Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan / Sansa köyü

yücel
14.12.2005, 00:10
Sevgili Dostlar Ben Erzincan'a bagli yani simdi üzümlü ilcesine Baglandi
sansa köyü'nden ama coktandir gidemiyorum resmi yok elimde sansa köyünün Resmi olan dostlar varsa Burda yayinlalar ise cok sevinirim
ilgi duyan ve duymayan herkese saygi ve selamlar esen kalin,,,,,,,,,,,,,,,,,

taylan özgür
08.02.2006, 21:39
slm.ben de sansaliyim.sanirim sen cetinkaya olmalisin.okeylersen devam yazisiriz.sansanin su an elim de fazla bir profili yok.ben buraya yeni üye oldum.hosca kal.

yücel
09.02.2006, 21:32
selam taylan özgür dogru bildin ben cetinkaya'lardanim ama seni tayimadim? cevap yazarsan sevinirim
hosca vede özgür kal........

taylan özgür
13.02.2006, 13:56
slm.yücel nerdesin görün de biraz sohbet edelim.umarim beni tanimissin.celik hidir.hosca kal...

yücel
15.02.2006, 00:47
slm.yücel nerdesin görün de biraz sohbet edelim.umarim beni tanimissin.celik hidir.hosca kal...

Selam Hidir burdayim ama seni göremiyorum kac gündür bakiyorum sayfaya birtürlü cevap yazmamissin öteki arkadaslarin köylüleri bir birine yazinca bende tatli bir kiskanclik baslardi bizimde bir tanidigimiz ciksada bizde iki laf etsek diye ama sonunda bizimde cikti buna cok sevindim bundan sonra *** *** görüsürüz ve nerden katiliyorsun yazmayi ihmal etme selam ve sevgilerle kendine iyi bak yücel.....

taylan özgür
16.02.2006, 17:35
slm. yücel galiba bir kopukluk söz konusu.Benim buraya girmem icin biraz zamanim kisitliydi.babamlar burdaydi onlarlan ilgileniyordum.dün onlari yolcu ettik.sanirim bun dan sonra sohbet ederiz.cemalettine seni bahsettim.burdan tesadüfen buldugumu fakat henüz bir sohbetimiz olmadigini söyledim.sen genel de saat kac`ta giriyorsun yaz ben de girip sohbet edelim.görüsmek üzere hosca kal...

taylan özgür
16.02.2006, 17:39
nerden katildigimi unutum belirtmeyi.avusturyanin st.pölten sehrin den.

yücel
17.02.2006, 00:29
selam dostlar burda sanirim biraz bencillik oldu gariba hepinizden özür
yillar sonra bir tanidikla aleviforum sayesinde bulustuk sohbet tanisma derken sizleri unuttuk sanmayin biz bur dayiz tabiki buda forum'bir baska güzelligi hepinize selamlar.... yücel--------

leomali
26.02.2006, 19:04
slm bende sansaliyim yani baba tarafi sansali bende yilardir gitmiyorum resimlerini ararken bu siteyi buldum tesadüfe bakin neyse görüsürüz arkadaslar iyi günler

taylan özgür
27.02.2006, 12:48
slm.leomali.öncelikle hos geldin.sansali oldugundan bahssetmisin.fakat kendini tanitmamissin.tanitirsan sevinirim.kimlerdensin?hoscakal.

leomali
27.02.2006, 23:16
slm.leomali.öncelikle hos geldin.sansali oldugundan bahssetmisin.fakat kendini tanitmamissin.tanitirsan sevinirim.kimlerdensin?hoscakal.

merhaba arkadasim ben karabulut´lardanim

yücel
27.02.2006, 23:56
slm bende sansaliyim yani baba tarafi sansali bende yilardir gitmiyorum resimlerini ararken bu siteyi buldum tesadüfe bakin neyse görüsürüz arkadaslar iyi günler

Selam Leomali sansali oldugunu yazmissin okuyunca sevindim ama kusurabakma tanimadim kendini biraz tanitirsan sevinirim yinede sansa köyü'nü :ilgili: bildigin icin ve yaziyazma zahmetine katilip iki satir yazi yazdigin icin sana tesekür ederim kendinize iyi bakin selam ve sevgilerle Yücel

leomali
28.02.2006, 18:28
slm ben ali ´un torunuyum daha fazla bilgi veremiyorum ama özelden yazarim ben efendi arkadaslar burada detayli bilgi vermeyi sakincali buluyorum kusura bakmayin e kalin saglicakla

taylan özgür
28.02.2006, 22:45
slm.efendi seni tanidim.hidir.(mehmet)celik. aus österreich.kendine iyi bak görüsmek üzere.

