Orijinalini görmek için tıklayınız : Dosyalar - Download / Müzik Öneri

Lamekan
13.12.2005, 13:38
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar...

Bizim kültürümizde halk müziğimiz vazgeçilmezlerimizdendir... Sitemizde Download müzik bölümü bayagı bir aktif... Acılan konların sayısı 7 sayfa olmuş ve halada artmakda.. Hatta aynı başlıkdan iki adet bile açılmış olan var farklı kişiler tarafından... Yani sanki orası bir düzenleme istiyor gibime geliyor.. Ne biliyim Mesela : elektronik kitaplar bölümünü Download bölümünde bir alt başlık altında toplasak, bunun yanında müzikler bölümünüde özgün ve etnik müzikler ve türk halk müziği olarak ayırsak uygun olurmu acaba..

Bu arada bu bölümün mp3 yayılımı saglamak amacıyla kurulmadıgının farkındayım ama bir düzenleme istediğide kesin gibi...

Hacibektasli
14.12.2005, 14:43
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar...

Bizim kültürümizde halk müziğimiz vazgeçilmezlerimizdendir... Sitemizde Download müzik bölümü bayagı bir aktif... Acılan konların sayısı 7 sayfa olmuş ve halada artmakda.. Hatta aynı başlıkdan iki adet bile açılmış olan var farklı kişiler tarafından... Yani sanki orası bir düzenleme istiyor gibime geliyor.. Ne biliyim Mesela : elektronik kitaplar bölümünü Download bölümünde bir alt başlık altında toplasak, bunun yanında müzikler bölümünüde özgün ve etnik müzikler ve türk halk müziği olarak ayırsak uygun olurmu acaba..

Bu arada bu bölümün mp3 yayılımı saglamak amacıyla kurulmadıgının farkındayım ama bir düzenleme istediğide kesin gibi...

Haklisin kardes Download Bölümünde hem Program hem Müzik var.Bastan Düzenleme yapilsaydi daha iyi olurdu.Simdi biraz karismis gibi.Umarim ilgilenen olacaktir.

Lamekan
14.12.2005, 16:16
Olur olur merak etmiyorun işin orasınıda.....

Alevimen
14.12.2005, 16:34
Aslında bilerek o bölüme yeterince ilgi göstermiyoruz çünkü MP3 gibi dosyalara karşı bir ön yargım var. Tipik bir download sitesi oluşmasını istemediğim için o bölüme gerek ben gerek arkadaşlarım diğer bölümlerdeki gibi aktif olmak istemiyoruz.
Mp3 isviçrede indirmek ve bilgisayarında barındırmak yasal olsada Türkiyede yasaktır, korsanlıktır.
Üstelik bu mp3ler çoğu bizim insanlarımızın çalışmaları o nedenle zaten 'TÜM ALBÜM EKLEMEK YASAKTIR' fakat herkes uymuyor bu kurala bizde fazla üzerinde durmuyoruz yinede hoş görü ile karşılıyoruz. Bizim amacımız mp3 serisi yapıp seviyeyi düşürmek deyildir, elbette arada sırada çok sevilen mp3 download edilir ama hepimiz haddimizi bilmeliyiz..
Fakat Lamekan'ın önderdiği mp3/e-kitab gibi düzenleme mantıklı ve bu konuda gerekli ayarlar yapılacaktır, önerileriniz için teşekkür ediyoruz. Böyle konulara dikkat etmeniz bizi mutlu eder, üşenmeden her zaman her tür öneri/eleştiri yapabilirsiniz. Gelişmelerden haberdar edeceğim :3D_NG (4)

Hacibektasli
14.12.2005, 16:46
Valla ben Istek Bölümüne bakdigimda bir sürü Kisi yardim beklioyrdu.Bende bunlari görünce onlara yardim etme zahmetinde bulundum.Alevimen,yazinizda Ekip olarak fazla üstüne düsmediginizi yazmissiniz.Ben sizden aciklama beklemiyorumda belki bekleme hakkimda yoktur o ayri ama bence bu yeterli bir aciklama degil.Ben ekledigim Albümlerde bir cok Dostumuzu mutlu ettigim icin cok mutluyum.Insanlar buna saygi gösterir göstermez bu ayri Konu.Herkesden ayni Saygiyi beklemiyorum.Nede olsa bizde bunun icin Emek sarf ediyoruz.Saygilarimla.

Lamekan
14.12.2005, 16:57
Evet haklısın bir download sitesi olmamalı ama bu alan biraz düzenli olamalı... Açılan konular mesela 7 sayfa olmuş verilen linklerin bir çogu çalışmıyordur zaten zaman aşınına uyramıştır....
Evet türkiyede korsana giriyor mp3 indirmek yada bulundurmak...Bu tüm albüm ekleme kuralına uymayanlardan biriside benim ve hoş görü için saolun.. Emeğe saygı gösterilmeli ve tanıtım amaçlı olmalı müzik bölümü...