Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevimen; Olurmusun?
Yakında bir oğlum daha olacak. Forumdaki arkadaşlardan isim önerebilcek varmı? Bu arada sünnet ettirmeyi düşünmüyorum. Yahudi geleneğini neden devam ettirelim ki? Ama aile baskısı olursa dayanamassam Alevimene kirvelik için teklif görümeyi düşünüyorum. Pipi meselesini putperest olmayan biri ile paylaşa bilmeli demi:p
Olurmusun kirve????
aklıma gelen erkek isimleri azad,efnan,duhan,doğu,ali,samed,ömer asaf,hazar,tarık,tuğra,ada,ege,aras,arda,baturalp, berke,boğaç,çınar,demir,devrim,efe,efgan,gökberk,g öktuğ,toprak,ışıkhan,ıra,kaan,ılgaz,ilteriş,kılıç, kürşat,pusat,mirza,taha,talha,vaha,yiğit
aklıma gelen erkek isimleri azad,efnan,duhan,doğu,ali,samed,ömer asaf,hazar,tarık,tuğra,ada,ege,aras,arda,baturalp, berke,boğaç,çınar,demir,devrim,efe,efgan,gökberk,g öktuğ,toprak,ışıkhan,ıra,kaan,ılgaz,ilteriş,kılıç, kürşat,pusat,mirza,taha,talha,vaha,yiğit
Teşekkür ederim ama bir kaçı dışında çoğusu Arapça ve faşist isimler. :komik
ya bu kız olmıyacakmıy dı?bende hatlar karıştı.bence doğar doğmaz sünnet et.sonra senin çocukta benim oğlan gibi pazarlığa oturur anne gel dinimizi değiştirelim bu sünneti olmuyum diye.:p hem sünnet sağlık açısından faydalı birşey.
ya bu kız olmıyacakmıy dı?bende hatlar karıştı.bence doğar doğmaz sünnet et.sonra senin çocukta benim oğlan gibi pazarlığa oturur anne gel dinimizi değiştirelim bu sünneti olmuyum diye.:p hem sünnet sağlık açısından faydalı birşey.
Yok Babası gibi e r k e k :komik
hehe erkek erkek olunca ne oluyor.neyse analı babalı büyütsün.yiyenimin şansı daim olsun şimdi hala oluyorum dimi
deli gönül 02.02.2007, 11:46 Teşekkür ederim ama bir kaçı dışında çoğusu Arapça ve faşist isimler. :komik
Bence isim seçimine hiç gitmeyin.Aklı erince ismini de kendi belirlesin ,kirvesini de:p
Rüzgar koy bence hoş bir isim birde pek kullanilmiyor allah analı babalı büyütsün...
hehe erkek erkek olunca ne oluyor.neyse analı babalı büyütsün.yiyenimin şansı daim olsun şimdi hala oluyorum dimi
Erkek olunca en azından bu hayatında şanslı oluyo. Ezilen değil ezen olma şansı :p Temenni ne ezsin nede ezilsin....
Hala değil Eze oluyorsun :)
Bence isim seçimine hiç gitmeyin.Aklı erince ismini de kendi belirlesin ,kirvesini de:p
Güzel bir öneri...
Rüzgar koy bence hoş bir isim birde pek kullanilmiyor allah analı babalı büyütsün...
Allah Razı olsun. Rüzgar sanki bayan ismi gibi geliyo bana. Erkek için kullanılır mı ???
çeşm-i naz 02.02.2007, 12:52 ilk önce allah analı babalı sağlık içinde büyümeyi nasip etsin hayırlı bir şekilde doğsun:innocent:
bence demir,tunahan,yada eşiniz ve sizin isim karmasından güzel bir isim çıkıyorsa onu koyun derim bu benim fikrim ayrıca :) bu arada eğer alevimen kirve olacaksa düğüne bende gelmek isterim:p
Bende bir isim söyleyim ''ALİ''
Zaza_024 02.02.2007, 12:57 tabiki de Deniz..
allah analı babalı büyüytür inşallah..
faşist olarak düşünmedim.allah analı babalı büyütsün birde anneye sormak lazım one düşünüyor isim hakkında
Mesut Gündüz 02.02.2007, 13:20 OĞUL koy adını. Allah analı babalı büyütsün.
deniz,barış,özgür,doruk bunlar da benden abi.şimdiden hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün.