yücel
01.03.2006, 00:58
slm ben ali karabulutu´un torunuyum daha fazla bilgi veremiyorum ama özelden yazarim ben efendi arkadaslar burada detayli bilgi vermeyi sakincali buluyorum kusura bakmayin e kalin saglicakla

selam (leomali) simdi oldu tanidik seni nasilsin iyisindir. ama kardesim herkes sifreile konusuyor taniyamiyoruz kusura bakma. yinede aleviformun.da görüstügümüz icin ne güzel eski akrabalar eski dostlar tanisip görüsüyoruz kendine iyi bak selamlar...yücel :gosterge

leomali
01.03.2006, 01:57
helesükür kavusturana aleyküm selam bir kacgün sonra özel msj panom
acilacak ozaman msn adresimi yazarim size görüsürük nasilsiniz iyimisiniz yav buda mektup gibi oldu simdi ne yazilir simdi burayaki denkte gelemiyoruz ki bi konusak ben sizi ilk okudugum da tanidim ama bak sansa ki burada karsilastik
aklima gelmezdi neyse ben saat 6 sonra buradayim online olurum görüsürüz
sizde kendinize iyi bakin beklerim selamlar iyi günler

yücel
03.03.2006, 00:14
selam (Leomail) nasil gidiyor mektup'a benzet tigin yaziyi okudum iyi bundan sora bol bol görüsürüz özel'den E-mail göndere bilirsin seninkisini denedim olmadi .kendine iyi bak selam ve sevgiler :komik

leomali
03.03.2006, 00:57
slm yücel benim sistemin acilmasi icin 7 gün gecmesi gerekiyor yeni kayit oldugum icin beklemem gerekiyor bak bende birazdan kalkacaktim
bir bakiyim dedim

yücel
04.03.2006, 02:46
selam leomali simdilik üc kisi olduk gün gectikce cogalacagiz sanirim dahada iyi olur ara sira selamlasir dertlesiriz özelden e-mail gönder selamlar

leomali
07.03.2006, 00:13
taylan özgür mesaj yoladim özelden haberi vereyim mesaj kutuna bak

yücel
12.03.2006, 16:02
selam Sansa'lilar ve yakin köylüler nerdesiniz sesiniz cikmiyor ses verin ses

yücel
23.03.2006, 03:53
sevgili dostlar sansa'ya yakin köyler var Baglar sengül elmali kuzulca mukuf kimse yokmu buralardan yazin tanisalim
herkese selam ve sevgiler yücel

hevalim
14.06.2006, 17:14
Sevgili Dostlar Ben Erzincan'a bagli yani simdi üzümlü ilcesine Baglandi
sansa köyü'nden ama coktandir gidemiyorum resmi yok elimde sansa köyünün Resmi olan dostlar varsa Burda yayinlalar ise cok sevinirim
ilgi duyan ve duymayan herkese saygi ve selamlar esen kalin,,,,,,,,,,,,,,,,,
sen sansalımısın bende oralıyım
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
slm bende sansalıyım ama seni tanıyamadım kimlerdesin sansanın fotolarını bulursan gönderirmisin

yücel
23.06.2006, 20:32
sen sansalımısın bende oralıyım
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
slm bende sansalıyım ama seni tanıyamadım kimlerdesin sansanın fotolarını bulursan gönderirmisin

SELAM bende seni tanimadim ama sansa'li olduguna göre tanidiksin ayrica cevap yazdigin icin tesekkür ederim sanal ortanda olsa insanin kendi köylüsüyle tanismak güzel bir sey bana gelince cetinkaya' lardanim sende kendini tanitirsan sevinirim dastca ve esen kalin

vengekoe
10.08.2006, 01:10
selam dostlar...benim de annem sansalı..arslanlardan...
3 sene önce gitmiştim sansaya...tabii annemin soylediğine göre eskiden ağaçlar
,sular falan baya güzelmiş gittiğimde pek birşey yoktu...ama elimde kendi çektiğim bazı fotograflar var isterseniz sizinle paylaşabilirim...sevgiyle kalın...

yücel
12.08.2006, 20:27
selam dostlar...benim de annem sansalı..arslanlardan...
3 sene önce gitmiştim sansaya...tabii annemin soylediğine göre eskiden ağaçlar
,sular falan baya güzelmiş gittiğimde pek birşey yoktu...ama elimde kendi çektiğim bazı fotograflar var isterseniz sizinle paylaşabilirim...sevgiyle kalın...

