guney28
10.02.2007, 19:26
alevi forum ekibine asla yakıştıramadığım son uygulamayı ben sansür olarak nitelendirdim, yönetim bu görüşe katılır mı ? sanmıyorum.
önceden denetleme, benim neyi görmem neyi görmemem gerektiğine bazı denetim kurullarının karar vermesi sansür değilse nedir ?
forumuna sahip çıkmayan bu kadar insan olmasına üzülüyorum.
yönetim bizleri forum haini olarak değil, talepleri olan özgür forumdaşlar olarak görmek zorundadır
bu taleplerimizi burda dile getiremeyeceksek nerde dile getirebiliriz ?
ya sev ya terket felsefesi ise : özgür bir seçenek olarak görülemez, zaten bu felsefenin ne demek istediğini de asla anlayamadım
benim forumum gitmek istemiyorum, ama bu uygulamanında demokratik ilkelerle bağdaşmadığını biliyorum, ne yapmam gerek ?
forumu forum yapan yönetim midir ?
yoksa forumun üyeleri midir ?
lütfen sizde kendi sansür tanımlarınızı yazın, acaba ben mi yanlış mı biliyorum
( ve artık şahsıma hak görülmüş yasakların kaldırılmasını istiyorum)
Sevgiler alıntı, http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=26502
-genel olarak sizin bu konu hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? sayın yöneticelerden de bu konuyu kapatmamalarını üyelerin düşüncelerine sunmalarını rica ediyorum.özgür düşünceye saygılı ve medeni insanlar gibi tartışalım.lütfen.buyrun
önceden denetleme, benim neyi görmem neyi görmemem gerektiğine bazı denetim kurullarının karar vermesi sansür değilse nedir ?
forumuna sahip çıkmayan bu kadar insan olmasına üzülüyorum.
yönetim bizleri forum haini olarak değil, talepleri olan özgür forumdaşlar olarak görmek zorundadır
bu taleplerimizi burda dile getiremeyeceksek nerde dile getirebiliriz ?
ya sev ya terket felsefesi ise : özgür bir seçenek olarak görülemez, zaten bu felsefenin ne demek istediğini de asla anlayamadım
benim forumum gitmek istemiyorum, ama bu uygulamanında demokratik ilkelerle bağdaşmadığını biliyorum, ne yapmam gerek ?
forumu forum yapan yönetim midir ?
yoksa forumun üyeleri midir ?
lütfen sizde kendi sansür tanımlarınızı yazın, acaba ben mi yanlış mı biliyorum
( ve artık şahsıma hak görülmüş yasakların kaldırılmasını istiyorum)
Sevgiler alıntı, http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=26502
-genel olarak sizin bu konu hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? sayın yöneticelerden de bu konuyu kapatmamalarını üyelerin düşüncelerine sunmalarını rica ediyorum.özgür düşünceye saygılı ve medeni insanlar gibi tartışalım.lütfen.buyrun