aykudgöksun
07.03.2007, 23:25
arkadaşlar windows/system32/scangrew.exe adında bir dosya virüsmüş.silmeye çalışıorum silemiorum.norton da sürekli alarm veriyor.ne yapabilirim..saygılar..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : windows/system32/scangrew.exe adında bir dosya virüsmüş aykudgöksun 07.03.2007, 23:25 arkadaşlar windows/system32/scangrew.exe adında bir dosya virüsmüş.silmeye çalışıorum silemiorum.norton da sürekli alarm veriyor.ne yapabilirim..saygılar.. D-e-v-r-i-m-c-i 07.03.2007, 23:36 norton mu.sen en iyisi benim gibi deep freze kur.bilfisayarı her açıp kapattığımda formattan sonraki halini alıyor.c ye neyi kaydedersen siler ama d de sorun olmaz.oraya deep freze kurmazsın.sen en iyisimi format at ve dediğimi yap.ama önce kurtarılması gereken bilgiler varsa acilen onları kurtar.satgılar... boze88 08.03.2007, 00:03 dosyayı manuel olarak silmeye çalış yani virüs programı kullanmadan.eğer virüs türünü biliyorsan ve önemsiz bir virüsse karantinaya al veya anti vürüs programının alarm listesinden silmeyi dene... hiç olmadı format at yav....:yaw2 :yaw2 :yaw2 lion12 08.03.2007, 00:06 Nod 32 de güzel bir virüs programı tavsiye ederim ben onu kullanıyorum şahsen. aykudgöksun 08.03.2007, 15:19 dosyayı manuel olarak silmeye çalış yani virüs programı kullanmadan.eğer virüs türünü biliyorsan ve önemsiz bir virüsse karantinaya al veya anti vürüs programının alarm listesinden silmeyi dene... hiç olmadı format at yav....:yaw2 :yaw2 :yaw2 manuel silinmiyor can.hata veriyor trojen de virüs pek önemli değilmiş sanırım anti-virüs programını da çözemedim yaw.. Serhatlı 08.03.2007, 16:43 arkadaşlar windows/system32/scangrew.exe adında bir dosya virüsmüş.silmeye çalışıorum silemiorum.norton da sürekli alarm veriyor.ne yapabilirim..saygılar.. mcafee yi dene kardeş bana göre en iiisi o en iii perfonmansı onla elde ettim ben ram 512 altındaysa makinanı kasabilir yalnız Akayizm 08.03.2007, 18:51 arkadaşlar windows/system32/scangrew.exe adında bir dosya virüsmüş.silmeye çalışıorum silemiorum.norton da sürekli alarm veriyor.ne yapabilirim..saygılar.. Bu dosya virüs degil sizin görmediginiz sistem altinda çalışan ek programlardir. silmeye kalkişma zatten silemezsin :) hatta verir nedeni sistem arkasinda çalıştıgı içindir.. norton istedigi kadar uyari versin sen system32 içindeki hic bi dosyayi silme silersen sistemin bozuk çalışır verilerini kaybedersin.. kolay gelsin aykudgöksun 08.03.2007, 20:58 Bu dosya virüs degil sizin görmediginiz sistem altinda çalışan ek programlardir. silmeye kalkişma zatten silemezsin :) hatta verir nedeni sistem arkasinda çalıştıgı içindir.. norton istedigi kadar uyari versin sen system32 içindeki hic bi dosyayi silme silersen sistemin bozuk çalışır verilerini kaybedersin.. kolay gelsin saol can zaten dediğin gibi sistem altında çalışıyor mu ne diyor.o yüzden silmiyor bu norton kafayı yedi herhal nese canlar herkese teşekkürler.moda bildireyim de kapansın konu... Akayizm 08.03.2007, 21:08 Kapanmasina Gerek Yok :) Bu Bölümün Yöneticisi Benim :) Bu Türlü Sorunlarinizi Yardim Teknik Destek Adli Baslik Altindan Yaparsiniz Artik.. Kolay Gelsin maymay 08.03.2007, 21:14 Norton çok kötü antivirus, çünkü en mesuru, ve virüs programlayanlar ondan geçmesi için yapiyorlar. Virüsün adidada sadece scangrew.exe. Simdi .exe hep install yapan bir dosyadir, o yüzden .exe dosyasi görunce bilgisayarinizda sadece silin, meselah bir resim indiriyorsunuz, ve .exe oldugunu görüyorsunuz, o kesinlike bir virüs, trojan, veya macrodur. maymay 08.03.2007, 21:16 dosyayı manuel olarak silmeye çalış yani virüs programı kullanmadan.eğer virüs türünü biliyorsan ve önemsiz bir virüsse karantinaya al veya anti vürüs programının alarm listesinden silmeyi dene... hiç olmadı format at yav....:yaw2 :yaw2 :yaw2 System 32 windows'a ayit, o exe sadece oraya yerlesmis. Ve kolay silinmez, cünkü bilgisayarin sadece dosyasinda degil, "registre"e kayit oluyor, bazen silinemez, bazen bulamasaniz... ibrahim-ch 08.03.2007, 21:20 Virüsün oldugu yerde bir dosya ac. sonra viris lu data yi bu yeni dosyanin icine kes yapistir yap. sonra sistemi yeniden baslat, sonra bu dosyayi sil. sonrada register i temizlik yaptir. mesela tune up ile, yada register cleaner ile de olabilir. Akayizm 08.03.2007, 21:28 Virüsün oldugu yerde bir dosya ac. sonra viris lu data yi bu yeni dosyanin icine kes yapistir yap. sonra sistemi yeniden baslat, sonra bu dosyayi sil. sonrada register i temizlik yaptir. mesela tune up ile, yada register cleaner ile de olabilir. Bahsettiği Dosyaya Bu Işlemi Yaparsa Sistemi Bi Daha Açılmaz.. Xp Pro Service Pack2 Kullanicisiysa Açılır Yalniz Sistemi Eskisi Gibi Kararli Bi Şekilde Çalışmaz ve En Küçük Bi Yüklenmede Sistem Çöker Desteğiniz Icin Tsk'ler Kolay Gelsin ibrahim-ch 11.03.2007, 03:03 Bahsettiği Dosyaya Bu Işlemi Yaparsa Sistemi Bi Daha Açılmaz.. Xp Pro Service Pack2 Kullanicisiysa Açılır Yalniz Sistemi Eskisi Gibi Kararli Bi Şekilde Çalışmaz ve En Küçük Bi Yüklenmede Sistem Çöker Desteğiniz Icin Tsk'ler Kolay Gelsin slm ben kendisinin silinmesine müsade etmeyen ve virüs oldugundan emin oldugumuz bir data bu yöntem ile silinir demek istemistim. slm |