Orijinalini görmek için tıklayınız : Kim hangi ünlüye benziyor?
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar...
Size vereceğim sitenin adresini belki daha önce haber ve gazetelerde duymuşsunuzdur. Ama bilmeyenlerin için vereyim dedim.
http://www.myheritage.com/
Bu siteden hangi yabancı ünlüye benzediğinizi bulabilirsiniz. Siteyi açtığınızda şu yoldan gitmeniz gerek:
1.Beta center...
2.Try it now...
3.Gözattan net, büyük ve yakın plan bir resminizi yükleyin...
4.Run face recognitiona basın...
5.Resminizin taranmasını bekleyiniz
6.Yanda veya altta hangi ünlülere, yüzde kaç benzediğiniz çıkacak, oklarla bakın.
HADİ BAKALIM KİM, HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR? BİZLERLE PAYLAŞIN...
vallahi ben fotarifimi yükledim sayfa kapandi bir daha acilmadi yavvv bu ne yavvv :))) okadar yakisikliymisim heheheheeeee
Bir daha dene bence... Ama belki de sana benzeyen kimse bulamadılar... Orjinalsin demekki :sas:
böyle bisey olmaz yaaa beni tom curuise, johnny dep, denzel washingtona benzetti bu ikisi neysede bu ücüncü kim yavvv ben onu tanimiyomki
bide mark weber kim yaaa ona benzetti
googledan ara hemşo, ama iyi kişiler çıkmış, bi de benimkileri söylesem...
sana kim cikti kardes :)))) sülede a gülelim yavvvvv
Tamam söyleyeyim...
Tori Amos
Benazir Bhutto
Scarlet Johansson
Angelina Jolie
Beyonce Knowles
Sophia Loren
Lindsay Lohan
Mariah Carey
Bir kaç tanesini ben de tanımıyorum... :36_1_60:
isin tuhafi benide bayan artislere benzetti yavvv
Evet yüz hatlarından benzetebiliyor, neyseki ben herhangi bir erkeğe benzetilmedim :3D_NG:
dur bakiyim baska bir fotorah yükleyeyim ona ne diycek insallah birdaha kadina benzetmez yoksa bidaha bu sayfayi ziyaret etmem haaaa
çok ilginç :)) yaa beni hep orta doğu kökenlilere benzetti :3D_NG (9)
Beyonce Knowles %70
Bİpasha Basu% 65
kajol %64
Priyanka Chopra %64
Uma Thurman %63
Aishwariya Rai %61
Grace Kelly %61
Liv Tyler %58
Katie Holmes %58
Madhuri Dixit %57
Sonuçta genelleme yaparsak aleviler esmer... Bu yüzden orta doğululara benzememiz normal :3D_NG (9)
Alevimen 14.12.2005, 13:35 myheritage.com çok ilginç bir çalışma ben Grant'lere benziyormuşum. Hugh Grant ve Cary Grant.
Yüksek kaliteli fotoğraflarla deneyin.. fakat yinede sadece bir eğlence gibi çünkü ben Cary Grant'i tanımıyorum... :3D_NG (4)
çok ilginç :)) yaa beni hep orta doğu kökenlilere benzetti :3D_NG (9)
Beyonce Knowles %70
mercan senide tam benzetmis haaaa sakin resimlere goglede bakma homso
Cary Grant la vardır bir akrabalığınız belli mi olur, Angelina Jolie de beni kuzenimmiş mesela :3D_NG (9) Bu arada bu site ile tanımadığınız akrabalarınızı bulma şansı da varmış, ama şu an sadece demo, ünlülerle başlamışlar.
bende pek benzetemedim kendimi o ünlülere yinede en yakını kajol oda esmerlik, ve göz yapısı benziyo :3D_NG:
http://www.jlhs.nhusd.k12.ca.us/student_groups/indian_pride/culture/movies/kajol/picts/kajol34b.jpg
ben anlamam beni tom curuise, johnny dep 'e benzetti bu sayfa cok iyiymis yav bütün albümdeki fotoraflari deniycem simdi
mercan senide tam benzetmis haaaa sakin resimlere goglede bakma homso
:garibbak:
baktım bilee:3D_NG (9)
anladığım kadarıyla sadece yüz benzerliğini çıkarıyo bu adres ki oda benzemiyoo zaten :P
ben anlamam beni tom curuise, johnny dep 'e benzetti bu sayfa cok iyiymis yav bütün albümdeki fotoraflari deniycem simdi
hahahah nasıllki kemal sunala benzetmemiş seni:3D_NG: ... nede çok benziyosun halbukii:3D_NG (9) tıp demiş burnundan düşmüşsün
bana bundan sonra mümkünse jonny depp diyin dostlar cünkü cok benziyomusum yavvvv 80 prosent hemde
denzel washingtondan iyi, ama saçları uzatman ve boyaman gerek gerek ordaki resme benzemek için :3D_NG: Bi de bakıyomuşuz herkes benzediği kişinin resmini avatarda kullanıyormuş :3D_NG (24
iyide sen beni nerden taniyosunki hemso saclarimin kisa oldugunu kim süledi kim süle bakiyim hemso
Daha biraz önce profil bilgilerinde resmin vardı, şimdi kaldırmışsın hemşo...:sas:
o ben degilimki e benim kaybolan kardesim aramak icin oraya koydum bulursaniz bana haber verin tamammi hemso
ha beni gör hada jonny depp ayniyiz belki o benden iki cm kisadir haaa :))))
Hani jonny depptin, şimdi de kadir inanır mı oldun :3D_NG (9)
Bu arada arkadaşlar siz kime benziyorsunuz???????
normaldir ben balik burcuyum burcumun özelliklerindendir degisim
O değişen burç ikizler değil miydi? :yamukgul:
Ayrıca ne kadar farklı resim denerseniz okadar değişik kişilere benzetiliyorsunuz.:3D_NG:
Sayfa benle inatlaşıyor açılmıyor arkadaşlar.. Hem açılsa bile beni elin addamlarına benzetecek
Onun için kendimi benzetecek birini buldum ve avatarda onun resmi var beeeee .... hoş dün gece değiştirmiştim ama demekki bunu için değiştirmişimç....