selam (vengekoe) sansa'ya ilgi duydugun iki satir yazi yaz digin icin tesekürler sansa'miz halen güzeldir suyu havasi bir baskadir köyüm uzaktada olsak biraz siir gibi oldu ama olsun seviyoruz memleketi.
ha birde annen kimin kizi arslanlardan. hosca ve dostca kal selamlar

vengekoe
13.08.2006, 22:46
kamer arslan'ın torunu, rıza arslan'ın kızı....efsane isim gibi oldu gerçi:)
ya tabii yine güzel..en son gittiğimde yeni ev yapanlar falan görmüştüm...
eskiye kıyasla oyleymiş ondan oyle dedim..yoksa toprak sonuçta dimi...

yücel
13.08.2006, 23:54
Selam (vegekoe) elindeki sansa'nin reimlerini bana gönderirsen sevinirim
yakinda bir sansa köyü internet sayfasi acmayi düsünüyorum bakarsin orda yayinlarim ha simdi biraz tanidim dedenleri tanirim cevapladigin icin tesekürler kendinize iyi bakin selam olsun sansa'lilara ve sansa'ya ilgi duyanlara
Hosca kal selam sevgiler.........:thumbup1:

vengekoe
14.08.2006, 20:47
selam arkadaşlar,,
aşağıdaki linkte Sansa'nın fotoğrafları var, bakabilirsiniz...
Sansa Fotoğrafları (http://www.pbase.com/smarterdi/inbox)

taylan özgür
17.08.2006, 14:12
slm.vengekoe.Ben de sansaliyim.Seni tanimadim fakat dedeni iyi tanirim.önceliklen bizim ile sansanin fotograflarini paylastirdigin icin sana cok tesekkürler ederim.Yüregine ve emegine saglik.BEN ismailaaganin tornuyum.celiklerdenim.sansayi bu hali ile görmek beni cok üzdü.ah sansam böylemi olacaktin.hosca kal...

taylan özgür
17.08.2006, 14:33
slm.Hevalim sansali oldugunu yazmisin.Fakat seni taniyamadim.Biraz kendini tanitirsan cok sevinirim.Handisi de bizim köylü halil akdemir kaliyor.belki tanirsin.kendine iyi bak.hosca kal.

hevalim
18.08.2006, 12:06
merhaba ben sansa da yusuf balıkçının tornuyum adım ebru handeside halil akdemiri tanıyorum dedemin akrabası dedemde handeside peki sen kimsin?

hevalim
18.08.2006, 12:26
selam arkadaşlar,,
aşağıdaki linkte Sansa'nın fotoğrafları var, bakabilirsiniz...
Sansa Fotoğrafları (http://www.pbase.com/smarterdi/inbox)

sansanın fotoğraflarını bizimle paylaştığın için çok teşekkürler
emeğine sağlık..

hevalim
18.08.2006, 19:53
Selam (vegekoe) elindeki sansa'nin reimlerini bana gönderirsen sevinirim
yakinda bir sansa köyü internet sayfasi acmayi düsünüyorum bakarsin orda yayinlarim ha simdi biraz tanidim dedenleri tanirim cevapladigin icin tesekürler kendinize iyi bakin selam olsun sansa'lilara ve sansa'ya ilgi duyanlara
Hosca kal selam sevgiler.........:thumbup1:

merhaba eğer sansa ile ilgili internet sayfası açarsan haberim olsun:)

yücel
18.08.2006, 23:32
selam (veggekoe) resimleri bizimle paylastigin icin cok tesekürler cok güzel bakinca duygulanmak elde degil birde bu arada gün gectikce forumda cogaliyoruz
buda bir baska güzel oluyor. ha birde bendeki resimleri buraya yüklemek istedim olmadi biraz daha calismam lazim selamlar esen kal
sansanın fotoğraflarını bizimle paylaştığın için çok teşekkürler
emeğine sağlık..

selam (hevalim) babana cok selam söyle iyi arkadasimdi. beni galatasaray'li yapandir kendisi hala galatasaray ' limidir yoksa biraktimi ? ismim (YÜCEL CETINKAYA)Almanya'dan kendisine selam larimi iletirsen sevinirim ha birde nerde nasil ne yapiyor? biraz bilgide rica ediyorum esen kal.................

