Orijinalini görmek için tıklayınız : bu ankete katılalım bebek canileri için

YezdaN
23.02.2007, 18:57
BEBEKLERE tecavüz cezasının müebbetleştirilmesi için yasa teklifi ankete oy kullanın bu başlık burdan kalkmasın cünkü cok önemli şimdi 318 binlerde 1 milyon olunca yasa teklifi kabul edılecek.LÜTFEN ANKETE KATILIN VE SADECE 1 DAKİKANIZI alır
aşagıdaki linki tıklayınız.

http://www.tbmm.info/cananaritman

insanlar kardeş
23.02.2007, 19:12
sevgili dilek ,
anketin haklılığına kesinlille katılıyorum.duyarlılığınız için öncelikle teşekkür.

ama şunu vurgulamak istiyorum.Şu anki anket konusu olan çocuklarımız ne yazık ki Chp nin çirkef politikasının snucu..Elbette Chp de insan gibi insanlar var onlara insalık adına saygı duyuyorum.
Sol ve sol adına olabilecek en aşağılık politika aktörü CHP de mevcut. Genel başkanıyla geleceğimize (Çocuklarımıza ) tecavüz edecek kadar kişiliksizleştirilmiş insanlıktan çıkarılmış,cinnetin eşiğine getirilmiş halkın birinci sorumlusu CHP dir.

saygılarımlşa....

anibal
23.02.2007, 22:01
Evet.
332060 Oy | % 100
Hayır.
942 Oy | % 0
şu an ki durum inşallah yasalaşır

Levent DAŞDEMİR
23.02.2007, 22:48
sevgili dilek ,
anketin haklılığına kesinlille katılıyorum.duyarlılığınız için öncelikle teşekkür.

ama şunu vurgulamak istiyorum.Şu anki anket konusu olan çocuklarımız ne yazık ki Chp nin çirkef politikasının snucu..Elbette Chp de insan gibi insanlar var onlara insalık adına saygı duyuyorum.
Sol ve sol adına olabilecek en aşağılık politika aktörü CHP de mevcut. Genel başkanıyla geleceğimize (Çocuklarımıza ) tecavüz edecek kadar kişiliksizleştirilmiş insanlıktan çıkarılmış,cinnetin eşiğine getirilmiş halkın birinci sorumlusu CHP dir.

saygılarımlşa....
Sevgili kardeş ankete olan duyarlılığına katılıyorum hemde yürekten; ancak bunu sadece bir siyasi partinin tutumlarına bağlamanı anlayamadım,bu yaklaşımın ne kadar doğru buda tartışılır,seni böyle bir düşünceye iten nedir anlayabilir miyiz?

YezdaN
23.02.2007, 23:03
Sevgili kardeş ankete olan duyarlılığına katılıyorum hemde yürekten; ancak bunu sadece bir siyasi partinin tutumlarına bağlamanı anlayamadım,bu yaklaşımın ne kadar doğru buda tartışılır,seni böyle bir düşünceye iten nedir anlayabilir miyiz?

başka bir siyasi partide böyle bir anket başlatsaydı aynı tepkiyi verirdim.chp başlattı o nedenle destekcisiyim.altında herhangi bir niyet yok. düşünceme gelince tamamen insancıl düşüncelerle siyasi düşünce ile değil.şunu bilmeni isterim ki chp li değilim..

s.bayar
23.02.2007, 23:06
BEBEKLERE tecavüz cezasının müebbetleştirilmesi için yasa teklifi ankete oy kullanın bu başlık burdan kalkmasın cünkü cok önemli şimdi 318 binlerde 1 milyon olunca yasa teklifi kabul edılecek.LÜTFEN ANKETE KATILIN VE SADECE 1 DAKİKANIZI alır

elbetteki hakettikleri cezayı bulmaları gerekir

Lazoşa_62
23.02.2007, 23:07

Ne demek bir dakikamızın alınması,yarım saatimizi alsa da ne olur.Ayrıca böyle bir konuyu buraya taşıdığın içinde teşekkür ederim.Biz duyarlı insanların başlıca vazifesidir.
Şu anki katılım 332166 kişi olmuş.inşallah 1 milyonuda geçer.

doctorctf
23.02.2007, 23:24
konunun forumda değerlendiriliyor olması ne kadar duyarlı ve bilinçli oluğumuzun bir göstergesidir.

Haydaryiğit
23.02.2007, 23:29

İnsanlık dışı bu olayların yapılması çok çirkin birşey.Bu cezanın yasa olması kesinlikle çok güzel olur.Hem de sadece bebeklere değil çocuklar için de öyle olsa daha güzel olurdu.

Yalnız ankette sonuç;
332131 Oy | % 100

942 Oy | % 0

lion12
24.02.2007, 00:55
Evet oyumu kullandım ve de kesinlikle o ceza olmalı.

YezdaN
24.02.2007, 01:40
arkadaşlar işte gerçek beyin gerçek insanlık aleviforumda ne mutlu bizlere duyarsız kalmadığımız için.

