Orijinalini görmek için tıklayınız : engin nursani

candost
09.12.2005, 17:49
arkadaslar engin nursanide cok iyi bir ses cok guzel yorumlari vede etkileyici sesi var hele saz calarken kendinden gecisi sazi adeta dillendiriyor enginlede birlikte bir iki resmim var ama bir turlu yukleyemedim dosya buyuk diyor ama neyse..

Ezo
09.12.2005, 18:20
arkadaslar engin nursanide cok iyi bir ses cok guzel yorumlari vede etkileyici sesi var hele saz calarken kendinden gecisi sazi adeta dillendiriyor enginlede birlikte bir iki resmim var ama bir turlu yukleyemedim dosya buyuk diyor ama neyse..

ne yazikki küçültmeniz gerekiyor sinirli neyaziki....copy olarak denediniz ozaman koya bilirsiniz eklenti olarak sinirlidir...

Engin nursani'yi bende yakindan gördum amcam gile misafir oldular çok guzel saz çaliyor ve çokta içiyor :(((((

ibocan
09.12.2005, 20:25
sesine bi sey demem ama karakteri bes kurus etmez dost

Bir Zeynep
09.12.2005, 21:01
Tanirim Engini evet cok cok yetenekli birisi, massallahi var gercekten. "Cincih" gibi saz caliyo massallah, unutmayalim ki annesi alman. Angelika yengemize buradan saygilar sevgiler. Ama ne kadar iyi olsa bile sazi ve sesi, Nursani Babamizi gecemez bence. Boynuz kulagi gecer mi? Gecer. Ama kulak yaslanir, ama az duyar, ama cok duyar ama sonunda gene duyar, boynuz oldu bitti duyamaz ; ))))))) Bilmem anlata bildim mi?

Bir Zeynep
09.12.2005, 21:02
sesine bi sey demem ama karakteri bes kurus etmez dost Ibo edem cok agir konusuyon. Birak sende kalsin!!!
çokta içiyor ne yazik ki dogru ama cogu Asiklar malesef ickili. Malesef malesef yazik ediyolar kendilerine.
Saygilar.

sila
09.12.2005, 21:07
valla oglunu bilmem ama babasinin masallagi varrr karakter olarak bende tutmam ama ses olarak engini begenirimm :)))

Ezo
09.12.2005, 22:04
valla oglunu bilmem ama babasinin masallagi varrr karakter olarak bende tutmam ama ses olarak engini begenirimm :)))

haha:))) canoooo ne oldiiii:)))) Ali nursaniye sözyok:))))

sila
09.12.2005, 22:15
haha:))) canoooo ne oldiiii:)))) Ali nursaniye sözyok:))))

hahaaha hadi ordan sendee kizz canoooo isterse babamin oglu olsunnn karakterini begenmiorummm ama sesine bisey diyemem gerci onu hic dinlemem oglunu dinlerim ama :))))

candost
11.12.2005, 13:18
fatma kardes cogu asiklar iciyor diyorsun ama icmeden de soylenmiyorki icmeden once diller lal iken icdikten sonra bulbul oluyor..

Bir Zeynep
11.12.2005, 16:51
Evet can ben dedim onu. Sende hakli olabilirsin ama herseyin de bir usuli vardir dimi ama? Herkes kendine yakisani etmeli veya ne bilim, kaldirdigi kadar icmelidir. Yada en iyisi HIC ICMEDEN acilmasini bilmelidir. Bu cok cok zor. Kendim biliyorum. Bende türkü söylerim ve bi kez aile arasinda oturup söylerdik misafirlikte- bi amca dedi ki: "Kizim gurban olam bal akan dilleriyen ama kizim acilsan iyi olur, bizde cosariz. Gel bi kadeh ic bagri de kendini o kadar sIkma!" Neye ugradigima sastim bir kiza yakisirmi hic yani? Bilmem ne diyecekler bide arkasindan, al sana bi Yildiz Tilbe. Bide barlara/cefelere git orda türkü söylersen bide.... oha....

