Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili Eda'mız mola veriyor :)

Alevimen
26.02.2007, 18:00
Sevgili kıymetli dostlar

Ezo (http://www.aleviforum.com/member.php?u=73) rumuzlu Eda arkadaşımız iki yıl yöneticilik yaptı bu forumda. Tüm zorlukları birlikte aştık, bana ve herkese büyük destek oldu. Yeni moderatörleri güzel yönlendirdi, alışmalarına yardımcı oldu. Ben Eda'dan çok memnunum, iyi bir dosttur kendisi. Uygun bir zamanı bekleyip yönetimden ayrılışını bize bildirdi fakat dostane şekilde oldu. Zamanla insan hayatında bazı öncelikleri koymalı, Edamız için artık başka konular daha önemli oldu bu çok doğaldır. Herkes ebediyen moderatör kalmak istemez yada daha doğrusu kalamaz - ben hariç :innocent:

Topiği açık bırakyorum, vedalaşma deyilde fikir alış verişi için. Üç harfe sorun bundan sonra neler yapacak, muhabbet edelim :turned:

Sevgiler ve herşeeey için çook teşekkürler!
Alevimen

LaDY
26.02.2007, 18:11
Eda ile tanışma fırsatım olmadı hiç, ama çok şeker çok cici biri olduğu kesin. şivesini aynen kaleme alması hep hoşuma gitmiştir.Eda'nın yazılarını okuduğumda sanki onla karşı karşıyaymışım da ve o söylüyor ben dinliyorum gibime geliyor :) Eda hakkaten en arbedeli dönemlerde şirinliğini koruyarak hep varlığını hissettirdi umarım yine varlığını hissetmeğe devam edecez :) Eda sahi ne yapacaksın bundan sonra (Alevimen sorun demiş ya ben sormazsam içimde kalırdı valla :D)

Akayizm
26.02.2007, 18:11
Adi 3 Harf Nicki 3 Harf Yöneticilik Süresi 2 Yil Isterim ki Onuda 3 Yil Yapsin

Hayatinda Basarilar 3 :)

Kolay Gelsin

seyhunbey
26.02.2007, 18:19
Yüreği kocaman Ablam Emeklerinden dolaği çok çok Teşekür ediyorum Sizler olmasaydiniz yani bi bakima işin mutfağindakiler olarak her şeyin en iyisine layiksiniz sizler sayensinde bugün bizler burdağiz Herkezin kararina saygi göstermek lazim başarilarin devamini diliyorum BİR ÖMÜR ...:thumbup1:

Saygilar..

müttaki
26.02.2007, 18:20
sayın moderatörüm Ezo

fazla samimi değiliz ama yüreğinin temizliğine emin olduğum arkadaşlardan umarım güzellikler seninle olur..

saygılar moderatörüme az kahrımızı çekmedi :)

Haydaryiğit
26.02.2007, 18:31
Ewt canlar aramızdan bir yıldız gidiyor ...
Foruma verdiğiniz emeklerinizden dolayı teşekkür edeiyorum Can Ablam...
Hayatta başarılar diliyorum...
ve diğer Canların da merak ettiği gibi bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz ?*

Lazoşa_62
26.02.2007, 18:39
Ezo(benim) Büyük dost,yüregi güzel insan.Gerek yönetimdeki başarın gerekse mesajlarınla bilgini ve yüreğini paylaşman büyük bir özveri. Ama gitmesen olmazmı.Bu sıcacık aile ortamını arkadaşlarını bırakcakmısın. Yine sana her zaman her alanda başarılar diliyorum.

chatlakalper
26.02.2007, 18:39
Gözümü bu forumda açtığımda yanımda olan iki kişiden birisiydi eda...

Sünni moderatörü seven tek insan....

Hoşçakal...

Kemal
26.02.2007, 18:57
her zaman yanımda olduğun için teşekkürler Eda...