:))) benide PeneLope Cruze benzettii...
Alevimen 14.12.2005, 19:21 :))) benide PeneLope Cruze benzettii...
bencede biraz benziyorsun :3D_NG (4)
bencede biraz benziyorsun :3D_NG (4)
:))))
rockçı turna 14.12.2005, 20:23 yaw bide bana bakarmısınız; kim bumlar ya??
Keanu reeves, shahrukh khan, preity zinta, Salvador dali, stan getz, eugene o’neill, vidkun quisling, ve sıkı durun nicole kidman ahaha walla benim durumum da tunç2 ninki gibi oldu. gülsem mi aglasam mı???:3D_NG (7)
preity zinta isimli kişi de bayan :yamukgul: Dediğim gibi yüz hatlarından da bayana benzetilebiliyor :3D_NG (9) Ama yüzde oranı kimde fazlaysa ona daha yakınsındır. İlk 2 kişi daha yakın galiba, diğerleri çok eskilerden zaten...
rockçı turna 14.12.2005, 20:38 preity zinta isimli kişi de bayan :yamukgul: Dediğim gibi yüz hatlarından da bayana benzetilebiliyor :3D_NG (9) Ama yüzde oranı kimde fazlaysa ona daha yakınsındır. İlk 2 kişi daha yakın galiba, diğerleri çok eskilerden zaten...
ewet simdi farkına vardım bende:3D_NG (29 :sas: yalnız bayaada güzel bi hatun, hintli bir oyuncuymus. digerleri de genelde asyalı. neese kadınıyla erkegiyle karizma tiplere benzetmiş beni:3D_NG (4) sorun yokk.
yaw bide bana bakarmısınız; kim bumlar ya??
Keanu reeves, shahrukh khan, preity zinta, Salvador dali, stan getz, eugene o’neill, vidkun quisling, ve sıkı durun nicole kidman ahaha walla benim durumum da tunç2 ninki gibi oldu. gülsem mi aglasam mı???:3D_NG (7)
Nicol Kidman miiii wauuuuuuuw:)))):3D_NG (9)
rockçı turna 14.12.2005, 20:57 Nicol Kidman miiii wauuuuuuuw:)))):3D_NG (9)
yaaaa edaa (yoksa ezo muydu:)) ben neymişim beeea:3D_NG:
yaaaa edaa (yoksa ezo muydu:)) ben neymişim beeea:3D_NG:
Valla benim çok begendigim oturup bütun gece filimini hayranlikla seyrettigim o çekici o kadina benzemen:)))) valla seninle tanimam gerek:)))):3D_NG (9)
rockçı turna 14.12.2005, 21:06 Valla benim çok begendigim oturup bütun gece filimini hayranlikla seyrettigim o çekici o kadina benzemen:)))) valla seninle tanimam gerek:)))):3D_NG (9)
oo ooo tamam tanısalım:sas: ama cok uzagız yaa:3D_NG (3) nasıl olcekkk? tr yle nl nin tam ortası neresi acaba??? orası olabilir:)
rockçı turna 14.12.2005, 21:13 preity zinta isimli kişi de bayan :yamukgul: Dediğim gibi yüz hatlarından da bayana benzetilebiliyor :3D_NG (9) Ama yüzde oranı kimde fazlaysa ona daha yakınsındır. İlk 2 kişi daha yakın galiba, diğerleri çok eskilerden zaten...
foodal sen tanıyosun galiba hepsini:3D_NG (9)
Google sağolsun :yamukgul:
rockçı turna 14.12.2005, 21:21 Google sağolsun :yamukgul:
aynı yöntem, bayagıda işe yarıyor. fotolu falan acıklıyor
oo ooo tamam tanısalım:sas: ama cok uzagız yaa:3D_NG (3) nasıl olcekkk? tr yle nl nin tam ortası neresi acaba??? orası olabilir:)
haha Okyanussss gelirmisin:)))):3D_NG (9)
rockçı turna 14.12.2005, 21:36 haha Okyanussss gelirmisin:)))):3D_NG (9)
tamam ne zaman saat kacta???:3D_NG:
yaw şaka bir yana eda/ ezo ( ya azımız eda ya alıstı ne güzel ezo da nerden cıktı ki:)) forumdaki arkadaslarla şöyle bir bulusma cok güzel olur bence. ve galiba bunun için en güzel yerde hacıbektaş... herhalde en cok katılım şenliklerde saglanır. düsünmek lazım aslında.
Yakapınarlı 14.12.2005, 21:40 ben bunlara benziyomuşum:
*mariah carey
*alyson hannigon
*amrite rao
*charlize theron
*tori amos
iyide bunlar kim:3D_NG:
tamam ne zaman saat kacta???:3D_NG:
yaw şaka bir yana eda/ ezo ( ya azımız eda ya alıstı ne güzel ezo da nerden cıktı ki:)) forumdaki arkadaslarla şöyle bir bulusma cok güzel olur bence. ve galiba bunun için en güzel yerde hacıbektaş... herhalde en cok katılım şenliklerde saglanır. düsünmek lazım aslında.
