GüneyinEfendisi
05.02.2007, 04:14
Dörtyol Kuzuculu da nekadar alevi var?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatay / Dörtyol / Kuzuculu GüneyinEfendisi 05.02.2007, 04:14 Dörtyol Kuzuculu da nekadar alevi var? serkanbaki 09.02.2007, 22:20 dörtyol kuzuculu da alevi olacağını hiç zannetmiyorum.orada alevi nüfusu yoktur.ben 15 yıl iskenderunda yaşadım ve çok defa gittim dörtyol kuzuculuya. LaDY 10.02.2007, 02:12 Dörtyol Kuzuculu'yu bir yana bırakalım Dörtyol'da Alevi hiç yok denebilir. iş vs gibi sebeplerden dolayı oraya yerleşen bir kaç aile var o kadar, onları da saysak toplamda 100'ü geçeceğini sanmam(çocuk ve torunları ile beraber) hercaiii 02.03.2008, 00:26 nerden biliyosunuz ben aleviyim ve benim bildim büsürü alevi var dörtyolda özcan1 02.03.2008, 00:35 nerden biliyosunuz ben aleviyim ve benim bildim büsürü alevi var dörtyolda Tamamda sevgili can, senin alevi olmadigini kimse ima etmediki! Türkiyenin her herinde canlar vardir,Dörtyol ile ilgili seninde bildiklerinden bizlerde faydalanalim. saygilar ecolis 02.03.2008, 02:06 nerden biliyosunuz ben aleviyim ve benim bildim büsürü alevi var dörtyolda e anlatta bilelim dostum ,buyuzden acildi topik LaDY 02.03.2008, 02:17 nerden biliyosunuz ben aleviyim ve benim bildim büsürü alevi var dörtyolda Dörtyol'u ne kadar biliyorsun? Bak Dörtyol/ Kuzuculu denmiş. Dörtyol'da bulunan Aleviler, Yeşilköy ve Yeniyurt'ta yerleşmiş durumda ve ordaki Alevilerin hiç biri aslen Dörtyollu değillerdir. Hatay'ın Samandağ, Dursunlu gibi yerleşim birimlerinden iş vasıtasıyla oraya yerleşmiştir. Ya da sizler gibi, Antep, Maraş, Mersin'den gelmişlerdir. Kesin konuşabiliyorum bu konuda. hercaiii 02.03.2008, 15:24 Dörtyol'u ne kadar biliyorsun? Bak Dörtyol/ Kuzuculu denmiş. Dörtyol'da bulunan Aleviler, Yeşilköy ve Yeniyurt'ta yerleşmiş durumda ve ordaki Alevilerin hiç biri aslen Dörtyollu değillerdir. Hatay'ın Samandağ, Dursunlu gibi yerleşim birimlerinden iş vasıtasıyla oraya yerleşmiştir. Ya da sizler gibi, Antep, Maraş, Mersin'den gelmişlerdir. Kesin konuşabiliyorum bu konuda. sen nerden biliyosun nufus müdürümüsün hercaiii 02.03.2008, 15:26 e anlatta bilelim dostum ,buyuzden acildi topik can iyi güzel diyosunn burdakı aleviler ben aleviyim demeyi fazla sevmez bu yüzden alevilerin sayısını kimse bilmez LaDY 02.03.2008, 16:36 sen nerden biliyosun nufus müdürümüsün Niye senin nüfus müdürün etnik kimliklerden de mi sorumlu? Biliyorum da söylüyorum ;) can iyi güzel diyosunn burdakı aleviler ben aleviyim demeyi fazla sevmez bu yüzden alevilerin sayısını kimse bilmez Dörtyoldaki Alevilerin (Özellikle Arap Alevileri) bir bir evlerini gösterebilirim sana can. Ve bir yerde daha yanılıyorsun oradaki Aleviler ben Aleviyim demekten çekinmiyor. Gerçekten bir gün seni, aslen Harbiyeli olan ve yaklaşık 30-40 yıldır Dörtyol'u mesken edinen Yasemin-İzzet çiftiyle tanıştırmak isterim. murat222 02.03.2008, 16:50 hatay dörtyolda genelde antep ,maraş,adana,malatyada, adıyamandan gelen canlar vardır..... dörtyol genelde her yerden göç alan bir ilçedir.. hercaiii 04.03.2008, 00:00 Niye senin nüfus müdürün etnik kimliklerden de mi sorumlu? Biliyorum da söylüyorum ;) Dörtyoldaki Alevilerin (Özellikle Arap Alevileri) bir bir evlerini gösterebilirim sana can. Ve bir yerde daha yanılıyorsun oradaki Aleviler ben Aleviyim demekten çekinmiyor. Gerçekten bir gün seni, aslen Harbiyeli olan ve yaklaşık 30-40 yıldır Dörtyol'u mesken edinen Yasemin-İzzet çiftiyle tanıştırmak isterim. olur can tanışmak isterim bu arada sen hatayın neresindensin LaDY 04.03.2008, 01:05 Ben merkezdeyim ablacım. hercaiii 05.03.2008, 13:36 Ben merkezdeyim ablacım. merkezden kastın antakya mıı? kreşmir 05.03.2008, 14:05 muhabbet çok bilinmeyenli bir denklemi çözmeye yönelikmiş gibi geldi bana:) |