Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Radyomuz-Geri Bildirim Topiği
Düşündük de canlar, forum radyomuzda sizin de en az bizim kadar emeğiniz var.
Kendi winamp listeleriniz dururken, bizi dinlemeyi tercih ediyor, istek ve desteklerinizle bizi yalnız bırakmıyorsunuz.
O yüzden radyo yayınlarımız da sizin de söz hakkınız olsun istedik.
Öneri,şikayet ve yayınlarımız ile ilgili yorumlarınızı buraya ekleminizi rica ediyoruz. Böylece size daha iyi hitap edebileceğiz...
Aleviradyo ekibi adına
LaDY(Leyla)
ben radyo dinleyemiyorum.
eskiden sayfanın üstünde kırmızı birşey geliyorda radyo bölümü ses yükseltme, kapama vs. öğeler içeriyordu daha gelmiyor.
ben radyo dinleyemiyorum.
eskiden sayfanın üstünde kırmızı birşey geliyorda radyo bölümü ses yükseltme, kapama vs. öğeler içeriyordu daha gelmiyor.
evet o sistem server ı zorladığı için yönetim tarafından kaldırıldı. onun yerine sayfanın üst bölümünde hemen canlı dinle seçeneklerinden birini ya da www.aleviradyo.com linkini tıklayarak yayını takip edebilirsiniz...
spartacus 12.02.2007, 14:30 Radyo yayını üzerine öneri
Radyo yayınlarımızın daha ilgi çekici hale gelmesi için bir öneri sunacağım.
Haftanın ilk 10 veya ilk 20 türkü veya şarkısını seçerek bir güzelllik katabiliriz. Bu şekilde hem forum dinleyicilerinin müzik keyfi renklenecek, hemde radyo akışına güzel bir heyecan katacaktır. Bu yayınlar her hafta sonu yapılmalıdır. Belkide böylesi bir uygulamayı ilk başlatan bizim forum radyosu olacağı içinde bir ilke imzada atmış olabiliriz.
Haftaya girecek 20 şarkıyı sunacağız. Bunları bir anket ile oylamaya sunabiliriz. Bu şekilde haftanın ilk 10 ve 20 listesi belirlenmiş olacak.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Radyo yayını üzerine öneri
Radyo yayınlarımızın daha ilgi çekici hale gelmesi için bir öneri sunacağım.
Haftanın ilk 10 veya ilk 20 türkü veya şarkısını seçerek bir güzelllik katabiliriz. Bu şekilde hem forum dinleyicilerinin müzik keyfi renklenecek, hemde radyo akışına güzel bir heyecan katacaktır. Bu yayınlar her hafta sonu yapılmalıdır. Belkide böylesi bir uygulamayı ilk başlatan bizim forum radyosu olacağı içinde bir ilke imzada atmış olabiliriz.
Haftaya girecek 20 şarkıyı sunacağız. Bunları bir anket ile oylamaya sunabiliriz. Bu şekilde haftanın ilk 10 ve 20 listesi belirlenmiş olacak.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
çok güzel bir öneri teşekkürler abicim.
evet hafta başından itibaren en çok istek alan 10 ya da 20 türküyü haftanın türküleri ilan edebiliriz. hafta sonunda da anons ederek forum radyomuzda paylaşabiliriz.
spartacus 13.02.2007, 14:26 çok güzel bir öneri teşekkürler abicim.
evet hafta başından itibaren en çok istek alan 10 ya da 20 türküyü haftanın türküleri ilan edebiliriz. hafta sonunda da anons ederek forum radyomuzda paylaşabiliriz.
Gördüğüm kadarıyla böylesi bir öneriye herkes sıcak bakıyor. O halde Lady kardeş haftanın seçimlerinin startını verebilirsin. Sabırsızlıkla yayın saatini bekleyeceğim.
Başarılar diliyorum...
Gördüğüm kadarıyla böylesi bir öneriye herkes sıcak bakıyor. O halde Lady kardeş haftanın seçimlerinin startını verebilirsin. Sabırsızlıkla yayın saatini bekleyeceğim.
Başarılar diliyorum...
teşekkür ediyorum abicim... konuyla ilgili daha sabit ve sanırım daha güzel,renkli bişeyler düşünüyorum. ekip arkadaşlarımla ortak bir karar alıp size günü tabi ki ilan edeceğiz :)
Alevimen 13.02.2007, 15:17 konuyla ilgili bende bir araştırma yapıyorum, nede olsa veriler bizim veri tabandan dinleyiciye ulaşıyor. Eğer uygun bir modül bulunursa otomatikleştirebiliriz hitlisteleri..