hevalim
19.08.2006, 00:42
selam (hevalim) babana cok selam söyle iyi arkadasimdi. beni galatasaray'li yapandir kendisi hala galatasaray ' limidir yoksa biraktimi ? ismim (YÜCEL CETINKAYA)Almanya'dan kendisine selam larimi iletirsen sevinirim ha birde nerde nasil ne yapiyor? biraz bilgide rica ediyorum esen kal.................[/QUOTE]

babam halen galatasaraylı asla bırakmaz ok selamını söylerim vallahi ne güzel köylülerimizi buldum..

vengekoe
19.08.2006, 14:26
merhaba eğer sansa ile ilgili internet sayfası açarsan haberim olsun:)

herkese merhaba, web sayfası kurma işi baya mantıklı bir iş, bende yardımcı olabilirim her konuda, (dokuman, hosting, design,....)

halınız keyfiniz nasıl bu arada...?

kendizie iyi davranın...

yücel
19.08.2006, 16:41
herkese merhaba, web sayfası kurma işi baya mantıklı bir iş, bende yardımcı olabilirim her konuda, (dokuman, hosting, design,....)

halınız keyfiniz nasıl bu arada...?

kendizie iyi davranın...

selam herkese sansa' ya ilgili wep sayfasini kurmak üzereyiz yakinda olur insallah elimizde güzel resimler var bilgiler var hepsini yayinlamak istiyoruz bir de sansa'lilardan yardim alacagiz bigi ve belge resim falan bu tür bilgiendirme daha sonra wep de olack selam kendinize iyi bakin....yücel----

sansalı_uğur
20.08.2006, 03:32
arkadaşlar meraba bende sansa´lıyım adım uğur sizleri tanıdığıma sevindim sonra görüşürüz

taylan özgür
20.08.2006, 19:25
slm.ugur önceliklen aramiza hos geldin.sansalilar cogaldikca daha hos ve güzel oluyor.biraz kendin den bahsedersen sevinirim.seni tanimadim.nerden katiliyorsun.hosca kal....

sansalı_uğur
20.08.2006, 22:32
arkadaşım ben uğur akbulut gisko´lardanım istanbuldayım sansaya hiç gitmedim sansada zannedersem bir tek babamın amcası yaşıyormuş
yücel çetinkaya slm sen seyfi cetinkayanın akrabası oluyorsun heralde kelko lardan

hevalim
21.08.2006, 01:03
arkadaşlar meraba bende sansa´lıyım adım uğur sizleri tanıdığıma sevindim sonra görüşürüz

merhaba uğur aramıza hoşgeldin

vengekoe
21.08.2006, 17:50
arkadaşım ben uğur akbulut gisko´lardanım istanbuldayım sansaya hiç gitmedim sansada zannedersem bir tek babamın amcası yaşıyormuş
yücel çetinkaya slm sen seyfi cetinkayanın akrabası oluyorsun heralde kelko lardan

merhaba uğur, sanırım babanın amcası "süleyman"??? 99da da sansa ya gitmiştim...orda sadece yaşlı bir amca gördük, giskoların süleyman demişlerdi bana...o aklıma geldi...

yücel
22.08.2006, 00:40

Selam sansa'li ugur hos geldin aramiza evet seyfi cetinkaya amcamin oglu olur
bu arada sansa'lilar cogaliyoruz buda sevindirici cok güzel bir birimizi tanimasakta güzel vakit gecirir tanisiriz sanal ortam olsada bu güzel umarim
daha cok sansali bize katilir (birde ugur babanin ismini yazarsan tanirim) kendinize iyi bakin dostca kal ..........-

sansalı_uğur
22.08.2006, 21:22
VENGEKOE- evet 99dada ordaydı halen orda bırakamadı. YÜCEL- babam´ın ismi HÜSEYİN 26/06/2003 de vefat etti. HEVALİM-sanada merhaba hoşbulduk

taylan özgür
22.08.2006, 23:35
slm.ugur seni babanin ismi üzerine tanidim.yani babani taniyorum.befat ettigini duymustum.tekrar basiniz sagolsun.ben mehmet celik`in ogluyum.adim hidir.görüsmek üzere.

