Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni baş sayfa..
Alevimen 01.02.2007, 03:50 Merhaba sevgili Dostlar ve Ziyaretçiler
Site nin giriş sayfasını biraz değiştirdik, şimdi portal şeklinde. Sadece estetik bir değişiklik.
Bu sefer yorum ve eleştirilerinizi direk bu topik altında yapabilirsiniz :)
Saygılar
Alevimen
rockçı turna 01.02.2007, 03:55 Merhaba sevgili Dostlar ve Ziyaretçiler
Site nin giriş sayfasını biraz değiştirdik, şimdi portal şeklinde. Sadece estetik bir değişiklik.
Bu sefer yorum ve eleştirilerinizi direk bu topik altında yapabilirsiniz
Saygılar
Alevimen
şu andaki halinden bahsetmiyorsun değil mi:uhhm: bende su anda bir çalışma var o yüzden böyle sandım:blink: belki göz alışkınlıgındandır ama su anki hali bana cok itici/karışık geliyor. eski halini tercih ederim:ohmy: (sadece kişisel görüşüm)
Alevimen 01.02.2007, 03:58 şu andaki halinden bahsetmiyorsun değil mi:uhhm: bende su anda bir çalışma var o yüzden böyle sandım:blink: belki göz alışkınlıgındandır ama su anki hali bana cok itici/karışık geliyor. eski halini tercih ederim:ohmy: (sadece kişisel görüşüm)
yaklaşık 3 yıl direk forum kategorileri listelenerek giriş yapılıyordu, bu sefer bizim adımıza büyük değişiklik yapıp portal sistemine geçtik.
Ayrıca fazla karıştırmamaya ekstra özen gösterdim.. :innocent:
Ne nerde, hangi link nereye ulaşıyor öğrenmek için bir iki saat sürer. Sonrada herşey güzel olur, umarım .. :)
rockçı turna 01.02.2007, 04:01 yaklaşık 3 yıl direk forum kategorileri listelenerek giriş yapılıyordu, bu sefer bizim adımıza büyük değişiklik yapıp portal sistemine geçtik.
Ayrıca fazla karıştırmamaya ekstra özen gösterdim.. :innocent:
Ne nerde, hangi link nereye ulaşıyor öğrenmek için bir iki saat sürer. Sonrada herşey güzel olur, umarım .. :)
umarım olur. herhalde sürekli bir alıskanlık üstüne ani bir degişiklik olunca böyle afallamam normaldir. hayırlı olsun. emeğine saglık bu arada.
Bence çok hoş oldu..Bazı Bölümlere daha kolay erişebiliyoruz.
rockçı turna 01.02.2007, 04:13 şu andaki halinden bahsetmiyorsun değil mi:uhhm: bende su anda bir çalışma var o yüzden böyle sandım:blink: belki göz alışkınlıgındandır ama su anki hali bana cok itici/karışık geliyor. eski halini tercih ederim:ohmy: (sadece kişisel görüşüm)
umarım olur. herhalde sürekli bir alıskanlık üstüne ani bir degişiklik olunca böyle afallamam normaldir. hayırlı olsun. emeğine saglık bu arada.
Bugün 02:58
bi dakka bi dakka:sas çok acele yorumlarda bulunmuşum. biraz daha inceledim ve bu söylediklerime pişman oldum. özellikle ''sol frame'' cok ii:thumbup1:
ayrıca ''forum toplumu'' butonundan forumun eski haline ulasmakta mümkünmüş. sözlerim geri:turned: tekrar hayırlı olsun! (artık sustum:biggrin: )
10 dakika incelemeniz yetiyo... hemen aradığım herşeyi buldum.
Kendi adıma çok şık buldum yenilik her zaman iyidir hepimize hayırlı olsun..
gerçekten gayet güzel olmuş..emeğinize sağlık..hepimize hayırlı olsun
ulaşım açısından iyi olmuş ama bence görüntü ve diziliş göze hoş görünmüyor karmaşık gibi duruyor sayfa...
benimde ilk gördüğümde kafam karıştı.inşallah alışabilirim.tuaf olmuş biraz ya.
