım sevıyemız artar ve bu dedıkodulardan uzak kalabılırız zamanla.