candost
08.12.2005, 18:21
arkadaslar bende bir koyu fenerliyim ama avrupada yaptiklarina bakinca gercekden fenerliyim derken icim sizliyor fener bir yerlerde yanlislik yapiyor ama nerde anlamis deyilim..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : ne olacak bu fenerin hali.?? candost 08.12.2005, 18:21 arkadaslar bende bir koyu fenerliyim ama avrupada yaptiklarina bakinca gercekden fenerliyim derken icim sizliyor fener bir yerlerde yanlislik yapiyor ama nerde anlamis deyilim.. Lamekan 08.12.2005, 18:23 evet bir yerde yanlışlık yapıyor.. Avrupayı türkiye ile karıştırıyor olabilirmi.. :)) mustimercan 08.12.2005, 18:56 Aslinda Fener,i Kapikuleden Disari Birakmamak Gerek,,yok O Degil Olan Bizim Ülke Puanlarina Oluyo,,yada Saracoglundan Disari Salmayin Feneri Millet,vatan Icin En Hayirlisi Bu-)))))) munzur 08.12.2005, 19:52 Kardeş sonuç neolursa olsun ben sonuna kadar fener bahce'liyim.vede sonuna kadar fenerin yanın dayım... Lamekan 08.12.2005, 19:56 YA kimse fenerli olmasın demiyorki zati.. .Sadece tavsiyede bulnuluyor hani katılmadıgım yönleri yok desem yalan olur beeeüüü ... Tencere dibin kara senin ki benden kara demişler ya neyse:)) kızılırmak77 08.12.2005, 19:57 milan 4 ceker gs acı ceker:) Lamekan 08.12.2005, 19:59 Milan dört çeker Gs oh çekerde olabilir :))) mustimercan 08.12.2005, 20:55 arkadaslar konuyu gene fb-gs konusu yapmayalim...bir koyu fb,li arkadsimiz buraya konu acmis, dertli kardesimiz yillardir avrupada bir arpa boyu ilerleyemeyen takimi icin üzülüyo kardesimiz birakin teselli edin kardesimizi...ama aslinda artik alisik olmaniz lazim bu durumlara,,avrupa nireeeeeee fb nireeeeeee kusura bakmayin bu böyle-)))))) skandinava 09.12.2005, 13:23 OlacaĞi Budur.fener Senİn Ne İŞİn Var Avrupada O Ancak Cİmbomun İŞİ candost 09.12.2005, 17:10 bende fenerliyim ama sonucda uzulmemek elde deyil butun ruyalarin sonu husranla bitmemeli deyilmi... yinede en buyuk fener... Lamekan 09.12.2005, 17:27 bence cimbomlular ve travzonlular hiç konuşmasın eleme grubundan çıktıkları sene konuşsunlar yada :)))))) candost 09.12.2005, 17:30 lamekan haklisin hele gassaraylilar hic konusmasin koy takimina elendiler.. Lamekan 09.12.2005, 17:32 Bende beşiktaşlıyım ama bizde gittik gibi... Sonuçda futbol kim oynarsa o çıkar ve görünen oki türkiyede avrupa sıtandartlarında oynanmıyor bu oyun... Kimse kendini kandırmasın biz yine annemizin süperliğinde takılmaya da deva edecezzzz ..... :)) mercan 09.12.2005, 18:26 beşiktaşlılar konuşmasın dememişsinizzz bende bi beşiktaşlı olarak şöyle diyorum :))) Aferim aferim aynen böyle devam edin hatta mümkünse avrupadaki başarısızlıklarınızı turkcell süper ligindede gösterirseniz dahada makbule geçer :3D_NG: imza ENBÜYÜK BJK :3D_NG (9) Lamekan 09.12.2005, 18:30 Ya beşiktaşlılar konuşmasın diyen olmadıkii sadece cimbom ve travzonlular fenern alenmesi konusunda bence konuşmamsın dedim.. Ben beşiktaşlıyım konuşun beşiktaşlılar.... Biz bu sene şampiyonnnn bile oluruz da Beşiktaş başkanı puro içmiyooo Aziz yıldırım gibi:))))) mercan 09.12.2005, 18:35 Ya beşiktaşlılar konuşmasın diyen olmadıkii sadece cimbom