Orijinalini görmek için tıklayınız : kuvayi milliye derneği

sertur
10.02.2007, 16:48
bu dernek başka dernek arkadaşlar ölme, gerekirse öldürme serbest üstelik yemin ediliyor işte yorum ve görüntüler,

türkiye'de seviyesizliğin, ırkçılığın, insanlığa düşman olmanın şimdilik son noktası bu dernek. ölmekten geçip öldürmek üzerine yemin ettiren bir dernekten söz ediyoruz.

evet, bu derneğin kurucusu, danıştay cinayetiyle gündeme gelen vatansever kuvvetler güç birliği hareketi derneği'nden ayrılan emekli albay fikri karadağ, kuvayı milliye derneği'nin müstakbel üyelerine yani fedailerine yani potansiyel "katillerine", ölmek ve öldürmek üzere yemini ettiriyor. bir daha yazıyorum, öldürmek üzerine yemin ettiriyor.

bir anadolu şehrinde yapılmış "bu kutlu", "bu muhteşem", "bu şaşaalı", "bu kutsal" yemin töreninde üyeler, silahla, bayrakla ve kur'ân-ı kerim ile süslenmiş bir masada yemin ediyor. bu iğrençliğe atatürk, bayrak ve kur'an-ı kerim alet ediliyor. üstelik çalıntı bir yemin töreni ile karşı karşıyayız zira tsk'da yapılan resmî askerin yemini'ni aynen alıp yemin metnine eklemişler.

vatan-millet-din-atatürk-şehitlik-saf ırk-allah-peygamber eksenli bu yemin töreni tastamam türk-islam-atatürk sentezi ve buram buram 12 eylül kokuyor. birileri bu marifetleriyle, bu miraslarıyla bol bol gurur duyabilir. bu toprakların değerlerinin güya türklüğü yüceltmek adına nasıl çatır çatır aşağılandığını gördükçe insanın 301. madde asıl bunlar için uygulansın diyor.

görüntüler öyle korkunç, çekilmez ve iç karartıcı ki uyarmak zorundayım. mideniz bulanabilir; kanınız donabilir. bu link için peşinen özür dilerim.

http://www.youtube.com/watch?v=Sh30q7Iy6es[/QUOTE]

kaynak;sozluk

pazarcıklı
10.02.2007, 17:03
dün haberlerde gördüm izlerken tuhaf oldum, bu kafalarla hiçbiyere gidilmez...:thumbdown resmen ırkçılık yapılıyo, çok tehlikeli insanlar bunlar sivasta maraşta dersimde çorumda da bu zihniyetlerden geldi başımıza ne geldiyse...:excl: din,dil,ırk ayrımı yapmayan bir dünya dileğiyle:excl: ...

Westside
10.02.2007, 17:07
İşin icine Atatürk ve kuvay-ı milliye girdiginde akan sular durur benim icin.

sertur
10.02.2007, 17:46

bu konu hakkında ne diyorsunuz peki? pek anlayamadım akan suların durması terimini biraz açabilirmisiniz

aykudgöksun
10.02.2007, 18:12
türkleri dünyanın efendisi yapacaklarmış hadi kolay gelsin ne diyim..

slush
10.02.2007, 18:15
bir anadolu şehrinde yapılmış "bu kutlu", "bu muhteşem", "bu şaşaalı", "bu kutsal" yemin töreninde üyeler, silahla, bayrakla ve kur'ân-ı kerim ile süslenmiş bir masada yemin ediyor. bu iğrençliğe atatürk, bayrak ve kur'an-ı kerim alet ediliyor. üstelik çalıntı bir yemin töreni ile karşı karşıyayız zira tsk'da yapılan resmî askerin yemini'ni aynen alıp yemin metnine eklemişler.

görüntüler öyle korkunç, çekilmez ve iç karartıcı ki uyarmak zorundayım. mideniz bulanabilir; kanınız donabilir. bu link için peşinen özür dilerim.

Sevgili Sertur emek verip buruya taşıdığın için teşek ederim. Kanal D de seyretim.

Haberleri seyrederken çok güldüm... Hele Türk oğlu türk lafına ... Nerden biliyorsun ordakilerin hepsinin bozulma yaşamadığını :) Kumpasla kafa yapısı ölçme devri geçti DNA diye bir olay var atalarının kemik testlerini yaptın mi..