Levent DAŞDEMİR
24.02.2007, 22:48
başka bir siyasi partide böyle bir anket başlatsaydı aynı tepkiyi verirdim.chp başlattı o nedenle destekcisiyim.altında herhangi bir niyet yok. düşünceme gelince tamamen insancıl düşüncelerle siyasi düşünce ile değil.şunu bilmeni isterim ki chp li değilim..
Sevgili dilek beni yanlış anladın kusura bakma eğer dikkatli okursan yazdığım sorular sana yönelik değil insanlar kardeş isimli üyeye yönelikti.Siyasi fikrine saygı duyuyorum ve bunu sorgulamaya hakkım olmadığını düşünüyorum.
Açtığın konuyu zaten destekliyorum hatta ilerletile bileceğini düşünüyorum.
Yüreğine ve emeğine sağlık........

ankh
24.02.2007, 23:13
Teşekür ediyorum dilek duyarlılığın için oyumu kullandım ve inanıyorum ki duyarlı bütün insanlarla bu yasa tasarısı kabul edilir anlamadığım hayır oyu kullananlar nasıl yani ya demekten kendimi alamıyorum en iyimser halimle yanlış tuşlanmıştır inşallah demek istiyorum

aykudgöksun
24.02.2007, 23:16
ben de kullandım.hakedene hakettiği cezayı vermek önemlidir.yeter artık şerefsizlerin dışarda kol gezdiği, düşünceleri uğruna hapishanelerde işkence gören insanların bulunduğu bir ülke artık istemiyoruz.yaşasın adalet hak hürriyet.

aspava
24.02.2007, 23:55
umarim bu yasa yakında yürürlüğe girer ve birdaha sapık düşünceli yaratıklar ortalıkta serbestçe gezemez ...
duyarlılığından dolayı teşekkür ederim dilek

sausen
25.02.2007, 00:16
İnşallah yasalaşır...

ankh
25.02.2007, 14:59
Hadi arkadaşlar kayıtlı üye sayımıza bakıyorum da nerelerdesiniz göz yummayalım buna

Adam
25.02.2007, 15:10
Canlar anket iyi güzel de, yasalaştıktan sonraki dönemde uygulanabilir doğal olarak. Bebeğe tecavüzden şu andan yargılananlara (yargılama süreci bitti mi bitmedi mi bilmiyorum) uygulanabilir bir durum değildir. Onlar tecavüzü gerçekleştirdikleri andaki yasalara uygun şekilde cezalnadırılacaklardır.

ankh
25.02.2007, 15:16
Canlar anket iyi güzel de, yasalaştıktan sonraki dönemde uygulanabilir doğal olarak. Bebeğe tecavüzden şu andan yargılananlara (yargılama süreci bitti mi bitmedi mi bilmiyorum) uygulanabilir bir durum değildir. Onlar tecavüzü gerçekleştirdikleri andaki yasalara uygun şekilde cezalnadırılacaklardır.

Haklısın belki onlar üzerinde bir yaptırımı olmayabilir ama yenilerinin olmasını bu yasayla engel olabiliriz susmak kabullenmek değilmidir

aykudgöksun
25.02.2007, 15:17

kanunun geriye yürümesinden bahsediyorsun sanırım.ama önemli değil en azından bundan sonraları için adalet işlesin..

Adam
25.02.2007, 15:21
Haklısın belki onlar üzerinde bir yaptırımı olmayabilir ama yenilerinin olmasını bu yasayla engel olabiliriz susmak kabullenmek değilmidir

kanunun geriye yürümesinden bahsediyorsun sanırım.ama önemli değil en azından bundan sonraları için adalet işlesin..

Kesinlikle katılıyorum, benim demek istediğim nokta bazı canlar belki onların da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılabileceğini düşünmüş olabilirler. Bu sebeple yazmıştım.
Fakat ileride tekaradan böyle canice olayların gerçekleşmemesi açısından bu tasarıyı destekliyorum.

arkadas_62
25.02.2007, 16:00
Bende oyumu kullandım ayrica böyle bir duyarlılıgı gösteripte anketi buraya taşidigin içinde sana tşk ederim arkadaşim inan mühebbet bile az gelir bu gibi igrençlikleri düşünüpte kirli emellerine çocukları bulaştiran insanlara sizce insan diyebilmek makul olurmu.bir ara medyada spekile edilen bir bebek tecavüzü olayı vardı ya hani inanın insanlıgımdan insan oldugumdan insanoglu gibi bir varlıgın böyle bir kirli emele nasıl alet oldunduruldugundan dolayı utanç duydum böyle düşünene ben insan demem zaten napmalı biliyormusunuz yapanları degil mühebbet idamla cezalandırmalı hemde en acı olanından olucakki buda aleme ibreti alem teşkil edecek.Bazan şerihat gerekiyo arkadaşlar...

Alevimen
25.02.2007, 18:23
Anket bir sanal oylamadır ve aklı başında bir insan hayır oyu kullanmaz, bir Parti için güzel reklam oluyor. Topik kaç gündür gündemdeydi, artık kilitlemenin vakti geldi. Dediğim gibi anket geçersiz ve her aklı başında olan bir insan hayır oyu kullanmaz.
Saygılar
Alevimen