Eda ismimdi ama suan Ezo da dinledigim bir türkude hosuma gitti ondan Ezo yaptim.....Valla ben seneye izinimi augustosa dekgetirip yine törenlere katilacagim... seninle orda bulsuruz:))) Nicole Kidmanimmmmmm:)))
ben bunlara benziyomuşum:
*mariah carey
*alyson hannigon
*amrite rao
*charlize theron
*tori amos
iyide bunlar kim:3D_NG:
hepside sarısınmısss test edelim bakalım sende sarışınmısınn fatmacım:))
charlize theron çok tatlı ayrıca:))
Yakapınarlı 14.12.2005, 21:56 hepside sarısınmısss test edelim bakalım sende sarışınmısınn fatmacım:))
hayır tam aksine ben esmerim şimdi fotoğrafımı değiştirip deneyeceğim bakalım bu sefer kim çıkacak.:3D_NG (29
rockçı turna 14.12.2005, 21:58 Eda ismimdi ama suan Ezo da dinledigim bir türkude hosuma gitti ondan Ezo yaptim.....Valla ben seneye izinimi augustosa dekgetirip yine törenlere katilacagim... seninle orda bulsuruz:))) Nicole Kidmanimmmmmm:)))
yoksa şu; oy ezooo sensizlik ezim ezooo... die dewam eden türkümü??? oysa gercekten güzel türküdür.
ben dogrusu ileride gitmeyi düsünüyordum ama eger böyle bir anlasma olursa bu yılda gelmek isterim tabii bir sorun cıkmazsa.
yoksa şu; oy ezooo sensizlik ezim ezooo... die dewam eden türkümü??? oysa gercekten güzel türküdür.
ben dogrusu ileride gitmeyi düsünüyordum ama eger böyle bir anlasma olursa bu yılda gelmek isterim tabii bir sorun cıkmazsa.
o türku tvde dinledim çok guzel bir türku.....kim söyluyor bu türkuyu?
rockçı turna 14.12.2005, 22:04 o türku tvde dinledim çok guzel bir türku.....kim söyluyor bu türkuyu?
nurettin rençber söylüyo die biliyorum
68% Liv Teyler,Mariah Carey
53% Paris Hilton
47% Alicia Keys
45% Lucy Liu
benziyormusumm :-/
rockçı turna 14.12.2005, 22:54 cankız sizin fatma yla bi yakınlıgınız varmı:) ikinizde mariah carey e benziyormussunuz
bizim mariah careyle bi akrabalimiz var herhalde haberimiz yok :-)
Yakapınarlı 14.12.2005, 23:14 cankız sizin fatma yla bi yakınlıgınız varmı:) ikinizde mariah carey e benziyormussunuz
valla bende onu dicektim.demekki birbirimize benziyoz neyse ben şimdi başka bir foto deneyeceğim bakalım bu sefer kim olurum.:yamukgul:
valla bende baska bitane denedim simdide beyonce knowlese benziyomusum hehe :))
Çoğumuz beyonce knowlese benziyoruz galiba, esmerlik doğamızda var :yamukgul:
Gerçekten çok eğlenceli bir site, insan kendini ünlü birine benzetince farklı hiddediyor, ama herkes tek ve orjinaldir - yumurta ikizleri hariç- :3D_NG (4)
Hüseyin69 15.12.2005, 23:05 demeki ben bir efsaneyim dünyada esim ve benzerim yok cokr resimlerimi denedim ama SORYYY yazdi
yada cok cirkin oldugum icin resmime uygun biri bulunmadi he he :-)))
cok gicik bi fotomu upload ettim bunlar cikti:
Oskar Kokoshka
Jason biggs (amerikan pastasindaki salak cocuk)
Keanu Reeves (hehe)
Demi Moore (ahahaha)
Luis bunuel
Mikahil Saakashvili
Darius Millhaud
Joe Strummer
Jussi Bijorling
Man Ray
izmirksk 16.12.2005, 00:15 ben çok denedim ama sizin gibi yüce şahsiyeti kimseye benzetemedik affedin diye yazı geldi
affettim ama olmasın bir daha:yamukgul:
bu sefer eski üye resmimle upload ettim:
Robert bresson
Beyonce Kowless (ayip ettiler yaw)
David duchovny
Jose Carreras
Robert Oppenheimmer
Deforrest Kelly
Oskar Kokoshka (birakmadi pesimi)
Brigitte Bardot
keanu reeves (ikizim olcak nerdeyse)
Natalie Portmann
haydargunel 08.03.2006, 01:14 %55 putin
%50 tarkan
%52 vin diesel
ilginç tarkana benziyomuşum
haydargunel 08.03.2006, 01:22 üç farklı resim tarattırdım üçündede tarkan çıktı harbiden benziyomuyum neyim...
meymane_usari 08.03.2006, 15:18 Leoš Janáček listen (help·info) (July 3, 1854 in Hukvaldy, Moravia – August 12, 1928 in Ostrava) was a Czech composer. He is particularly remembered for his orchestral piece Sinfonietta and for his operas, and is thought of as one of the greatest Czech composers of the early 20th century.
Life and work
Janáček, the son of a schoolmaster, sang as a boy in the choir of the monastery in Brno. He later went to Prague to study music and made a living as a music teacher. He also conducted various amateur choirs. In 1881 he moved back to Brno, and founded the Organ School there, which was later to become the Brno Conservatory.
As a young man Janáček became friends with Antonín Dvořák, and began composing in a relatively traditional romantic style, but after his opera Šárka (1881), his style began to change. He made a study of Moravian and Slovak folk music and used elements of it in his own music. He especially focused on studying and reproducing the rhythm and the pitch contour and inflections of normal Czech speech, which helped in creating the very distinctive vocal melodies in his opera Jenůfa (1904). Going much farther than Modest Mussorgsky and anticipating the later work of Béla Bartók in such styles, this became a distinguishing feature of his vocal writing (Samson 1977). When Jenůfa was given in Prague in 1916 it was a great success, and brought Janáček real acclaim for the first time. He was 62 at the time and began to compose the pieces he is now best known for, what many consider his, belatedly, mature style. A year later he met Kamila Stösslová, a young woman who was a profound inspiration to him for the remaining years of his life.
