slm ya dost
11.03.2007, 21:38
sevgili soreş köyümde cekmiş olduğunuz resimleri çok beğendim cektiğiniz için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık cektiniz kişi köyümüzün aşığı AŞIK NEZİR ERDİLdir işallah bursadaysanız sizinle tanışmak isterim her zaman köyümüze bekleriz size şimdiden sağlıklı mutlu günler diliyorum ve güzel allahım bizleri allah muhammet ali yolundan ayırmasın diliyorum
Başlığınızı Konuya uygun olarak değiştiriyorum.
Ben Köyünüze geçen yaz gittim.. Tüm Köylü bizi karşıladı ve ikramlarda öyünüzde çektim bu resmi, Hasan Dede;
bulundular..
Teyzelerle, amcalarla sohbetler ettik, Köyün bir arazisi var, yemyeşil ağaçlık, orada Piknik yaptık, Cemevinizden yararlandık..
Hepside İnancına bağlı insanlardır.. Köyünüz çok güzel, şirin ve yemyeşil..
En önemlisi İnsanları güzeldi..
Hasan Dedeyi ziyaret ettik, kısa bir Cem yaptık..
Köyünüzde çektiğim resimleri;
http://img461.imageshack.us/img461/1817/dsc03066nk6.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/5743/dsc03071fp1.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/5858/dsc03074pa5.jpg
AnGeNehM
12.03.2007, 21:36
Tarihini unuttum fakat mayısın ilk haftasıydı sanırım.Bursa'nın çeşitli yerlerinden:Panayır,Esenevler v.s otobüsler kalkar Hasan dede'yi anma törenleri düzenlenir
Dilek tutar taşı taşa yapıştırırız.Piknik yaparız değerli türkücüler gelir.Çok kalabalık olur iğne atsan yere düşmez.Ağaçlardan meyveler toplar yeriz :) Köylüleri biraz kızdırırız ama idare etsinler :(
Bir keresinde yakılan mumlar sebebiyle bir tarihi ağaç yanmıştı.Köylü çok üzülmüştü,tekrar özür dileriz onlardan.Ama gerçekten şehir dışında kaldığı için sadece belirli bir zamanda gidildiği için çok mutlu olurlar yerlileri...
Şehitler köyü gerçekten güzel biryer
mehmedeminalp
09.04.2007, 17:29
Tarihini unuttum fakat mayısın ilk haftasıydı sanırım.Bursa'nın çeşitli yerlerinden:Panayır,Esenevler v.s otobüsler kalkar Hasan dede'yi anma törenleri düzenlenir
Dilek tutar taşı taşa yapıştırırız.Piknik yaparız değerli türkücüler gelir.Çok kalabalık olur iğne atsan yere düşmez.Ağaçlardan meyveler toplar yeriz :) Köylüleri biraz kızdırırız ama idare etsinler :(
Bir keresinde yakılan mumlar sebebiyle bir tarihi ağaç yanmıştı.Köylü çok üzülmüştü,tekrar özür dileriz onlardan.Ama gerçekten şehir dışında kaldığı için sadece belirli bir zamanda gidildiği için çok mutlu olurlar yerlileri...
Şehitler köyü gerçekten güzel biryer
Allah Allah Bu köy nerede ben niye bilmiyorum İnanın İlkkez Duydum Arkadaşlar
naze-yezda
31.12.2007, 00:14
bu köyün en güzel özelligi hiç mahkemelik olmamaları sorunlarını kendi aralarında çözmeleri
şehitler köyüne 3 kez gitme fırsatı bulduk ve ordaki dedeyle konuştugumuzda bu bilgiyi verdi..bu köye yakın birde kurşunlu kasabası var oranında yarısı alevi yarısı sünni
yenişehirdeki alevi köylerini de biliyormusunuz?
marifet ehli
29.01.2008, 23:44
Kalbi ALLAH MUHAMMED ALİ EHLİBEYTveONİKİ İMAM aşkıile ve insan sevgisi ile çarpan tüm canlara merhaba
Ey vaiz sen bize vaazedemezsin
Çünkü her bir ilmin deryasiyiz biz
Bizim yurdumuza hiç gidemezsin
Hakikat Kaf'inin Anka'siyiz biz
Haberdar olaydin sirri suphandan
Feragat ederdin küfr-ü imandan
Birsey anlamadin sen magzi Kuran'dan
Kuran'in esrar-ü manasiyiz biz
Biz tertip eyledik Kabe-kavseyn'i
Kurbu ev ednada kurduk ayini
Fehm eyleyemezsin sen o mabeyni
Mirac'in Leyletel esrariyiz biz