Canan
11.12.2005, 17:01
Neye ugradigima sastim bir kiza yakisirmi hic yani?....

feminismi ayak altina aldin resmen....:3D_NG (9)
fazla icki bencede yanlisdir ama hem bir bayan icin hemde bir erkek icin... :uhhm:
erkek icince normal kiz icince yanlismi oluyor... :yamukgul:
sen neden icmedinki ben olsaydim icerdim ailenle aile ortaminda icmeyeceksinde nerde iceceksin...:garibbak:

Lamekan
11.12.2005, 17:06
Yani bir kişinin sünger gibi içmesi bülbül gibi şakımasını mı saglıyor....

Hadi diyecem yeni çıkan acemi biri olsa bir iki kadeh atsın ama bakıyoruz ki aşıklar içiyor .. Benimde bildiğim bir Arif Sağ örneğidir 70 lik rakıyı devirmeden sahneye çıkmıyor.....

Vardır elbet bir bildikleri...diyesim geliyor...

Hacibektasli
11.12.2005, 17:06
Engin Nursani Gülom Klibi:
http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=24533&posted=1#post24533

Hacibektasli
11.12.2005, 17:07
Yani bir kişinin sünger gibi içmesi bülbül gibi şakımasını mı saglıyor....

Hadi diyecem yeni çıkan acemi biri olsa bir iki kadeh atsın ama bakıyoruz ki aşıklar içiyor .. Benimde bildiğim bir Arif Sağ örneğidir 70 lik rakıyı devirmeden sahneye çıkmıyor.....

Vardır elbet bir bildikleri...diyesim geliyor...

Evet dogru söylüyorsun Insan Rakiyi atinca daha icten caliyor Sazi.:3D_NG (4)

Bir Zeynep
11.12.2005, 17:09
sen neden icmedinki ben olsaydim icerdim ailenle aile ortaminda icmeyeceksinde nerde iceceksin.. Ya tabi hakllisin hic icmiyo da degilim yani ama amcayi ben baska türlü anladim yani dik kafana, biraz kafayi bul, acilir söylersin gibicesine. Kötü anlamda demedi bundan eminim ama yinede yani bana ters gelirrrrr.

Canan
11.12.2005, 17:13
Ya tabi hakllisin hic icmiyo da degilim yani ama amcayi ben baska türlü anladim yani dik kafana, biraz kafayi bul, acilir söylersin gibicesine. Kötü anlamda demedi bundan eminim ama yinede yani bana ters gelirrrrr.

aslinda haklisin
ortamda kimin olduguda onemli....
birisi dedi diye.....otekileri kinaya bilir...
bu seferde onlarin cenesini cekersin...
laf icki icdiden baslar....... dansoz olmus'a kadar gider. milletin agzi torba degilki buzesin.

Bir Zeynep
11.12.2005, 17:15
ha iste bende bunu diyom. Yildiz Tilbeye döner adimiz diyom daaaa....

Lamekan
11.12.2005, 17:18
İyide yıldız tilbe kuru toz ne buluyorsa çekiyodu sendemi ölesin yoksa hemşoooo....

Bak bize yakışmaz haa :)))))

Bir Zeynep
11.12.2005, 17:19
yohhhhhh tübe hemso tübe...... Estafurrullah estafurrullah estafurrullah.

Lamekan
11.12.2005, 17:23
Yok kardeş ne demek biliyon şaka şaka..

Ya arkadaşlar ben mi yanlış biliyom acaba bu estafirullah ne demek.... Aynen öle anlamınamı geliyor yoksa ben mi yanılıyorum.. Teyit etmek için kullanılmıyormu...

Bir Zeynep
11.12.2005, 17:44
Teyit etmek için kullanılmıyormu... Teyit etmek ne demek ki??

Lamekan
11.12.2005, 17:45
Onaylamak.. :teyit etmek

Hacibektasli
11.12.2005, 17:48
Vay bee gercekten onca sene cesitli Forumardaydim ama Kelime hazinemi hic bukadar gelistirmemistim,gercekten saynizde cok sey ögreniyorum.Bu arada Adi güzel alim ablamin bütün sorduklari kelimeleri ben soracaktim bide baktimki ayni seyi sormus.Tesadüfe bak.:3:

Bir Zeynep
11.12.2005, 17:49
Onaylamak.. :teyit etmek Oh no ben en iyisi bi türkce sözlügü almaya gideyim bi dahakine. Onaylamak ne peki? Evet demek mi? Yani benim bildigim "Estafurrullah" yani mesela böyle dersin ya: Allah göstermesin, olurmu hic? A aaaaaaaaaaa demek gibi, cok saygili. Yada cemlerde dede konusurken estafurrullah i üc kere tekrarlarsin söyle anlaminda: nasil anlatsam bilmiyom.... Özür.

