Orijinalini görmek için tıklayınız : All-Star Oylaması:Mehmet Okur'a Destek...

eren89
12.12.2005, 17:53
http://www.nba.com/allstar2006/asb/eng/daily.html (http://www.nba.com/allstar2006/asb/eng/daily.html)

her gün oy verebiliyoruz

en alttada hidayete de oy verebilirsiniz

Oli
10.01.2006, 17:52
http://www.nba.com/allstar2006/asb/eng/daily.html (http://www.nba.com/allstar2006/asb/eng/daily.html)

her gün oy verebiliyoruz

en alttada hidayete oy verebilirsiniz

ne yalan söyliyim bu tür işleri hiç sevmem. sağda solda oy verelim yaygarası, uyuzluğuna gidip başkasına oy vericem. :3D_NG (7) sanki onlar bilmiyo kampanyalar düzenlendiğini. normalde yaygara koparılmasa veririm mehmet okuru beğeniyorum ancak ha gayret oldu olacak yüklenelim tarzını sevmem. sidik yarışı sanki biraz.

onurtt
10.01.2006, 18:03
sidik yarışı sanki biraz.

şu yazdıkların sence bu forumun düzeyine yakışıyor mu?

Oli
10.01.2006, 18:06
şu yazdıkların sence bu forumun düzeyine yakışıyor mu?
sidik yarışı : Önemsiz ve değersiz konularda inatlaşarak birbirinden üstün gelmeye çalışma.
burdan: www.tdk.gov.tr (http://www.tdk.gov.tr)

bu bir deyimdir anlayana...

onurtt
10.01.2006, 18:15
çocuk güzelce konu açmış ilgi duyan girsin baksın diye de link vermiş, zaten oy verebilirsiniz yazmış ayrıca emri vaki bir şey de yok...Kimse sana zorla gir oy kullan dememiş verirsen verirsin vermezsen de vermezsin...Kulladığın terim argodur, ama anlamı argo değildir mesela ben de argo kelimelerden oluşan ama düzgün anlam içeren şeyler yazabilirim sana...

Oli
10.01.2006, 18:19
çocuk güzelce konu açmış ilgi duyan girsin baksın diye de link vermiş...Kimse sana zorla gir oy kullan dememiş verirsen verirsin vermezsen de vermezsin...Kulladığın terim argodur, ama anlamı argo değildir mesela ben de argo kelimelerden oluşan ama düzgün anlam içeren şeyler yazabilirim sana...

onurtt bir derdin mi var senin? ben kendi kanaatimi söyledim sende dersin evet bende oy veriyorum bu tür şeyleri severim. olur biter.
argo ama düzgün bir anlam veren cümle kurda görelim, bizde öğrenelim.

Kemal
10.01.2006, 18:31
ben verdim oyumu mehmet'e..

ozgurluk_burda
10.01.2006, 18:44
ya boş konular için tartışmayalım arkdaşlar burda bi anlam içersede argo kelime kullanmayın burası boş beleş insanların girdiği kıytırık site değil.hepimiz burda aynı görüşü paylaşiyoruz aynı inanca sahibiz.site amacını aşmayın.hiç değilse başkalarına saygınız olsun lütfen...!

Ceyhun
10.01.2006, 21:05
çocuk güzelce konu açmış ilgi duyan girsin baksın diye de link vermiş, zaten oy verebilirsiniz yazmış ayrıca emri vaki bir şey de yok...Kimse sana zorla gir oy kullan dememiş verirsen verirsin vermezsen de vermezsin...Kulladığın terim argodur, ama anlamı argo değildir mesela ben de argo kelimelerden oluşan ama düzgün anlam içeren şeyler yazabilirim sana...

Bir konu açılmış. Arkadaş da açılan konuyla ilgili fikrini yazmış. Kişisel bir çekişme yok. Tam aksine gayet de doğru bir tespit. Oylama genel kanıyı almak için yapılır. Birileri gidip Türk sitelerinde kampanya yapsın da konuyla alakasız insanlar anketin belini büksün diye değil. Bu ve benzeri kampanyalar ikide bir hertarafa yayılıyor. Bu konuyla ilgili fikrini söylemiş. Kampanya yapan yapar, bu mantığı eleştiren de eleştirir. Sizin eleştiren arkadaşa yönelik yaklaşımınız ise kişisel bir tartışma gibi duruyor. "Kimse sana zorla oy kullan" demedi diyorsunuz ama arkadaş da girip de "kimseye zorla oy kullanma" demedi. Konuyu açan kişi fikrini söylediği gibi cevap veren arkadaş da fikrini söyledi. Kullandığı ifade de veya yazısının içeriği "eleştiri" sınırlarını aşmıyor. Ama sizin arkadaşa tepkiniz kişiselleşiyor. Gereksiz kişisel polemiklere yol açmaya hiç gerek yok.

eren89
10.01.2006, 22:01
ben yayagara falan yapmadım
siz buna yaygara mı diyorsunuz basketle ilgili olup ta belki böle bir oylama olduğunu bilmeyen kişiler oy versin haberleri olsun die link verdim ve tabiki mehmet okurun seçilmesini istediğimden ama siz istemiyorsanız başkasına verirsiniz

bakın çinlilere adamlar her yarışmada yao mingi ilk 5 e taşıyorlar benim bu yaptığım yaygaraysa çinlilerin yaptığı ne o zaman

Gerenimo
08.01.2007, 21:29
haklısın eren ama mehmet'e acıyorum yaa adamın sansı yok bız ne kadar oy versekte oynadığı numarada yao ile kapısıcak mecburen ee çinle yarısamayız zaten geecn senede yao'ya fark yiyip all star'a katılamamıstı=)

0nurr
09.01.2007, 18:05
tartışmaya gerek yok bence arkadaş iyi niyetli bi anket açmış haberi olmayanın haberi olsun da oyunu kullansın diye mesela benim burdan aklıma geldi... Allstar olmak büyük bi onurdur oyuncular için orada türk bi oyuncuyu görmek çok isterim hem bu sayede belki de türk oyuncalar daha çok ilgi çekerde NBA daha çok oyuncu gider ülkemizden...Ama ben oyumu Mehmet'e vermiyeceğim mehmet önce Center gibi oynamayı öğrensin ayrıca onu izlerken maelesef hiç zevk alamıyorum... Bundan dolayı benim oyum tek kral Shaq ' a gideyor her seneki gibi

AnGeNehM
10.01.2007, 14:45
ArkadasLar Memoı da hedo da bunu kabullenmemiz gerekirki all star da oynayacak kapasitede oyuncu değiLLer düşünsenise ALL Star bu ne oyuncuLar var.Ben ne yaLan söyLiyeyim aday oLmaLarına seviniyorum ama kesinlikle oynayamazlar all starda.
Bişi daha söylemek istiyorum ikiside benden oy faLan bekLemesinler bir çok kişi gibi bende miLLi takım protestosunu yapıyorum.ALLah yinede açık etsin yoLLarını... Ersan'ım sanada başarıLar Bucs ta