Orijinalini görmek için tıklayınız : meditasyon ve osho

Yakapınarlı
13.12.2005, 14:13
parapsikolojiyle ilgilenen arkadaşlar varsa OSHO nun MEDİTASYON kitabını okumalarını tavsiye ederim.meditasyonla ilgili merak ettiğiniz herşeyin cevabını bulabilirsiniz.

OzBektasi
14.12.2005, 12:45
Mrb!

Bu "Osho" hakkinda Alman TV'da bir belgesel izlemistim. Adam resmen Sarlatan yaaa... Nasil böyle bir insanin kitabini burda tavsiye edilebilir... ??!

Alevimen
14.12.2005, 13:43
parapsikoloji meditasyona karşı biraz aşırı deyil mi?

Özbektasi:
OSHO hakkında bilgim yok yorum yapamam. demekki okumuş beğenmiş ki tavsiye ediyor, hemen sinirlenmenize gerek yok Özbekasi. Herkesin fikri ayrıdır, o beğenir siz beğenmezsininiz. Eğer kitap yasadışı ise veya aşırı olarak görülürse kitaptan alıntı yaparak bizi aydınlatın ancak o zaman biz fikir üretebiliriz.

tunc2
14.12.2005, 14:05
dostum sapla samani birbirine karistirma hitler bir canidir herkes bunu bilir ama ben hitlerin konusmaci yönüne hastayim bir sürü kitabini okudum konusmaci yönüyle ilgili bu demek degildirki ben hitlerin görüslerini savunuyorum ayni insanlarin degisik yönleri olabilir kitabi oku sonra yargila televizyonda farkli bir yönü anlatilmis olabilir

Yakapınarlı
14.12.2005, 14:10
Mrb!

Bu "Osho" hakkinda Alman TV'da bir belgesel izlemistim. Adam resmen Sarlatan yaaa... Nasil böyle bir insanin kitabini burda tavsiye edilebilir... ??!
arkadaşım peki oshonun bu kitabını yada herhangi bir kitabını okudunmu merak ettim.ben burada osho gibi bir insan olunda demiyorum.sadece parapsikolojiye ilgi duyan arkadaşlar varsa beğenebilecekleri bir kitap olarak buldum.ve tavsiye ettim halada tavsiye edeerim.

Yakapınarlı
14.12.2005, 14:32
osha kim? osho hakkında fazla bir bir bilgim yok yani kimlik bilgisi olarak.çünkü oshonun hiç bir kitabında biyografisine rastlamadım.
oshonun krişna isimli bir tarikat lideri kurucusu olduğunu biliyorum sadece.ve bu tarikat türkiyede bile faaliyet göstermektedir.
ama hitlerin kavgam ı bile okunurken oshonun meditasyonu neden okunmasın.

OzBektasi
15.12.2005, 10:50
Merhabalar!

Fatma cane, Fakiyr Osho'nun Meditasyon veya Parapsikolji hakkinda yetersiz bilgiye sahip veya akli selim insan olmadigini söylemedi!! Tam tersine, Osho cok akilli bir idi, hatta bu konuda akademik mezunu idi.

Ama Adam yine'de sarlatan idi! Demissinki:
çünkü oshonun hiç bir kitabında biyografisine rastlamadım.
Iste bu!!!
Her ciddi kitabin arkasinda veya ic kapaginda müellif'in kisaca biyografisi yazarken (üstelik akademi mezunu ise) neden Osho'nun biyografisi yazili degil?

Neyse... Hepsi kendi yoluna devam!