Orijinalini görmek için tıklayınız : Feedback - Geribildirim

Alevimen
15.03.2007, 03:03
Merhaba sevgili Üyeler

Lütfen bu topikde kişisel sorunları tartışmayın yada bazı gruplar arasındaki görüş farklılıkları. Sadece estetik ve pratik anlamında forumda rahatsız olduğunuz durumları buraya yazın (teknik sorunlar için: http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=23005. Kesinlikle görüşünüze saygı duyulacak. Mutlaka üşenmeden geri bildirim yapın.

Dikkat edilmesi konular:

Siz beğenmeyebilirsiniz, biz beğenebiliriz. Terside mümkün!
Buraya her yazılacak ileti yönetim tarafından okunur ama herbirine cevap yazmamayabiliriz!
Ciddiye alınmak istiyorsanız lütfen iletilerinizi düzeyli şekilde yazın.
Yazacağınız iletinin içeriği nedeniyle forumda 'istenilmeyen üye' olabilirim korkusunu taşımayın çünkü burası resmi serbest alandır.
Bu topik aleviforum'u daha iyi yerlere taşımak ve daha profesyonel yönetmek için düşünüldü.

Örnek geri bildirimler:

X yarışmayı düzenlemek foruma çok fayda getiriyor, bu tür interaktif faaliyetlerin çoğalmasını isterim.
Sayfalar çok yavaş açılıyor.
Forumda eksiklik var, şunlar gerekiyor: vs vs vs..

Akayizm
15.03.2007, 22:19
Ben Baslim O Zaman.. :)

Forumumuz Öncelikle Çok Güzel Portal Görünüme Kavuştu..
Portal Görünüm Biraz Daha Geliştirilebilir Kişisel Olarak Yani..
Örnegin: Kişiler Kendi Temalarını Seçebilsin Kendi Menülerini Oluşturabilsin
Kendi Arkadaş Gruplarını Kurabilsinler vs.
Önemli Bi Istegimde: Dil Eklentileri "Language" English Deutschland Kürtçe Bunlarda Olursa Çok Güzel Olur :)
Şimdilik Tavsiyelerim Bu Kadar
Daha Sonra Tekrar Bu Topic Altında Görüşlerimi Bildirebilirim..

Kolay Gelsin

maymay
15.03.2007, 22:22
Merhaba,

Ben "Itibar puani" verince, otomatik olarak puani veren kisinin ismini yazilmasini daha dogru buluyorum.

Saygilarimla.

sivaslı_sevda
15.03.2007, 22:45
O zaman bende Aleviforum '' mobil '' istiyorum bi yere gidince aklım burada kalıyor :D

maymay
24.03.2007, 12:34
Asiri topik açmamak için bir sistem :

Büyük forumlarda hep olur, yeni kulanicilar, mesaj sayisina göre günlük topik açabilirler. Aleviforum'da böyle bir sey varmiydi, tam, hatirlamiyorum.
Meselah 50 mesaj yazmis biri, her 12saata bir topik açabilir.

Tesekür butonu :

Bu butonun ismi degismeli bence, çünkü, bir tek tesekur ederim diye kulanilmiyor, biri sizin düsüncenizi sizden önce yazar, bu butona tiklariz, biri bir kaç türkü paylasir, yine bu butona tiklariz :)

eldorado
17.05.2007, 14:21
edit......

eldorado
23.11.2007, 11:16
PhotoPlog Galeri eklentileri ;
altta verilmiş birkaç linkteki manzaraları gördükce sitenin amacını hala kavrayamamış ve kişilik sorunu yaşayan insanların acizliğine şahit oluyoruz...
her ne kadar sıcak bir aile ortamı yaratılmaya çalışılmış olsada art niyet taşıyan insanlar kendilerini burada teşir ediyor...açıkcası ben bu durumdan hiçte memnun olduğumu söyleyemem....her ne kadar üyeler hakkında gereken işlemler yapılmış olsada göze hoş gelmeyen görüntülerin hala orda olması form içeriği hakkında farklı bakış açılarına sürüklüyor beni...sonuçta burası bilgi alışverişi yapıldığı bir formdur...resim galerisi bence bu formun ağırlığını kaldıracak kriterlere uygun değildir...

http://www.aleviforum.com/photoplog/index.php?n=232

http://www.aleviforum.com/photoplog/index.php?n=124

http://www.aleviforum.com/photoplog/index.php?n=231

bu linkler sadece göze çarpan yorumlar....