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN
Aslında ilerde kendi ismimi değiştirip bunu koyacaktım ama hadi sana vereyim AGOP. rahmetli babannemin babasının ismi. yada TALUY bak bu türkçe gök türk kitabelerinden. benim çok yakın bir arkadaşımın ismi. Birde sana bir öneri belki saçma olucak ama babanın dedelerinin isimlerinin birer hecesini kullanarak isimlerde oluşturabilirsin ben oğlumun ke kızımın ismini böyle koyacağım.
ÖRNEK : babnnem MASTİ annem ZERRİN anneannem KALYOPİ = YOZERTİ , ZERMASKAL falan
yada HIZIR buda güzel bir isim.
ali ekber güzel isim bence.
MeRaLiNa 02.02.2007, 13:40 Allah anali babali büyütsün ilk önce....
isme gelince:
Abdülkadir
zahir abi ben isim buldum :p abdülmüttalip:biggrin:
ibrahim güzel isim (babamın ismi),poyraz da güzel, yok yok sen adını "Onur" koy en iyisi onurlu olsun :)
hee bir de ziynet yengeme sormak lazım tabi(benim yengemle konuşmam farz oldu valla :whistling :001_tt2: )
Yazdığınız ve yazacağınız isimlerin hepsini not alıyorum. Serde erkeklik var ama yine de hanıma danışmak lazım. Öyle sanıyorum ki Alevi bir ismi tercih edecek. Bende hayır demem ama belki yanına bir isim daha eklerim. Burda arkadaşlarımın önereceği isimlerden birisi ismi olacak. Kayıt yaptırdığımda ne olduğunu söleyecem sizlere.
"Cem Ali" nasıl abi? Ziynet yengem de beğenir :)
zahir abi ben isim buldum :p abdülmüttalip:biggrin:
ibrahim güzel isim (babamın ismi),poyraz da güzel, yok yok sen adını "Onur" koy en iyisi onurlu olsun :)
hee bir de ziynet yengeme sormak lazım tabi(benim yengemle konuşmam farz oldu valla :whistling :001_tt2: )
Bizim evin telefonu kesik borcundan dolayı ödeyemedim. Cep telefonumda suya düştü bozuldu. Dolayısla sen yengenle konuşmayı unut :p
Güzel isimler söyle. Söyleyeceğiniz isimlerden koyacam ona göre.
"Cem Ali" nasıl abi? Ziynet yengem de beğenir :)
İki tane Alevi ismi olmaz. :) Bitane olcak. İki ismin diğerinide ben koymalıyım.
Tamam yengen Alevide en azından benimde sözüm geçsin demi:)
Bizim evin telefonu kesik borcundan dolayı ödeyemedim. Cep telefonumda suya düştü bozuldu. Dolayısla sen yengenle konuşmayı unut :p
Güzel isimler söyle. Söyleyeceğiniz isimlerden koyacam ona göre.
aşk olsun Zahir abi yaa, bulduğum isimler çirkin mi :crying: tabi sen yaşlısın ya sana çirkin gelir :001_unsur
ayrıcana ben yengemle konuşmak istesem konuşurum bilirsin, kalkar erzuruma gelirim valla :biggrin:
dur ben sana bir isim daha önereyim...
Barış (gelişiyle barış gelir dünyaya belki)
İki tane Alevi ismi olmaz. :) Bitane olcak. İki ismin diğerinide ben koymalıyım.