The Great Four
Bedřich Smetana
Antonín Dvořák
Leoš Janáček
Bohuslav Martinů
Much of Janáček's work is marked by a great originality and individuality. His work is tonal, though a vastly expanded tonality, and marked by unorthodox spacings, often making use of modality: "there is no music without key. Atonality abolishes definite key, and thus tonal modulation....Folksong knows of no atonality." (Hollander 1963) He uses accompaniment figures and patterns prominently, with, according to Jim Samson, "the on-going movement of his music...similarly achieved by unorthodox means—often a discourse of short, 'unfinished' phrases comprising constant repetitions of short motives which gather momentum in a cumulative manner." (Samson 1977)
The operas Káťa Kabanová (1921), The Cunning Little Vixen (1924), The Makropulos Affair (1926) and From the House of the Dead (after a novel by Dostoevsky, premiered in 1930, after his death) are regarded by many commentators as his finest works. The conductor Sir Charles Mackerras has become particularly closely associated with them.
Other well known pieces by Janáček include the Sinfonietta, the Glagolitic Mass (the text written in Old Church Slavonic), Lachian Dances and his two string quartets. These pieces and the above mentioned four late operas were all written in the last decade of Janáček's life.
[edit]
Janáček's music in film
A film that draws extensively from Janáček's (mostly non-vocal) music is The Unbearable Lightness of Being (1988, after a novel by Milan Kundera), amongst others:
The Madonna of Frýdek, from the piano cycle On an Overgrown Path (1st series) is more or less Tereza's (Juliette Binoche) theme music: heard the first time she appears on the screen, and after recurring several times also accompanying the final scene of the film.
2nd string quartet ("Intimate Letters"), especially the final movement, which generally accompanies scenes of insecurity or imminent danger.
violin sonata
Pohádka (Fairy Tale) for cello and piano
More on Janáček's music in film: http://www.imdb.com/name/nm0418443/
[edit]
Influence on other musical genres
Janáček's music has also had an influence on other genres outside classical music: the progressive rock band Emerson, Lake and Palmer recorded a song based on the opening theme from Sinfonietta. Entitled "Knife-Edge," the song (for which Janáček is co-credited as composer) appeared on their 1970 debut LP Emerson Lake & Palmer.
işte beni benzettiği kiş kısacası ünlü bir çek besteciymiş kendisi tam bende de müzik yeteneği var he
beni robert d. junior a benzetti. bu sex and city dizisindeki kadinin gercek hayattaki sevgilisi. sitede forum falan da yoktu inkar edemedim ben deil o bana benziyordur diye
Valla ben çözemedim bu olayı çok sayıda foto upload ettim denedim herkese benzetti 2 den fazla benzettiklerini bir de % 70'in üzerindekileri yazıyım bari de bana yardımcı olun kime benziyorum hala çözemedim :)
Jesse Metcalfe %67, %63, %61, %47
David Beckham %70, %58, %51
Natalie İmbruglia %68, %63 , %62 :)
Emma Watson %63 , %61 , %58 :) :)
Saif Ali Khan %62, %57, %51
Coolio %61, %60, %46
Ichiro Suzuki %60 , %55, %45
İbrahim Tatlıses %58, %50, %46 :) :)
Jon Seda %72, % 64
Ben Stiller %71, %56
Julio Iglasies %71, %50
Kajol %70, %62 :)
Kyle MacLachlan %68, %63
Matthew McConaughey %67 , %64
Ben Affleck %67, %58
Johnny Depp %67, %55
Ashley Olsen %63, %56 :) :)
Eva Mendes %60, %59 :)
Selma Blair %60, %55 :)
Paolo Maldini %60, %51
Garry Kasparov %58, %51
Andy Garcia %56, %50
Tom Sizemore %54, %51
Jude Law %53, %51
Franz Kafka %51, %50
%70 ve üstündekiler
Deberroh Kerr %73 :)
Yoon Jin Kim %71 (japon bir kadın) :)
Jennifer Lopez %71 :)
Catherina Deneuve %71 :)
Son Ye-Jin %70 (bir başka asyalı kadın ) :)
Alicia Keys %70 :)
Ya bunun dışında benzediğim başka kadın da çok var ama anlamadım ne iş? Kime benzemiş oluyorum şimdi ben? Anlıyan beri gelsin :) :) :)
Çıkanlardan sadece 2 kişiy tanıyorum diye yazayım bari: Thomas Edison, Mel Gibson
Haha ha ha, Ben de hala iş varmış ya...
democracy 08.03.2006, 19:15 ilk denemede koptum sean connery e benziyomuşum galiba beyaz tenli olduğumdan benzetti başka ney benzicekki :)
Çıkanlardan sadece 2 kişiy tanıyorum diye yazayım bari: Thomas Edison, Mel Gibson
Haha ha ha, Ben de hala iş varmış ya...
Abim benim Mel Gibson ha. Kafamda bir abi görüntüsü canlanmıştı zaten, şimdi tam oturdu canım abim benim. :)
bende pek benzetemedim kendimi o ünlülere yinede en yakını kajol oda esmerlik, ve göz yapısı benziyo :3D_NG:
http://www.jlhs.nhusd.k12.ca.us/student_groups/indian_pride/culture/movies/kajol/picts/kajol34b.jpg
sevgili mercan senin bu resimdekiyle en ufak bir bezerligin varsa , istanbul sallanir valla. benim oda sallandi burda.gerci ben almanyadayim burasi deprem bölgesi olmamasina ragmen sallandi. istanbul herhalde yerle yeksan olur.
hepside sarısınmısss test edelim bakalım sende sarışınmısınn fatmacım:))
hepsi nasil sarisin olur yauw. mariah zenci
sevgili mercan senin bu resimdekiyle en ufak bir bezerligin varsa , istanbul sallanir valla. benim oda sallandi burda.gerci ben almanyadayim burasi deprem bölgesi olmamasina ragmen sallandi. istanbul herhalde yerle yeksan olur.
Kardeş bu programa göre bende benziyomuşum o fotodaki kıza :)
Mirioglu 09.03.2006, 15:52 Usame bin ladin :S %67 bismillah :D
adam yoluna kurban koy bi fotografini cok merak ettim dostum
ahahahah hadeee ciddimisin demekki birazda olsa benzerlik var :p
Usame bin ladin %67 bismillah
atmaaa:)
Yakapınarlı 09.03.2006, 15:57 yaa ben tekrar yapamıyorum neden acaba şimdiki halimle kime benziyom merak ettim olmuyor demkki bir benzerim yok:)
yaa ben tekrar yapamıyorum neden acaba şimdiki halimle kime benziyom merak ettim olmuyor demkki bir benzerim yok:)
aaaa çok iyi fikir bende bi deniyim tekrar
bakalım son resmiimle kime benziyom :)
haberin yokmu moderatörler yapamiyorlar. modlar icin ayri bir adres acmislar http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/teufel/e074.gif
Yakapınarlı 09.03.2006, 16:03 haberin yokmu moderatörler yapamiyorlar. modlar icin ayri bir adres acmislar http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/teufel/e074.gif
yaaa :( şimdide hiç açılmıyor herkez yazınca valla merak ettim inatla deniyorum
Eyvallah kolera koyuyorum :)
allah cezani vermesin http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/e016.gif
yafff adam neren benziyo kajolaa :) bilgisayar kafayı yemiş :p
Yakapınarlı 09.03.2006, 16:06 ben resmimi ekledim site cozuttu :)
artık hiç açılmıyo sizdede mi açılmıyo yaa bi deneyin
yafff adam neren benziyo kajolaa :) bilgisayar kafayı yemiş :p
ne biliyim ben benzetti bilgisayar :sas ama en çok jesse metcalfe (fotosu aşağıda)ye benzetti.
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN
Bende çalışıyor. Yakapınarlı istersen birde bu linkten dene.
Mirioglu 09.03.2006, 16:12 Ama Ama Ama Ama beni usamme bin ladine benzetttttttiiiiiiiiiiii
bu siteyi yapanı bi yakalarsam var yaaaa......!!!!!!!
Aslında sakalım o kadar da kirli değil :(
Yakapınarlı 09.03.2006, 16:14 http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN
Bende çalışıyor. Yakapınarlı istersen birde bu linkten dene.
hayır olmadı gene derdi benle galiba herkezde açılıyo bende hayır:uhhm: tamam söz yaa bi daha öyle güzel resim koymayacam:) neyse denerim arada açılırsa bakarım:S
Ya zaten çok aşırı ciddiye almamak lazım bu siteyi önceki yazdığım sonuçlara bakın benzetmediği kişi kalmadı fotoya bakışa mimiğe göre direk değişiyor.
http://aleviforum.com/showpost.php?p=65955&postcount=67
heheh şimdi nekadar resmim varsa hepsini koycam heralde tektek çok hoş vaff
yine hintli kajola benzetti
bide buna ama alakası yok bence
heheh şimdi nekadar resmim varsa hepsini koycam heralde tektek çok hoş vaff
yine hintli kajola benzetti
bide buna ama alakası yok bence
bu program sana sürekli kiyak geciyor herhalde http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/k042.gif
Yok be kardes yüzdeki mimikleri, kaç, alın, dudak, göz vs.. onlara göre benzetiyor benim bu kızla ne alakam var kaşlar, yanaklar ve burun dışında gözünü seviyim :p
heheh son fotografımıda buna benzetti anlaşılmıstır ben hintlilere benziyommm
ee fatma nediyosun bilgisayar doğru diyomu benzerlik varmı bunlarla sen anlarsın :) nede olsa görmüşlüğün var
Bak bana benzettiki kadınların fotolarını koyiim daha iyi anlarsın ne demek istediğimi :)
Bak bana benzettiki kadınların fotolarını koyiim daha iyi anlarsın ne demek istediğimi :)
ahahaha ayolll nasıl resimler bunlar kizzz :p
şaka şakaa belki yüz hatlarınız benziyodur:D
ahahaha ayolll nasıl resimler bunlar kizzz :p
şaka şakaa belki yüz hatlarınız benziyodur:D
Di mi yani :höng Kafasına göre benzetiyor program benziyen bir yanlar muhakkak var ama şu ana kadar beni görüpde şu kıza acayip benziyosun diyen birini görmedim. :) İşin orası komik. Annemi de tarkana benzetti :garibbak::komik
Di mi yani :höng Kafasına göre benzetiyor program benziyen bir yanlar muhakkak var ama şu ana kadar beni görüpde şu kıza acayip benziyosun diyen birini görmedim. :) İşin orası komik. Annemi de tarkana benzetti :garibbak::komik
ooo annenden bi imza alabilirmiyim :p
ooo annenden bi imza alabilirmiyim :p
Yok o Tarkan'ın yeni klibinin çekimlerine gitti dublörlük yapacakmış :p
O sen baya ciks takiliyorsun annen tarkan baban kim peki http://www.cheesebuerger.de/images/midi/engel/f020.gif
Ne alakası var ?? Program ne diyosa onu yazıyorum ben :) Babamı Philip K. Dick diye birine benzetmiş.
Bana bi resimde Daniel r.(harry potterı oynsayan çocuk)çıktı.aslında evet ben erkek olsam ona benzerdim biraz.2.de jeniffer conelly çıktı."akıl oyunların"da varya john nash'ın karısı..
yaaaavvv benden password felan diyor anlamadım bir sey çıkmadı bana benzeyen kimse yokmu simdi
yaaaavvv benden password felan diyor anlamadım bir sey çıkmadı bana benzeyen kimse yokmu simdi
sen eşşis bi insansın ( gaz verim biraz:p ) yaa başka resim dene yüzünün yakından çekilmiş bi resmi olabilir
http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a122.gif senin benzediklerin sanirim yasak kisiler password falan istedigine göre
sen eşşis bi insansın ( gaz verim biraz:p ) yaa başka resim dene yüzünün yakından çekilmiş bi resmi olabilir
teşekkürler mercan artık denememe gerek kalmadı sen söylemişsin zaten
:p :p
sağol vay be hınn hınnn hıınıınnnnnnggg gazı aldım gidiyorum
teşekkürler mercan artık denememe gerek kalmadı sen söylemişsin zaten
:p :p
sağol vay be hınn hınnn hıınıınnnnnnggg gazı aldım gidiyorum
heheheh vayyy benim kadar kolay gaza gelen biri daha işte :p yaa bendede ilkinde pasvort istedi ama sonraki denemelerimde istemedi
yılma pes etme deneee:D
bizler şahsımıza münhasır olduğumuzdan benzerimiz falan olmaz Pirim!:komik
bizler şahsımıza münhasır olduğumuzdan benzerimiz falan olmaz Pirim!:komik
eyvallah kardeş ama ben bir kaç kez daha denemeyi düşünüyorum telefonla birkaç poz daha çekecem yakın felan bakalım ne olacak kimmiş bana benzeyen şanslı yıldız
karakartal 22.03.2006, 17:04 Çok iyi hazırlanmış bir site çok hoşuma gitti. Yüz hatları, saçlar, buruna göre ayrı kategori yapıyor sanırım.
syd barret e benzetti beni. Benzemiyorda değilim hani hehe
ya beni mkimseye benzeteemdiler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hele ya sürekli hata veriyoooo sizin gibi cadı yoktur diyeeeeeeeeeeeee
ha ha ha ha
evet daha önce de görmüştüm bunu
Kristin Kreuk(tanımıom.. ama andırıyo..)
Amanda Peet (tanımıom..)
Katie Holmez ( ne alaka?..)
Catherine Dneuve (ninem yaşındaaa)
Hilary Swank ( oscarlık bebek..)
Natalie Wood (tanımıom..)
Sandro Bullock (nerde o günleeerr..)
bence iyi bir site yapmışlar bir meraktır alıp gitmiş sen bi resim atıyorsun ortaya adamlar kafasına göre şuna veya buna benziyorsun diyor komik herifler yaa
ben denedim ama açılmadı neyse sorun degil çünkü önemli olan başkası degil kendimiz olmaktır..
yaa bana "you are original" diye bir yazi yazdi.anlamadim ama neyse...:komik
arkadaşlar benim hiç açılmadı o kadar çirkinim yani
yav yine gündeme geldi merak ettim bir sey çıkmadı yine beni benzetemiyor
Why sign up?
It's free
No Spam. We never share your e-mail address
No risk. See our privacy policy
Over 1 million members have already signed up
One registration is all you?ll need to access all of our exciting, soon-to-launch features
bu yazı çıkıyor
birde bu resim anlamadım yokmu beeee bana benzeyen ben eşsiz bir insanım herhalde Naz ve Metin K sizlerde bu çıkıyor sonuç olarak yani
büyyüüük bi pozun yok mu eşsiz insan :D
büyyüüük bi pozun yok mu eşsiz insan :D
avatarımı göndersem acabe ne çıkar :D :D
4864
ahan da bu çıktı yaa. ne alaka aaanamadımküüü
ama onun sesi çok güzel biliyo musun :(
ama onun sesi çok güzel biliyo musun :(
iyi o zaman sesi güzelse benzememde mahsur yok :p :p :p
Türk bi bey amca keşfetmişti ayrıca onu..
norah jones.. :(
yav yine gündeme geldi merak ettim bir sey çıkmadı yine beni benzetemiyor
Why sign up?
It's free
No Spam. We never share your e-mail address
No risk. See our privacy policy
Over 1 million members have already signed up
One registration is all you?ll need to access all of our exciting, soon-to-launch features
bu yazı çıkıyor
banada aynısı çıkıyo ne yapmalıyız ya dev gibi resimler koydum yine bu çıkıyo yine bu :bitmisbu:
ya o kısma uyduruktan bilgiler girin ya da kendi bilgilerinizi girin. mail alan soruyor bildiğim kadarıyla. ondan sonra olur. kişi kendinden bilir işi :yamukgul: :yamukgul:
eylemm82 22.04.2006, 21:30 Shakira,Charlize theron,christy turlington :)
Nasıl yapıyorsunuz bunu yaaaa!!!!
Bir ben beceremedim galiba. Resmi yüklüyorum ama kimseye benzetmiyor beni
http://img380.imageshack.us/img380/8531/mmm6ae.jpg buna benziyormuşum.marianne faithfull...tanımıyorum..:)
KURŞUNveli 30.04.2006, 16:51 ya tamam robbie williams,jack brabham,williem somerset,einstein bunları anladık ama caterine deneuve de nerden çıktı ama güzel hatunmuş valla...
ben fotoğrafımı siteye vermeyi düşünmüyorum ama merakda ediyorum
luis figo %68, bradd pitt %54, lou reed %52, wall kilmer % 51, william henry bragg %49,
ama en güzeli jimmy hendrix %56 ........
efsane
KaRTaL_58 16.06.2006, 11:08 %67 ile Oliver Stone'e , %66 Leonardo Di Caprio , %60 Nick Carter , %60 Sugar Ray Leonard, %55 Orlando Bloom, %55 Hugh Hefner(buna benzeyeceğimi hiç düşünmezdim :) %54 Matthew Perry,i %49 Garry kasparov
meymane_usari 16.06.2006, 11:44 %100 Adam Brody :D
:buyukgoz: arkadaslar Jennifer Lopez cikti walla da benziyormus inanilmaz ama gercek bu programi bizlerle paylastigi arkadasa tesekkurler
:buyukgoz: arkadaslar Jennifer Lopez cikti walla da benziyormus inanilmaz ama gercek bu programi bizlerle paylastigi arkadasa tesekkurler
Rica ederim, her insanın birbirine benzer yanları vardır:yamukgul: Ama yine de senden ya da benden 1 tane daha yok:yamukgul:
http://img185.imageshack.us/img185/5068/ben4ww.png
bu iki ünlü cikti.
ya beni kimseye benzetmedi daha doğrusu bende e mail adresi yazmam gereken biryer çıktı? Yanlış mı yaptım acaba
fmervebaylan 09.07.2006, 18:16 ya mail adresimi fln istedi göstermedi bni:(
ya mail adresimi fln istedi göstermedi bni:(
Bu link ilk verdiğim zamanlar denemeydi, şimdi üye olmanız gerekiyor.