hevalim
23.08.2006, 12:54
merhaba uğur ali inanan neyin oluyo yada tanıyomusun

sansalı_uğur
27.08.2006, 00:32
merhaba uğur ali inanan neyin oluyo yada tanıyomusun

hayır ali inana´ı tanımıyorum

hevalim
31.08.2006, 22:53
canım köyüm seni çok seviyorum tertemiz havan var suyun var

emre_24
13.09.2006, 19:22
slm herkese bnde mollaköylüyüm ama dedelerim sansalı yücel abi bn seni tanıyorum

yücel
14.09.2006, 16:17
slm herkese bnde mollaköylüyüm ama dedelerim sansalı yücel abi bn seni tanıyorum

selam emre aramiza hos geldin bir tanidikla daha bulusmak güzeldir sevindim ama ben seni tanimadim kusura bakma kendini biraz tanitirsan sevimirm kendine iyi bak selam ve sevgilerle

emre_24
15.09.2006, 12:32
ben hasan kayanın torunuyum belki tanırsınız

yücel
15.09.2006, 17:45
ben hasan kayanın torunuyum belki tanırsınız

selam emre 24 hasan kaya'yi tanirim benim dayim sende onun tornu olduguna göre akrabayiz demek kimin oglusun annenin ismi ne nerde oturuyorsunbiraz daha tanit kendini Ben almanya'da oturuyorum

Kendine iyi bak selam ve sevgilerle yücel cetinkaya

emre_24
15.09.2006, 18:15
tmm yücel abi sensin biliyodum sen oldugunu ama emin olamadım ben nurtenin oğluyum altınolukta görüşmüştük seninle kartalda oturuyorum ben

yücel
17.09.2006, 15:04
tmm yücel abi sensin biliyodum sen oldugunu ama emin olamadım ben nurtenin oğluyum altınolukta görüşmüştük seninle kartalda oturuyorum ben

selam emre simdi daha iyi oldu tanidim herkese selam foruma katilip cevapladigin icin tesekürler kedine iyi bak seneye yazin gine altinolukta ol

emre_24
17.09.2006, 16:24
selam yücel abi tanıştık sonunda :) bizdende sizlere selamlar tesadüfen seni görünce foruma katıldım biraz zor oldu ama neyse :) olmaya çalışıcam zaten dedem orda olur :) herkese selamlar sevgiler kendine iyi bak yücel abi..

yücel
24.09.2006, 16:20
selam Emre 24 nasilsin sesin cikmiyor nerdesin nasil gidiyor
iyi oldu tanistik . bundan sonra ara sira görüsürüz e-mail atarsin .---
bu arada
öbür sansa'lilardan hic bir ses seda yok ses verin sansa'lilar herkese selam lar kedeinize iyi bakin hosca kalin:thumbup1:

emre_24
24.09.2006, 18:00
slm yücel abi iyi gidiyo allaha şükür senin ben buralardayım ama sen yoksun :)

hevalim
25.09.2006, 11:43
selam Emre 24 nasilsin sesin cikmiyor nerdesin nasil gidiyor
iyi oldu tanistik . bundan sonra ara sira görüsürüz e-mail atarsin .---
bu arada
öbür sansa'lilardan hic bir ses seda yok ses verin sansa'lilar herkese selam lar kedeinize iyi bakin hosca kalin:thumbup1:

slm yücel abi nasılsın

royemi
27.09.2006, 17:10
selam hevalim yücel abi emre ve sevgili abicigim yaw yücel abi biz geliyoz sen gidiyorsun ondandır sesimizi duymayaşın hehehehe saygılar hemşehrilerimmmmm

yücel
28.09.2006, 00:41
selam Heserilerim ( Royemi emre Hevalim ) ve ötekiler sesizinizi duyuyor ve his ediyorum selam olsun hepinize canlarim hepinizi sevgiyle kucakliyor iyi ve güzellikler diliyorum hoscakalin.........!!!!!!!!!!!

royemi
28.09.2006, 00:48
ooooo yücel abim saolasın bizde seni sevgi ve saygıyla kucaklıyoruz abimmm dostça kalll....

emre_24
05.10.2006, 17:25
slm sansalılar sesiniz çıkmıyo hiç nerelerdesiniz yücel abi nasılsın seninde sesin çıkmıyo uzun zamandır yada ben göremiyorum
herkese selamlar

hevalim
10.10.2006, 13:37
slm royemi,yücel abi ve emre nasılınız kusura bakmayın ben erzincandayım okuldayım hepinize saygı ve sevgilerimi yolluyorum kendinize çok iyi bakın

taylan özgür
10.10.2006, 17:31
hevalim beni unutmussun.epeydir sesin cikmiyor.sana iyi basarili bir dönem diler,derslerinde basarillar temeni ederim.babana cok slm söyle.kib.hosca kal...

hevalim
18.10.2006, 13:28
hevalim beni unutmussun.epeydir sesin cikmiyor.sana iyi basarili bir dönem diler,derslerinde basarillar temeni ederim.babana cok slm söyle.kib.hosca kal...