Tamam yengen Alevide en azından benimde sözüm geçsin demi:)
niye iki tane olmuyor alevi ismi sunni damarınmı tutuyor.kız leyla biz zinnete söyleriz ikiside alevi ismi olur evde oklavası yoksa burdan gönderelim biz:lol: :lol: yardıma ihtiyacı varsa zinnetin benle leyla uçar geliriz zahir:komik
evet barış güzel bir isim benimde eşimin adı
seyit ,şahan,özgür, berkay,musai kazım,ali ekber,ali haydar,muhammet mustafa,azad,zeynel abidin
hocam ilk önce saglıklı dogsun ve analı babalı buyusun ve hayırlı olsun ılgıt nasıl bı isim senın de hosuna gidermi
niye iki tane olmuyor alevi ismi sunni damarınmı tutuyor.kız leyla biz zinnete söyleriz ikiside alevi ismi olur evde oklavası yoksa burdan gönderelim biz:lol: :lol: yardıma ihtiyacı varsa zinnetin benle leyla uçar geliriz zahir:komik
evet barış güzel bir isim benimde eşimin adı
Yok sunni damarım tutmuyorda kılıbık derler adama işin içinden çıkamayız. Karizmayı çizdiremem. Layt erkeğe çıkmasın adımız sonra :komik
hocam ilk önce saglıklı dogsun ve analı babalı buyusun ve hayırlı olsun ılgıt nasıl bı isim senın de hosuna gidermi
Teşekkür ederim. Çok hoş isim. Yazıyorum listeye
Yakında bir oğlum daha olacak. Forumdaki arkadaşlardan isim önerebilcek varmı? Bu arada sünnet ettirmeyi düşünmüyorum. Yahudi geleneğini neden devam ettirelim ki? Ama aile baskısı olursa dayanamassam Alevimene kirvelik için teklif görümeyi düşünüyorum. Pipi meselesini putperest olmayan biri ile paylaşa bilmeli demi:p
Olurmusun kirve????
abi Allah hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip etsin ve analı babalı büyütsün... ismine gelirsek Zahir koy :yamukgul:
ben nasip olursa evlenirde çocuğumuz olursa baskılara dayanabilirsem ismini müttaki koymayı düşünüyorum fazla baskı yaparlarsa sadece taki de olabilir Ali taki de olabilir :höng
abi Allah hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip etsin ve analı babalı büyütsün... ismine gelirsek Zahir koy :yamukgul:
ben nasip olursa evlenirde çocuğumuz olursa baskılara dayanabilirsem ismini müttaki koymayı düşünüyorum fazla baskı yaparlarsa sadece taki de olabilir Ali taki de olabilir :höng
Teşekkür ederim Sedat. Zahir hiç aklıma gelememişti. Ancak Zahirle bütünleşen bir Alevi ismi daha olmalı yanında. Alevi ismi olmasa yanında kızı aldı sunnileştirdi diye yaygara koparırlar sonra :komik
Aleviler merak etmesin kızınız sunni birinde değil Anti Sunni birinde :komik
Yok sunni damarım tutmuyorda kılıbık derler adama işin içinden çıkamayız. Karizmayı çizdiremem. Layt erkeğe çıkmasın adımız sonra :komik
doğru ya sen doğuluydun:yamukgul: korkma karizma çizilmez asıl dışarı hoş görünücem diye evde karizman çizilirse bak onun altından kalkamazsın arkadaşım.biz kadınlar çünkü hiç bişeyi hiç bir yapılanı malesef unutmuyoruz.
doğru ya sen doğuluydun:yamukgul: korkma karizma çizilmez asıl dışarı hoş görünücem diye evde karizman çizilirse bak onun altından kalkamazsın arkadaşım.biz kadınlar çünkü hiç bişeyi hiç bir yapılanı malesef unutmuyoruz.
Biz halen daha feodal bağların güçlü olduğu bir toplumda yaşıyoruz. Evin içerisi kolay çeşit çeşit oklava var :p üstesinde geliriz. Ancak toplumun bireya yapacağı baskısının üstesinden gelmek oldukça zor.
sercanordu 02.02.2007, 14:52 Abim bilmem bana düşmez ama genede ben ogluna bir iki isim önermek isterim;
Barış, manevi abimin ismi
Eren, Sivas'lı cankardeşiimin ismi
Devrim koy diyecegim ama ilerde sorun yaşamasını istemem nasıl olsa Türkiyede yaşıyoruz...
Allah analı babalı büyüksün...
Hüseyin'den Mahrum Olmaz İnşallah
Biz halen daha feodal bağların güçlü olduğu bir toplumda yaşıyoruz. Evin içerisi kolay çeşit çeşit oklava var :p üstesinde geliriz. Ancak toplumun bireya yapacağı baskısının üstesinden gelmek oldukça zor.
dışarıda laf işitmek yerine evde oklavayı yemeği tercih ediyosan bişi diyemem zahir:lol: :lol: dışarıdakiler dış kapının mandalı bunu hiç bir zaman unutma önemli olan kapını kapadığın zaman içerideki huzurun saygılar.