Yemin için TSK calınma demişsin ama o dernegin başkanı zaten Emekli Albay ondandir.

aykudgöksun
10.02.2007, 18:17
ya zaten saf türk mü kaldı kaldıysada çok az sen saf türklerle götürmek istiyorsan bu işi anadoluda bulunmayacaksın..

Adam
10.02.2007, 18:25
Vatanı kurtarma niyetinde olanlar, eylemlerinin sonuçlarının vatanı yıkma, iç savaş çıkarma olduklarını acaba ne kadar biliyorlar? Nasıl bir vatan ki, her önüne gelen bu vatanı kurtarma naraları atarak dernekler açarken, devlet bunlara sen kimsin vatanı kurtarma ve savunma görevi bana aittir diyemiyor. Demek ki derneklerin kendini devlet görmesi devlet lehine(sözde) oluyorsa, terör devletin çıkarlarına geliyorsa, her türlü hukuksuzluğa, katliama, cinnete, cinayete göz yumulacaktır.
Ne diyim başımız sagolsun canlar...[/

bolşevik
10.02.2007, 18:30
Irkçılığın hat safhaya çıktığı ve kafatasçı bir zihniyeti gözler önüne seren görüntülerdi...En büyük ırk olarak kendilerini görmeleri ve saf kan olduklarını iddia etmeleri de ayrı bir komiklikti zaten!

EŞİTLİK PARTİSİ
11.02.2007, 13:51
Değerli Canlar...

Faşistlerin yani AKP-MHP nin başka kullanacağı değer kalmadı şimdilerde Kuvai Millliye Diye bir derneği ÜLKÜ OCAKLARININ yerine ikame ediyorlar...
Onlarda biliyor ki ÜLKÜ OCAKLARI Kanlı bir terör örgütü idi ve işlevini tamamladı...
Saçmalıktan başka bir şey değil...
Dikkat ederseniz AKP ve MHP Hep karşıtlılıkları oynuyor...kendi adamlarını bile kandıramıyorlar...
Sonra bunları yani savaş kaçkınlarının,Osmanlı artıklarının KUVAİ MİLLİYE ile ne alakası var...daha önce neredeydiler...
Şimdi bittiklerini biliyorlar ve UCUZ Bir taktik...
Yine EMEKLİ Askerler,Polisler,İstihbaratçılar çeverelerine üç beş Psikopat,tinerci,hapçı ve tüpçü toplayıp bir şey yaratmaya çalışıyorlar...olay bundan ibaret...
HİTLER'in NSP si özlemi içersindeler...ama TÜRKİYE O konjoktürde değil...
S.S.C.B. döneminde kullanıldilar ve bir kenara atıldılar...
DSP-MHP-ANAP Koalisyonunda son kez kullanıldılar...
Baksanıza RTE Onlarla dalga geçiyor...
Emperyalistler ve yerli iş birlikçileri bunun çok tehlikeli olduğunu, 12 Eylül yaptırarak zor önlem aldıklarını iyi biliyorlar...
Bu günlerde AKLI EVEL Bazıları nerde ise MHP yi Ulusal kahraman ilan edecekler...bunlarıda biliyoruz...
Aleviler ve Devrimciler bu muhterem zatları çabuk deşifre etti...
Saygı ve Sevgilerimle

Bektaş ÇELEBİ

Servan
11.02.2007, 13:58
cok komik video.bunu insanlar nasıl ciddiye olıyorlar.konuşmalerın en komik yeri soyunda dönme olmayan diyor.acaba o konuşmacınn soyunda kimler var biraz arastırsa şok olacagından eminim.yok türk oglu türk olacakmış ha bide dünyanın efendisi olacaklarmış.komik bir olay.yazık bu insanlara.

Westside
11.02.2007, 14:16
Valla tam bilmeden aslında yorum yapmak yersiz.
Her şey olabilir.

SivanA SimyacI
11.02.2007, 14:22
Gereksiz tam bir komedi,
Oyuncak tabancayla olmuyor :)
Hoş gerçeğide olmasın zaten.

Adam
11.02.2007, 16:57
Valla tam bilmeden aslında yorum yapmak yersiz.
Her şey olabilir.

