Orijinalini görmek için tıklayınız : Yasakli You Tube'a Nasil Girilir "Tıklayin"

Akayizm
08.03.2007, 21:24
Merhaba Canlar Geniş Bi Anlatim Yapicam
Dikkatle Okuyup Resimdekileri Aynen Yapin..
Çektiğiniz Sıkıntılari Bu Başlık Altinda Dile Getirin En Kısa Sürede Cevaplicam
Hepinizi Bugün YouTube'a Sokucam Kararliyim :)

Yasaklanan Youtube'a nasıl girilir?

Siteye koyulan yasak, Türk Telekom tarafından verilen internet hizmetini kullanan kişiler için geçerli. Bu kişiler arasında ADSL kullanıcıları da yer alıyor. Bir şekilde YouTube'a girmek isteyenler için çözüm de yok değil.

Yasak, sadece alan adına geliyor. Tarayıcılarına www.youtube.com yazanlar, sitenin kendi sunucusu yerine Telekom'un mahkeme kararını belirten siteye gidiyorlar.

Birinci Yöntem

DNS ayarlarınızı değiştirerek siteye sorunsuzca ulaşabilirsiniz. DNS ayarlarını değiştirmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekiyor;

:: Masaüstünde bulunan Ağ Bağlantılarım'a sağ tuş tıklayın ve Özellikler seçeneğine tıklayın.
:: Açılan penceredeki Yerel Ağ Bağlantısı'na (Kablosuz ise Kablosuz Ağ Bağlantısı'na) sağ tuş tıklayıp Özellikler seçeneğine tıklayın.
:: Açılan penceredeki İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) seçeneğine çift tıklayın.
:: Son pencerede ise aşağıdaki değişikliği yapın. DNS ayarlarına Yeğlenen DNS sunucusu: 208.67.222.222 ve Diğer DNS Sunucusu bölümüne de 208.67.220.220 olarak girin.
:: Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

http://img410.imageshack.us/img410/3766/startwin6lp2.gif
DNS Ayarlarinizi Resimdeki Gibi Yapin

İkinci yöntem

Sittenin Ismini Yazmak Yerine Aşagdaki Ip Adresini Yazip Girebilirsiniz

:: YouTube'un IP adresi: http://208.65.153.253/

Üçüncü Yöntem

Ben Bu Anlattiklarini Yapamam Diyorsaniz Aşagdaki Linke Tiklayip
O Sitte Üstünden YouTube'a Girebilirsiniz

Link: www.proxylord.com

Burdanda Acilmadi Diyorsaniz
Buraya Tiklayin (http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.youtube.com) Direkt Giriş Yapin

Bu Yöntemlerle Sitteye Girebilirsiniz..
Bazen Videolar Açılmıyo Sebebi
YouTube'taki Videoların Verileri Alt Subdomainlerden Alindigi Icin
Örnek: 3dkfd.youtube.com Gibi

Video Sorununuda En Kısa Sürede Çözmeye Çalışıyoruz
Bir Sonuca Vardigimizda Hemen Anlaticam :)
Topigi Izlemeye Devam Edin..

Simdilik Kolay Gelsin

munzur_62
08.03.2007, 21:30
Girsemde olur girmesemde olur sorun değil benim için

bluehero88
08.03.2007, 21:32
SAol CAn:):)

maymay
08.03.2007, 21:38
Evet, ben bagzen arkadaslarla LAN yapinca, ayni yöntemden bagliyoruz bilgisayarlari.

dogan_09
08.03.2007, 21:52
Teşekkürler akay emegine saglık.

lion12
09.03.2007, 00:08
Sağol sevgili dost çok güzel bir konu...Teşekkür ederim sen bu bilgisayar dünyasının manyağı olmuşsun belli.:36_1_55: :14:

Akayizm
09.03.2007, 00:15
Sağol sevgili dost çok güzel bir konu...Teşekkür ederim sen bu bilgisayar dünyasının manyağı olmuşsun belli.:36_1_55: :14:

Iltifattiniz Için Teşekkürler :)

Kolay Gelsin

YoRuM78
09.03.2007, 00:28
ben hiç girmedim cok gerekli bir site diğil bana gore olmasada olur .

