kuzey1982
10.02.2007, 04:45
alevi forum ekibine asla yakıştıramadığım son uygulamayı ben sansür olarak nitelendirdim, yönetim bu görüşe katılır mı ? sanmıyorum.
önceden denetleme, benim neyi görmem neyi görmemem gerektiğine bazı denetim kurullarının karar vermesi sansür değilse nedir ?
forumuna sahip çıkmayan bu kadar insan olmasına üzülüyorum.
yönetim bizleri forum haini olarak değil, talepleri olan özgür forumdaşlar olarak görmek zorundadır
bu taleplerimizi burda dile getiremeyeceksek nerde dile getirebiliriz ?
ya sev ya terket felsefesi ise : özgür bir seçenek olarak görülemez, zaten bu felsefenin ne demek istediğini de asla anlayamadım
benim forumum gitmek istemiyorum, ama bu uygulamanında demokratik ilkelerle bağdaşmadığını biliyorum, ne yapmam gerek ?
forumu forum yapan yönetim midir ?
yoksa forumun üyeleri midir ?
lütfen sizde kendi sansür tanımlarınızı yazın, acaba ben mi yanlış mı biliyorum
( ve artık şahsıma hak görülmüş yasakların kaldırılmasını istiyorum)
Sevgiler
önceden denetleme, benim neyi görmem neyi görmemem gerektiğine bazı denetim kurullarının karar vermesi sansür değilse nedir ?
forumuna sahip çıkmayan bu kadar insan olmasına üzülüyorum.
yönetim bizleri forum haini olarak değil, talepleri olan özgür forumdaşlar olarak görmek zorundadır
bu taleplerimizi burda dile getiremeyeceksek nerde dile getirebiliriz ?
ya sev ya terket felsefesi ise : özgür bir seçenek olarak görülemez, zaten bu felsefenin ne demek istediğini de asla anlayamadım
benim forumum gitmek istemiyorum, ama bu uygulamanında demokratik ilkelerle bağdaşmadığını biliyorum, ne yapmam gerek ?
forumu forum yapan yönetim midir ?
yoksa forumun üyeleri midir ?
lütfen sizde kendi sansür tanımlarınızı yazın, acaba ben mi yanlış mı biliyorum
( ve artık şahsıma hak görülmüş yasakların kaldırılmasını istiyorum)
Sevgiler