Saygı değer site yönetimi ben neden se profil ayarlarımdan bi türlü avatar koyamadım..O bölümde bana emribaki yapılıyor... Avatar kullanmak istemiyorum diye biyer var başaka bi ikon yok... benimlemi ilgili?
Sitede güncelleme hala devam mı ediyo anlıyamadım?
Alevimen
15.02.2005, 18:22
Saygı değer site yönetimi ben neden se profil ayarlarımdan bi türlü avatar koyamadım..O bölümde bana emribaki yapılıyor... Avatar kullanmak istemiyorum diye biyer var başaka bi ikon yok... benimlemi ilgili?
Sitede güncelleme hala devam mı ediyo anlıyamadım?
Avatar seçeneği etkinleştirdik. gözümüzden kaçmış http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%289%29.png teşekkürler.
tanyeri24
15.02.2005, 18:29
Bi eklenti yapayim. avatar ayarlamak icin profiline girmelisin ordan da "avatar ayari" sececeksin :)
ilerici_gençlik_derneği
16.02.2005, 00:15
Bi eklenti yapayim. avatar ayarlamak icin profiline girmelisin ordan da "avatar ayari" sececeksin :)
gül gül patla.................... :3D_NG:
yaraLiCeyLan
22.02.2005, 02:41
Yeni üyeyim cok yol katettim gelmek icin bana hsg diyin:))
Alevimen
22.02.2005, 02:52
Yeni üyeyim cok yol katettim gelmek icin bana hsg diyin:))
aramıza hoşgeldiniz yaraLiCeylan, üyelik işleminde o kadar zorluk çektirdik size.. Hoşgeldin-Gülümüzü kabul edin:
http://www.aleviforum.com/bilder/mavigul2.gif
yaraLiCeyLan
22.02.2005, 02:56
Hosbulduk Alevimen cok güzel bir karsilama tüm yogunluguma degdi valla:))) gül icin tsk can:))))
tanyeri24
27.02.2005, 09:53
Hosbulduk Alevimen cok güzel bir karsilama tüm yogunluguma degdi valla:))) gül icin tsk can:))))
hosgeldiniz. Alevimen dostum daima iyi karsilar üyelerini
yaraLiCeyLan
27.02.2005, 13:05
tanyeri24, hosbulduk:))))))) evet gercekten alevimen misafirperver bir arkadas sagolsun:)))
hosgeldiniz umarım mutlu olusunuz burada
elkufru_billah
10.03.2005, 02:04
yaw duncan hocam yanlış anlamayın ama avatarınız dikkatimi çok çekti ve beni baya ürkütüyor yani
ama eklediğiniz resim baya hoş yani tadına doyum olmaz:3D_NG (29
mükemmel
Avatarım yıllandı artık her forumda aynıdır ve değiştirmeyi düşünmedim ne açıdan baktıgımıza baglı aslında resim olayı sanırım şu boyutta şu an :18:
Ali Zülfikar
17.03.2005, 03:32
sitenin avatar kapasitesi bence artırılabilir 100*100 pixel açıkcası pcmde kayıtlı hiçbir avatara yetmiyor :(
Alevimen
17.03.2005, 03:46
sitenin avatar kapasitesi bence artırılabilir 100*100 pixel açıkcası pcmde kayıtlı hiçbir avatara yetmiyor :(
Malesef talebinizi geri çevirmek zorundayım. Bunun çeşitli nedenleri vardır:
Boyutlar bilerek standartlaşmış boyutlarda tutulmuştur, bu nedenle forumdaki performansı fazla engellemez.
Daha büyük boyut daha fazla KB (Kilobyte) -> daha fazla yükleme zamanı -> daha fazla bekleme zamanı = Performans kayıbı.
Artı serverimizi olumsuz engeller :3D_NG:
Ali Zülfikar
17.03.2005, 04:17
reklamları da aynı katogorde algılarsak onlarda lag yapar admin bey
Alevimen
17.03.2005, 04:28
reklamları da aynı katogorde algılarsak onlarda lag yapar admin bey
Reklamlar forumda cok az vardır. Var olanlar 10kb yi geçmiyor ve fazla gösterim almıyorlar. Bu konu bu gidişle çok uzanabilir.
Çünkü şimdi başka birii gelip 'kullanılan tasarım görünümün grafiklerin boyutlarını düşür', 'Smiley & Simgeleri kaldır' diyecek...
Tekrar konuya dönmek istiyorum ve ufak bi hesplama: Sayfa başı maksimum 10 başlık gösteriliyor, içindeki avatarlar herbiri 10kb olursa etti 100kb, 100kb sadece avatar...