Orijinalini görmek için tıklayınız : düşüncelerinizi alabilir miyim?

guney28
10.02.2007, 19:26
alevi forum ekibine asla yakıştıramadığım son uygulamayı ben sansür olarak nitelendirdim, yönetim bu görüşe katılır mı ? sanmıyorum.

önceden denetleme, benim neyi görmem neyi görmemem gerektiğine bazı denetim kurullarının karar vermesi sansür değilse nedir ?

forumuna sahip çıkmayan bu kadar insan olmasına üzülüyorum.

yönetim bizleri forum haini olarak değil, talepleri olan özgür forumdaşlar olarak görmek zorundadır

bu taleplerimizi burda dile getiremeyeceksek nerde dile getirebiliriz ?

ya sev ya terket felsefesi ise : özgür bir seçenek olarak görülemez, zaten bu felsefenin ne demek istediğini de asla anlayamadım

benim forumum gitmek istemiyorum, ama bu uygulamanında demokratik ilkelerle bağdaşmadığını biliyorum, ne yapmam gerek ?

forumu forum yapan yönetim midir ?

yoksa forumun üyeleri midir ?

lütfen sizde kendi sansür tanımlarınızı yazın, acaba ben mi yanlış mı biliyorum
( ve artık şahsıma hak görülmüş yasakların kaldırılmasını istiyorum)

Sevgiler alıntı, http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=26502

-genel olarak sizin bu konu hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? sayın yöneticelerden de bu konuyu kapatmamalarını üyelerin düşüncelerine sunmalarını rica ediyorum.özgür düşünceye saygılı ve medeni insanlar gibi tartışalım.lütfen.buyrun

Serkan_Devrim
10.02.2007, 19:41
konu nedir bilmiyorum ama bu konuyu tekrardan açmanıza anlam veremedim. kaldı ki şikayetinizi ÖM ile yöneticilere yapabilirsiniz. ayrıca ne için konularınız kapatılıyor onu da açıklamalısınız. mesela ırkçı içerikli veya şeriat propagandası ise kapatılmasıda pek tabidir.

Zahir
10.02.2007, 19:49
Bende anlamadım konuyu. Benim 15 yada 20 tane kapatılmış, kazana atılmış konum var. Hangi konunuza sansür yapıldı yada görüşlerinize izin verilmedi? Bunu söleyin bizde ona göre yorum yapalım.

Şoreş
10.02.2007, 20:39
Rahatsızlığınız varsa Ö.M ile Yönetime bildirin lütfen.

Alevimen
11.02.2007, 03:53
Şimdi bende tam anlamadım ama düzgün şekilde şikayetinizi dilegetiriyorsunuz o nedenle daha fazlasını öğrenmek istiyorum, lütfen şu linke tıklayıp tam olarak mesele nedir anlatın:
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=23005

Bu ara kazan'daki topikler mümkün olduğu sürece kapalı kalmasın, zaten sadece tasdikliler yazabiliyor.. o nedenle topik kilidini kaldıyorum şoreşciğim :)