ve travzonlular fenern alenmesi konusunda bence konuşmamsın dedim.. Ben beşiktaşlıyım konuşun beşiktaşlılar.... Biz bu sene şampiyonnnn bile oluruz da Beşiktaş başkanı puro içmiyooo Aziz yıldırım gibi:))))) bende zaten onu dedim işte "beşiktaşlılar konuşmasın dememişsizin "dedim zaten :)) bak şimdi en koyusundan beşiktaşlıyım ama gerçekci olalımm lamekan:)) ben ileride bu sene bize şampiyoonluk olmadığını görüyorum :(başkan isterse 24 saat puro içsin yinede olamayızz:( büyük olasılıkla fener yada gs olur :( Lamekan 09.12.2005, 18:41 Niye konuşmayalımki... Puro meselesine gelince bu bir alıntı idi Aziz yıldırımdan.. VAn Hoydok açıklamış sözde Aziz Yıldırım demişki ben promu bitirene kadar beşiktaş kart görecekk... Sonuç beşiktaş 5 kırmızı kart gördü şampiyonlugu fb aldı falan filannn.... Başkanın gücü varsa türkiyede şampiyo olur ... Nede olsa annemizin liği.. Avrupa liği değil....... kızılırmak77 09.12.2005, 18:53 Geçenlerde Ali KIRCA şöyle dedi ATATÜRK yaşasaydı ulusal anlamda başarı kazanan gs'yi tutar.Uğur DÜNDAR'da dediKİ;ATATÜRK yaşasaydı ulusal anlamda başarı kazanan taklml yenen FENERBAHÇE'yi tutardı.Uğur DÜNDAR'a aynen katılıyorum.Benimde söyleyeceğim ulusal anlamda başarı kazanan takımı en çok yenen FENERBAHÇE'yi tutardı. Lamekan 09.12.2005, 18:58 dün 5 N 1K programında ise atatürk Güneş sporru tutuyor diyodu...Hani galatasaraydan ayrılanların kurdugu ve atatürkün yakın arkadaşlarına yönettirdiği ve atatürk ölür ölmez kapatılan takım... mustimercan 09.12.2005, 23:56 sizce Atatürk yasiyo olsaydi avrupada adi sani duyulmamis bi takimimi tutardi?? yoksa avrupa ve dünyada ismi herkes tarafindan bilinen bir takimimi??? KoCGIRİ 09.12.2005, 23:59 konu Fenerbahceyle baslamis Ataturk ve guresle devam etmis,enteresan:) bence bu konunun ismi " ne olacak bu tük futbolunun hali" olursa daha güzel olur. gs ve trabzon daha önce hiç adını duymadığımız takımlara eleniyor,bjk 5 takımdan üçünün çıkacağı bir grupta sonuncu oluyor,milli takım 2004 ten sonra 2006 ya da gidemiyor( hemde kolay bir grupta play-off a kalip 2. sinif bir takima elenerek) ise suçu sadece Fenerbahçede aramayalım. evet Fenerbahçe başarısız oldu bu sene,ama bu sene türk futbolu nerede başarılı oldu? 2006 da yokuz işte,ne dünya kupasında ne de avrupa kupalarında. takkeyi önümüze koyup düşünmenin ülke futbolu için bir şeyler yapmanin vakti geldi. bu ülke futbolu için bişey yapmalı yapana destek olmalı yapmayana hesap sormalı... Lamekan 10.12.2005, 00:26 Kardeş yazıların hepsini okuduysan bizde türk futbolundan memnun değiliz ama savunmayada geçmeye gerek yok bence.. Unutmadan fb bu sene başarı değil dedin de geçen sene yada ondan önceki sene başarılımıydı..... Bence şikenin en büyüğü bizim ligde ve bu böle oldukcada avrupada bir yere varamayız.. gs artık bir daha rüyasındamı gider avrupaya o da bilinmez.. KoCGIRİ 10.12.2005, 00:41 kardeş yazıları okudum başlığın değişmesi gerektiğinden dem vurup konun sadece Fenerbahçe ile ilgili olmadığının altını çizdim tekrar,sence bu savunma mı? ayrıca savunsam ne olacak ki başlığı görüp takimimla dalga geçenler varken. fener bu sene