Teşekkür ederim Sedat. Zahir hiç aklıma gelememişti. Ancak Zahirle bütünleşen bir Alevi ismi daha olmalı yanında. Alevi ismi olmasa yanında kızı aldı sunnileştirdi diye yaygara koparırlar sonra :komik
Aleviler merak etmesin kızınız sunni birinde değil Anti Sunni birinde :komik
Zahir Batın :) olsun
Zahir askeri
İbrahim Zakir
Dost İbrahim :biggrin:
neyse Abi Allah sana kolaylık versin zor iş :wink:
Abim bilmem bana düşmez ama genede ben ogluna bir iki isim önermek isterim;
Barış, manevi abimin ismi
Eren, Sivas'lı cankardeşiimin ismi
Devrim koy diyecegim ama ilerde sorun yaşamasını istemem nasıl olsa Türkiyede yaşıyoruz...
Allah analı babalı büyüksün...
Tabiki düşer niye düşmesin onun için açtım zaten bu topiği sölediğiniz bütün isimleri kayt ediyorum. Listeden beğendiğimiz ismi koyacağız.
rockçı turna 02.02.2007, 14:56 abi allah analı babalı büyütsün. iki isimden birisi(alevi ismi olacak ya:)) Nesimi olabilir bence. ben cok severim bu ismi ayrıca bilirsin iki büyük nesimimiz var. ikisi de bizim acımızdan önemli. diğer isim içinde biraz düşüneyim söyleyecegim:)
Zahir Batın olsun
Zahir askeri
İbrahim Zakir
Dost İbrahim
ilahi dostum be:lol: ahaahaah
dışarıda laf işitmek yerine evde oklavayı yemeği tercih ediyosan bişi diyemem zahir:lol: :lol: dışarıdakiler dış kapının mandalı bunu hiç bir zaman unutma önemli olan kapını kapadığın zaman içerideki huzurun saygılar.
Hayat kitaplardaki romanlardaki gibi değil. İçerisinde yaşadığımız toplumu yani Doğu veya Güneydoğu insanını konuşalım. Gelenekleri, görenekleri, örfleri.......
Bende çağdaş, aydın, kültürlü, bir toplum tabiki yeğlerim. Ancak bireyin toplumun bir bütünü olduğunu, insanın sosyal bir varlık olduğunu dolayısla toplumdan bağamsız ve farklı düşünüp ve yaşayamayacağını göz ardı etmemek lazım.
abi allah analı babalı büyütsün. iki isimden birisi(alevi ismi olacak ya:)) Nesimi olabilir bence. ben cok severim bu ismi ayrıca bilirsin iki büyük nesimimiz var. ikisi de bizim acımızdan önemli. diğer isim içinde biraz düşüneyim söyleyecegim:)
Kayıt ettim. Diğer isim içerisinde bir kimlik, inanç gibi ifade yada anlam taşımayacak. Ancak Alevi ismi ile bütünlük ve uyum içerisinde olmalı.O Yüzden Bütün yazdıklarınız isimlerin hepsini kayt ediyorum.
Kayıt ettim. Diğer isim içerisinde bir kimlik, inanç gibi ifade yada anlam taşımayacak. Ancak Alevi ismi ile bütünlük ve uyum içerisinde olmalı.O Yüzden Bütün yazdıklarınız isimlerin hepsini kayt ediyorum.
tamam o zaman "Barış Cem" olsun :whistling ya da "Onur Can"
tamam o zaman "Barış Cem" olsun :whistling ya da "Onur Can"
bence onur barış olsun leyla daha güzel olur ne dersin
seyhunbey 02.02.2007, 15:14 TAmam Ben duldum
'' Kartalcan olsun :) veya Güney '' sağlikli olsunda ismi önemli değil Allah anali babali büyütsün ..
bence onur barış olsun leyla daha güzel olur ne dersin
İsmin biri tamamen Alevi ismi olmalı yani isim anıldığında ha bu çocuk alevi demeliler :)
deli gönül 02.02.2007, 15:16 yaa benim içimden kız ismide yazmak geldi:)kız olursa ecrin olsun.Oğlan olursada kayra,yiğit,deniz ya da özgür olsun .haa illa ki alevi isminin yanında bir isim olmalı diyosan da o zaman başına hacıyı ekle:)hacı deniz mesela:p
Bak sana başka bir öneri kız olursa alev ya da alevi oğlan olursa alevimen:p
Şaka bir yana Allah eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat versin inşallah.İsme gelince de bence sana fırsat kalmadan çocuğun ismini annesi koyar gibime geliyor:biggrin:
rockçı turna 02.02.2007, 15:16 İsmin biri tamamen Alevi ismi olmalı yani isim anıldığında ha bu çocuk alevi demeliler :)
abi tamam o zaman kesinlikle nesimi derim:D
TAmam Ben duldum
'' Kartalcan olsun :) veya Güney '' sağlikli olsunda ismi önemli değil Allah anali babali büyütsün ..