Alevimen
11.12.2005, 17:52
onay=bestatigung.
bu ara engin nurşaniyi gibi insanları sevmem seside bana hiç hoş deyil aynısı oğlu içinde geçerli.

Hacibektasli
11.12.2005, 17:53
Oh no ben en iyisi bi türkce sözlügü almaya gideyim bi dahakine. Onaylamak ne peki? Evet demek mi? Yani benim bildigim "Estafurrullah" yani mesela böyle dersin ya: Allah göstermesin, olurmu hic? A aaaaaaaaaaa demek gibi, cok saygili. Yada cemlerde dede konusurken estafurrullah i üc kere tekrarlarsin söyle anlaminda: nasil anlatsam bilmiyom.... Özür.

Aslinda Estafurrullahin gercek anlami Evet mis bunu yeni ögrendim.Onaylamak'da sen Almanca biliyordun bestätigen demek.

Hacibektasli
11.12.2005, 17:54
onay=bestatigung.
bu ara engin nurşaniyi gibi insanları sevmem seside bana hiç hoş deyil aynısı oğlu içinde geçerli.

Katiliyorum nedense bende hic sevmem onu.

sila
11.12.2005, 18:02
canoo bak birtek bne degilim sevmeyenn o kadarda sevilecek kadar buyuk bir insan degil yanii degil miii:))))

Bir Zeynep
11.12.2005, 18:03
Sagolun canlar evet o zaman soruna evet hemso Ali: Estafurrullah eyvallah gibi mesela "onaylamak" demek. Ama ayni anda eyvallah sagol da demek degil mi?
Vallaha Nursani topikten kaydik biraz, sorry.... Ben severim OZAN olarak, saygim da var her insana oldugu gibi. Elinde sonunda ickisi vs. bana dokunmaz, yaptigini kendine yapiyor nasil olsa, bana degil. Türküleri digisleri güzel yinede, önemli olan da bu bence.

Alevimen
11.12.2005, 18:04
canoo bak birtek bne degilim sevmeyenn o kadarda sevilecek kadar buyuk bir insan degil yanii degil miii:))))
evet canon gelmeden evvel belirteyim bende aynı nedenden dolayı sevmiyorum yani sevmek aslında yanlış kelime bence daha çok antipati duyuyorum. Ne demek istediğimi anladın herhalde, o olayı duyduğumdan beri antipati listemde ilk sıraları zorlamaya başlamıştır.

Bir Zeynep
11.12.2005, 18:05
Ok sila cano, bisey demedim giz!! Antipatilerinize ve Simpatilerinize saygim sonsuzdurrrrrr.

Hacibektasli
11.12.2005, 18:05
Sagolun canlar evet o zaman soruna evet hemso Ali: Estafurrullah eyvallah gibi mesela "onaylamak" demek. Ama ayni anda eyvallah sagol da demek degil mi?
Vallaha Nursani topikten kaydik biraz, sorry.... Ben severim OZAN olarak, saygim da var her insana oldugu gibi. Elinde sonunda ickisi vs. bana dokunmaz, yaptigini kendine yapiyor nasil olsa, bana degil. Türküleri digisleri güzel yinede, önemli olan da bu bence.

