Orijinalini görmek için tıklayınız : 7.Aleviforum şiir yarışması Yorum topiği

Nesimi
15.03.2007, 00:34
Merhaba canlar,

Yarışmamız için oyunuzu aşağıdaki linkten kullanıp
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27941

reklam yapmadan yorumlarda bulunabilirsiniz burada.

saygılar

doctorctf
15.03.2007, 00:54
hepsi de birbirinden güzel şiirler.söylenmek istenen duygu çok güzel bir şekilde ifade edilmiş.düşünen,üretken insanların yansımasıdır bu.

dus_sokagi
15.03.2007, 01:10
valla ben karar veremiyorum arkadaslar hepsi cok guzel hepsi farkli farkli ayni seyi anlatiyo butun canlarin emeyine saglik.

Alevimen
15.03.2007, 01:14
Katılanlar dostlara ve yarışmayı düzenleyen Cenk'e (Nesimi) teşekkürler, ellerinize ve yüreğinize sağlık.

PirO_62
15.03.2007, 02:11
Merhaba

Yarışmaya katılan canların yüreğine saglık, hepside cok güzel seçim yapmak zor olacak..

Ve Cenk arkadasımızada Bu organizasyon için teşekkürler..

İyi Forumlar

denizsefiri
15.03.2007, 09:47
Memleketimizde herkes şiir yazar ve kendini şair zanneder, yazdıkları şiirler genelde gülünç olur.. Bu nedenle amatörce yazılmış şiirleri okumaya pek tenezzül etmem. Ama yarışmadaki şiirleri görünce ağzım açık kaldı. Gerçekten çok güzeller.. Yazanları yürekten tebrik ederim.

Hevinn
15.03.2007, 13:23
şiirlerin hepsi çok güzel bu nedenle henüz bir karar veremedim katılan bütün arkadaşları yetenekleri ve cesaretlerinden dolayı kutluyorum iyi olan kazansın herkeze bol şans

BerfeM
15.03.2007, 13:31
katılan arkadaşların yüreğine sağlık..böyle güzel bir organizasyon içinde nesimi'yede teşekkürlerimi sunuyorum...o kadar içten o kadar güzel yazmışlar ki oy vermekte zorlanacağım..ve gerçekten herkes okumalı bu şiirleri..tekrardan yüreğinize emeğinize sağlık canlar...

aykudgöksun
15.03.2007, 13:39
katılan arkadaşlara ve nesimiye teşekkür ediyorum..şiirler çok güzel ama ben seçimimi yaptım..hayırlısı..

AnGeNehM
15.03.2007, 15:48
Arkadaşlar iki tane şiir varki onlar özellikle alıp başka yerlere götürdü beni.

Sanki gözümün önünden geçti anlatılanlar

Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ve hala düşünüyorum o 2 şiirden hangisi daha iyi

Herkese iyi forumlar,Rekabetin getirdiği başarı içinde,yüreğini şiirlerine döken arkadaşlarıda cani gönülden tebrik ediyorum...

sadakat777
15.03.2007, 15:58
teneşire yatırıp yuğdukları zaman
musallaya uzatıp kıldıkları zaman
gaşını tahtaya vurduğun zaman
ağlayıp zırlayıp kime yalvaracaksın

SADAKAT777

suyunsesi
15.03.2007, 16:10
Arkadaşlar bir şiir sever olarak şiirlerinizi baştan sona okudum
Şiirler insanı insanlaştırıyor...
Gerçekten hepsi birbirinden güzeldi yüreğinize sağlılk
Ben seçimimi yaptım hepinize başarılar dilyorum.

AnGeNehM
15.03.2007, 16:18
Bu arada bende kararımı verdim ama gerçekten ikiside çok güzel zaten hepsini okuyan kişinin o iki şiiri ayırt edebileceğini düşünüyorum.Hepsi güzel ama onlar bir ayrı :)

Yüreğinize sağlık,Başarılar

tuncerbio
15.03.2007, 17:01
hepinzin eline yüreğine sağlık, şiir maratonları forumun en sevdiğim kısımlarından herzamanki gibi seçmek ve oy kullanmak zor oldu...aslında iki şiiri birkaç kez okudum kararsız kaldım ...oy veremediğim arkadaşlar kusura bakamasınlar tek oy hakkımız var herkese başarılar...

rinda
15.03.2007, 17:22
oy kullanabilseydim bende kullanacaktım ama olmadı.. yine güzel şiirler emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık olsun..

firariHH
15.03.2007, 17:59
siirler birbirinden güzel oy vermek zorlasiyor, katilan herkezin yüregine saglik!!