BerfeM
23.11.2007, 11:25
ENgin gerçekten güzel bir konuya değinmişsin..bende bu durumdan rahatsız oluyorum..oradaki birkaç üyeye yaptırımlar uygulanmış..ve iyide olmuş..çünkü insanlar artık bu sitenin amacını anlamalılar..çünkü dediğin gibi hala sitenin amacını işleyişini kavrayamamış insanlar var..bizlerde bu tarz ve niyette olan insanlara elimizden geldiğince anlatmalıyız..herzaman söyleniyor''burası arkadaşlık sitesi değildir'' eğer niyetiniz farklı ise o tarz sitelerde var..gidip oralara kaydınızı yaptırın..verdiğin 3 linkte bir arkadaş gayet rahat aynı cümlelerle üç fotoğrafada yorum!!! yapmış...lütfen bulunduğumuz ortamın aleviforum sitesi olduğunu unutmayalım..ve ona göre davranalım..bize yakışmayacak tavırlar sergilemeyelim..

iyi forumlar..

Okan22
23.11.2007, 12:45
Toolbarın güncellenmesi ve özellikle anasayfadan kaldırılan radyo yayınına alternatif olarak toolbar daki radyoya diğer dinleme seçeneklerinin de eklenmesi daha kolay erişim açısından iyi olacağı kanaatindeyim.

Alevimen
23.11.2007, 22:58
PhotoPlog Galeri eklentileri ;
altta verilmiş birkaç linkteki manzaraları gördükce sitenin amacını hala kavrayamamış ve kişilik sorunu yaşayan insanların acizliğine şahit oluyoruz...
her ne kadar sıcak bir aile ortamı yaratılmaya çalışılmış olsada art niyet taşıyan insanlar kendilerini burada teşir ediyor...açıkcası ben bu durumdan hiçte memnun olduğumu söyleyemem....her ne kadar üyeler hakkında gereken işlemler yapılmış olsada göze hoş gelmeyen görüntülerin hala orda olması form içeriği hakkında farklı bakış açılarına sürüklüyor beni...sonuçta burası bilgi alışverişi yapıldığı bir formdur...resim galerisi bence bu formun ağırlığını kaldıracak kriterlere uygun değildir...

http://www.aleviforum.com/photoplog/index.php?n=232

http://www.aleviforum.com/photoplog/index.php?n=124

http://www.aleviforum.com/photoplog/index.php?n=231

bu linkler sadece göze çarpan yorumlar....
Şunu söylemek isterim ki ben site sahibi olsamda genede objektif şekilde forumun ağırlığı hissedilecek şekilde var olduğunu belirtmek isterim, galeri içinde geçerlidir. Şunu bilelim ki siteyi günde en az 6ooo insan ziyaret ediyor yaklaşık 40-50 bin küsür'de sayfa gösterimi oluyor yani demek istediğim bu kadar yoğun trafik'de Türk insanların ziyaret ettiği sitelere göre - evet özellikle Türk insanlar diyorum, Türk derkende Türk pasaportu olan her dna sahibi insanı kastediyorum - gayet ağır bir sitedir aleviforum, elbetteki bazı istisnalar oluyor.. üye olan ziyaretçiler'den 1-2% si basit söylemle 'kız arkadaşı aramaya' gelebiliyorlar buda sakıncalı bir durum deyildir çünkü internette en büyük alevi sitesi aleviforum'dur burda kız arkadaşı bulmayacaksan nerde bulacaksın mantığını takip edersek ne kadar doğal olduğunu herkes anlayabiliyor birde Türkiyenin eğitim sistemi kullanıcıları yeterince internet konusunda bilgilendirmemiş, insanların önüne aniden pc ve internet konulmuş fakat toplumu bu konuda eğitmek gerekiyor internet sadece aşk meşk, yasa dışı download yeri olmadığı yönünde öğretemediler fakat daha yeni yeni Türkiye deki insanlar internetin 'diğer yüzünü' yeni iyi olan tarafı tanımaya başlıyorlar. İnternete yeni bağlanmış her ülkede bu sorunlar oluyor hele sosyal tabakalar arasında çok büyük farklar olunca bu sorun dahada büyüyor yani demek istediğim aslında çok derin bir konudur ve ne yazikki herşey aleviforum yani bizim elimizde deyil :)
Ayrıca burası tanışma sitesi deyildir diye hiç bir zaman beyan etmedim, evet bilgilendirmek/bilgilenmek sitesidir hiç kuşkusuz ama aynı anda alevi canları birleştirmek'de bu sitenin en önde gelen hedefidir. Siteden arkadaş bulmak çok önemli birşeydir ve kesinlikle her kibar ve nazikçe arkadaşlık tekliflere art niyetli bakmayacağım ona görede üyelere karşı yaptırım uygulamayı düşünmüyorum. Haddini aşan kişiler ya kendini belirtiyorlar yada daha çok kişiler tarafından şikayet ediliyor bu yeterli bir koruma-düzen-mekanizmasıdır.
500 000 mesaj almış bir forum'da, bugüne kadar 29 000 üye görmüş bir forum'da feleğini daha doğrusu site adresini şaşırmış on yırmı hatta yüz kişi olsun yüzdeyle bakarsanız bu miniminacık bir orandır... Bunu çoğu insan görüyor ve bu seviye'den yararlanmak için üye oluyorlar. Ciddiyet önemlidir ama ciddiyet abartılırsa zararlıdır.