Resminizi vermeniz de bir sakınca yok, çünkü daha önce tvlerde de yayınlandı.
Her farklı resimde farklı ünlüler çıkıyor, ama insanı motive ediyor, ben güzelmişim ya da yakışıklımışım diye:biggrin:
arkadaşlar burada en önemli olarak gheorghe hagi ye benziorum buna çok sevindim diğerleri o kadar önemli değil....
gözdecst 07.09.2006, 00:10 bi resimde hintli bi kız çıktı birinde beyonce hemde %75 :) baya şaştım motive olsun diye böyle yapıyolar galibaa:)
SivanA SimyacI 07.09.2006, 12:54 Tom Cruise şasırmadım valla övünmek gibi olmasın ama :)
yüzde 85 Tom Cruise :)
matsu takako
ann kok
maria bilmem ne
demi moore
gillian chung
jessica alba
naomi waths...yahu çogu jjapon bunların..küçük ninjaa :D
Sinir bir site,bir işre yaramıyor..beni tanımadı...:p veri tabanında bana göre ünlü yok...:p
jakelamotta 08.09.2006, 22:32 çalışmıo bu site yaaa üyelik falan filan bişiler soruyo.....anlamadım valla
Tamam söyleyeyim...
Tori Amos
Benazir Bhutto
Scarlet Johansson
Angelina Jolie
Beyonce Knowles
Sophia Loren
Lindsay Lohan
Mariah Carey
Bir kaç tanesini ben de tanımıyorum... :36_1_60:
bu listedeki şahısların bayan olmalarının dışında pek ortak yanları da yok aslında. Sen kendini hangisine benzetiyorsun?
MeRaLiNa 08.10.2006, 04:32 bende sonuc cikaramadi... sonuc yok dedi:S o kadar bekledim, bide üye oldum:crying:
gözdecst 09.10.2006, 00:41 bende sonuc cikaramadi... sonuc yok dedi:S o kadar bekledim, bide üye oldum:crying:
:) başka resim koymayı dene :P
MeRaLiNa 09.10.2006, 00:51 :) başka resim koymayı dene :P
valla cok yakin bir yüz resmimdi, niye bulamadi iflas ettiki bu simdi, o kadar cirkinmiyim ben:)
MeRaLiNa 09.10.2006, 01:09 :) başka resim koymayı dene :P
hahaha afferim sana gözde:) dedigini yaptim simdi oldu:o
yanliz söyle bisey var sarisin bayanlari bile gösterdi:uhhm:
Alison Lohman 73%
Mandy Moore 73%
Amanda Peet 72%
Paz Vega 71%
Halle Berry 63%
Caprice Bourret 67%
Alanis Morissette 66%
Ana Beatriz Barros 66%
Kirsten Dunst 66%
Tiiu Kuik 66%
:D
seyhunbey 09.10.2006, 12:56 mark feehily % 75
kim rossi stuart % 70
oshua jackson % 64
matt stone % 63
eminem % 53
jim carrey % 62
abu emineme benziyomuşum ayrıca jım carrey ne alaka anlıyamadım :D
ama nasıl ya..önceden güzel benzetmişti..yeni fotolarımı tarattım bi halta bezetemedi..:) enteresan çirkinleşiyoruuumm ühü
ya ben yapamadım bu üyelik istiyo sanırım. resimi ekliyorum bekliyo sonra üyelik istiyo.
Sevgi_2420 16.04.2007, 22:35 yaw beni paso çinlilere benzetti Sammi Cheng Ayumi Hamasaki Gerard Butler
Sydney Pollack Gerard Depardieu,Madonna:D Rachael Cook(valla güzel hatun:D)John dolmayan Piper Perabo ,Kelly Clarkson
cornflakegirl 16.04.2007, 22:48 selma blair %87
mini anden %79
elisha cuthbert %72
beni bu 3üne benzetti...3ü de birbirine benzemiyo :sas
Şansa bak ben recep tayyip erdoğana benziyormuşum :komik
Tarkan % 56 ( süpermiş yaaaaaa :)
Dave Navarro % 60
Josy Holloway %60
Travis Trift %51
gael garcia barnel %60
jose carreas % 59
bide mao ya benzetti
Merhaba Canlar,
Beni Fuat Saka'ya benzetiyorlar...
Beni Derya Tuna,Türkü ve Reyhan Karacaya benzetiyorlar.Oysa hiç birine benzemiyom..
Ya arkadaşlar biriniz bana yardım etmeyecekmi aaa.
acizane_8742 17.04.2007, 15:25 Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar...
Size vereceğim sitenin adresini belki daha önce haber ve gazetelerde duymuşsunuzdur. Ama bilmeyenlerin için vereyim dedim.
http://www.myheritage.com/
Bu siteden hangi yabancı ünlüye benzediğinizi bulabilirsiniz. Siteyi açtığınızda şu yoldan gitmeniz gerek:
1.Beta center...
2.Try it now...
3.Gözattan net, büyük ve yakın plan bir resminizi yükleyin...
4.Run face recognitiona basın...
5.Resminizin taranmasını bekleyiniz
6.Yanda veya altta hangi ünlülere, yüzde kaç benzediğiniz çıkacak, oklarla bakın.
