Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserinin / Sarız / Çağşak köyü

cagsaklı_reso
11.12.2005, 16:41
kayseride bulunan alevi köylerin en nadide örnegi gezilesi
görülesi bi yer köy, halkının %99 alevi ve olabildigince sosyal bi köy. köyün insanları ise gittikleri yere neşe getiriyolar 10,12,2005 tarihinde düzenlenen grup cıg konserini organizetörleride çagşaklıdır .arkadaşlar ayrıca her yıl şenlikleri temuz ayını 23 de olmakdadır herkez davetlidir.

Aziz
12.12.2005, 21:02
sozlerıne aynen katılıyom hersene şenlıklerde unutulmasın

pirsultanca
20.12.2005, 23:58
selam dostlar;

ben Yozgat Sorgun Karakocaoğlu kışlası köyündenim.Köyümüzün diğer adı kerkenes köyüdür.köyümüzün tamamı Alevidir.hemen yanımızdaki İdrisli köyüde alevidir.inanın yozgatta sanılandan daha çok alevi var.köyümüzü merak edenler aşağıdaki linklere baksın.

http://www.kerkenes.com.tr.tc/

http://sevnurozdemir.sitemynet.com/kerkenes/

asme11
10.02.2006, 00:22
arkadaşlar mikro milliyetçilik yapmayalım lütfen sarızın tek köyü gibi bahsetmeyelim burda amac köyümüzün reklamı değil diğer arkadaşları belli konuşlarda aydınlatmak olmalı bence sitende aynı şeyi yapmıssın böyle bakarsan gelişemessin

Ecen
05.03.2006, 10:36
bende bir çağşaklı olduğum için amaç köyümü tanıtmaksa benim köyüm anlatılamaz yaşanır ve gezerek öğrenilir buyrun gelin yaz şenliklerine beraber gezelim...

dj_zeUs
27.03.2006, 14:03
merhaba bende çağşaklıyım benim yaptıgım çağşak kopyune bi site bulunmaktadır www.cagsakkoyu.com.tr.tc daha tasarım aşamasında bana gerekli bi bilgi var buda cağşak koyunun bilgileri bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim

bagimsiz
02.04.2006, 00:39
merhaba arkadaslar bende cagsakliyim ,, sizin bu kadar duyarli olacaginizi hic tahmin etmememisdim ,,Koyumuzun ve yasam bicimimizi iyi bir dil ifadesi ile izaz etmeniz buyuk bir gurur ,.,#
saygilarla ..bagimsiz ..

ekinersin
29.04.2006, 12:41
bütün çagşaklılara merhaba köyümle ilgili yazılanları okudum mutlulu oldum ama inanınki yaşayıp görmek lazım. sevgiyle kalın

economist_e
05.12.2006, 09:47
merhaba ben sarızdan şen marketin sahibi ibrahim şen.. bence her köyün birere hafta aralıklarla yada birer ayda olabilri şenlik yapmasını isterim burdaki halk icinde . dışardan gelen canlar icinde. tanışma fırsatı olur hem kültürümüzü ögrenir hemde kendi aramızdaki sohpetlerle ilerisi icin.daha güzel ortamlar oluşturabiliriz... gelin canlar bir olalım diri olalım iri olalım...

ekinersin
18.12.2006, 09:38
merhaba ben sarızdan şen marketin sahibi ibrahim şen.. bence her köyün birere hafta aralıklarla yada birer ayda olabilri şenlik yapmasını isterim burdaki halk icinde . dışardan gelen canlar icinde. tanışma fırsatı olur hem kültürümüzü ögrenir hemde kendi aramızdaki sohpetlerle ilerisi icin.daha güzel ortamlar oluşturabiliriz... gelin canlar bir olalım diri olalım iri olalım...

merhaba economist sarızdaki şen marketin patronu siz nurettin şenin akrabasısınız sanıyom görüşmek dileğiyle çağşaklı

dersane
20.12.2006, 22:46
aga şu ziyaret suyu çok güzel onuda tanıt

bagimsiz
05.01.2007, 21:37
sozlerıne aynen katılıyom hersene şenlıklerde unutulmasın

merhaba arkadaslar
Biraz kendinizi tanitin ..? Kimlersiniz en azinda baba adlarinizi belirleyin,Ben sig mehmedin ( Mehmet altunun ) ogluyum ve yillardir ailece gurbetteyiz.
Bu yazismak ve haberlesmek guzel, duyarlilklariniza tsk ederim--
sevgilerle hoscakalin.

özgüc
07.01.2007, 13:15
kardeslerim gümüsalide köyü güzeldir icinde memur kesim coktur ama ne yazikki genc kesim yok

sarizliyim
08.01.2007, 23:13
Özgüç ben de komsu köyünüz Altısöğütten.Köyünüzde gençlik yok ama genellikle yazları köyünüze gelen gençlerle sıkı bir arkadaşlığımız var.:thumbup1:

özgüc
18.01.2007, 12:16
hic gitmrdim desem inanirmisin

sarizliyim
21.03.2007, 18:38
En azından köyüne giderken içinden geçmişindir:)