Adam
15.03.2007, 19:49
Yazan canların hepsinin emeğine, ellerine sağlıki, hepsi birbirinden güzel olmuş. Birini seçebilmek için zamana ihtiyacımız olacak, umarım hemen oy vermemiz beklenmiyordur.

mustyy
15.03.2007, 20:08
herkesin yüreğine sağlık çok güzel şiirler karar vermek çok zor çünkü hepsi birbirinden güzeller.......

Türkü Gözlü Kız
15.03.2007, 20:19
Tüm siir yarismasina katilan canlarin yüregine saglik, inanin hepsi de cok güzel.
Benim de secim yapmam cok uzun sürdü.
Sagolun varolun canlar, Hz. Ali yardimciniz olsun ;-)

özkanbeydilli
15.03.2007, 20:53
evet güzel şiirler emeğinize sağlık

Ali sağlam
15.03.2007, 21:46
Bu güzel şiirleri bizlere sunan canların ellerine ve yüreğine sağlık.Ayrıca bu yarışmayı düzenleyen canlarada teşekkürü borç bilirim.Yazmak duygu ister ve o duygu canlarımızda mevcut.Kim kazanırsa kazansın önemli olan böyle güzel şiirleri sunması yeterli.Hepinize teşekkür ederim.

deniz olmak
15.03.2007, 22:12
öncelikle yüreğini bize aktaran bu kadar güzel heceleri bize kazandıran canlara teşekür ediyorum daha sonra yardımcı olan ve emek veren arkadaşlara gönülden teşekür ederim iyiki varsınız canlar...

Şoreş
15.03.2007, 22:51
Bende yazacaktım ama fırsatım olmadı son 3 gündür.. Birkaç kez yazmayı denedim ama kafa bulanıklığında kalemim işlemedi..

Şiirleri okudum, birtanesi çok hoşuma gitti.Bakalım birinci olacak mı.

Hevinn
15.03.2007, 23:06
şiirlerin hepsi çok güzel bu nedenle henüz bir karar veremedim yarışmaya katılan bütün canları yetenekleri ve cesaretlerinden dolayı kutlarım yarışmayı düzenliyen cenk arkadaşada ayrıca teşekkürler iyi olan kazansın herkeze bol şans

Erdem12
15.03.2007, 23:17
Yarışmaya katılan canların-dostların yüreklerine sağlık.
Yüreklerinizdeki güzellikleri; umudu ve sevgiyi dillendiren şiirleriniz, gerçekten çok güzel.
Şiirlerinize umutlarınız-umutlarımız; güzellikleriniz-güzelliklerimiz yansımış.
Sağolun; varolun, insan yüreğiniz, insan adına hep çarpsın...

lilith
16.03.2007, 03:16
gercekten arkadaslar siirlerinde cok guzel seyleri dile getirmisler, butun siirlerde bir baris kokusu aldim ben, ama ben de o iki siir arasinda takildim kaldim hala oy veremedim dusunuyorum, ne yazikki tek bir siire oy verme hakkimiz var, ama yine de butun siir yazanlari tebrik ederim...

LaDY
16.03.2007, 09:49
şiirler... dilin sustuğu yerde kalemin devreye girmesiyle ortaya çıkan şaheserler... sanmıyorum ki başka bir net ortamında bunca güzel yürek, bunca şiir dostu bir arada olsun... her yarışmada olduğu gibi yine aynı cümleleri kuracağım...

"sonuç ortada canlar, kazanan Aleviforum..."

ben çok zorlandım oy verirken doğrusu :sweatdrop her bir yüreğe ayrı ayır teşekkürlerimi sunuyorum. bana sorulursa ben buradaki tüm yürekleri birinci ilan ederdim. ama öyle bir imkanım olmadığı için forumun DJ lerinden biri olarak, buradaki yüreklere bu hafta yayınlayacağımız türküleri armağan edebilirim:blush: :blush:

Nesimi Can'a da büyük bir teşekkür borçluyuz sanırım, en azından bu yürekleri burada birleştirmeyi başarma adına adım attığı ve en az şiir yazanlar kadar emek sarfettiği için...