Toolbarın güncellenmesi ve özellikle anasayfadan kaldırılan radyo yayınına alternatif olarak toolbar daki radyoya diğer dinleme seçeneklerinin de eklenmesi daha kolay erişim açısından iyi olacağı kanaatindeyim.

Toolbar ı gözden geçireceğim, fakat radyoyu eskisi gibi frame olarak gösteremem bunun nedenide frame sayfaları internet ortamında uygunsuz ve çağ dışı olduğu için mecburen adapte olmak gerekiyor..
Daha iyi bir çözüm bulana kadar dönüşümlü banner çıkacaktır ve zaten aleviradyo logosunu sabit yerleştirmişim... Maksat kişi aleviradyo'yu dinlemek istiyorsa www.aleviradyo.com a girmesini sağlamaktır.

AnGeNehM
23.11.2007, 23:33
Bu konuda bende bir öneride bulunmak istiyorum

Forumda çocukları olan bir çok ablamız,abimiz var.

RTUK ve Milli Eğitim bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen bir projeyle ilköğretim okullarında medya okur yazarlığı dersi var.(seçmeli ders)

Eğer içeriğinde internet varsa düşünülebilinir.(Din Kültürü dersi yerine)

Malasef ama gerçektende interneti kullanamıyor türk gençliği.Kullanıyor ama nasıl kullanıyor.Youtube da ki küfürleri örnek verebiliriz mesela.

Eğitim Şart-Cehalet Yenilmesi Gereken En Büyük Düşmandır.

Medya okuryazarlığı seçmeli ders olacak

2007-2008 eğitim ve öğretim yılında Türkiye genelindeki tüm okullarda “medya okuryazarlığı” dersi seçmeli ders olarak okutulacak.

ANKARA - RTÜK Başkanı Zahid Akman, söz konusu dersle çocukları televizyonun olumsuz etkisinden korumayı amaçladıklarını söyledi.

Geçen yıl pilot olarak uygulanan ‘medya okur-yazarlığı dersi’ yeni öğretim yılından itibaren tüm 6’ıncı, 7’inci ve 8’inci sınıflarda seçmeli ders olarak okutulacak.

Dersin eğitimini verecek öğretmenlerin eğitim toplantısında konuşan RTÜK Başkanı Zahid Akman, çocukların günde 3 saat televizyon izlediklerini vurguladı.

Söz konusu dersle çocukları televizyonun olumsuz etkisinden korumayı amaçladıklarını söyleyen Akman, “Yayınları yasaklayarak, izleme sürelerini azaltarak toplumu televizyonun olumsuz etkilerinden korumak mümkün olmuyor” dedi.

Akman, aileleri çocuklarını bu dersi seçmeye teşvik etmeye çağırdı.

Okan22
16.05.2008, 08:15
Forumların ana sayfasında en alttaki chat odasında kimlerin olduğunu gösteren kısım kaybolmuş.Teknik bir sorun mu özellikle mi kaldırıldı bilmiyorum ama geri getirilmesi mümkün mü ?
Ayrıca chatte iken üyelerin profilini gösteren opsiyon çalışmıyor.

Alevimen
16.05.2008, 19:49
Forumların ana sayfasında en alttaki chat odasında kimlerin olduğunu gösteren kısım kaybolmuş.Teknik bir sorun mu özellikle mi kaldırıldı bilmiyorum ama geri getirilmesi mümkün mü ?
Ayrıca chatte iken üyelerin profilini gösteren opsiyon çalışmıyor.

Bu olay sadece genel moderatörler için böyledir... Hafta sonu hallederim..