AhmetKerim
11.03.2007, 21:34
Merhaba,
Kırkbudak - Anadolu Haşk inançları araştırmları dergisinin "Türkiye'de din - devlet ilişkileri dosya konulu 9. sayısı çıktı!
Tüm sayıların makale özetlerine ve Kırkbudak hakkında daha fazla bilgiye www.kirkbudak.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz...
Sağlıcakla kalın.....
sidarta54
11.03.2007, 21:58
Merhaba,
Kırkbudak - Anadolu Haşk inançları araştırmları dergisinin "Türkiye'de din - devlet ilişkileri dosya konulu 9. sayısı çıktı!
Tüm sayıların makale özetlerine ve Kırkbudak hakkında daha fazla bilgiye www.kirkbudak.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz...
Sağlıcakla kalın.....
elinize sağlık çok değerli araştırmalar yazılar var derginizde benimde alanım olmasına rağmen duymamıştım daha önce derginizin ismini (benim eksikliğim) sanırım yılda 4 tane çıkıyor sadece...
AhmetKerim
13.03.2007, 21:48
Merhaba,
Foruma sürekli girmediğim için cevaplarım gecikebilir.... Evet yılda dört kez çıkıyor. Her sayının belirli bir dosya konusu oluyor ve yazılar da ağırlıklı olarak bu konu çerçevesinde çıkıyor. Ancak yine de dosya konusu dışnda nitelikli çalışmalara yer veriliyor.
Sitede (gerçi bakmışsındır ama...) "hakkımızda" diye bir bölüm var, oradan daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin..
Bu arada benim de alanım demişsin? Öğrenci misin? Bölüm? Üni?..... Çalışmaların varsa değerlendirmekten memnuniyet duyarız.....
İyi akşamlar...