Orijinalini görmek için tıklayınız : yenileme...

D-e-v-r-i-m-c-i
25.02.2007, 22:08
sayın alevi forum yetkilileri...sayfadan çıkış işlemi yaptığım halde tekrardan giriş yaptığımda kullanıcı adım ve şifrem girilmiş bir şekilde alevi foruma giriyorum buna önlem alınamaz mı? birde sayfayı sanırım otomatik olarak yenilemiyor ben yeniliyorum.acaba yanlış bir şey mi yapıyorum..ama en önemlisi 1,sorum.çünkü benden sonra biri pc başına oturursa kullanıcı adımla girebilecek.buna önlem alabilir miyim.? şimdiden duyarlılığınız için çok sağolun..eyvallah..

Felhan
25.02.2007, 22:12
Internet Explorer veya Firefox kullaniyorsan bunu "Ayarlar" dan degistirebilirsin.

Alevimen
25.02.2007, 22:31
sayın alevi forum yetkilileri...sayfadan çıkış işlemi yaptığım halde tekrardan giriş yaptığımda kullanıcı adım ve şifrem girilmiş bir şekilde alevi foruma giriyorum buna önlem alınamaz mı? birde sayfayı sanırım otomatik olarak yenilemiyor ben yeniliyorum.acaba yanlış bir şey mi yapıyorum..ama en önemlisi 1,sorum.çünkü benden sonra biri pc başına oturursa kullanıcı adımla girebilecek.buna önlem alabilir miyim.? şimdiden duyarlılığınız için çok sağolun..eyvallah..

1. Çıkış tıkla
2. Firefoxla geziyorsan işlem bitti, sorun varsada kişisel PC den kaynaklanıyor. Eğer İnternet Explorer kullanıyorsan devam oku.
3. Şimdi çıkış yapmadan önce gezdiğin sayfalar ön bellekde kalıyor yani 'rumuzluna forumdaymışsın gibi' durum oluyor. Tam emin olmak istiyorsan herhangi bir topiğe gir ve mesaj yazmaya çalış çünkü o an veri tabana istek gönderiliyor yani üye girişi aynı anda tespit ediliyor ve çıkış yaptığın için sana hata mesajı gelmelidir.. Böyle kendince kontrol edebilirsin yada daha basitçe herhangi bir sayfaya gene git ve F5 tuşuna bas yani sayfayı yenile.