Alevimen 23.02.2007, 14:35 İlgimi çeken bir olay var, genelde son 2-3 yılın türküleri/ezgileri radyoda listeleniyor. Halbuki ben şahsen daha çok 80lı yıllardan itibaren türküleride dinlemek isterim yani 1980-2002 haznesindende yararlanalım. Ve daha çok sazlı, bağlamalı türküleri dinlemeyi çok severim (eminim forumun geneli aynı görüşdedir), çünkü son zamanlarda daima aynı türküler dönüşümlü olarak dinletildiğini hissettim.
Yanlış anlamayın dostlar, yayın kalitesi, performansı, sürekliği üst düzeyde ama düşüncelerimi yan not olarak kabul etmenizi rica ediyorum.
Kolay gelsin ve saygılar, sevgiler
Alevimen :shifty:
İlgimi çeken bir olay var, genelde son 2-3 yılın türküleri/ezgileri radyoda listeleniyor. Halbuki ben şahsen daha çok 80lı yıllardan itibaren türküleride dinlemek isterim yani 1980-2002 haznesindende yararlanalım. Ve daha çok sazlı, bağlamalı türküleri dinlemeyi çok severim (eminim forumun geneli aynı görüşdedir), çünkü son zamanlarda daima aynı türküler dönüşümlü olarak dinletildiğini hissettim.
Yanlış anlamayın dostlar, yayın kalitesi, performansı, sürekliği üst düzeyde ama düşüncelerimi yan not olarak kabul etmenizi rica ediyorum.
Kolay gelsin ve saygılar, sevgiler
Alevimen :shifty:
:blushing: :blushing: :blushing:
mesajınız alınmıştır sayın Adminim :blushing:
Alevimen 23.02.2007, 14:46 :blushing: :blushing: :blushing:
mesajınız alınmıştır sayın Adminim :blushing:
Ama yanlış anlaşılmadan alınsın :sweatdrop Tekrarlıyorum ben çok memnunum forumda gezmediğim sürecede açıyorum radyoyu fakat istekler hiç bitmez hep daha çok; daha iyisini ister insan di'mi - hep daha fazlası olacak :walkman:
:innocent:
Alevimen
çeşm-i naz 23.02.2007, 16:00 sayın admin;
biz hep eski türkülerden gidince sazlı türküler çalınca bu seferde özgün çalsan iyi olur diye istekler alıyorum(bunu kendi adıma söylüyorum)böyle isteklerde aldım gençler yeni türkülere daha yatkın ondan mı acaba:S:S
ben cok seviyorum radyo süperrrrrrrr
canlar dj olan arkadaşlar benim radyoyu dinleyip dinlemediğimi isteklerimden bilirler.forumdayken devamlı istek yaparım.iyi yayın yapıyorsunuz canlar beyenerek sizleri dinliyoruz.sizler dururken vinap ta neymiş.başarılar.yanınızdayız.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben radyoyu açamıyorum
çeşm-i naz 21.03.2007, 08:52 bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben radyoyu açamıyorum
radyomuzu yayın olduğu zaman www.aleviradyo.com linkinden veya forum eski ana sayfasından hemen dinle bölümünden pc de yüklü olan winap veya media playerden dinleyebilirsiniz:)
arkadaşlar kaç gündür aafb radyosunu bulamiyorum neden acaba
mavi boran 13.06.2007, 10:29 arkadaşlar kaç gündür aafb radyosunu bulamiyorum neden acaba
yayın yokken bulamazsınız tabi:)www.aleviradyo.com burada yazıyor yayın olup olmadığı ordan bakıp açabilirsiniz.
Radyoda dj olan arkadaşların ellerindeki arşiv sınırlı.Ben kendi adıma söyleyebilirim bende Aşık Mahsuni'nin arşivi oldukça geniş.(Az hava atayım 93 full albüm desem )İsteyen olursa türküleri sizlerle seve seve paylaşabilirim.
Radyo yayini devamli olmasini isterim.Alevi genclerimiz cok güzel saz calip söylüyor arada radyo yayininda canli olarak calmalari ve yeni sesler duymak güzel olur.Ve konuklar getirtip konusmalar yapilir,alevi dedesini konuk edip alevi genclerimizin aklina takilanlari sormasi canli yayinda güzel olur.
verdiğiniz bilgiler için teşekürler şu an radyo dinliyorum history diye bir bölüm var oraya girdim ve buldum sağ ol
benim nazarımda radyonuzun eşi benzeri türkiye de yok sayılır çok büyük zevkle dinliyorum sabah işe gelir gelmez hemen ilk önce radyo açarım mesayi bitimine kadar dinliyorum hiç ara vermeden alevi radyosun da çalışan tüm ekibinize üstün başarılar dilerım ali sizinle olsun
hewalcan 13.06.2007, 23:30 Radyo yayini devamli olmasini isterim.Alevi genclerimiz cok güzel saz calip söylüyor arada radyo yayininda canli olarak calmalari ve yeni sesler duymak güzel olur.Ve konuklar getirtip konusmalar yapilir,alevi dedesini konuk edip alevi genclerimizin aklina takilanlari sormasi canli yayinda güzel olur.