başarılı değil dedim çünkü sadece bu seneyi konuşuyoruz sanıyorum ,yoksa ezelden beri avrupada başarısız olan türk futbolu ve özelinde fenerbahçe konusunda mıyız? bu arada şike konusunu nereden çıkardın merak ettim. Lamekan 10.12.2005, 00:48 Ben inanmıyorum kardeş var işte şike yok diyen yanlış der bence.. Bak bu sene ya da geçen sene diye ayırım yapmıyorummm ben.. Her takım lehine ( buradaki hertakım 3 büyük takım ) yapıyolar .. tunc2 10.12.2005, 00:50 dostlar ne aciki bir laf var bu tam bu baslik icin "fenerli olabilirsin caktirma yeter " heheeeeee KoCGIRİ 10.12.2005, 00:57 dostlar ne aciki bir laf var bu tam bu baslik icin "fenerli olabilirsin caktirma yeter " heheeeeee sevgili tunc o laf Fenerli olabilirsin 1 kere cak yeter (Marcio Nobre) olmasin? sizin durumunuza da uyuyor bence:) neyse konu baska yerlere kaymasin ama lamekan kardes sike konusunda hak veriyorum sana da birden pat diye o konuyu nerden actin nasil geldin onu anlamadim ve avrupadaki basarisizliklarla buradaki sikenin ne iliskisi oldugunu cozemedim. Lamekan 10.12.2005, 01:03 basittt.. avrupada gerçekden futbol oynaman gerek dimi .. Tüm takımlarımız için bu bir gerçek ii futbol oynanmalı.. Sen kendi liginde oynamassan avrupada nasıl oynayacan.. Sonucu baştan belli big nasıl gelişir.. Ya da gelişirmi.. Ezo 10.12.2005, 01:05 lamekan haklisin hele gassaraylilar hic konusmasin koy takimina elendiler.. bence cimbomlular ve travzonlular hiç konuşmasın eleme grubundan çıktıkları sene konuşsunlar yada :)))))) neden gs elestiyorsunuzki neyapalim kadromuz bu kadar....... neyapsin adamlar bunun icinmi söz hakkimiz yok..... Bugun heryerde fenerin hakemlerden dolayi puanin yuksek oldugunu yaziliyorlar hem psv ye yenildiniz bir takim olsa ya.... Lamekan 10.12.2005, 01:09 tabi haklısın kardeş pvs dediğin takım takım mıki :)))) Neydi isveç in miydi o takım... Kardeş kadroyla ne alakası var adamların takımını takım yerine koymassan olacağı budur.... Ezo 10.12.2005, 01:13 tabi haklısın kardeş pvs dediğin takım takım mıki :)))) Neydi isveç in miydi o takım... Kardeş kadroyla ne alakası var adamların takımını takım yerine koymassan olacağı budur.... Bir fbli niye gs elestiriyorki yani simdi fb neyaptiki sonusta 2de oynamasini bilmiyor en iyisi sizler oynayin burdan yazmasi kolay agzi olan konusuyor.....gsde ne katrosu varkii bittiii ama parada yokk bunedenle gs suan uyuyor....fb nedimeliii para var ama kadro ismayapmiyorrr eren89 10.12.2005, 01:24 OlacaĞi Budur.fener Senİn Ne İŞİn Var Avrupada O Ancak Cİmbomun İŞİ http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=624&stc=1&d=1134170611 http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=623&stc=1&d=1134170594 izmirksk 10.12.2005, 02:03 fenerbahçelilere çok özeniyorum öte tarafta cennetlikler bu dünyada çok çektiler garipler TüRk"A" 15.12.2005, 19:43 Tek Büyük Fenerbahçe... Lamekan 15.12.2005, 20:00 fenerbahçelilere çok özeniyorum öte tarafta cennetlikler bu dünyada çok çektiler garipler Haklısın kardeş cennetlik bunlar.. Hoş böle giderse bizde cennetlik taraftarlar dan olacaz... Ama herşeye ramen Kartal yüksek uçar..... |