çeşm-i naz 01.02.2007, 11:03 çok karışık olmuş sanki ilk girdiğimde allah dedim forum elden gidiyor :sook
ben ilk halini daha çok sevdim sanki yada aleviforumu öle tanıyıp sevdiğim için belki de neyse forumumuzsuz kalmaktansa böyle olması da güzel:uzgunsok:
alışırız bir an önce bebeğin de ilk doğduğu güzel olurmuş ya büyüyünce şekli de değişir misali bizim bebekte büyüdü galiba:uzgunsok:
değişiklik güzeldir... :) hayırlı olsun
ama chatte kim var kim yok göremiyorum.. birde radyo açık mı kapalı mı radyoya nerden bağlanıyoruz :)
tüm forumları tıklayınca forum eski haline geliyormuş :) neyse alışıyoruz yavaş yavaş :)
walla güsel olmuş ama değişik geldi:):red_india bunada alışırız:)
gözdecst 01.02.2007, 11:40 açık ve net ben beğenmedim ya :)
ya ben gerçi yeni üye oldum ama
sanki öbürüne hemencik alışmıştım
sabah bi açtım farklı bişi
noluyor demeye kalmadan yazıları okudum ki değişmiş
neyse
iyi veya kötü demiyorum da
öbürü dahamı iyiydi ne?
neyse
değişiklik her zaman iyidir
insan iLk sayfaya girdiği zaman eski haLini bir an arıyor..Göz aLıskanlıgı ne yaparsın:) Simdiki de guzeL oLmus..yeni sayfaya gozum alısmaya basladı bile ..
ellerine saglık..
karışık olmuş ya :no: :no:
Yeni olduğu için önyargılı yaklaşmak istemiyorum ama şuana kadar karışık geldi. Estetik görünüş açısından güzel ama daha karmaşık ve daha sıkıştırılmış sanki. Radyoyu bulamadım, açıkmıdır değilmidir görünmüyor. Birde chatte kimler var oda yok. Sanırım busefer gelen, gideni arattı :)
rockçı turna 01.02.2007, 13:42 ... Radyoyu bulamadım, açıkmıdır değilmidir görünmüyor. Birde chatte kimler var oda yok. Sanırım busefer gelen, gideni arattı :)
dostum bak sol atarfta tüm forumlar var. oraya gir eski haline gelio forum. radyoyuda bulabilirsin böylece:thumbup1:
Beşiktaşli58 01.02.2007, 13:53 Böylede güzel olmus ama ben sahsen forum'a direk girmek isterdim..
/index.php yaparsak giriyoruz
Benim hiç hoşuma gitmedi başka siteye girdim sandım. Hiç hoş diil bence eski giriş sayfamı istiyorummmm:thumbdown
esmerim26 01.02.2007, 15:53 eskiye dönelim böyle karışık olmuş sevmedim ben:(
lamekan bawo 01.02.2007, 16:25 Eğerki emek varsa yapılan iş güzelleşir.. değişiklik gerekiyordu... Bana kalırsa açılış sayfası olarak toplu, düzenli bir görünüm olmuş...
hiç memnun olmadım bu halinden. oldukça itici ve karışık. zaten öbür halini bile zor anlatmıştım babama şimdi bunu nasıl öğreteceğim.
ilk gördüğümde bir çalışma var sandım çok karışık geldi ama biraz inceliyince hoş olmuş.:3: ..yüreğinize sağlık:36_1_55:
aykudgöksun 01.02.2007, 17:00 emek verilmiş güzel olmuş ellerinize sağlık canlar..
güldestim 01.02.2007, 17:17 Değişiklik herzaman iyidir.Güzel olmuş.Ellerinize sağlık..
karışık deil basit ama benim hoşuma gitmedi ,,bizim düşüncelerimiz
önemsizmi yani
azemheval 01.02.2007, 17:19 ben kendi adıma begenmedim çok karışık olmuş ve eski radyo girişi ve eski yapısı daha iyiydi bilmiyorum ama bu degişiklik yapılmaya karar verildiğinde üyelere soruluyorummu ? merak ettim yoksa söz sahibi oldugunu düşünen herkes bunu degiştirebiliyormu?
:thumbup1: Yeniliklere açık olalım arkadaşlar...
Ben de ilk açtığımda neler oluyor dedim:)
Fakat kolay anlaşılır aslında, özellikle konu başlıkları yerine yazıların ilk bölümünü görüp de o konuyu açmak daha güzel.
Daha da güzel olacak...
azemheval 01.02.2007, 17:24 :thumbup1: Yeniliklere açık olalım arkadaşlar...
Ben de ilk açtığımda neler oluyor dedim:)
Fakat kolay anlaşılır aslında, özellikle konu başlıkları yerine yazıların ilk bölümünü görüp de o konuyu açmak daha güzel.