Bu arada yani cogu Ozanlar Icki iciyor zaten bunda yapilacak birsey yok.Yani ben kendi ailemden bilirim babamdan tut Amcama kadar herkes Icki icer.Mesala Özel günlerde bizde katiliriz.Yani Ozanlarin cogu öyle zaten.

sila
11.12.2005, 18:15
evet canon gelmeden evvel belirteyim bende aynı nedenden dolayı sevmiyorum yani sevmek aslında yanlış kelime bence daha çok antipati duyuyorum. Ne demek istediğimi anladın herhalde, o olayı duyduğumdan beri antipati listemde ilk sıraları zorlamaya başlamıştır.

yaa evett anladim tabikii yaa sen o olayi ne zaman duymustunn bende gicik kaptim vallaa demek ki kim olursa olsun guvenilmez yani baska amaclar pesindelerrrr duysun duysun canommm :))))))))

Ezo
11.12.2005, 18:19
yaa evett anladim tabikii yaa sen o olayi ne zaman duymustunn bende gicik kaptim vallaa demek ki kim olursa olsun guvenilmez yani baska amaclar pesindelerrrr duysun duysun canommm :))))))))

haha hangi olayi pardoon ben dileme hakim olamadim yine:)))) canoooo onu gördugumde aklima sen geliyorsun:)))) ama soracagim bir gun merak ediyorum neden.....

Canan
11.12.2005, 18:20
ben tam olarak anlamis degilim ... neden nursani baba oglu sevmiyorsunuz. tamolarak ne yapdilar. birseymi duydunuz????
icki iciyorlar diyemi? ama ickisi bir cogu iciyo.....

Hacibektasli
11.12.2005, 18:23
ben tam olarak anlamis degilim ... neden nursani baba oglu sevmiyorsunuz. tamolarak ne yapdilar. birseymi duydunuz????

Hayir ebn Icki ictiklerinden degil benim Icki karsi biseyim yoktur hatta tam tersi:3D_NG: .Ben yorumunu pek sevmiyorum.

Canan
11.12.2005, 18:24
Hayir ebn Icki ictiklerinden degil benim Icki karsi biseyim yoktur hatta tam tersi:3D_NG: .Ben yorumunu pek sevmiyorum.

tamamda bir neden olmasi lazim degilmi?
ben sevmemenise birsey demiyorum ama nedenini merak ediyorum...

Lamekan
11.12.2005, 18:25
valla benim için sanatcı duruşu yaptıkları da önemlidir ama öncelikle ses ve yorumu kulagıma hoş gelmeli... Hoşuma gitmeye ses kimin olursa dinlemem.... Engin nurşanin söyleyiş tarzıda pek hoşuma gitmiyor kulagıma göremi değil bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor...

İçen içer içmeyen içmezzz onada karışacak değilim ama türkü barlarda deyi söleyip semah dönülmesine nasıl karşı isem içkili kişilerinde deyiş semah sölemesine karşıyım.....

sila
11.12.2005, 18:26
haha hangi olayi pardoon ben dileme hakim olamadim yine:)))) canoooo her msn basima geçip onu gördugumde aklima sen geliyorsun:)))) ama soracagim bir gun merak ediyorum neden.....

haha bosa sormaa canoom herseyy ortada yaniii ben tersini soyleseydimm sana yapilan banada yapilirdiiiii hahahah ben insanalri boyle denerimm isteee karektersizliklerini olcerimmm sonuc ortada yaniiii :))))))

Alevimen
11.12.2005, 18:27
yakından uzaktan ilgisi yok...
ama ben açıklamak istemiyorum başka mevzu yeri deyil burası, bence.

Hacibektasli
11.12.2005, 18:28

Bak simdi benide meraklindirdin neki acaba?Ama yeri degil diyorsan anlayisli oluruz.

Yakapınarlı
11.12.2005, 18:29
içki deyince bundan 2-3 yıl önce musa eroğlu bizim köydeydi.bir büyük şişeyi devirdi.ama hakkınıda verdi.demekki içince daha rahat oluyorlar.

sila
11.12.2005, 18:29

bencedee yeri degill bosverelimm:)))) ummadik tas bas yararmiss ummadigin insanalrda boyle yapar istee haha cok da onemli degil yanii sevilecek bir klarekter degill :)

Ezo
11.12.2005, 18:30
haha bosa sormaa canoom herseyy ortada yaniii ben tersini soyleseydimm sana yapilan banada yapilirdiiiii hahahah ben insanalri boyle denerimm isteee karektersizliklerini olcerimmm sonuc ortada yaniiii :))))))

:)))) tmmm beraber bakariz neyse...arkadaslar sizlerden özurdileriz bu sila, alevimen ve benim aramdaki bir konu bu neden paylasamiyacagiz sizi meraklandirsiysak üzgunum.....

