Orijinalini görmek için tıklayınız : DVD / DIVX Player öneriniz nedir ?

slush
18.03.2007, 12:59
Merhaba,

Dvd/divx Player almayı düşünüyorum. Su anda kullandığınız ve çok memnun kaldığınız veya bende bu var ama bu olmasa idi kesin sunu alirdim diye önerebileceginiz dvd/divx player varmı...

Hatta sunu aldım pişmanım sakın alma dediginiz dvd/divx player varmı lütfen paylaşın..

Not: Bilgisayar için değil.

Teşekkürler

Serhatlı
18.03.2007, 14:10
Merhaba,

Dvd/divx Player almayı düşünüyorum. Su anda kullandığınız ve çok memnun kaldığınız veya bende bu var ama bu olmasa idi kesin sunu alirdim diye önerebileceginiz dvd/divx player varmı...

Hatta sunu aldım pişmanım sakın alma dediginiz dvd/divx player varmı lütfen paylaşın..

Teşekkürler

bi kac marka

Minton

premioer

trident

kavai

gozun kapaLI aLbu MARKALARI

maymay
18.03.2007, 14:18
http://www.topachat.com/boutique/ressources/hf/hf5074/hf507401.jpg

* DivX / DVD / MP3, PK6005 MK II, PeeKTON

Bagzi sitelerde en iyi deyerlendirilen DVD/DIVX Playerdir.

Fiyati 45-50€ arasinda degisiyor.

* Codecs vidéo : Divx 3.xx, 4.xx, 5.xx, 6.xx, Xvid, DivX Pro (Firmware upgradeable )
* Codecs audio : MP3, WMA, Décodeurs intégrés Dolby Digital AC.3/DTS 5.1 et DTS, Dolby Prologic II
* Photos : Jpeg, Kodak picture CD
* Formats : DVD, DVCD, VCD, SVCD, CD, CDR, CDRW, DVD+/-R, DVD+/-RW
* Sous titres (Srt, Smi et Sub)
* Sorties vidéo : VGA, péritel, vidéo composite , S-Vidéo, Component YUV, Progressive Scan YPbPr
* Sorties audio : Sorties Numériques (Coaxiales et Optiques) DTS, Dolby Digital 5.1 (AC3)
* 16:9 / 4:3
* Contrôle parental
* multi audio (32)
* zoom, avance et retour rapide
* saut de plages
* OSD multilangues
* PAL/NTSC/ Auto TV compatible
* multiangles
* Super Slim loader à double laser "intelligent correction error"
* 430 x 247 x 41mm
* 2.5 kg

http://www.divx-compare.com/images/pdts/xlm/PEEPK6005MK2B.jpg

maymay
18.03.2007, 14:20
bi kac marka

Minton

premioer

trident

kavai

gozun kapaLI aLbu MARKALARI

Marka diyip almak hiç iyi degildir. Zaten böyle marka firmalari isimlerine güvernerek bagzen ortaya hiç iyi olmiyan mal koyarlar... :sweatdrop

Hepsinin "Configuration"u inceliyip, deger/fiyatlara bakip almalisin.

Serhatlı
18.03.2007, 14:31
Marka diyip almak hiç iyi degildir. Zaten böyle marka firmalari isimlerine güvernerek bagzen ortaya hiç iyi olmiyan mal koyarlar... :sweatdrop

MARKA adI olarak degil kullanabilecek olarak yazdIM BEN bunlardan cok ii verim aldim tavsiyede ederim

feridoo
18.03.2007, 17:57
Merhaba,

Teşekkürler

premier, leader, sunni, jvc ve kawaiden uzak durman tavsiyemdir. trident güsel bir marka şüphen olmasın..tridentin dışında toshibanın piyasaya çıkardığı çok fazla cep yakmayan ürünleri var..

slush
18.03.2007, 23:12

Tabiki öyle ama suda var gerek Dell olsun gerek Sony olsun hatalı üretim yapınca tüm dünyadan topluyorlar Dvd üzerine araştırma yaptım Vestel bu konuda sabıkalı...

premier, leader, sunni, jvc ve kawaiden uzak durman tavsiyemdir. trident güsel bir marka şüphen olmasın..tridentin dışında toshibanın piyasaya çıkardığı çok fazla cep yakmayan ürünleri var..

Trident bu konuda iyimis... Toshibayi bilmiyorum önerecegin modeli varmi?... Divx playerlerde sorun alt yazıda ve menu seciminde oluyormus...

feridoo
19.03.2007, 00:02
Tabiki öyle ama suda var gerek Dell olsun gerek Sony olsun hatalı üretim yapınca tüm dünyadan topluyorlar Dvd üzerine araştırma yaptım Vestel bu konuda sabıkalı...

Trident bu konuda iyimis... Toshibayi bilmiyorum önerecegin modeli varmi?... Divx playerlerde sorun alt yazıda ve menu seciminde oluyormus...

tosibanın en çok beğenilen modeli http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154070&productid=evtossd350e bu linkten bakabilirsin

sausen
19.03.2007, 00:09
Merhaba Can,

Geçen gün arkadaşım bir tane almıştı. Philips marka. Çok güzel yeni çıkmış. Ben onu tavsiye ederim...