EK: bak şimdi ben de merak ettim.. bundan sonra ne yapacaksın? :001_tt2:

Kureyşli
26.02.2007, 19:45
Foruma yaptığın hizmetlerinden dolayı, bir üye olarak,Teşekürlerimi iletir, saygılar sunarım.

Bundan sonraki uğraşlarında da başarılar dilerim.

Güle, Güle.

tuncerbio
26.02.2007, 20:33
kendisiyle çok konuşma fırsatımız olmayan modlardan biriydi ama mesajlarını takip ediyordum foruma çok şey kattığı ve bazı konularda oldukça tarafsız olmaya çalıştığıda açıktı ....forum adına sarf ettiği emekler için teşekkürler kendisine ....

Serkan_Devrim
26.02.2007, 21:15
yüreği güzel insan
sen her zaman en güzel dost oldun bana
her zaman dost oldun
avanak Arap'ta her zaman dostundur unutma

izmirksk
26.02.2007, 21:58
umarım ezo , mola verdiği yerde otobüsü kaçırmaz yada yanlış otobüse binmez:):)
ezo hakkında söyleyeceğim şey şu...ben foruma üye olduğumda moderatör olanlardan kalan bir tek o idi...eda ya hiç söylemedim ama kendisine çok saygı duyduğumu bilmesini isterim...zaman zaman kızdırmaya çalışırdım ama sırf eğlence olsun diye:)
yolun hep açık olsun eda....

yazgi84
26.02.2007, 23:37
Sordum seni yıldızlara, ay ışığına.
Dediler tam bin yıldır görmedik onu.
Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara.
Dediler o bizden önce buralardaydı
Hey rüzgârın sevgilisi orman çiçeği
Nereye gidiyosun????? Yüregi güzel Arkadaş..
evet seni çok az biliyorum ben geldigimde hep konusmak istemişimdir ama bi türlü olmadı şimdikilerlede öyle sizleri giderken görmek istemiyorum keşke gitmesen de konussak moderatörlük için yaptıgın her gün için sağol bizlerle uğraştın ah be can ama mecburiysede umarım yapacıgın işlerde mutluluk umut sevgi hep yanında olur..
hoşçakal..

Gülom
27.02.2007, 04:43
Ezo can,

Ayni ulkede oturdugumuz halde, seninle tanisma firsatim olmadi. Senin oturdugun sehirde cok Aksarayli oturdugunu da biliyorum, Elaziglilar gibi. Hayir ben o sehirde oturmuyorum, ama sevdigim arkadaslarim o sehirde var. Kim bilir yanda senide taniyorumdur.Sana bir dede hakkinda genis bilgi istemistim, umarim gitmeden once beni bilgilendirirsin, cunku cok bilmek istiyorum. Umarim bana kirilmasin bu ricamdan dolayi, ama korkarimki sadece sen bu sorunun cevapini biliyorsundur. Sana hayatinda cok basarilar ve mutluklar diliyorum.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=103

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=103&page=14

Saygilarimla

ahmetsa
27.02.2007, 08:36
Bende hiç tanışmadım , ama bu foruma emeği geçen herkese teşekkürleri boç bilirim,Çünkü onların sayesinde bu forumda çok iyi dostlar kazandım,

Her şey gönlünüzce olsun, yolunuz açık olsub , başarılar dilerim.

Zahir
27.02.2007, 08:37
Güle güle. Hayatta başarılar...

Seyduna
27.02.2007, 09:42
Forumda gorev alan tum moderator ve yetkili arkadaslara tesekkurler. Burda yetkili olmanin gorundugu kadar kolay olmadigini dusunuyorum. Emek ve fazlaca zaman veriyorlar forumu belli bir kalitede tutmak icin. Ustelik cok hizli artan uye sayisina ragmen. Yalan degil ben bile surtusmustum yoneticilerle bazen. Hatta Alevimen tarafindan iki defa adaptasyon donemine girdim:) Ama hala burdayim ve forumun gidisatindan memnunun.(Demekki adapte olmusum:))

