Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkü nota

maymay
03.03.2007, 15:22
Merhaba,

Forumda bir kaç arastirma yaptim, bir iki istek haricinde, türkü notasi için hiç bir sey bulamadim.
Ben sunu öneriyorum, Türkülerimiz bölümünde, veya Dosyalar bölümünde bir Nota bölümü açilsa iyi olur. Aramizda müziklen ugrasan çok can var, baglama çalan, gitar çalan... o yüzden bölümün bos kalcagini sanmiyorum.

Internet'e nota siteleri var, evet, meselah www.turkuler.com veya www.turkudostlari.net , ama o sitelerin çogu notalari TRT arsivinden kopyalanmistir, ve bizim Alevi tür müziklerin notalarini çok az vardir.

Saygilarimla, KucukCoban.

Alevimen
07.03.2007, 03:57
Merhaba,

Forumda bir kaç arastirma yaptim, bir iki istek haricinde, türkü notasi için hiç bir sey bulamadim.
Aramizda müziklen ugrasan çok can var, baglama çalan, gitar çalan... o yüzden bölümün bos kalcagini sanmiyorum.

Internet'e nota siteleri var, evet, meselah www.turkuler.com veya www.turkudostlari.net , ama o sitelerin çogu notalari TRT arsivinden kopyalanmistir, ve bizim Alevi tür müziklerin notalarini çok az vardir.

Saygilarimla, KucukCoban.

Ben sunu öneriyorum, Türkülerimiz bölümünde, veya Dosyalar bölümünde bir Nota bölümü açilsa iyi olur.
Öneri için teşekkürler fakat aleviforum olarak daima az ve öz olsun diyoruz o nedenle bir bölüm açılacaksa çok büyük talep ve önem taşıması gerekmekde.

ÇaKıL
08.03.2007, 23:56
Nota paylaşımı beni çok sevindirir.57 yaşındaki annem saz kursuna gidiyor ve bana yalvarıyor nota bul bana diye .Madem kendimize ait bir sitemiz var ben neden başka sitelerde gezinmek durumunda kalıyorum ki böylesine bizim olan birşey için

maymay
09.03.2007, 16:58
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27576