Orijinalini görmek için tıklayınız : Muharrem Sohbetleri (Kanal Türk)

can sezer
29.01.2007, 17:56
Merhaba Canlar.Kanaltürk Tv si 3 yıldır Muharrem sohbetleri diye program hazırlıomuş 12 imamlarda..ben bu sene ilk kez rast geldi gördüm..ilknur kaplan sunuyor hatta..

vallahi helal olsun bu kanaltürk e.kablolu tv de bi bu kanal var alevilerin sesini duyuran.daha öncede barışa semah dönenleri canlı yayınlamıştı.

Ayrıca tayyip in karikatürlerini yayınlıor süper yapmışlar yavv:):)tüncay özkan da var harbi politikacı;tayyip le kafa yapıolar pazar sabahları politika duragında..

Bu kanalı izlemenizi öneririm..

program hergün saat 18:10 da baslıyor..(muharrem sohbetleri)
elin ramazanı varsa bizimde muharremimiz var

saygılarımla

entity_trx
29.01.2007, 18:25
Ulusal Kanal'da da rastladım ayrıca bu kanal cem de veriyordu.
İzlemenizi tavsiye ederim.

ONU®
29.01.2007, 20:03
Kanaltürk'ün bu programı,alevi yanlısı kanallar dışında bir kanalın yayınladığı ilk muharrem programı olmasıaçsından önemli.

Ayrıca tayyip in karikatürlerini yayınlıor süper yapmışlar yavv:):)tüncay özkan da var harbi politikacı;tayyip le kafa yapıolar pazar sabahları politika duragında..

Özellikle ana haber bülteninin sonundaki ''ulusa serzeniş'' skeçlerini tavsiye ederim. :D

Servan
29.01.2007, 20:32
chp li bir kanal bu akp ye tam zıt akp liler genellikle sunniler bu kanalı sevmezler.ama onlar da biz alevilerin cumhuriyete ne kadar sahip cıktıgını biliyorlar ve bundandır ki bizim yanımızdalar(yada öyle görünüyırlar.).

entity_trx
29.01.2007, 20:34
Kesinlikle katılıyorum.

alevi_murat24
30.01.2007, 02:13
Merhaba Canlar.Kanaltürk Tv si 3 yıldır Muharrem sohbetleri diye program hazırlıomuş 12 imamlarda..ben bu sene ilk kez rast geldi gördüm..ilknur kaplan sunuyor hatta..

vallahi helal olsun bu kanaltürk e.kablolu tv de bi bu kanal var alevilerin sesini duyuran.daha öncede barışa semah dönenleri canlı yayınlamıştı.

Bu kanalı izlemenizi öneririm..

program hergün saat 18:10 da baslıyor..(muharrem sohbetleri)
elin ramazanı varsa bizimde muharremimiz var

saygılarımla

ben kanaltürkü takip ediyorum ve çok güzel yayınları var eurotürkle bunlar bir olması gerek yanlış hatırlamıyorsam. canlı yayında ilk cem yayınını yapan kanla arkadaşlar. 2005 te gene bir muharem ayında dertli divani'nin yürttügü karacaahmet cem evinden yayınlamıştı.

ahmetsa
30.01.2007, 10:17
Arkadaşlar kanaltürk ü daha önceki yıllarda yayımladığı MUHARREM SOHBETLERİ programını aveupa alevi birlikleri kiralamış ve yayımlamıştır (yol tv de acıklandı) bu ylıki MUHARREM SOHBETLERİ , BARIŞ RADYO tarafından yapılmış ve sanırım kanaltürk tarafından yayımlanıyor

tüm canlara

baris1976
30.01.2007, 18:36
http://www.kanalturk.com.tr/images/banners/ulus.gif

kanal türk cağdaş bir yayın ilkesi izliyor ama sanırım diger basın kuruluşlarının tepkisini cekmiş hakkında karalama kamyalarına baslamıslar bile
http://www.kanalturk.com.tr/haber.php?haber_id=3762

doctorctf
31.01.2007, 00:29
artık bir sürü kanalımız var.anadoludan göçen herkes işgüç derken değerlerimiz yavaş yavaş unutulmaya yüz tutmuştu.ama bu kanallarımız sayesinde unuttuğumuz değerleri tekrardan hatırlıyoruz,dile getiriyoruz ve bizde varız diyebiliyoruz.

yenibirgün
31.01.2007, 00:33
Ben bu sıralar pek televizyon izlemiyorum ama Kanaltürk ün sola yakın bir yapısı olduğu belli.Özellike ceviz kabuğunda şu andaki yönetim ve saman altından su yürütenleri çok açık söylüyor.Medyada da karalama kampanyaları olması normal çünkü şu andaki iktidar yani AKP'den baya bir yardım gördikleri aşikar.Çünkü o kadar Bayraktarlar gibi bir çok şirkete rüşvetle ihale verildiği haberleri bir gün falan verildi sonra da o kadar reklam kampanyası yapıldı ki bunlar unutturuldu.Zaten şu anda bütün büyük kanallarda abuk sabuk diyebileceğim diziler var ki insanlar haberlerde bile bu dizilerin reklamını izliyor.

ONU®
31.01.2007, 14:45
eurotürkle bunlar bir olması gerek yanlış hatırlamıyorsam.

Eurotürk zaten Kanaltürk'ün Avrupa şubesi.

alevi_murat24
31.01.2007, 18:41
Eurotürk zaten Kanaltürk'ün Avrupa şubesi.

bende öyle biliyorum ma ne olur olamz diye yalancı düşmemek için öyle yazdım
ilkez canlı cemi bu kanllardan izledim