Iste bu konuda sana katiliyorum. Ama sunu belirtmek isterim konuklar mekanlara gelemeye bilirler. Bizlerde söyle bir güzellik yapabiliriz. Sesli konusmayi saglayan bir program var. Skype cok güzel bir program. Ben kullaniyorum. Böylelikle hergün yada haftada bir kez konuklar ile sesli konusma baslatılabilinir. Konuklar özel kisiler olmaya bilir konuk olmak ve konusmak isteyen herkesle baglanti kurulabilsin. Ama itiraf edeyim böylede yayinimiz süper .)
Hewalcan kardesim program tabiki güzel, güzel olmazsa dinlermiyim.radyoda görev yapan kardeslerim gercekden basariyla islerini yapiyorlar ve isteklerimizi calmak gönüllerimizi hos tutmak icin ugrasiyorlar.Benimki sadece bir fikirdi tabiki arada alevi genclerimize böyle bir imkan saglansa devamli cd,den degilde yeni sesler olabilir burda forumda saz calip söyleyen genclerimiz var onlar icinde bir firsat olur.
hewalcan 15.06.2007, 00:59 Hewalcan kardesim program tabiki güzel, güzel olmazsa dinlermiyim.radyoda görev yapan kardeslerim gercekden basariyla islerini yapiyorlar ve isteklerimizi calmak gönüllerimizi hos tutmak icin ugrasiyorlar.Benimki sadece bir fikirdi tabiki arada alevi genclerimize böyle bir imkan saglansa devamli cd,den degilde yeni sesler olabilir burda forumda saz calip söyleyen genclerimiz var onlar icinde bir firsat olur.
Saheser bende senin sölemis olduklarina eklenti yaptim. Fikrimi sizinle paylastim :)
ilkay123 25.12.2007, 16:02 Leyla bende ALEVI radyo dinleyenler arasinda yer almaya basladim..arsivinizde arapca sarkilar varmi?saygilar...
benim önerimde saheserle aynı yönde olacak son buluşmada da gördüğümüz üzere forumumuzda cok yetenekli arkadaslar var ensturaman calan sesi güzel olan bencede haftanın belirli günleri konuklar olabilir yani bizden konuklar? bide daha sık yayın olursa sevinirim :)
renklikelebek 16.03.2008, 02:55 bende yardım istiyorum buraya demo eklemek istiyorum radyoda yayınlanması için nasıl yapacam yılmaz_can bana yardım etti ama sayfayı açamadımki girip derdimi anlatam eccik yarım konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlara duyrulur
Leyla bende ALEVI radyo dinleyenler arasinda yer almaya basladim..arsivinizde arapca sarkilar varmi?saygilar...
Arapça sık sık yayınlıyoruz abicim :)
benim önerimde saheserle aynı yönde olacak son buluşmada da gördüğümüz üzere forumumuzda cok yetenekli arkadaslar var ensturaman calan sesi güzel olan bencede haftanın belirli günleri konuklar olabilir yani bizden konuklar? bide daha sık yayın olursa sevinirim :)
Forum canlarımızın amatör çalışmalarını elimizden geldiğince yayınlarımızda yer veriyoruz zaten Eylülcüm :) daha fazlası için de o arkadaşlarımızın yardımı gereki :) daha fazla çalışma ve kendileriyle ilgili bilgi ilettikleri takdirde yayınlarımızda onlara da yer veririz :)
bende yardım istiyorum buraya demo eklemek istiyorum radyoda yayınlanması için nasıl yapacam yılmaz_can bana yardım etti ama sayfayı açamadımki girip derdimi anlatam eccik yarım konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlara duyrulur
Özel mesajla ne yapmak istediğinizi ve karşılaştığınız sorunu bana iletirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
merhaba kardes can dost seni radyomuzun basinda dicelik yaparken görmek beni sevindiriyor gercekten iyi
ki varsin can dost seni caldigin tüm müzikleri cok duygulandiriyorbeni gercekten zevkle diniyorum tesekürler
okancakirkaya 26.05.2008, 13:09 "deniz mavi
desert rose
FAAciAA
LaDY
metumad
okan22
okancakirkaya
Serhatlı
YoRuM78"
Oldukça geniş bir DJ kadromuzdan ve herkesin elinden gelenin en iyisini yapma gayretinden dolayı teşekkürünüzü bütün DJ kadromuz adına kabul ediyor, geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum.
Aleviforum DJ Kadrosu Adına
Sevgi ve Saygılrımla.
|