Agop
09.03.2007, 00:35
Akay kardeş ya harbiden sen bu pc yi komple yutmuşsun abi. Yani pes yargıtayı bile kandırdınya valla bravo
:36_1_55: :36_1_55:

Akayizm
09.03.2007, 00:42
Akay kardeş ya harbiden sen bu pc yi komple yutmuşsun abi. Yani pes yargıtayı bile kandırdınya valla bravo
:36_1_55: :36_1_55:

Kimseyi Kandirmadik Hehe :)
Zatten Sansürler Ülkesinde Yasiyoruz
Benide Yargitaylik Etmeyin :)
Isimiz Bu Halk Faydalansin Diye ;)

Kolay Gelsin

Agop
09.03.2007, 00:45
Kimseyi Kandirmadik Hehe :)
Zatten Sansürler Ülkesinde Yasiyoruz
Benide Yargitaylik Etmeyin :)
Isimiz Bu Halk Faydalansin Diye ;)

Kolay Gelsin

Evet doğru sansürler ülkesinde yaşıyoruz. Keşke bi program yapabilsenizde düşüncelere konulan sansürleride kırsak. O zaman asıl hizmeti yapmış olurdunuz

Akayizm
09.03.2007, 00:52
Bunun Programi Sizlerseniz "Gençlerimiz" Bu ülkenin Aydın Gençleri
Bu Zihniyeti Kıracak Program Kodlamaları Beyinlerinizdedir..
Unutmayın'ki Biz Asla Onlar Gibi Olamayız
Aleviyiz Farklıyız Herşeyden Önce Insaniz Herkesten Daha Çok Laik'iz

Kolay Gelsin

ankh
09.03.2007, 00:54
Saol can teşekür ederim sen harikasın

aga_devrim
09.03.2007, 01:05
sevgili yoldaslar bu siteyi protestoya destek vermeliyiz. türkiye cumhuriyetinin kurucusuna bir devlet adamına yapılmaması gereken bir video kayıdı koyup onu ve halkını kücük düşüren sitenin engellenmesini destekliyorum. girmemeyede kararlıyım. en büyük devrimcimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E YAPILAN çirkin saldırıyı lanetliyorum...

aga_devrim
09.03.2007, 01:07
TÜRK GENCİ İNKILÂPLARIN VE REJİMİN SAHİBİ VE BEKÇİSİDİR. BUNLARIN LÜZUMUNA, DOĞRULUĞUNA HERKESTEN ÇOK İNANMIŞTIR. REJİMİ VE İNKILÂPLARI BENİMSEMİŞTİR. BUNLARI ZAYIF DÜŞÜRECEK EN KÜÇÜK VEYA EN BÜYÜK BİR KIPIRTI, BİR HAREKET DUYDU MU: BU MEMLEKETİN POLİSİ VARDIR, JANDARMASI VARDIR, ORDUSU VARDIR, ADLİYESİ VARDIR... DEMEYECEKTİR. HEMEN MÜDAHALE EDECEKTİR. ELLE, TAŞLA, SOPA VE SİLAHLA... NESİ VARSA ONUNLA ESERİNİ KORUYACAKTIR. POLİS GELECEKTİR, ASIL SUÇLULARI BIRAKIP SUÇLU DİYE ONU YAKALAYACAKTIR, GENÇ, "POLİS HENÜZ İNKILAP VE CUMHURİYETİN POLİSİ DEĞİLDİR" DİYE DÜŞÜNECEK FAKAT ASLA YALVARMAYACAKTIR. MAHKEME ONU MAHKÛM EDECEKTİR. YİNE DÜŞÜNECEK: "DEMEK ADLİYEYİ DE ISLÂH ETMEK, REJİME GÖRE DÜZENLEMEK LÂZIM..." ONU HAPSE ATACAKLAR; KANUN YOLUNDAN İTİRAZINI YAPMAKLA BERABER, BANA, İSMET PAŞA'YA, MECLİS'E TELGRAFLAR YAĞDIRIP HAKSIZ VE SUÇSUZ OLDUĞU İÇİN TAHLİYESİNE ÇALIŞILMASINI, KAYIRILMASINI İSTEMEYECEK... DİYECEK Kİ: "BEN İNAN VE KANAATİMİN İCABINI YAPTIM. MÜDAHALE VE HAREKETİMİZDE HAKLIYIM. EĞER BURAYA HAKSIZ OLARAK GİRMİŞSEM, BU HAKSIZLIĞI MEYDANA GETİREN SEBEP VE AMîLLERİ DÜZELTMEK DE BENİM VAZİFEMDİR..."

