Orijinalini görmek için tıklayınız : asp e-ticaret yardım

adige_46
17.03.2007, 12:53
arkadaşlar asp de çatpat script yazabiliyorum e-ticaret scriptlerine bakarak bişiler yapabilirim ama bankadan filan izin gerekiyor mu nasıl kullanabilirim e ticaret scriptini?

Akayizm
18.03.2007, 01:05
kurmak istedigin sittenin içerigini söylermisin?
bide bankalarla anlaşma yapmayı düşünüyormusun ?
daha detayli yazarsan daha fazla yardimci olabilirim

kolay gelsin

adige_46
18.03.2007, 20:43
dostum e-ticaret pakeleri hazırlıyoruz ssl alınca piyasaya girecez şuan dört yüz milyona satılıyor biz maliyeti 65 ytl ye indirdik bankaların kabuledeceği şekil de halloluyor biraz önce çiçekçi tarzı bir scriptle uğraştım eğer bir kaç ay içinde halledebilirsek 400 ytl olan fiyatları 100 ytl ye kadar indirem sağolasın eğer asp biliyorsan msn de görüşelim veya ssl,sql dilleri de olabilir ilgilendiğin için sağol aradığımız şey ssl imiş kredi kartı için

Akayizm
22.03.2007, 01:43
Asp'den Yüksek Derecede Bilgim Var Denilemez :) Ama Tabiki Elimden Gelen Her Türlü Yardimi Yaparim Ben Arkadaslarimla "Ekibimle" Konusayim
Icimizde Asp ve Asp.Net Bilen Olucak Ben Bi Arastirayim Sana Haber Ederim En Kısa Sürede..

Konunun Özüne Gelince.. Bankalar Genelde SSI Kullanır Az Sıklıkla SSL ve ISS
Herhangi Bi Bankadan Izin Almana Gerek Yok Yalnız Bankaların Kullandigi Güvenlik Sistemini Tercih Etmeni Isticeklerdir.. Sorun Yasanmasin Diye Çünkü Senin ve Anlasma Yapacagin Bankanin Güvenlik Sisteminin Birbirini Tutması Gerekiyo..

Msn'yi Özelden Yazdim
Bu Arada Ismim: Akay
"Dostum Kelimesini Sevmiyorum Yeteri Kadar Amerikanlastırdılar Zatten Bizi" :)
Kolay Gelsin

adige_46
25.03.2007, 18:22
sağol <kardeşim> ekleyecem adresini

adige_46
25.03.2007, 18:25
site senin mi baya bir bilgi var sanırım biraz önce göz atma fırsatım oldu güzel hazırlanmışa benziyor detaylı inceleyecem kardeş sağol ilgilendiğin için

ismailseldag
26.03.2007, 23:30
ben bu konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum.Böyle çeşitli alışveriş sitelerinde basit bir yol var güvenlik sistemleri ile ilgili.Örneğin garanti bankası ile anlaştığınız takdirde ssl e gerek kalmadan güvenli bir şekilde alış veriş yapılabilir.Sizde iyi bilirsinizki ssl sistemi en azından 300 $....
Daha detaylı bilgi için garanti bankasının sitesinden bilgi alabilirsin...
saygılarımla.Bu arada scripti bitirince haber verirsen iyi olur.Bakarasın lazım olur :):)

saygılarımla