Saygılarımla...

insanca
17.03.2007, 00:40
Güzel bir organizasyon oldu gerçekten. Herkesin düşüncesi sanırım yarışmaktan çok birşeyler katabilmektir. Çok seviyeli, ciddi ve aynı zamandada dostani geçen bir yarışma oluyo bana göre. Bütün şiirler güzel.. Çok güzel valla, artık bende katılıcam bu etkinliğe. :D Bütün yarışmalara yazın benim adımı. :thumbup:

D-e-v-r-i-m-c-i
17.03.2007, 01:36
öncelikle şiir yarışmasını düzenleyen nesimi dosta ve akabinde yazan kalemlerin hepsine can ı günülden MERHABA....yer yüzüne insanların doluştuğu andan itibaren duyguların en açık ifadesi olan ve edebiyatın temeli olan şiir bugün siz dostların kaleminden ve alevi forumda hayat buldu yine.şiirleri okurken hakikaten mest oldum.iyi veya kötü şiir yoktur bence.masumane bir şekilde insanın en derin duygularını ifade eden bir dize nasıl kötü olabilir ki.hele hele o dizeler HALKLARIN KARDEŞLİĞİNİ anlatıyorsa.hepinizin ağzına sağlık dostlar...nesimi dost tekrardan vesilen için tebrik ederim...hepinize başarılar...kazanan şiir olacak...esenkalın...

sausen
17.03.2007, 03:04
Merhaba Canlar,

Gerçekten hepsi birbirinden güzel ve manidar şiirler. Katılan ve bu imkanı sağlayan dostlara çok teşekkür ediyorum. Herkese kalemine ve yüreğine sağlık...

Şoreş
17.03.2007, 14:32
Arkadaşlar iki tane şiir varki onlar özellikle alıp başka yerlere götürdü beni.

Sanki gözümün önünden geçti anlatılanlar

Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ve hala düşünüyorum o 2 şiirden hangisi daha iyi

Herkese iyi forumlar,Rekabetin getirdiği başarı içinde,yüreğini şiirlerine döken arkadaşlarıda cani gönülden tebrik ediyorum...

Bende bir şiirden bu derece etkilendim.. Kazanıp kazanmayacağını çok merak ediyorum.

desert rose
17.03.2007, 15:31
üç şiir arasında gidip geldim, bir önceki yarışmada iki tane birinci vardı umarım bu defa üç birinci olur, çok mu şey istemiş oldum :)
karar vermem gerçekten zor oldu, ama bir tanesinde geçen tek bir cümle ona oy vermemi sağladı :) ayrıca kimlerin de yazdığını merak ettim. yarışmadan sonra açıklanır umarım. bir de yazanları kıskandım :( ben niye yazamıyorum diye :(
ben katılan herkesi ve yönetimi tebrik ediyorum. yüreklerinize sağlık canlar.

Nesimi
17.03.2007, 16:07
üç şiir arasında gidip geldim, bir önceki yarışmada iki tane birinci vardı umarım bu defa üç birinci olur, çok mu şey istemiş oldum :)
karar vermem gerçekten zor oldu, ama bir tanesinde geçen tek bir cümle ona oy vermemi sağladı :) ayrıca kimlerin de yazdığını merak ettim. yarışmadan sonra açıklanır umarım. bir de yazanları kıskandım :( ben niye yazamıyorum diye :(
ben katılan herkesi ve yönetimi tebrik ediyorum. yüreklerinize sağlık canlar.

İlk üçe girenlerin isimlerini açıklamayı düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda isterlerse isimlerini açıklayabilirler.