Hacibektasli
11.12.2005, 18:32
içki deyince bundan 2-3 yıl önce musa eroğlu bizim köydeydi.bir büyük şişeyi devirdi.ama hakkınıda verdi.demekki içince daha rahat oluyorlar.

Bende bunu daha önce belirtmistim.Arif Sag Törenlerde Saat 2-3 e dogru cikiyor ve tabii en az 1 sise deviriyor.Ama ondan sonra o Calisini bi görseniz,Kafasini sallayarak.Insanin icine kiyior.

sila
11.12.2005, 18:34
:)))) tmmm beraber bakariz neyse...arkadaslar sizlerden özurdileriz bu sila, alevimen ve benim aramdaki bir konu bu neden paylasamiyacagiz sizi meraklandirsiysak üzgunum.....

haha evet kusura bakmayin bunun ickiyle falan bir alaksi yok yaniiii......

Lamekan
11.12.2005, 18:41
Bende bunu daha önce belirtmistim.Arif Sag Törenlerde Saat 2-3 e dogru cikiyor ve tabii en az 1 sise deviriyor.Ama ondan sonra o Calisini bi görseniz,Kafasini sallayarak.Insanin icine kiyior.

Hacıbektaş Veli Anma törenlerinde Arif sağ ı blmanın en kolay yolu giden rakı şişeleirnitakip etmekmiş... Hacı bektaşlı ev arkadaşlarım vardı üniversite de onlar anlatırdı... :)))

rockçı turna
11.12.2005, 22:29
arkadaslar bence konu hiçte hoş olmayan bir hal almaya basladı:3D_NG (29 aramızda olmayan birisi hakkında kamuya acık bir yerde bu tür seyler konusmamız dogru olmayabilir. bu konuda illa merakımızı gidereceksek bilen arkadaslara ö.m. la sorabiliriz.

ibocan
12.12.2005, 12:49
onemli olan ıcme degil ıcerken ne yaptıgın bende ıcerım ama sevıyelı bıcımde engınde sevıye kultur hıc bı sey yok ama sesıne bı sey dıyemem adam olsa o ses ona yeter saygı ve sevgılerımle anteplı

ibocan
12.12.2005, 12:51
pardon yenı okudum mesajını haklısın her turlu ayrımcılıga son

candost
12.12.2005, 20:27
o kadarda deyil be fatma kardes bir kadehde yildiz tilbe olunsa herkes icer valla bu rakiyi...

candost
17.12.2005, 21:46
bende cok icerim arkadaslar ben hala benligimi kayip etmedim..

sila
17.12.2005, 21:59
icin iicn yarasinn :)))))) bizde yilbasinda icecegizzz bizim ezoylaa:)))modumuzlaaa.........

Bir Zeynep
17.12.2005, 23:16
icin iicn yarasinn :)))))) bizde yilbasinda icecegizzz bizim ezoylaa:)))modumuzlaaa.........
He ya az kaldi ... SEREFEEEEEEE....

sila
17.12.2005, 23:19
He ya az kaldi ... SEREFEEEEEEE....

sanada loooooooooooo:)))))

Lamekan
17.12.2005, 23:44
Ya burayı ayyaşlar mı bastı ne oluyor yav.. .Herkes neden böle yılbaşını bekliyo onuda çözemedim... .arkadaşlar içmek isteyen her zaman içer.... Siz içki içmeye değil muhabbetine hevessiniz gibime geliyor...:)

Ezo
18.12.2005, 00:26

haha:)))) Seni berdos.....

