Orijinalini görmek için tıklayınız : zidane ve fener

izmirksk
11.12.2005, 01:54
bir gün real madrid, fenerbahçe ile maç yapmak için istanbula gelecekmiş
binmişler uçağa, real madrid li oyunvcular çok üzgün.zidane kaptan olarak sormuş tabi
-ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça
raul demiş ki
-ya abi fenerle oynamak istemiyoruz
stata gelmişler hala millet surat yapıyor.zidane da arkadaşlarına
-siz gidin istanbulu gezin ben fenerbahçe ile tek başıma maç yaparım ,demiş.
bunu duyan arkadaşları sevinçten havalara uçmuşlar.hemen dalmışlar istanbul gecelerine.maç başlamış devre arası real madrilli sporcular stada gelmişler bakmışlar real madrid 1-0 önde.demişler bir laila yapalım sonra gelelim bari.
maç sonunda gelmişler bir bakmışlar skor 1-1 bitmiş.gitmişler soyunma odasına zidanı kutlamaya ancak zidane iki elini başının arasına almış ağlıyor.arkadaşlarıda demişki
-niye ağlıyorsun sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bittii bu mükemmel bir şey
zidane da demişki
-fenerbahçe son 30 dakika tek kale oynadı eğer maçın 60.dakikasında kırmızı kart görmese idim farka gidecektim.ben ona üzülüyorum

Lamekan
11.12.2005, 02:03
oyyy oyyy harbiden güzel yavv...

eren89
12.12.2005, 17:52
siz bu fıkralarla eğlenin biz adım adım 3. şampiyonluğumuza gidiyoruz

SivanA SimyacI
21.01.2006, 13:50
biz bu fıkralarla 4 yıl üst üste şampiyonluk bir UEFA bir SUPER CUP kazandık ne diyimki daha aslan gene zirvede yanlız

kizilbas44
21.01.2006, 15:03
fikra bi yandan dogruyu gösteriyo zidane tek basina feneri yener.
anlamiyorum cok berbat bi defanslari var nedense gecilmiyo ya da para ile gecmiyolar.hakemler üstünde ki fener formasını çıkarırlarsa herşey daha da güzel olacak.fener kümeye :)