Orijinalini görmek için tıklayınız : ben bu site işlerinde biraz acemi sayılırım

freezer
21.02.2007, 20:59
merhaba canlar;
ben bu site işlerinde biraz acemi sayılırım. sadece bir kac calısmam var. ben koyume bir site acmsk istiyorum.
ilk olarak bu site için bana web alanı alabilecegim guvenilir bir şirket veya site varmı okonuda yardımlarınızı bekliyorum.
bide simdi bir calısmam var macromedia dreamweawerda fakat site tam benim istediğim gibi olmadı. siteye uyelik sistemi koymak istiyorum fakat onuda nasıl yapacagımı bilemiyorum. ayrıca site biraz grafik acısındanda eksik bu konulardada yardım edebilecek arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum.
simdiden sağolun.

vitamin
21.02.2007, 23:56
sen eniyisi bi webgrafikçiyle anlaş ona yaptır çünkü yazdıkların gerçekten baya bi fazla şey

sausen
22.02.2007, 00:01
Merhaba,

Biraz kapsamlı bir site düşünüyorsun. Bunun için bence bir profesyonelle çalışman daha doğru olur. Siteni www.turkticaret.com dan tescil ettirebilirsin.

Divani
22.02.2007, 07:41
merhaba canlar;
ben bu site işlerinde biraz acemi sayılırım. sadece bir kac calısmam var. ben koyume bir site acmsk istiyorum.
ilk olarak bu site için bana web alanı alabilecegim guvenilir bir şirket veya site varmı okonuda yardımlarınızı bekliyorum.
bide simdi bir calısmam var macromedia dreamweawerda fakat site tam benim istediğim gibi olmadı. siteye uyelik sistemi koymak istiyorum fakat onuda nasıl yapacagımı bilemiyorum. ayrıca site biraz grafik acısındanda eksik bu konulardada yardım edebilecek arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum.
simdiden sağolun.

Dostum ben sana yardımcı olmaya çalışırım öm yoluyla konuşalım...

Akayizm
22.02.2007, 17:47
http://img45.imageshack.us/img45/5887/deryalimvo5.png

Böyle Bi Portal Istersen Sittenin Tüm Islerini Yapabilirim :)
Bu Portal Disindada Olabilir Tabi
Kurulum,Tasarim,Hosting,Domain,Transfer vs vs
+ Hic Bi Ücret Talep Etmeden

Kolay Gelsin