Kesin beşiktaşlı ona şüpe yok isminden olmasada pipisinden beşiktaşlı olduğu belli olur :p
seyhunbey 02.02.2007, 15:19 Kesin beşiktaşlı ona şüpe yok isminden olmasada pipisinden beşiktaşlı olduğu belli olur :p
tamam bak abi Zahircan 'olsun ne dersin :lol:
yaa benim içimden kız ismide yazmak geldi:)kız olursa ecrin olsun.Oğlan olursada kayra,yiğit,deniz ya da özgür olsun .haa illa ki alevi isminin yanında bir isim olmalı diyosan da o zaman başına hacıyı ekle:)hacı deniz mesela:p
Bak sana başka bir öneri kız olursa alev ya da alevi oğlan olursa alevimen:p
Şaka bir yana Allah eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat versin inşallah.İsme gelince de bence sana fırsat kalmadan çocuğun ismini annesi koyar gibime geliyor:biggrin:
Kız olma ihtimali yok. Çünkü kesin erkek. 1 Hafta sonrada merhaba diyor :)
Yooo anlaştık ki isminin birini o koyacak birin ben. İki isim olacak.
Abi Allah analı babalı büyütsün..İsmini Hasan Hüseyin koy derim..
alisi kesin olsun hatta aliseyit olsun
Allah Razı olsun. İki isimde alevi ismi olmaz biri olmalı . Ben alevi değilim.
seyhunbey 02.02.2007, 15:24 Allah Razı olsun. İki isimde alevi ismi olmaz biri olmalı . Ben alevi değilim.
neden olmasin :uhhm: alevi ismi olsun abim valla şimdi olmadi :no: o zaman kirveside alevi olmasin
neden olmasin :uhhm: alevi ismi olsun abim valla şimdi olmadi :no: o zaman kirveside alevi olmasin
İsminin biri zaten alevi ismi olacak hemde isim duyulduğunda ha bu çocuk tam aleviymiş dedirtir cinsten. Ama diğerini ben koymalıyım demi. Sonuçta baba olan ama alevi olmayan benim. Hem farklı olan bu iki isim 14 asırdır alevi toplumuna farklı gözle bakanların suratına tokat gibi inmeli.
yaa olmaz :crying: Hasan Hüseyin benim oğlumun adı olacak:001_unsur
İsminin biri zaten alevi ismi olacak hemde isim duyulduğunda ha bu çocuk tam aleviymiş dedirtir cinsten. Ama diğerini ben koymalıyım demi. Sonuçta baba olan ama alevi olmayan benim. Hem farklı olan bu iki isim 14 asırdır alevi toplumuna farklı gözle bakanların suratına tokat gibi inmeli.
"Osman Ali" tarzı bişey düşünmüyosun değil mi abi :whistling
gel "Barış Cem" de anlaşalım.
"Osman Ali" tarzı bişey düşünmüyosun değil mi abi :whistling
gel "Barış Cem" de anlaşalım.
Osman Ali diye düşünmeyi dahi düşünmedim
Barış Cemi yazdım
rockçı turna 02.02.2007, 15:43 arkadaşlar ortamı germeyin yaw:turned: bebeğin anası kızılbaş babası sünni ve iki isminden biri alevi ismi olacak digerini babası koyacak. ne var bunda, ne güzel işte; demokrasi:yamukgul:
seyhunbey 02.02.2007, 15:44 Abim iste '' kartalcan '' tipki babasi hehe
http://www.resimyuklet.com/uploads/load26648.jpg
:D arkadaşlar ortamı germeyin yaw:turned: bebeğin anası kızılbaş babası sünni ve iki isminden biri alevi ismi olacak digerini babası koyacak. ne var bunda, ne güzel işte; demokrasi:yamukgul:
bencede germiyelim bak benimde eşim sunni çocuğun adını ben koyamadım.acısınıda şimdi zahirden çıkarıyorum galiba:komik
Mesut Gündüz 02.02.2007, 16:22 :D
bencede germiyelim bak benimde eşim sunni çocuğun adını ben koyamadım.acısınıda şimdi zahirden çıkarıyorum galiba:komik
Çocuğun adını koyamamanın sünnilik yada alevilikle ilgisi yoktur heralde. :)
Çocuğun adını koyamamanın sünnilik yada alevilikle ilgisi yoktur heralde. :)
evet sonunda çocuğumun adı osman ömer değil.ataerkil düzenden kaynaklanıyor siz erkeklerin kafanızdan atamadığı düzenden.