hayır unutmadım kusura bakmayın ben nete artık giremiyorum ancak böyle ödev yapmaya gelince girebiliyorum kendinize çok iyi bakın saygılar....

taylan özgür
19.10.2006, 11:55
anladim.sana iyi calismalar dilerim.kib.

yücel
21.10.2006, 00:45
Selam (Taylan özgür. Havalim .Emre24.Royemi.,,,,,,,)arkadaslar kisa bir zaman icin izindeydim foruma ulasamiyordum ama sizleri unutmadim kisa bir izindi o kadar sim di yine sizlerle beraberiz Haaaa Bu arada sizleri özledim forumu özledim simdi size selam ve sevgilerimi yoluyor hersey gönlünüzce olsun Esen kalin yücel.......

yücel
21.10.2006, 00:46
Selam (Taylan özgür. Hevalim .Emre24.Royemi.,,,,,,,)arkadaslar kisa bir zaman icin izindeydim foruma ulasamiyordum ama sizleri unutmadim kisa bir izindi o kadar sim di yine sizlerle beraberiz Haaaa Bu arada sizleri özledim forumu özledim simdi size selam ve sevgilerimi yoluyor hersey gönlünüzce olsun Esen kalin yücel.......

yücel
26.10.2006, 20:27
selam dostlar bu arada ( vengekeo. sansali ugur' ve leomali'den) hic bir haber yok nerdesiniz arkadaslar ses verin her nerde ve nasil olursa olsun biz sizi duyuyor ve his ediyoruz sesinizi bize duyurmaya devam edin selam ve sevgilerle esen kalin,,,,,,,,,yücel....

kilite_kou
02.11.2006, 21:33
mave xer ;
Sansa Pülümür Köyü'dür. Erzincan'a bağlı deildir.

Sansa Hakkında bilgi almak isteyenler için Sansa Derneği'nin sitesine bakabilirler.

http://www.sansadernegi.ch/

http://www.sansadernegi.ch/images/image026.jpg

Fotograf:M.Tornegeyali

MetinK
02.11.2006, 21:55
kilite kou:
Arkadasim yakin zamanda -tarihini net bilmiyorum- bu ve civarindaki bazi Alevi köyleri Erzincan-Üzümlü ilcesi sinirlari icine alinmistir.Köy su an bosalmis durumdadir.Insanlari büyük sehirlere ve dis ülkelere göc etmislerdir.

yücel
02.11.2006, 23:28
kilite kou:
Arkadasim yakin zamanda -tarihini net bilmiyorum- bu ve civarindaki bazi Alevi köyleri Erzincan-Üzümlü ilcesi sinirlari icine alinmistir.Köy su an bosalmis durumdadir.Insanlari büyük sehirlere ve dis ülkelere göc etmislerdir.

selam metinK. sevgili dostum sansa köyü cok eskiyi bilmiyorum ama bildigim bir sey var sansa köyü Erzincan'a Baglidir vede bagliydi eskiden yani 1983 senesine kadar Erzincan merkez köyü idi tanyeri nahiyesine bagi 1983 senesinde Üzümlü nahiyesi ilce olunca Üzümlü ilcesine Baglandi bilgilerinize sunarim bizde oraliyiz iyi biliriz sanirim yanlisiniz var.Ayrica Lakin Erzincan -Erzurum Arasindaki ünlü Bogaz da ismini sansa'dan alir (SANSA BOGAZI) ayrica sansa bakimevi vardir sansa deresinde birde sansa istasyonu var(Demirkapi)da derler oraya ve Pülümürede cok olmasada yakindir sinir sayilir Erzincan Tunceli il sinirindayiz ayrica PÜLÜMÜRLÜ olmakta gurur vericidir.
Bölge olarak dersim bölgesi zaten aramizda sinir olsada Firat Nehri olsada dersim bölgesi bizler oraliyiz hos ca kalin .......

hevalim
03.11.2006, 15:44
Selam (Taylan özgür. Havalim .Emre24.Royemi.,,,,,,,)arkadaslar kisa bir zaman icin izindeydim foruma ulasamiyordum ama sizleri unutmadim kisa bir izindi o kadar sim di yine sizlerle beraberiz Haaaa Bu arada sizleri özledim forumu özledim simdi size selam ve sevgilerimi yoluyor hersey gönlünüzce olsun Esen kalin yücel.......

merhaba yücel abi nasılsın görüşemiyoruz artık

taylan özgür
03.11.2006, 20:24
slm.metin güzel dostum.sansa su an üzümlüye bagli senin ile yakin zaman da özel den yazismistik.süleyman usagi pülümüre bagli sansayi götürüp pülümüre baglamaniz yanlis.kilite kou sen de yanlis belirtiyorsun.siz elmalilar,ücdam.karkanlilar v.s.pülümürlüsünüz dogru.sevgili köylüm.degerli can yücelabi size ne güzel aciklama yapmistir.kilite kou ben mehmet turanin yegeniyim.dostlarimizi ve canlarimizi dogru bilgilendirelim.saygilar yücel abi....