Sizde şiir yazmayı deneyin. Bu yarışmaların bir amacıda insanların kendilerini denemeleri bazı yönlerini geliştirmeleridir.

tuncerbio
17.03.2007, 16:17
herzamanki gibi güzel şiirleriyle forumu süsleyen canların eline ,yüreğine sağlık ......dört gözle bekledik yeni bir yarışmayı....şiirleriniz güzel olmuş ama oy kullanma hakkımız sınırlı sadece bir tanesine oy kullanabiliryoruz diğerleri kusura bakmasın ....herkese başarılar...

maymay
19.03.2007, 21:58
Bu aksam açiklaniyor degilmi sonuçlar? :) :)

Nesimi
19.03.2007, 22:02
Oylamanın bitmesine sayılı zamana kaldı. Oy kullanmayan arkadaşlar oy kullanırlarsa faydalı olur. oldukça çekişmeli bir oylama var bakalım hangisi kazanacak :)

BerfeM
19.03.2007, 22:05
Oylamanın bitmesine sayılı zamana kaldı. Oy kullanmayan arkadaşlar oy kullanırlarsa faydalı olur. oldukça çekişmeli bir oylama var bakalım hangisi kazanacak :)

çok merak ediyorum..iki şiir arasında kararsız kalmıştım..bakalım..gerçekten güzel bir organizasyon..tekrardan teşekkürler hepinize...

Nesimi
19.03.2007, 22:08
Oylama durumu değişebilir yeni gelen oylarla. Bazı şiirler birbirine çok yakın hatta aynı oyları almışlar. 2 saat süre var oylamanın bitimine :)

suyunsesi
19.03.2007, 22:23
Yarişmaya katılan arkadaşlar kadar bende heycanla sonucu merak ediyorum
Bakalım favori seçtiğim şiir kazanacakmı

serdal_58
19.03.2007, 22:52
slm canlar bende sonuçları merak ediyorum çok kıyasıya bir oylama geçiyormuş az önce okudum nesimi can yazmış gerçekten ona çok teşekür etmek gerek canlar onun sayesinde bu güzel tablo ortaya çıktı huzurunuzda bir kez daha teşekür etmek isterim katılan canlara başarılar dilerim kolay gelsin herkese oylama için .

lilith
19.03.2007, 23:42
az kaldii heyecanla bekliyorum sonuclarii:D

ismailseldag
19.03.2007, 23:49
bende bekliyorum,normalde şu 8 dk önce anket kapandı bakalım nedir sonuç

saygılarımla...

Nesimi
20.03.2007, 00:02
Anket henüz kapanmadı oy kullanabilirsiniz yarım saat civarı zaman var

maymay
20.03.2007, 00:03
saat 12.00 oldu zaman doldu hemsom =D =D

BerfeM
20.03.2007, 00:21
son dakikalar galiba..hepsi birbirinden güzel şiirlerdi..kazananıyla kaybedeniyle herkesi şimdiden tebrik ediyorum...

suyunsesi
20.03.2007, 00:40
İlk üçe girenlerin isimlerini açıklamayı düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda isterlerse isimlerini açıklayabilirler.

Sizde şiir yazmayı deneyin. Bu yarışmaların bir amacıda insanların kendilerini denemeleri bazı yönlerini geliştirmeleridir.

Dostum güzel bir öneri sunmuşsun hepimiz kendi çapımızda şiirler yazıyoruz
ama şiirlere haksızlık edercesine şiir yazılmasınada karşıyım şiirler şiir tadında olmalı...
Ayrıca sonucu çok merak ediyorum ne bitmez oldu saatler dakikalar
Bende yarışmaya katılan arkadaşlar kadar heyecanlandım doğrusu
Umarım şiir lezzeti veren bir şiir kazanır.

insanca
20.03.2007, 02:21
Oylama sona erdi ve sonuçlar açıklandı. Emeği geçen herkese, şiir yolluyan herkesin yüreklerine ve oy veren tüm canlara teşekkür ederim. Benim şiirim ''bitmeyen kavga'' ile 3.lüğü paylaşıyor. Organizasyon çok iyidi. İlk defa rast geldim vede katıldım. Ama üzülerek söylüyorumki daha fazla ilgi bekliyordum. Konunun izlenme sayısı 2.060, Oy kullanan üye sayısı 127 Bu beni çok üzdü insanların çoğu demekki şiirleri okumaya tenezzül bile etmeden kapamışlar konuyu, daha duyarlı ve böyle organizasyonlara daha fazla destek olmalıyız bence. Bunlar bizi birbirimize pekiştiren güzel sosyal etkinliklerdir. :no: