Orijinalini görmek için tıklayınız : levis'in son reklam rezaleti
işte levis'in son reklamı müslümanlar , kumaşı secde eden milyonlarca insandan oluşan kot reklamında dini dugularımızdan rant elde etmeye çalışanve yaptıkları bu reklamla şirinlik sinsilesinde bulunan amerikan empriyalist takımı düne kadar ırakta müslümanlara yapmadığı aşağılayıcı işkence kalmadı camileri bombalayan kuran'ı aşağılayıcı şekillere koyan ve ayrıca türk askerinin başına çuval geçirerek aşağılayan bu milleti kınıyorum ... not( resmi olağan boyutuna getirirseniz insanları net görebilirsiniz)
10655
yoldaşuyarer 05.03.2007, 02:13 ya bu kadar olur ya....işte...din ancak bu kadar kullanılabilir öçıkarlar için..bu nedir ya rezillik.........
dus_sokagi 05.03.2007, 02:24 ablacim emeyine saglik cok guzel.
ama bunu sagliyan gene o musluman milleti uzulmeye yada sinirlenmeye gerk yok ki bi turlu bir olmayi beceremiyolarki bas kaldirmayi yalnizca kendilerini dusunyolar okadar bencillerki ve okadar yildirilmislarki konusacak bisey bulamiyolar.yani biz muslumanlar malesefki bunu hakkediyoruz sinirlenme ablacim.
ablacim emeyine saglik cok guzel.
ama bunu sagliyan gene o musluman milleti uzulmeye yada sinirlenmeye gerk yok ki bi turlu bir olmayi beceremiyolarki bas kaldirmayi yalnizca kendilerini dusunyolar okadar bencillerki ve okadar yildirilmislarki konusacak bisey bulamiyolar.yani biz muslumanlar malesefki bunu hakkediyoruz sinirlenme ablacim.
haklısın düş sokağı fakat yinede insanın elinde değil birilerinin sesini yükseltmesi gerek bişeyler yapılmalı bu çarpık düzene karşı birlik olunmalı ama nasıll
Allahından bulsunlar........
tuncerbio 05.03.2007, 16:37 emperyalist güçler üretim araçlarını ve ürettiklerini dünyaya pazarlamak için çeşitli yollar denedikleri gibi bunları yaparken insanların dini yada siyasi görüşlerini pekte önemsemezler......bu bir ders nitelikli örnektir...
insanlar kardeş 05.03.2007, 21:49 Ne gariptirki
Levisi en çok ortadoğu Müslüman kardeşlerimiz kullanıyor.Türkiyedeki ağına bakın arkadaşlar patronların tamamı yeşil sermaye lortları...
doctorctf 05.03.2007, 22:15 gördüğümüz gibi reklamın iyisi kötüsü olmaz sözü doğru çıkıyor
bu olay aynı zamanda gizli bir aşağılamayı da gösterir biraz dikkatinizi çekeyim
insanların pantolonun hangi kısmını oluşturduğuna bir bakın isterseniz burada da bir aşağılama yok mu sizce bence var !..
fakat bu resimi tesadüfen başka bir sitede gördüm ve oradaki insanların yorumu benii tamamen çileden çıkardı '' ayyy nee kadarrr güzelll ayyy tüylerimm diken diken olduu çokk güzell '' yahu bunun neresii güzel nasıll bir at gözlüğüü var bizim insanlarımızda sömürülmek ve aşağılanmakk bir insanınn bu kadar mıı hoşuna gider yoksaa artıkk zeka seviyesii tamamen yok muu oldu insanlarınn??
dus_sokagi 05.03.2007, 23:54 Ne gariptirki
Levisi en çok ortadoğu Müslüman kardeşlerimiz kullanıyor.Türkiyedeki ağına bakın arkadaşlar patronların tamamı yeşil sermaye lortları...
dogru soyluyosun cunku baska bi markanin girilmesine izin verilmiyo ya cin malidir yada levis baskasi yok tabi buda kapitalimizin siyaseti.siz ortadoguyu tamamiyle musluman ulke sanarken aslinda muslumanliktan eser yok yalnizca goruntu baska bisey deyil..
Bu kadar olur ya...
Emperyalizmin oyunları bitmez canlar... Kahrolsun amerikan emperyalizmi...
anaaaaam ben de yarım saattir bakıorum bakıorum bşe bulamıorum görebldim sonunda vay be pis herfler işte nolcak...
Ama sonucta da iyi reklamlarini yapmalarina katkida bulunmus olduk:(
kadirserious 06.03.2007, 19:48 bir reklam için milyarlarca dolar kaybetmez . art niyet olduğunu zannetmem.
özkanbeydilli 06.03.2007, 19:52 gerçekten rezalet hiç bişey yapamıyosak en azından biz bu markayı kullanmayalım.
firariHH 06.03.2007, 19:55 rezillik bunlarin yaptigi!
Sevgi_2420 06.03.2007, 21:30 Yabancılar müslümanları aşagılamayı adet haline getırdı zaten hiç şaşımadım böyle bir şey yapmalarına.Peygamberimizle bile alay eden toplumdan başka ne beklenirki?
|