İŞTE BENİM ANLADIĞIM TÜRK GENCİ VE TÜRK GENÇLİĞİ...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Akayizm
09.03.2007, 01:19
sevgili yoldaslar bu siteyi protestoya destek vermeliyiz. türkiye cumhuriyetinin kurucusuna bir devlet adamına yapılmaması gereken bir video kayıdı koyup onu ve halkını kücük düşüren sitenin engellenmesini destekliyorum. girmemeyede kararlıyım. en büyük devrimcimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E YAPILAN çirkin saldırıyı lanetliyorum...

Ben Program Geliştiriciyim Kimsenin Kimsenin Özgürlügünü Kısıtlamaya Hakki Yok
Maddem Laik Bi ÜLkede Yasadigimizi Söyluyorlar Laik Olsunlar !
Bi Yanlis Varsa Bu Yanlisin Sahibi Kimse Ondan Hesap Sorsunlar Kendi Halklarindan Degil..

Bu Konunun Topigide Burasi Görüslerinizi Bu Topik Altinda Bildiriniz
Actigim Topigin Konusuna Müdahalle Etmeyiniz Lütfen..

Ilgili Topik : http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27585

TÜRK GENCİ İNKILÂPLARIN VE REJİMİN SAHİBİ VE BEKÇİSİDİR. BUNLARIN LÜZUMUNA, DOĞRULUĞUNA HERKESTEN ÇOK İNANMIŞTIR. REJİMİ VE İNKILÂPLARI BENİMSEMİŞTİR. BUNLARI ZAYIF DÜŞÜRECEK EN KÜÇÜK VEYA EN BÜYÜK BİR KIPIRTI, BİR HAREKET DUYDU MU: BU MEMLEKETİN POLİSİ VARDIR, JANDARMASI VARDIR, ORDUSU VARDIR, ADLİYESİ VARDIR... DEMEYECEKTİR. HEMEN MÜDAHALE EDECEKTİR. ELLE, TAŞLA, SOPA VE SİLAHLA... NESİ VARSA ONUNLA ESERİNİ KORUYACAKTIR. POLİS GELECEKTİR, ASIL SUÇLULARI BIRAKIP SUÇLU DİYE ONU YAKALAYACAKTIR, GENÇ, "POLİS HENÜZ İNKILAP VE CUMHURİYETİN POLİSİ DEĞİLDİR" DİYE DÜŞÜNECEK FAKAT ASLA YALVARMAYACAKTIR. MAHKEME ONU MAHKÛM EDECEKTİR. YİNE DÜŞÜNECEK: "DEMEK ADLİYEYİ DE ISLÂH ETMEK, REJİME GÖRE DÜZENLEMEK LÂZIM..." ONU HAPSE ATACAKLAR; KANUN YOLUNDAN İTİRAZINI YAPMAKLA BERABER, BANA, İSMET PAŞA'YA, MECLİS'E TELGRAFLAR YAĞDIRIP HAKSIZ VE SUÇSUZ OLDUĞU İÇİN TAHLİYESİNE ÇALIŞILMASINI, KAYIRILMASINI İSTEMEYECEK... DİYECEK Kİ: "BEN İNAN VE KANAATİMİN İCABINI YAPTIM. MÜDAHALE VE HAREKETİMİZDE HAKLIYIM. EĞER BURAYA HAKSIZ OLARAK GİRMİŞSEM, BU HAKSIZLIĞI MEYDANA GETİREN SEBEP VE AMîLLERİ DÜZELTMEK DE BENİM VAZİFEMDİR..."

İŞTE BENİM ANLADIĞIM TÜRK GENCİ VE TÜRK GENÇLİĞİ...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Tüm Harfleri Büyük Yazdiginiz Icin ve Yeni Medya Teknoloji Bölümünde Siyaset Yaptığınız Için "Kırmızı Kart" Aldınız Benden
Bu Bölümde Kimseye Siyaset Yaptirmamaya Özen Gösteriyorum
Lütfen Kurallara Uyalim Bu Gibi Mesajlarin Ilgili Topigi Icin Lütfen Tıklayiniz (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27585)

Kolay Gelsin