HADİ BAKALIM KİM, HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR? BİZLERLE PAYLAŞIN...
Sevgili arkadaşım.Ben bir şey anlamadım valla.Daha doğrusu yapamadım.Biraz daha açar mısın?
cornflakegirl 17.04.2007, 15:30 ya ben yapamadım bu üyelik istiyo sanırım. resimi ekliyorum bekliyo sonra üyelik istiyo.
Ya arkadaşlar biriniz bana yardım etmeyecekmi aaa.
evet emre üyelik istiyo.ama öyle aktif etmek için maillerle uğraşmıyosun.aktivitasyon kodu falan yok yani.isim soy isim ve mail adresini yazar yazmaz fotoğrafını yollayabiliyosun.
acizane_8742 17.04.2007, 16:02 Ya gerçekten çok komik.Benide;
%72: Jonathan Taylor Thomas.
%71: Jason Biggs
%70: Alon Turing
%68: Nicholas Brendon
%67: Lee Ryan'ya benzetti valla.Demek ki Avrupa'lı ırka benziyor muşum :)).Belkide atalarım oradan gelmiştir :))hah
evet emre üyelik istiyo.ama öyle aktif etmek için maillerle uğraşmıyosun.aktivitasyon kodu falan yok yani.isim soy isim ve mail adresini yazar yazmaz fotoğrafını yollayabiliyosun.
saol kardeş. sonunda yapabildim. iki fotorafımda denedim. ilki tarlda çalışırken çekilmiş bir fotomdu ve onda
%78 ile Mahatma Gandi ye :) ve %68 ile zenci bir adama benzetildim
İkinci fotomda ise
%76 ile Ashton Kutcher e (bu kimse artık) benzediğim ortaya çıktı :D Ama zenciyle hiç bir benzerliğim yok nerden çıkardıysa bunu.
meymane_usari 17.04.2007, 19:33 Carl Sagan %62
Robin Wright Penn %62
Howie Dorough %58
Chevy Case %56
23.Papa John %55
Eddie İrvine %55
DAvid Lynch %54
Luigi Nono %54
Gabriel Bryne %53
Diego Maradona %53 vay be süperim ya :D
%70 tom cruise vay be neymişim de haberim yokmuş :)
Yapamadım yaa ben resmi yukledi hiçbişey yazmadı:uzgunsok:
Türkü Gözlü Kız 17.04.2007, 21:09 iyi de canlar, bunlar benden e-mail adresimi ve de sifremi istiyorlar, neden acaba? Cevap assagida cikacak yazmissiniz, ama bunlar cevabi acaba mail adresime mi yollayacaklar???
%71 Monica Belluci'ye benzetti.:turned: Bi de japon kızlar var birkaç tane onlara benzetti ne alakaysa ama hoşuma gitti teşekkürler..:biggrin:
iyi de canlar, bunlar benden e-mail adresimi ve de sifremi istiyorlar, neden acaba? Cevap assagida cikacak yazmissiniz, ama bunlar cevabi acaba mail adresime mi yollayacaklar???
2 dklıgına uye ol mail adresini verip.Mail adresine gelmiyo yazıyo aşagıda.:biggrin:
dogan_09 18.04.2007, 21:43 Gayet eglenceli bir olay bu teşekkürler.
Howie dorough %74 yakışıklı lığımı bu arkadaşa borçluyum.
İbrahim tatlıses %73 sesimi bu arkadaşa borçluyum.
James hetfield %67 yaramazlıgımı bu arkadaşa borçluyum.
Oded fehr %66 bakışları bu arkadaşa borçluyum.
Al pacino %61 karizmayı bu arkadaşa borçluyum.
Pauli rantasalmi %60 bu ve aşşgagıdaki arkadaşlarkla hiç bir benzerligim yok.
Freeman dyson %60
luc besson %59
Jesse l.Martin %58
Steven spielberg %57
Türkü Gözlü Kız 20.04.2007, 08:40 Christina Ricci
Vanessa Marcil
Samaire Armstrong
Cameron Diaz
Sammi Cheng
Martine McCutcheon
Camilla Belle
Kate Bosworth
Kelly Preston
Halle Berry
Ne alaka ben de anlamis degilim :confused1
Tuhaf bir duygu dogrusu, iyice baktim da aslinda biraz benzerlik var :lol:
*% 80 Krista Allen
*% 80 Aya Matsuura
*% 80 Norksy Batista
*% 78 kyoka Fukada
*% 76 Keira Knightley
*% 76 Phyllis @uek
*% 76 Monica Bellueci
*% 75 Kate Winslet
*% 74 Megan Ewing
*% 74 Billie Piper
Kate Winslet'i severim ona ve en çok Krista Allen'e benziyormuşum hiç duymadım ama şöylee bi baktımda benziyomuşum cidden yav:lol: :uhhm: :yamukgul: :innocent:
benimkiler iyi cıktı yaw
George Clooney %73
Richard Gere %72
Davey Havok %72
Ewan Mcgregor %71
Peter Gallegher %70
Gene simsons %68
Woody Harrelson %68
Monica Bellucci %67 ne alaka!
Benny Goodman %67
Gerard Butler %67
Ben kimseye benzemiyorum benden bir tane var:)
%99 Grata Garbo Allahtan kadın ölmüş yoksa duysa ölürdü zaten
%88 Jennifer Aniston Amanin booo kadının suratı benim yarım suratım kadar kuş gibi bişiydi yahu
papatya80 15.07.2007, 15:22 %83 norkys batista
tesekkürler eglenceliydi..
Benide en yüksek olarak %80 adam brody'e benzetti. diğerleride yüzdelik sırasına göre marlon brando, rick schroder, bernhard riemann..
bilgisayarın bu benzerlikleri neye göre tesbit ettiğini bilen var mı?
erkan2434 15.07.2007, 16:01 git durmadan git
bilmeden git.
ihtiyaladık gittik buda bizim arşivden
|