MetinK
03.11.2006, 22:59
Ya arkadaslar okumadan mi yaziyorsunuz yoksa yazilanlari mi anlamiyorsunuz?:S
Benim mesajlarima bakin yazmismiyim Sansanin Pülümüre bagli diye?:wacko:
Kilite kou yazmis onu bende yakin zamanda Üzümlü ilcesine baglandigini yazmisim.Eskiden merkeze bagliydi simdi Üzümlü.Tanyeri nahiyesi Üzümlüye bagli degil mi?Ben de böyle yazdim.:wink:

Adama ilallah ettireceksiniz yani.Mesaj yazdigimiza pisman olduk iyi mi?:whistling

yücel
04.11.2006, 21:53
merhaba yücel abi nasılsın görüşemiyoruz artık

Selam ( Hevalim ) sesin sedan cikmiyor nerdesin ses ver her nerde yasiyor ve yasitilyorsan; ben sizi duyuyor ve his ediyorum sevgilerle kalin. Yücel,,,,,,,

yücel
04.11.2006, 22:04
Ya arkadaslar okumadan mi yaziyorsunuz yoksa yazilanlari mi anlamiyorsunuz?:S
Benim mesajlarima bakin yazmismiyim Sansanin Pülümüre bagli diye?:wacko:
Kilite kou yazmis onu bende yakin zamanda Üzümlü ilcesine baglandigini yazmisim.Eskiden merkeze bagliydi simdi Üzümlü.Tanyeri nahiyesi Üzümlüye bagli degil mi?Ben de böyle yazdim.:wink:

Adama ilallah ettireceksiniz yani.Mesaj yazdigimiza pisman olduk iyi mi?:whistling

Selam ( Metink) Sevgili dostum cevap yazarken amacimiz seni Mesaj yazdigin icin pisman etmek veya üzmek degil bir yanlisi düzeletmektir eger seni üzdüksek özür dileriz ama lakin (Kilitekou) yanlis ve eksik bilgileri oldugu icin sansa köyü hakkinda bilgi eksikligi oldugu icindirki bir mesaj atmis oda yanlis bizde onun icin cevap verdik bilgisi olsun sende onu dogrular sekilde cevap verince bizde senin ismin üzerinden cevap vermek zorunda kaldik hepsi bu selamlar hosca kalin,,,,yücel,,,,,,,,,,,...

hevalim
09.11.2006, 12:12
Selam ( Hevalim ) sesin sedan cikmiyor nerdesin ses ver her nerde yasiyor ve yasitilyorsan; ben sizi duyuyor ve his ediyorum sevgilerle kalin. Yücel,,,,,,,

merhaba yücel abi ben erzincandayım üniversite okuyorum ve sık sık intenete giremiyorum derslerim yoğun kendine çok iyi bak

yücel
23.11.2006, 21:42
selam dostlar nerdesiniz ne gelen var ne giden ara sira görünün
Kendinize iyi bakin selamlar,,,,,,,,,,

yücel
26.11.2006, 18:29
sansalilara duyurulur 31,12,2006 yani yilbasi gecesi 2.nci sansaköyü birlik ve beraberlik eglence gecesi düzenleniyor bütün sansalilar davetlidir bilginize sunulur.
yer: Duisburg Hamborn. sultan Dügün salonu

selamlar ,,,,,,

yücel
02.01.2007, 22:26
Selam sansalilar nerdesiniz sansaköyü 2 nci gelekneksel yilbasi eglence gecesini düzenledik cok güzel ve basarili gecti herkesin yeni yilini kutlar saglik mutluluklar dilerim hosca kalin ...yücel

yücel
18.03.2007, 02:31
Selam arkadaslar müjde sansaköyü web sayfasi acildi
www.sansakoyu.de herkese selam yücel

royemi
19.03.2007, 22:28
merhaba yücel abi nasılsın ya yogunuz bu aralar giremiyorum nete ondan cvp yazamıyoruz sana:D ya site süper olmuş ya emegine yüregine saglık abim köyüm benim ya özledim valla gerçi her sene gidiyoruz ama nese ben beyendim vala bakalım kimler gelecek siteye merak ediyorum yücel abi resimlere bayıldım ya çok güzel çekmişsin yemyeşil harika valla kçib saglıcakla kal abim:)

yücel
31.03.2007, 16:51
selam royemi o güzel tevecünüze cok tessekür ederim.
sayfayi begendigine mutlu oldum sizin o güzel manevi desteginizide arkamda görünce daha iyisini yapmaya calisacagiz. teknolojinin bu kadar yaygin vede faydali bir dünyada bende köyümüzü unutmayan asla unutmayacak biri olarak
bir katkida bulunayim yeni genc ve unutanlara bir Hatirlatmak amaciyla bu sayfayi yapmaya karar verdim umaraim iyi olur tanisir görüsürüz bu vesileyle .
Ha simdiden cok güzel elestiri veya olumlu mesajlar aliyorum buda güzele doru bi adim daha yaklasiyoruz demek. herkese selam. Yücel cetinkaya

gunesel
04.04.2007, 11:51
Merhabalar ben elif benim annem sansalı akdemirlerden gülüzar belki tanırsınız.

yücel
05.04.2007, 23:10
Merhabalar ben elif benim annem sansalı akdemirlerden gülüzar belki tanırsınız.

selam elif sanirim seni tanidim cafer' günesin kizisin tahmin ediyorum sengül köyünden simdiden tesekürler hosca kal www.sansakoyu.de

gunesel
06.04.2007, 16:02
selam elif sanirim seni tanidim cafer' günesin kizisin tahmin ediyorum sengül köyünden simdiden tesekürler hosca kal www.sansakoyu.de

doğrudur cafer güneşin ortancı kızıyım siz kimlerdensiniz

yücel
07.04.2007, 20:38
selam bende cetinkaya'lardan yani Rahmetli halan turabi cetinkaya'nin esi
yengemiz olurdu Rahmetli turabi cetinkaya amcam. herkese selam bende Almanyada yasiyorum. hoscakalin.

www.sansakoyu.de

emre_24
23.04.2007, 17:55
herkese selam
uzun zamandır foruma giremiyodum öss hazırlık dönemi işte :) yücel abi nasılsın iyimisin ? diğer sansalılar herkese selamlar olsun

emre_24
23.04.2007, 17:58
unutmadan abi site çok güzel emeği geçenlerin ellerine kollarına sağlık

yücel
24.04.2007, 00:27
unutmadan abi site çok güzel emeği geçenlerin ellerine kollarına sağlık

selam emre nasilsin umarim iyisindir bende bu aralar fazla giremiyorum foruma is güc derken birde kendi sayfamiz olunca zaman kalmiyor herkese selam
yazin altinolukta bulusmak dilegiyle

www.sansakoyu.de

emre_24
27.04.2007, 21:27
selam yücel abi iyiyim allaha şükür sağol sizlerde iyisinizdir umarım yazın altınolukta görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın

hevalim
14.07.2007, 18:07
merhaba yücel abi siten çok güzel olmuş köyümüzü tanıttığın için teşşekür ederim kendine çok iyi bak izmire yolun düşerse bekleriz

Bülent reizend
19.07.2007, 20:34
slm yücel abi ben bülent tanıdınmı amcakızın muazzezin oglu bülent abicim nsl sın deniz nsl slm söyle siten çok güzel olmuş kendine iyi bak saygılar abicim ist gelirsen bizede buyur sansa bize küsmüş abi yalnız bıraktık

yücel
15.08.2007, 22:56
slm yücel abi ben bülent tanıdınmı amcakızın muazzezin oglu bülent abicim nsl sın deniz nsl slm söyle siten çok güzel olmuş kendine iyi bak saygılar abicim ist gelirsen bizede buyur sansa bize küsmüş abi yalnız bıraktık

selam Bülent biraz gec oldu kusura bakma izindeydim birde kendi sayfamiz olunca buralari biraz ihmal ediyoruz. o nedenle zaman kisa.
o güzel davetin icin cok tesekürler gelince insallah görüsürüz annene babana herkese cok selamlar kendine iyi bak görüsmek üzere..hosca kal .,,,,,,,,,

www.sansakoyu.de yücel cetinkaya

Alevimen
02.02.2008, 17:28
erzincanlılar arasında mizahi şekilde nereye gidiyorsun sorusuna cevap olarak (veya neresi gibi) sansa dereye derler. Acaba nerden kaynaklanıyor ama erzincanlı olmayan sanırım bu 'komikliği' anlayamaz.

(Erenköye vaziyeti gibi).