Alevimen 02.02.2007, 17:40 Yakında bir oğlum daha olacak. Forumdaki arkadaşlardan isim önerebilcek varmı? Bu arada sünnet ettirmeyi düşünmüyorum. Yahudi geleneğini neden devam ettirelim ki? Ama aile baskısı olursa dayanamassam Alevimene kirvelik için teklif görümeyi düşünüyorum. Pipi meselesini putperest olmayan biri ile paylaşa bilmeli demi:p
Olurmusun kirve????
kendin pipinle kendin uğraş, burası bildiğin alay meydanlarına benzemez. Bu ara kirvelikde bir gelenektir.
Zahir dalga geçiyorsunuz sanırım :) Pipican koy o zaman :)
Alevimen 02.02.2007, 20:27 Zahir dalga geçiyorsunuz sanırım :) Pipican koy o zaman :)
Beni güldürdün, çok yaşa :lol: Tövbe tövbe :innocent:
İsimden bol ne var değil mi :yamukgul:
Zahircan da olabilir, Egu'can da olabilir :P
seyhunbey 02.02.2007, 23:37 hehe
Bendede Güzel isimler var işecan , pitircan , yatircan , çitircan , can can can :p harika olur hemde hehe :):):)
:D ne oluyor burada bulikcan olsun ismi :D
:D ne oluyor burada bulikcan olsun ismi :D
Akıbıcan :lol: :lol: :lol: Bebekler ağlar ya hani akıbı akıbııı :D
seyhunbey 02.02.2007, 23:46 osmancan , Antican hehe :)
seyhunbey 03.02.2007, 00:03 The end Can :D hehe :):):)
çeşm-i naz 03.02.2007, 00:25 bencede sıktınızcan yada ayıpcan:cursing:
rockçı turna 03.02.2007, 00:33 soreş,seyhun ve cenk...beyler ne yapmaya calısıyorsunuz?:excl: konunun muhatabı alevimendir. böyle bir cevap vermeyi uygun bulmuş(büyük şaşkınlık içerisindeyim. yaşını almış bir insana kendi pipinle kendin ugras ne demek ya...:yapmabe sanal da olsa bir teklif var. istemiyorsan uygun dille geri çevirirsin. bir admine hiç yakışmıyor bu cevap:uhhm: )) ama size ne oluyor beyler. birisi cocuguna isim koymak için yadım istiyor verdiğiniz cevaplar pipican,işecan,bulikcan...gibi saçmalıklar. moderatör böyle cevap veriyorsa normal üye ne cevap verir anlamak düsünmek istemiyorum:wacko: :pinch: :huh: :sad: :bored: :cursing: :cursing:
Alevimen 03.02.2007, 02:33 konuya noktayı koyayım:
şimdi biz moderatörler konuya biraz farklı bakabiliyoruz çünkü Savaşla, Didemle veya X kişiyele ilgisi yok, konuyla ilgili ayrıntılı bilgimiz var.
Zahir bey hakkımda alevi düşmanı ve anti-demokrat gibi komikce dedikodular yapıyor ve bu konuda kendisini uyardım. Bu nedenle Pipisine beni kivre yapmak istiyor yani olay sarkazmdan çıkıp sardonizce bir yaklaşım sergiliyor yani Türkçesi şeytanca ve hakaretli alay!
Moderatörler görevlerini yapmış, bu olaya ister istemez oyuncu olan herkes için üzgünüm. Kusura bakmayın.
Zahir bey, size nasıl davranmasını istiyorsanız karşınızdaki insanlarada öyle davranın.
|