Sonuc olarak Ezo'ya da bu emeklerinden dolayi tesekkur odenemeyecek bir borc.. Kendisini tanimiyorum ama hayatinda bol sans, kalan moderatorlere de kolayliklar diliyorum.

azel24
27.02.2007, 09:54
kendisini pek tanımıyorum ayrılma nedenini bilmiyorum ama ayrılacak olmasına üzüldüm umarım hayat bundan sonrası için ona şans getirir

sevgiyle...

garcia
27.02.2007, 10:15
eda,yaşamda başarı ve mutluluklar dilerim.foruma yaptığın hizmetlerden dolayı teşekkürler.gene forumda yazılarını ve katılımlarını beklerim.

deniz olmak
27.02.2007, 10:47
Umut dolu yarınlar diliyorum size....
Bütün emekleriniz içinde teşekürler

mustyy
27.02.2007, 12:38
hayatta çok mutlu olmanı dilerim istediğin herşeye kawuşman dileğiyle tanışma fırsatımız olmadı ama herkesin söylediklerine göre iii birisin forumda yaptıkların için tşler mutlu ol hayatın boyuncaaa......

bıldırcın24
27.02.2007, 15:46
kendisini böylesine isabetli bir karar vermesi münasebetiyle kutluyorum.insanlar bazen yapması gerekenleri kaprayıp bunu hayata geçirmeli arkadaşımız bunu becerebilmiş nihayetinde

Ezo
27.02.2007, 17:56
Guzel dusuncleriniz ve dilekleriniz icin hepisinze tsk'ler....Bazen gerilim bazen neseli guzel iki sene geçti... Hersey Tatdinda guzeldir guzel bir sekilde son vermek istedim Mod'luk görevine sade vatandas olamak olmak istedim:) zamanim oldukcada araniza katilmaya devam ederim...

3 harfmis Erhan beyfendi sen o 3 harfin anlamina bak:)) ikiside farkli kulture ait isimler ki acayip uyumlu:)) 5 halfi admin....

Herkese iyi forumlar dilerim...

saygilar
ezo/eda

ismailseldag
27.02.2007, 21:35
forumda daha yeniyim ama inanın aramızdan ayrılışınıza çok üzüldüm,sağlıklı ve mutlu günler geçirmeniz dileğiyle
saygılarımla

aspava
28.02.2007, 05:02
ben diyorumm bir eksik var bu forumda ne zamandır eskisi gibi hiçbir konuda göremiyordum zaten ezo can foruma kattıklarından dolayı teşekkürler her ne kadar samimiyetimiz olmasada ismin herzaman aranan isimdi görmeye alışmıştık seni yolun açık olsun...

türkan çakıl
28.02.2007, 09:44
Bu Sİteye EmeĞİ Ve Hİzmetİ GeÇen TÜm Canlara Sonsuz Saygilar Ve Sevgİler. ModeratÖr Eda ArkadaŞimiza Da VerdİĞİ Emeklerden Dolayi Sonsuz Saygilar . Her Şey GÖnlÜnce Olsun Can Dost.

celik6060
28.02.2007, 11:18
sevgili ezo seni tanımak isterdim. ama olsun sonuçta bize böyle bir izlenim bırakıp ayrılıyorsun her şey için tsk ederim her zaman başarıların devamını dilerim kib

RaLF
28.02.2007, 17:10
Hayatında başarılar :)

Westside
28.02.2007, 22:14
üzüldüm açıkçası hayatında başarılar...

Türkü Gözlü Kız
03.03.2007, 23:31
Sevgili Ezo Can, ben de Seninle tanisamadim ne yazik ki ama bunu cok isterdim. Gidisine üyeler bu kadar cok üzüldügüne göre belli ki cok iyi seylere imza atmissin bu forumda. Basarilar dilerim sana can, bizi kendinden mahrum etmezsin umarim :wink:

Alevimen
04.03.2007, 04:14
Topiğin kapatma vakti geldi :innocent: