Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkü sözleri - muhabbet topiği

rockçı turna
03.11.2005, 01:35
GEL GÜZEL (Sah Ismail Hatayi)
Gel Güzel yola gidelim
Adi güzel Ali'm ile
Aclar doyar susuz kanar
Leblerinin bali ile

Icilmez dolu icilmez
Pir ile yardan gecilmez
Ikisi bir dir secilmez
Has bahcanin gülü ile

Erenler lokmasi nur dur
Lokmaya elini sundur
Sah Hatayim dogru yoldur
Ali'm kendi yolu ile

hmm cok güzel bi türküdür bence; musa eroğlu ndan dinlemenizi tavsiye ederim:)

Bir Zeynep
03.11.2005, 18:58
hmm cok güzel bi türküdür bence; musa eroğlu ndan dinlemenizi tavsiye ederim:)
Sagol Rockercrane dost, aklimda olsun bi bakarim. Ben Hüseyin ile Ali Riza Albayrak tan dinledim ve bende sizlere bunlardan dinlemenize tavsiye ederim. Cok güzel söylüyorlar, dillerine ve yüreklerine saglik vallaha. Üstelik baglama calis tarzlarida tügleri diken diken ettiriyo gercekten. Albayrak Kardeslerin iki Albümünü cok tavsiye ediyorum.

rockçı turna
03.11.2005, 20:19
Sagol Rockercrane dost, aklimda olsun bi bakarim. Ben Hüseyin ile Ali Riza Albayrak tan dinledim ve bende sizlere bunlardan dinlemenize tavsiye ederim. Cok güzel söylüyorlar, dillerine ve yüreklerine saglik vallaha. Üstelik baglama calis tarzlarida tügleri diken diken ettiriyo gercekten. Albayrak Kardeslerin iki Albümünü cok tavsiye ediyorum.

ben onları coktan hatmettim:) dogru diyorsun albayrak kuzenlerde bir cok deyişi oldugu gibi bunu da güzel söylerler:sas:

Erki
06.11.2005, 06:25
tam yazicaktim sen önce davranmissin, bayiliyorum bu adama.... tsk adi güzel Ali'm

Bir Zeynep
06.11.2005, 21:18
Söz icin gecerli böyle bi söz vardir, bilmiyorum yazi da da gecerli mi !? "Benden cok yasayacaksin!" demek ki ben senden önce yazdiysam senden cok yasayacam hemiiii??? Saka yapiyorum dostum, estafurrullah. Aklima o söz geldi pat diye bi espiri yapalim dedik ; )))

Lamekan
23.11.2005, 17:15
eyvallahh kardeş

memço
27.11.2005, 12:46
Paylasimin için tesekkürler Adi güzel Ali'm (http://www.aleviforum.com/member.php?u=1110), türkünün sonunda verdigin mesaj çok dogru, tamamiyla katiliyorum...

Bir Zeynep
28.11.2005, 19:26
Paylasimin için tesekkürler Adi güzel Ali'm, türkünün sonunda verdigin mesaj çok dogru, tamamiyla katiliyorum...
Eyvallah dost!! Sagol.

Bir Zeynep
28.11.2005, 19:32
Bu arada Memco dost verdigin mp3:
Anadolu Ateþi-Arif Sað_Mahsun Kýrmýzýgül-Kimsesi Yok Garip Garip:
Aþaðýdaki linkten indirebilirsiniz...

http://rapidshare.de/files/5723312/anadolu_atesi_arif_sag___mahsun_kirmizigul_kimsesi _yok_garip_garip.mp3.html
yok daha bu adreste, silinmis diyo. Bende dinlemek isterdim : (( Bidaha paylasim yaparsan sevinirim. Bi sorum olacak: Rapidshare den belirli bi zaman icinde yükledigimiz parcalari silmemiz mecbur mu? Bende biseyler yüklemistim ya hani, killcode diye silme kodu verdilerdi yaninda, onu not aldim ama dedim ki: silmesem de olur. Olur mu ki ama gercekten? Basim belaya girmesin bide!?!?!?

memço
28.11.2005, 21:13
yok daha bu adreste, silinmis diyo. Bende dinlemek isterdim : (( Bidaha paylasim yaparsan sevinirim. Bi sorum olacak: Rapidshare den belirli bi zaman icinde yükledigimiz parcalari silmemiz mecbur mu? Bende biseyler yüklemistim ya hani, killcode diye silme kodu verdilerdi yaninda, onu not aldim ama dedim ki: silmesem de olur. Olur mu ki ama gercekten? Basim belaya girmesin bide!?!?!?

Premium uyelik olmadigi için araya belli bir zaman girdikten sonra kendiliginden silinebiliyor.
Ben tekrar yükledim:

http://rapidshare.de/files/8296347/anadolu_atesi_arif_sag___mahsun_kirmizigul_kimsesi _yok_garip_garip.mp3.html (http://rapidshare.de/files/8296347/anadolu_atesi_arif_sag___mahsun_kirmizigul_kimsesi _yok_garip_garip.mp3.html)

memço
28.11.2005, 21:17
Simdi baktim rapidshare de yüklenen seylerin yüklendikten sonra 30 gün download edilebilme süresi var.30 günden sonra dosya otomatikmen kendiliginden siliniyor. Tabi bu sart free download-type lar için geçerli.

Bir Zeynep
05.12.2005, 22:49
Premium uyelik olmadigi için araya belli bir zaman girdikten sonra kendiliginden silinebiliyor.
Ben tekrar yükledim:

http://rapidshare.de/files/8296347/anadolu_atesi_arif_sag___mahsun_kirmizigul_kimsesi _yok_garip_garip.mp3.html

baktim rapidshare de yüklenen seylerin yüklendikten sonra 30 gün download edilebilme süresi var.30 günden sonra dosya otomatikmen kendiliginden siliniyor. Tabi bu sart free download-type lar için geçerli.
Cok cok sagol can. Yeniden yükledigin ve verdigin bilgiler icin.

Bir Zeynep
05.12.2005, 23:02
Dinledim simdi memco can cok güzel gercekten, tekrar sagol. Yüregine saglik. Sizinde download edip dinlemenizi tavsiye ederim canlar.

Hacibektasli
12.12.2005, 23:11
Hepinize cok tessekür ederim cok güzel bir Arsiv olmus valla.Isterseniz ben bu Türküleri mp3 olarakda yükleye bilirim.Isteginiz olursa bana iletin(Istek Bölümünde veya Arsivde).Gercekten aradigim bir iki Türkü sözü vardi onuda sayenizde buldum.Tessekürler.

Bir Zeynep
12.12.2005, 23:20
Sende sagol canim. Lafi mi olur, rica ederiz. Bende kendi yazdiklarim var ama malesef mp3 olarak degil, yoksa yüklerdim, koyardim buraya ama sende varsa iyi olur buraya koyman. Isterim ki TÜM canlar dinlesin. Buraya yazdigim türküleri cok iyi secerim, cok cok sevdigim türküleri yazarim buraya. Benim icin cok önemlilerdir.

Hacibektasli
12.12.2005, 23:22
Sende sagol canim. Lafi mi olur, rica ederiz. Bende kendi yazdiklarim var ama malesef mp3 olarak degil, yoksa yüklerdim, koyardim buraya ama sende varsa iyi olur buraya koyman. Isterim ki TÜM canlar dinlesin. Buraya yazdigim türküleri cok iyi secerim, cok cok sevdigim türküleri yazarim buraya. Benim icin cok önemlilerdir.

Ne demek sen yeterki iste ablam,bugün gec oldu ama insallah gelecek günlerde yükleyecegim.Birde bu hafta bir sürü Sinavim var yaaaa.Zaten su tatiller bi gelsin buraya bir sürü Türkü yükleyecegim.

Bir Zeynep
13.12.2005, 00:29
Ne demek sen yeterki iste ablam,bugün gec oldu ama insallah gelecek günlerde yükleyecegim.Birde bu hafta bir sürü Sinavim var yaaaa.Zaten su tatiller bi gelsin buraya bir sürü Türkü yükleyecegim.
Allah ziin acikligi versin canim kardesim. Sen basarirsin, zeki bir delikanlisin. Bundan hic süphem yok. Basarilar dilerim.

Lamekan
13.12.2005, 00:33
Adıgüzel Ali'm sendeki mp3 formatında olmayan türküleri çevirmesi çok kolay aslında... Sana gereken sadece musicmatch programı.. Onuda nette kolaylıkla bulup indirebilirsin... Hem senin için daha kolay olurr....

Bir Zeynep
13.12.2005, 18:14
Adıgüzel Ali'm sendeki mp3 formatında olmayan türküleri çevirmesi çok kolay aslında... Sana gereken sadece musicmatch programı.. Onuda nette kolaylıkla bulup indirebilirsin... Hem senin için daha kolay olurr....
Ok hemso bi bakayim o zaman dur. Download bölümüne bakarsiniz o zaman, oraya eklerim ok?

Lamekan
13.12.2005, 18:26
ok kardeş bu aralar en çok baktıgım yerlerden birisi download bölümü zaten :)))

Hacibektasli
13.12.2005, 19:33
BEN BENI (Asik Mahsuni Serif)

Seyyah oldum pazar pazar dolastim
Bir tüccara satamadim ben beni
Koyun oldum kuzum ile melestim
Bir tücarra katamadim ben beni
Dost ben beni, ben beni, ben beni

Ben beni kendimi
Canimi özümü dost

Dostlar beni bir kazana kodular
Kirk yil yandim daha cigdir dediler
Ölcegimi gram gram yediler
Bir kantarda tartamadim ben beni

Ben beni kendimi
Canimi özümü dost

Deli gönlüm akti gitti engine
Cok boyandim cok cicekler rengine
Bir Mahzuni demis oldum kendime
Olmaz olsun atamadim ben beni

Ben beni kendimi
Canimi özümü dost

Buyur abla hem Asik Mahzuni'den hemde Ahmet Kaya'dan ekledim.

Bir Zeynep
13.12.2005, 20:03
Buyur abla hem Asik Mahzuni'den hemde Ahmet Kaya'dan ekledim.
Eyvallah, canim kardesim. Sagol. Yazililarin nasil gidiyo bu arada?

Hacibektasli
13.12.2005, 21:49
Eyvallah, canim kardesim. Sagol. Yazililarin nasil gidiyo bu arada?

Kusura bakma abla bi ara cikmak zorunda kaldim yarin Matematik'ten yazilim varda.Iyi iste genellikle 2 Derslerim.Tek tük Bioloji ve Ingilizcem 1.Bir tanede 3 üm var.Memnunum aslinda valla ne deyim sen Örnek alirim artik Insallah.

Alevimen
14.12.2005, 01:04
muhabbet topiği

Lamekan
14.12.2005, 01:06
Hayırdır burada türkülerin muhabbetinimi yapacagız..?

Yakapınarlı
14.12.2005, 01:09
Hayırdır burada türkülerin muhabbetinimi yapacagız..?
valla bende onu çözmeye çalışıyorum türküsözleri muhabbet topiği anlamadım.

Lamekan
14.12.2005, 01:11
Ben çözdüm
bak 3 sayfa daha taşınmış topinge.... :)))

Anlaşıldı merkez

Yakapınarlı
14.12.2005, 01:17
Ben çözdüm
bak 3 sayfa daha taşınmış topinge.... :)))

Anlaşıldı merkez
yokkk ben gene çözemedim :3D_NG (6) neyse zamanla çözerim herhalde.:3D_NG (3)

Hacibektasli
14.12.2005, 15:01
muhabbet topiği

Ne güzel iste.Bu güzel Türkülerimiz arasinda Muhabbet ediyoruz.