Bir Zeynep
18.12.2005, 12:04
Ya burayı ayyaşlar mı bastı ne oluyor yav.. .Herkes neden böle yılbaşını bekliyo onuda çözemedim... .arkadaşlar içmek isteyen her zaman içer.... Siz içki içmeye değil muhabbetine hevessiniz gibime geliyor...:)
Yok canim ne alaka... Serefeyi öylesine diyorum ama yeni seneyi iple cekiyorum, bu bi gercek evet.

sila
18.12.2005, 14:01

dogru tahmin icmeye hevesli degilizzzz kii :)))) yeni bir senennin gelmesine heves ediyoruzzz:))

sila
18.12.2005, 14:02
haha:)))) Seni berdos.....

hahaahha benden kalir bir yanin mi varr canooo sakin aglama bak icincee haaaa:)))))

Bir Zeynep
20.12.2005, 17:38
Bu aksam Asik Ali Nursani ile oglu Engin Nursani, saat 21 de "tvt" kanalinda konuk olacaklar, bildireyim dedim. Iyi seyretmeler.

zookey
30.12.2005, 23:35
Eleştirmek degil desteklemek gerekir..İşin magazin yönü bizi ilgilendirmez.Önemli olan bence annesi alman olmasına ragmen kendi kültüründen vazgeçmemiş olması..

Bir Zeynep
31.12.2005, 16:45
Eleþtirmek degil desteklemek gerekir..Ýþin magazin yönü bizi ilgilendirmez.Önemli olan bence annesi alman olmasýna ragmen kendi kültüründen vazgeçmemiþ olmasý..
Sevgili Angelika Yengem (Ben) ve Nursani Baba:

Bir Zeynep
03.01.2006, 15:52
Baktim da yukarida Nursani yazan yazilar hep kirmizi ben yapmadim onu hatta, neden kendiliginden kirmizi olmus? Bi kere de "Sigara icermisiniz" topiginde her sigara yazilisinda bu kelime ("sigara") kirmizi olurdu kendiliginden. Merak ettim ya, niye acaba Erhan???

ONU®
11.05.2006, 12:17
Engin Nurşani'nin karekterini bilmem ama sanatında bence iyi,bağlama çalarken hakikaten kendinden geçiyor.Babasından aldığı bayrağı inşallah böyle taşımaya devam eder.
İçki meselesine gelince,ozanlar arasında ''içki'' alışkanlığı aslında kültürümüzde çok önceden varolan ''meşk'' sisteminde yer alır.Bazı ustalar genelde çalıp söylemeden önce içerler ve böylece daha iyi demlenip türkülerini daha içten söyleyeceklerini düşünürlermiş.Tabi bu durum da birçok ozanımızı erken kaybetmemize sebebiyet veriyor.Engin Nurşani de tabi ozan bir babanın çocuğudur.İnşallah Engin'in durumu böyle olmaz.

Aziz
11.05.2006, 12:22
bence nursanı gıbı buyuk bır ozanla tanıstıgın ıcın sanslısın kendısını
bebeklıgımden bellı dınlerım hıç degısmedı....

meymane_usari
11.05.2006, 16:35
Aşık Ali Nurşani nin oğlu olduğu için çok şanslı ve acaip yetenekli bir gençtir.Sesini profesyonelce kullanıyor ve en çok sevdiğim türküleri "Mutlu musun" ve "Adına Bir Çizik Çektim" adlı türküleridir.

duygu ateş
06.08.2006, 17:45
engin çok iyi biri karakteride çoook düzgün her kez içki içebilir nede olsa bir aşık ali nurşaninin oğlu

evrimdevrim
20.08.2006, 17:11
Alkol Morfin Neyi Varsa İçirmeyi Öğrettiler...
Söz-Müzik : AŞIK ALİ NURŞANİ

candost
01.11.2006, 15:00
herkesin fikrine saygin olsunki sende onlardan saygi goresin..

ufuk2235
04.11.2006, 05:03
engin nurşaniyi hiç bir çalışmasını beğenmiyorum çok arabesk müzikal açıdan yetersiz...ama babası usta eli öpülecek bir insan..

ufuk2235
04.11.2006, 05:05
çok kötü bir müzisyen

candost_20
04.11.2006, 08:33
Sanatına ve sazına saygım sonsuzdur.Fakat kişilik olarak bek desteklemediğim bi insandır.Engini Nurşani ve babası Ali Nurşaniyi tanırım aile dostumuzdur kayseride kirvesi var akrabamız.onları ziyarete geldiklerinde görme imkanımız var fakat inşallah bu gelişinde karşılaşmayız :)