amanos
15.02.2007, 18:21
değirmenyolu köyunu duyan varmi
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Antakya / Hatay / Değirmenyolu amanos 15.02.2007, 18:21 değirmenyolu köyunu duyan varmi LaDY 16.02.2007, 14:46 var :) amanos 16.02.2007, 17:11 peki sana göre nsl bir yer. kreşmir 16.02.2007, 17:14 bana göre hatayın dört bir yanı güzel...değirmenyolu da buna dahil.. hatay.antakyali 25.07.2007, 12:16 Ben Değirmenyolu köyündenim köyümüz çok güzel 3 tarafı asi nehriyle çevrili ve her tarafı yeşillikler içinde bir yer bekleriz :rolleyes: sıra neferi 25.07.2007, 13:08 bende antakyalıyım ama hiç öyle bir köy duymadım:) tam olarak nerde? Blackfox 25.07.2007, 15:37 Antakya merkezden harbiyeye doğru giderken yolçatısından gümüşgözeye doğru devam et. yolu takip edersen önce samankaya sonra yeşilpınar bld si ni görürsün, yeşilpınardan sonra zaten aşağı döver ve değirmenyolu var. en basitinden gümüşgöze dolmuşlarına bin, son durakları değirmenyolu na çok yakın. LaDY 25.07.2007, 16:59 Antakya merkezden harbiyeye doğru giderken yolçatısından gümüşgözeye doğru devam et. yolu takip edersen önce samankaya sonra yeşilpınar bld si ni görürsün, yeşilpınardan sonra zaten aşağı döver ve değirmenyolu var. en basitinden gümüşgöze dolmuşlarına bin, son durakları değirmenyolu na çok yakın. Gökhan, direk Değirmenyolu minübüslerine binsek daha kolay olmaz mı :p yarım saatte bir köy garajlarından bir minübüs kalkıyor zaten :D yaa ama cidden görmeyenlerin gidip görmesini öneririm, yolu özellikle benim çok hoşuma gidiyor, sanki cennete uzanıyor o yola :) defne ağaçları, çınar ağaçları, betonlaşmaya inat bir yeşillik... Blackfox 26.07.2007, 07:00 Gökhan, direk Değirmenyolu minübüslerine binsek daha kolay olmaz mı :p yarım saatte bir köy garajlarından bir minübüs kalkıyor zaten :D yaa ama cidden görmeyenlerin gidip görmesini öneririm, yolu özellikle benim çok hoşuma gidiyor, sanki cennete uzanıyor o yola :) defne ağaçları, çınar ağaçları, betonlaşmaya inat bir yeşillik... haklısın ama nerede diye soruyor :chef: sordu söyledik işte :blink: hatay.antakyali 27.07.2007, 09:17 size değirmenyolu(bağdadi) nun uzaydan bir görüntüsünü gönderiyorum inşallah beğenirsiniz resmin büyük boyutunu görmek için üzerine tıklatın http://hamurcu.awardspace.com/photogallery.php?photo_id=1 Mahir_86 10.09.2007, 23:55 Evet Harbiye' nin hemen hemen tüm köylerini gezdim işim dolayısıyla.. gezmeyi de ayrıca cok severim. dedemlerin asıl köyü samandağ yolu üzerinde eski adı Tavuklu şimdiki adı Yeniçağ köyüdür. annem tarafı ise Büyükçat (Arapça Minet) ve Aknehir' lidir. oralarda göremeye değer yerlerdir.. Mesela Aknehir oraya ve insanlarına aşığım. Mesela Sinanlı köyü. yani Asi Nehri boyunca yeşil köyler görmek mümkündür... mehmet01 30.09.2008, 14:20 evey değirmenyolu sosyal yardımlaşma dayanışma derneği olduğunu biliyormussun başkanı kim ben söyleyim vecih harbalioğlu tamam mı?öyle bir değirmenyoluki gel de gör. |