Daha da güzel olacak...
senin için bu gecerli.... bu bizim fikrimiz :clover:
eski sitil daha güzeldi bana kalırsa
buna fazla alışamadım
bir yerde emek sarfedilmişse elbette sonucu güzel olur...ne nerede hangi link nereye ulaşıyor öğrenmem sadece bir kaç dakikamı aldı fakat ben sanki bu yeni düzeni sevmedim. eskisi daha güzeldi bence hem görsel olarak hem görsel olarak hem de ne bileyim işte sanki eskisi daha güzeldi :ehyani
Beşiktaşli58 01.02.2007, 20:01 bir yerde emek sarfedilmişse elbette sonucu güzel olur...ne nerede hangi link nereye ulaşıyor öğrenmem sadece bir kaç dakikamı aldı fakat ben sanki bu yeni düzeni sevmedim. eskisi daha güzeldi bence hem görsel olarak hem görsel olarak hem de ne bileyim işte sanki eskisi daha güzeldi :ehyani
Eskisine alistigimizdandir..
Neyse, hayirlisi olsun :thumbup1:
çeşm-i naz 01.02.2007, 20:03 sabahtan beri forumdayım ama bir türlü alışamadım çok karışık yaa ben eski sayfayı istiyorum önceden daha kolay ulaşıyordum heryere ben eski sayfamızı istiyorum :crying: :crying:
alevikizi87 01.02.2007, 20:23 merhaba forumun abisi.arada bir deişiklik iidir:thumbup1: bu foruma çabaların gözönünde zaten..teşekkür ederiz..forumumuz herhaliyle anlamlı ve güzel:)
senin için bu gecerli.... bu bizim fikrimiz :clover:
Tabi ki renkler ve zevkler meselesi... Düşüncelerinize saygılıyım, sadece çok olumsuz değil de daha yapıcı yorumlar olmalı bence. Forumda bu değişiklikler için anket gerekli mi bilmiyorum ama zaten forumun düzeni ile ilgili fikirleri olanların yazabileceği bir bölüm vardı.Hatta özlemin orda çok fikri vardı:)
sabahtan beri forumdayım ama bir türlü alışamadım çok karışık yaa ben eski sayfayı istiyorum önceden daha kolay ulaşıyordum heryere ben eski sayfamızı istiyorum :crying: :crying:
Alışırsın :) Öyle zor bir durum yok ve eskisinden de çok daha kolay bir kullanımı, bazı bölümlere hızlı erişimi var.. Bence gayet iyi..:)
alışkanlıklardan sonra degişim zor oluyor bu sadece bu sayfa için degil hayatdaki degişimlerde böylee bence en kullanışlı olanı ve güzeli yapmaya calışmışlardır arkadaşlar ellerine saglık en kısa zaman da alışmak dilegiyle :)
yenibirgün 01.02.2007, 22:42 Ya bence eski hali daha güzeldi,sanki daha özel bir sayfa izlenimi veriyordu.bence burası klasik bir portal izlenimin vermesin tabi bu benim görüşüm birşey diyemem.
Eski forum temasına gözüm alıştığı için portal şeklindeki halini görünce zorlandım(göz alışkanlığı) Ancak bu şekilde bazı bölümlere ulaşmak daha kolay olmuş. Geliştikçe daha güzelleşir eminim.
devrimciturk 02.02.2007, 01:17 Güzel olmuş elinize sağlık...
Aliskanligimizdan farkli degisik bir sey olmus.
Emeginize saglik.
savaş çekiç 02.02.2007, 01:53 :uzgunsok: biraz şaşırdım nolmuş siteye böyle diye,ama daha sonra neyin nerde olduğunu anladıktan sonra sorun olmayacağını düşündüm kendimce ve alıştım...güzel olmuş emek verilen herşey değerlidir,önemli olan dış görünüm değil bence herşey özün içinde...emeği geçenlerin ellerine sağlık.
diğerine gözüm alışmıştı bence öbür hali daha iyi burası karman çorman olmuş sankim .aradığımı bulamıyom
Forumun eski hali daha güzeldi bence belki göz alışkanlığındandır ama şimdi bir konuyu arıyorsam sanırım uzun süre uğraşmam gerekicek... Yeni haline alışmam uzun sürer:)
değişik ama güzel ilk etapta bende biraz garipsemiştim ama gerçekten çok güzel olmuş emeğine gönlüne sağlık can :) yalnız radyoyu daha aktifleştirmemiz mümkün mü çok güzel yayın 24 saat bizimle olması temennimiz
Alevimen 02.02.2007, 05:22 zor ve karışık diyen insanları anlamakla biraz zorlanıyorum..