Can daha neyini bilicen adam türk anadan türk babadan, soyunda dönek olmayan diyor gerekirse öldürücen diyor. Bence kuvayı milliye ve Atatürk'ü duyup, diğer duydukları içlerine gelmeyenlerin tutumları yersiz.

güldestim
11.02.2007, 17:20
Bu tarz yeminler edenler Allah korusun bir savaş çıksa,eminim bu ülkeden ilk kaçacaklar listesinde olurlar.

Avedis
11.02.2007, 17:36
Ermeni Soykirimini gerçeklestiren Talat, Cemal ve Enver Pasalarin ulkeyi savasin ortasinda birakip kaçtiklari gibi. bu dunya Sultan Suleymana kalmadi onlarami kalacakti ?en sonunda belalarini kurbanlarin çocuklarindan gorduler.

usLanmaz62
11.02.2007, 17:41
Ülkü ocaklarının Alperen ocaklarının ismi fazla çıktı heralde bu oluşumu gündeme getiriyolar.Fikirleri aynı bunların.Ama bunlar biraz daha safa benziyo:D

Demokrat
11.02.2007, 18:44
Boyle kalkip yemin etmek, milli duygulari somurmek kolay. Birde calisip cabalayip ulke icin birseyler yapsalar, cete kurmak yerine fikir uretseler. Fasist olmak olay, zor olan ulkesine faydali bir vatansever olmaktir.

insanlar kardeş
14.02.2007, 16:21
Tek kelime ile bu oluşumun içinde olanlar asıl vatan hayini olanlardır.
Mustafa Kemal 'in arkasına sığınarak ihanet yemini içen kanı bozuklardır.
Bu kanı bozukları yaratan mevcut düzenin veya düzenlerin ürünüdür.
Yazık bu ülkenin ekmeğini yiyen bu nankör insanlara.
Bir kaç çapulcu parçasıdır bunlar.
Mide bulandırmaktan başka gayeleri yoktur bunların.
İnsanlık adına ne yaptıkları belli bu ülkede.
Sağ duyulu olmalıyız.
Mersindeki gelişmeler kaygı verici ama unutulmamalı ki bu Ülkenin asıl sahipleri vardır vede bu pisliklere meydan vermeyeceklerdir.

Saygılarımla...

serap_kerasus
14.02.2007, 16:27

İyi de bu kadar mutlak bakmamamk gerekir.. Atatürkten cok geçinen kişiler de kullandı yıllarca kuvayi milliye ve atatürk adını..Eylemlere işin özüne bakmak gerekiyor...Atatürkü kullanarak onca faşist hareketleri bu kisve altında saklayanlara asıl atatürkü sevenlerin, atatürkçülerin sahip çıkması lazım..Her atatürkçüyüm diyenin söylem ve eylemlerine bakmak gerekir....

serap_kerasus
14.02.2007, 16:28
İyi de bu kadar mutlak bakmamamk gerekir.. Atatürkten cok geçinen kişiler de kullandı yıllarca kuvayi milliye ve atatürk adını..Eylemlere işin özüne bakmak gerekiyor...Atatürkü kullanarak onca faşist hareketleri bu kisve altında saklayanlara asıl atatürkü sevenlerin, atatürkçülerin sahip çıkması lazım..Her atatürkçüyüm diyenin söylem ve eylemlerine bakmak gerekir....

Pardon yanlış yazdım karşı cıkması lazım diyecektim

kreşmir
14.02.2007, 17:49
yazdığı için,çizdiği için,bağlama çaldığı,düşündüğü için,elinde silah yerine kalem tuttuğu için ölen aydınlarımızın kemikleri sızlıyordur şimdi...
devletin kuvvetlerinin gösterdiği çaba ve koruma stratejisi şimdi belli oluyor...adamlar koca bi düğün salonunda öldürme adına yemin ediyorlar kimse kılını kıpırdatmıyor.gel gelelim diğer yanda bu yemin törenlerinden sonra ölen ve vatana ihanetle suçlanan güzel insanlarımız...ağlamak geliyor içimden sadece ağlamak....

KızılBant
14.02.2007, 17:54
Bu Kemalizmden beslendiğini söyleyen Irkçılara karşı dikkatli olalım.

ilkay123
15.02.2007, 21:05
Bu kisiler Atatürk adini kullanarak onu kirletmeye calisan bir avuc kafatasci irkcilardir...bu dernek faliyetleri ülke genelinde artigi biliniyor bunlara en güzel cevabi BEKIR COSKUN kendi kösesinde cok güzel cevap vermis saygilar..