cemgil inan
08.02.2007, 21:30
ADANADA GRUP YORUM KONSERİ
24 şubat 2007 tarihinde adanada şirin müzikholda grup yorum konseri vardır.
haydi grup yorum sevenleri konsere..........
Adana çok uzak yaaa
offf
ama çok oldu Grup Yorum'u canlı dinlemeyeliii
ya sen konserden bir iki kare fotoğraf çeksen de bizle paylaşsan olmaz mııı??
erayyayar
09.02.2007, 18:00
cemil kardesım mrhblar bnde adana dayım da konser bıletını nasıl ve ücretı nedır nasıl alabılırız bileti nereden yanı bende müzisyenım su aralar bosum ve boş anıma gelıyor gıtmek ısterım bnde bır cevap yazarsan sevınırım
cemgil inan
09.02.2007, 18:44
merhaba canlar
konser bileti ne kadar bilmiyorum.
konseri düzenleyen kurum temel hak ve özgürlükler cephesi ( adres : inönü parkı yanında )buradan detaylı bilgi öğrenilibilir.aynı zamanda radyo akdenizdeden bilgialınabilir.
erayyayar
13.02.2007, 12:12
radyo da bulunuyorum öyle birsey yotu bugune kadar organızasyon sıfır ama sımdı bılıyorum ayrıca bende calacagım saygılar
eywallah saolasın
24 subat saat 18,00 sirin müzikhol 1 ama konser keske mimar sinan da olsaydı ama yinede orda olacagız
ya bende adanadayım ama daha konserle ilgili hiçbirşy okumadım emin misiniz?
konser afişlerigenelde inönüparkı civarında var belkiondandır görmememnin sebebi
erayyayar
13.02.2007, 12:35
canlar KONSER 24 ŞUBAT grupYORUM www.grupyorumforum.com/forum adresimizde de vardır yayımladım ve akdenız fm olarak yapıyoruz yanı dogrudur tüm canları beklerım
konser afişlerigenelde inönüparkı civarında var belkiondandır görmememnin sebebi
belkide ondandır pek o tarafa gitmiyorum ama grup yorum için giderim artık..bakalım konser nasıl olacak şimdiden merak ettim valla ben:):punk: :walkman: :lol:
erayyayar
13.02.2007, 12:38
HARİKASINIZ......... GRUPYORUM
arkadaslar 25 subat pazar günüde munzur kafede grup yorumla söyleşi var saat 17,00 haberiniz olsun
arkadaslar 25 subat pazar günüde munzur kafede grup yorumla söyleşi var saat 17,00 haberiniz olsun
munzur cafe adres:reşatbey mh. 8 sk. arıplex (sineması arası)...
erayyayar
01.03.2007, 13:49
harıka dakıkalar yasadık canlar yorum aılesı olarak harıkaydı munzur cafedede harıka zamanlar canlarla berabewr olduk süperdi konser sevgiler