erdemkocak
14.02.2007, 23:11
KAMUOYUNA DUYURULUR
CEM Radyo ve CEM TV ile DYP'yi ilişkilendirme gayretleri, hiçbir aslı astarı olmayan ve maksatlı dedikodulardan ibarettir.
düşünce, inanç ve basın özgürlüğü çerçevesinde diğer siyasi partilere ne derece yer veriliyorsa, DYP'ye verilen yer de o kadardır.
Bİr kez daha belirtiyoruz; CEM VAkfı'nın, CEM TV'nin ve CEM Radyo'nun ne DYP, ne de CHP, AKP, MHP, ANAP veya başka siyasi bir parti ile hiçbir organik bağı yoktur.
Özgür, tarafsız ve sadece Türkiye'nin çıkarları ve insanlığın evrensel değerleri ile kendisini kabul eden yaklaşımını devam ettirir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
CEM Vakfı Genel Merkezi
http://cemvakfi.org
GüneyinEfendisi
15.02.2007, 00:20
KAMUOYUNA DUYURULUR
CEM Radyo ve CEM TV ile DYP'yi ilişkilendirme gayretleri, hiçbir aslı astarı olmayan ve maksatlı dedikodulardan ibarettir.
düşünce, inanç ve basın özgürlüğü çerçevesinde diğer siyasi partilere ne derece yer veriliyorsa, DYP'ye verilen yer de o kadardır.
Bİr kez daha belirtiyoruz; CEM VAkfı'nın, CEM TV'nin ve CEM Radyo'nun ne DYP, ne de CHP, AKP, MHP, ANAP veya başka siyasi bir parti ile hiçbir organik bağı yoktur.
Özgür, tarafsız ve sadece Türkiye'nin çıkarları ve insanlığın evrensel değerleri ile kendisini kabul eden yaklaşımını devam ettirir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
CEM Vakfı Genel Merkezi
http://cemvakfi.org
Bana hiçde inandırıcı gelmiyor.İzzettin Dogan Her ceme diyanetten ve hükümetten yetkililer cagırıyor
Cem Vakfına güvenmeyin ve hatta orayla ilişkisi olanlar ellerinden geldiğince bu kurumdan uzak dursunlar.. İçinde Türklük rüzgarları esitren Cemlerin yapıldığı bir Kurumdan ne beklersiniz.
Kesinlikle inandırıcı değil, bu adamlar öncelikle yaptıklarına baksınlar, oandan sonra konuşsunlar.
TaNeR_kou
15.02.2007, 21:35
hadi leynnnn
bu kadar kısa açıklamamı olur..siz bunla anca çocuk kandırırsınız...
çeşm-i naz
15.02.2007, 21:40
cem vakfı bütün inançları ve saygıyı kaybetti böle iki kelimelik açıklama yetmez değil 100 sayfa yapsalar yine kurtaramazlar ikili oyunlara gelmeyiz artık gitsinler ne yaparlarsa yapsınlar şimdii oturduğu yerden konuşmak yada iki kongreye katılıp gelin canlar bir olalım demekle olmaz....
uyandık artık türk kürt değil size kimse güvenmiyor sizin karşınız da gözü kör kulağı sağır bir toplum yok gidin rahat rahat asimile yolların da ilerleyin bizim yolumuza dokunmayın!!!!!!!!....
afyonluhuseyin
02.03.2007, 18:03
bence vakıftan önce başkanına bakmalıyız nasıl başkan olduğunu bilmeyen yok sanırım o yüzden başkan zaten saygınlığını ozaman yitirdi akp ile yakınlığını herkes biliyor onun için bocalamasına gerekyok uyarılarınız için teşekkürler saygılar
deniz olmak
02.03.2007, 18:13
Geçen sabah cem radyo ya baktım 45 dakika dinledim yolda gelirken tam 33 dakikası reklamdı
Reklam radyo koysalarya adını tam bir ticarethane olmuş...
sevgili canlar ne cem radyoyu nede cem tv yi izliyorum.yol tv yi izliyorum.Cem vakfı istediği açıklamayı yapsın beni ilgilendirmiyor.Ne amaç taşıdıklarını biliyorum.
5. dk. müzik,15 dk. reklam veren bir radyo ve basit müzik kanallarına dönüşmüş,amacından sapmış bir televizyon mu aleviliğe sahip çıkacak?
Asla inanmam.
kadirserious
03.03.2007, 15:49
Bana hiçde inandırıcı gelmiyor.İzzettin Dogan Her ceme diyanetten ve hükümetten yetkililer cagırıyor
arkadaşım tabi ki çağıracak . o zaman sen kendini nasıl tanıtacaksın. sonuçta çağırdğı kişilerde tc nin basındaki insanlar yani bizim bakanımız bizim millet vekilimiz. zaten alevilik felsefesinde taraf tutmak yoktur herkese eşit mesafe vardır. onları ceme kabul etmemek zaten aleviliğe terstir
kadirserious
03.03.2007, 15:54
Cem Vakfına güvenmeyin ve hatta orayla ilişkisi olanlar ellerinden geldiğince bu kurumdan uzak dursunlar.. İçinde Türklük rüzgarları esitren Cemlerin yapıldığı bir Kurumdan ne beklersiniz.
ya sen hiç sem tv yi seyretmemişsin yada bilmiyorum artık. cemde kürtçe ezgiler ,türküler , semahlar gösterilmiyomu. bence önce seyret tarafsız seyret
ben cem tv izliyorum cok guzel turkuler ve konusmalar oluyor