ana sayfada kırmızı yazılı olan 'Tüm Forumlar' tıkladığınız anda forum ana sayfasına giriyorsunuz.. 1 linkle direk forum ana sayfasına girmeği karışık buluyorsanız buraya sizin nasıl üye olduğunuza şaşırıyorum gerçi :)
zor ve karışık diyen insanları anlamakla biraz zorlanıyorum..
ana sayfada kırmızı yazılı olan 'Tüm Forumlar' tıkladığınız anda forum ana sayfasına giriyorsunuz.. 1 linkle direk forum ana sayfasına girmeği karışık buluyorsanız buraya sizin nasıl üye olduğunuza şaşırıyorum gerçi :)
Bence yorumun hiç hoş değil yani şimdi karışık bulanlar aptalmı bu ne demek madem insanların fikirleri senin için önemli değil neden böyle bir link açıyorsunuz
o zaman kafanıza göre takılın kimseye bir şey sormayın..
azemheval 02.02.2007, 11:57 zor ve karışık diyen insanları anlamakla biraz zorlanıyorum..
bizde seni anlamkta güçlük çekiyoruz bilmem anlatabildimmi?
Bence yorumun hiç hoş değil yani şimdi karışık bulanlar aptalmı bu ne demek madem insanların fikirleri senin için önemli değil neden böyle bir link açıyorsunuz
o zaman kafanıza göre takılın kimseye bir şey sormayın..
sana katılıyorum,,, madem öle kafana göre takıl kimseye bişiler sorma
zor ve karışık diyen insanları anlamakla biraz zorlanıyorum..
şaşıracak birşey yok karışık ,, herkes sevecek diyede bişi yok
Arkadaşlar konuyu kişisel polemiklere sokmayın. Seven sever sevmeyende sevmeyebilir doğaldır bende ilk başta alışamadım ancak ilerde anasayfa bölümü oldukça gelişecek ve kullanımı daha güzel olacak klasik forum görüntüsü gibi laga luga gibi konular değil asıl Alevilikle ilgili, Siyasal, Kültürel konular anasayfada görülecek...
selam alevimen degişiklik güzeldir ama bana sorarsan eski şekil daha güzeldi.buna alısmak biraz zaman alır.
sercanordu 02.02.2007, 13:25 dostum cok guzel olmuş.. ama alışmam zor olcak nereye gircegimi sasırıyorum:sad: :sweatdrop :huh: :huh: :wink: :wink: :wink: :blink: :whistling
KızılBant 02.02.2007, 16:23 Bu yeni şeklin ilerde daha güzel olacağına inanıyorum en azından önemli konuların ilk sayfada çıkması daha güzel olur.
Ayrıca yönetime bu demokratik tutumundan dolayı teşekkür ediyorum. Üyelerinde tercihlerini önemsemeleri oldukça demokrat bir tavır
Bir öneri de ben yapayim:
Forumu ziyaret eden forum görüntüsüyle karsilasmak ister yani klasik haliyle.
O yüzden /index.php eski halinde kalsa daha iyi olur portal sayfasina da simdi nasil Tüm Forumlar linkine tikliyorsak belirgin bir yere yerlestirilmis Portal linkine tiklayarak ulasiriz.
Gerci benim icin farketmez cünkü "Bookmark'lardan" direk /findex.php'yi aciyorum.
Portal gereksiz kanimca ama diger Forumlardan farkimiz olsun istiyorsaniz anlarim.
http://img522.imageshack.us/img522/4690/untitled2uj6.jpg
Yukardaki isaretledigim linke tiklayinca Portal sayfasina dönüyor /index.php
Bu link /findex.php olmasi lazim!
insanlari yonlendirmek varken isteyen begenir isteyen begenmez gibi terimleri kullanmak bence yalnis bi tutum. en azindan bir anket duzenlenebilir yeni seklini nasil buldunuz gibi. ona gorede insanlar ozgurce yorumlarini taleplerini dile getirebilirlerdi. bende biraz karışık buldum tabiki her insan zamanla alisaiblir ancak insanlarin goruslerinede saygi duymak gerekir diye dusunuyorum eger uyelerin fikrine danisiliyorsa anket acin isteyen begenir isteyen begenmez gibi terimlerle biyere varilmaz ozgur platform bu sekilde yaratilir.. hayirli olsun diyelim...
