meymanali
31.01.2007, 01:41
Selam canlar TC kimlik no: nuz, ................... son rakamı çift ise bu alevi olduğunuzu gösteriyor . bunu biliyormuydunuz:thumbup:
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : işte kimliğiniz... meymanali 31.01.2007, 01:41 Selam canlar TC kimlik no: nuz, ................... son rakamı çift ise bu alevi olduğunuzu gösteriyor . bunu biliyormuydunuz:thumbup: insan 31.01.2007, 01:58 biraz saçma gibi ama benim çift. bir arkadaşa da sordum onunda çiftmiş! :) pazarcıklı 31.01.2007, 02:04 daha 3 gün önce böyle bir konu açıldı ve şimdi kazanda konu açarken lütfen biraz daha dikkat... rockçı turna 31.01.2007, 02:07 biraz önce konuyu aradım ve benzer 4 tane topiğe daha ulastım:) sanırım forumda yenisin o yüzden konu acarken arama butonunu kullanmalısın;) kazan ayrıca merakını gidermesi için: Arkadaşlar bu konu ile ilgili Mart 2006 ayı içerisinde Aleviforumda tartışmalar yapıldı. İddia asılsız Tüm Türk vatandaşların kimlik numaralarının son hanesi genelde çift rakam olup, tek rakamlı kimlik numaraları çifte vatandaşlığı olanlara ve yurt dışında doğup nüfus kaydını yurt dışında yaptıranlara verilmiştir |