Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyanet organ ahirette döner...!

Talip
08.03.2007, 09:57
Diyanet, organ bağışına yönelik dini dirence karşı yeni bir fetva yayımladı.

Fetvada. ahirette bedennen ve ruhen dirilecekleri inancıyla organlarından ayrılmak istemeyenlere,
"Endişe gereksiz" Organ sizin. Ahirette size döner,
Dedi.

Servan
08.03.2007, 15:51
aslında organları olmadan ahirete gitme düşüncesinde olanlar bi tuhaf.yahu ahiret diyorsun sonsuzluk diyorsun ölümsüzlük diyorsun ve hala organın peşinde koşuyorsun.bu nasıl bir iştir anlamam.
eger ahiret varsa zaten organa ne gerek var.

serap_87
08.03.2007, 16:17
hayret diyanete.aslında çürüyecek olan bir organın bir insanın hayatında canlılığını koruması bence çok güzel bir şey.bende organ bağışlayacağım.organdan çok ruhumuz önemli değilmidir zaten.

Naci
08.03.2007, 18:40
aslında organları olmadan ahirete gitme düşüncesinde olanlar bi tuhaf.yahu ahiret diyorsun sonsuzluk diyorsun ölümsüzlük diyorsun ve hala organın peşinde koşuyorsun.bu nasıl bir iştir anlamam.
eger ahiret varsa zaten organa ne gerek var.

tuhaf ki hemde nasıl , ve bu şekilde yorum yapan kişiler ülkemizde profesör kariyerine sahip. Bu kişilerin öbür tarafta yakın arkadaşları var herhalde , onlar söylemiş.

KızılBant
08.03.2007, 18:43
Birde Hristiyandan organ almayan insanlar var. Yok neymiş o insan domuz yemiştir. Günah

Servan
08.03.2007, 21:14
tuhaf ki hemde nasıl , ve bu şekilde yorum yapan kişiler ülkemizde profesör kariyerine sahip. Bu kişilerin öbür tarafta yakın arkadaşları var herhalde , onlar söylemiş.

evet haklısın can gidip te geldiler galiba.yada senin dediğin gibi arkadaşları var.zihniyet işte naci.bu arada seni pek göremiyordum alevilikle ilgili topiklerde uzaktın galiba.

Birde Hristiyandan organ almayan insanlar var. Yok neymiş o insan domuz yemiştir. Günah

saçmalıktan öteye gidemez bu tür şeyler.bu insanlar birbirlerinin kötülüklerini(ki domuz eti yiyen kişiyi kötü görmem) içlerinde değil bedenlerinde aramaya başalamışlar.yazık.onlara göre söylersek GÜNAH.

Erdem12
08.03.2007, 21:22
Dinci anlayıştaki bağnaz bakış bu ki, buna karşı Diyanet; organınız ahirette yine sizin olacak diyor. Anaokulu çocuğu algısına İlkokul seviyesi aklı selim yanıtı. Çifte kavrulmuş komedi gibi...

devrim69
08.03.2007, 22:53
Benim ahiret inancım olmadığı için bütün işe yarayan organlarımı alsınlar.İnancım olsaydı eğer yine sorun olmazdı çünkü allah öte tarafta benim bağışladığım organları yine yaratırdı diye düşünüyorum.Hem yaratmasa ne olucakki ne işe yarar orada böbrek,karaciğer,göz vs vs

Agop
09.03.2007, 00:08
Ahiretten birkaç konuşma: "aa böbrek nasılsın geliyonu. tamam beş dakkaya burdamısın ok öyleyse(telefonda böbreğiyle konuşan adam)" :D

"melek bakarmısın. bana 3 tane kalp geldi neden acab--- senin kalbini klonlamışlarda ondan aklını kullan olmayana sat birini iyi para ediyo" :D

"vay şerefsiz ölünce teslim ederim demişti kazık attı. zaten bu ilk okuldada böyleydi kalemimi alırdı bitirince verirdi"

:D :D :D

Ya ne insanlar var. Hani orada herkes eşit olacaktı ne işine yarayacak organın.