teknik konulardan pek anlamıyorum zorluğu varmıydıki yada imkansızmıydı eski halinde devam etmek sanki forum oturaklı halinden çıkmış gibi özde öyle olmasada görüntüsü açılış sayfası bu izlenimi yaratıyor kendi adıma eski halini tercih ederdim sevgilerimle
Alevimen 02.02.2007, 19:06 kısa yol olarak sağ üst köşede logo yerleştirdim, umarım sonunda uzlaşabiliriz :)
Yeni olduğu için önyargılı yaklaşmak istemiyorum ama şuana kadar karışık geldi. Estetik görünüş açısından güzel ama daha karmaşık ve daha sıkıştırılmış sanki. Radyoyu bulamadım, açıkmıdır değilmidir görünmüyor. Birde chatte kimler var oda yok. Sanırım busefer gelen, gideni arattı :)
Sanırım biraz erken karar vermişim. :) Solda Tüm Forumlar'a tıklayınca eski haline geliyor forum. Hem şimdi birde kısayol eklenmiş sağ üst köşeye. Artık forum iki seçenektede kullanılabiliyor. Daha güzel ve daha kullanışlı olmuş bu şekilde. Eski yorumum için kusura bakmayın. Emeği geçenlere teşekkürler..
Ben bu portal sistemli forumlara alıştığımdan pek de karışık gelmedi.Zamanla alışılır.
ozkan.caliskan 02.02.2007, 23:37 sıteye gostermıs oldugunuz ılgıye tesekkurler
slm arkadaşlar ben pek alışamadım, daha doğrusu eski hali daha güzeldi (bence). Zamanla alışırım umarım.
Bu arada şafak 102 :D
Gayet Hoş ve Güzel Duruyor Portal.Benim başka bir tavsiyem olacaktır.Forumun Temasını değiştirsek olmaz mı?Daha Hoş Bir Tema Hiçte fena olmaz.Uygulanmasa dahi Önizlemesi siteye konularak yorumlar alınabilir.Ve siteye uygulanması söz konusu olabilir.
merhaba ya sanki bu biraz daha karışık olmuş aradığımı bulamıyorum birçok şey varken sanki şimdi yokmuş gibi geliyor yada ben bulamıyorum:S ama sorun degil tabiki yavaş yavaş ögrenicez biraz farklı olmasıda ii herşey için ellerinize sağlık mutlu kalın..
nurgul_80 03.02.2007, 12:56 merhaba eleştiri değil ama bir öneri ben giriş sayfasını beğenmedim.
görünüm olarak estetik olmamış eskisine göre daha karışık olmuş
umarım eleştirimi yanlış anlamazsınız.
sevgilerimle
Hem iyi hem kötü bence. Iyi yönü, alisiksaniz daha çabuk aradiginizi bulursunuz, ama alisik degilseniz daha zor olur.
Cogu sitelerde, birden fazla "design" var, ve bir butonlan istediginizi koyabilirsiniz, aleviforum'da böyle birsey olsa iyi olur bence.
Arkadaşlar ben şuana kadar yeni ana yüzü kullanmadım hiç. Birara bakıcam ona ama size eski forum ana yüzü alternatifi verilmiş durumda. Yani bu ana yüzü kullanma zorunluluğu yok. Ara ara bu şekliylede kullanarak yeni ana yüzede alışabilirsiniz bence. Ama yok ben illa eski şekliyle istiyorum derseniz, sağ üstte kısayolu var. ;)
tüm forumlara tıklayınca eski haline dönmesi güzel
bayaği güzel bence emeğine teşekkürler
Baş sayfaya alışamayanlar bu linkten direkt olarak foruma ulaşabilirler.
http://www.aleviforum.com/findex.php
Bence Güzel Olmuş. Arkadaşlar Emek Verilmiş.. Artık Alışalım Değilmi... Seçenek Bol .. Ben Çok Beğendim.. İstediğin Her Şey Tek Sayfada Karşında..
Biraz Çabalarsak... Aslında Çok Kolay Ve Kullanışlı Olduğunu Farkedeceğiz..
Teşekkürler
İlk başta yazdığım mesajda beğenmediğimi belirtmiştim ama şimdi fikrimi değiştiriyorum:D Forum böyle daha güzel istediğim yere hemen ulaşıyorum hele de yeni mesajların hemen sağ tarafta gözükmesi. En çok da bunu beğendim:D
ben demiştim alışırız daha rahat olur diye canlar.
Yeni olan her şey güzel olacak diye bir kaide yoktur. Genelde yeni olan seylere karsi insanlarin bir direnci vardır, bu da rutinin bozulmasından kaynaklanmaktadır. Bende ilk zamanlar garipsemiştim, ama eskisiyle kıyaslıyınca şu halinin çok daha kullanışlı olduğuna inanıyorum. Teşekkürler.
Alevimen 01.03.2007, 20:41 Tüm eleştiriler için teşekkürler. Topiğin kilitleme vakti geldi. :)
|