Orijinalini görmek için tıklayınız : Çetin Emeç Anıldı.

insanlar kardeş
07.03.2007, 16:03
17 yıl önce haince katledilen Gazeteci,yazar Çetin Emeç anıldı.
Daha failli mechul bir cinayet olarak Türk tarihinde kara bir leke olmaya devam eden Sevgili Emeç cinayeti unutulmamalı.Değerli yazar gazeteci Türk aydını Çetin Emeç'i saygıyla anarken faillerinin hala aramızda dolaşmasının ezikliğini yaşaıyorum.

Tüm aydınlarımızın ve halkımızın bu ülkede güvercin ürkekliğinde değilde hür ve korkusuzca bir dünya da yaşama haklarına sahip çıkmanın devletimizin öncelikli görevleri arasında olması dileklerimle....

Saygılarımla....

Demokrat
08.03.2007, 01:53
Mekani cennet olsun, gercekten cok yilmaz bir demokrasi savascisiymis. Artik hangi carka comak soktuysa hunharca katledildi. Katili assagi yukari belli aslinda......

Cocuktum ama nokta dergisi o domenki sayisinda Cetin Emec cinayetine yer vermisti, morgdaki naasi cipalkti gozleri acikti vucudunda kursun delikleri vardi. 7 yasindaydim ama hatiliyorum. Katilleri Allah'a havale ediyorum...

Canan58
08.03.2007, 02:10
Geleceğimize ışık tutan aydın insanlarımızdan Sevgili Çetin Emeç'i saygıyla anıyoruz...

Şu geçen 17 yılda halen bulunamayan faillerini lanetle kınıyoruz.Aydın insanlarına değer vermeyen sahip çıkmayan uluslar ilelebet karanlıkta kalmaya mahkumdur....

sausen
08.03.2007, 02:23
Merhaba Canlar,

Sevgili Çetin Emeç'i saygıyla anıyoruz...