Orijinalini görmek için tıklayınız : 7.AleviForum Şiir Yarışması İlk 5 ve Ödül

Nesimi
20.03.2007, 01:17
7. Aleviforum şiir yarışması sonuçlanmıştır; Gerek birinci olan arkadaşımızı gerekse, bütün katılımcaları tebrik ediyorum. Oylama sonuçları birbirine oldukça yakın ve pek çok arkadaşımız dereceye girmiştir.

Sadece ilk 5'e giren şiirler açıklanacak, ve sadece oylarınızla ilk 3'e giren arkadaşlarımızın adları açıklanacaktır.

127 üyemiz oy kullanmıştır.

Buna göre ilk 5'e giren, ve birincilik ödülünü almaya hak kazanan arkadaşımızın şiiri ve isimi şöyledir;

1.liği

19 oy alarak 15,75% oy orani ile Lady,Ey İnsan adlı şiiri ile kazanmıştır.

2.olan şiirimiz 17 oy ile 14,96% oy oranı ile Dur Diyekile çataklı yusuf

3.lüğü Bitmeyen Kavga şiiri ile Bolşevik
ve
Farkların Kardeşliği şiiri ile insanca
11'er oy alarak iki üyemiz 8,66% oy orani ile paylaşmışlardır.

4.lüğü Yol Kardeşliğe Gider,
Keşke
ve
Halkların Kardeşliği Adına şiirleri 10'ar oy ile 7,87% oy oranı ile paylaşmışlardır.

5.liği Düşleri Yeşil Çocuklar
ve
Çocuk şiirleri 9'ar oy ile 7,09% oy oranı ile paylaşmışlardır.

NOT: 1.ye İtiraz ve değişiklik yapılmıştır. 20 puan juri kararı ile 3 puan ceza ile 17 ye düşürülmüştür ve şiir 2. olmuştur.

İlk 5'e giren, birinci olan ve katılan diğer tüm canlara saygılarımı ve sevgilerimizi sunarız.

Başka bir yarışmada görüşmek üzere

Saygılar

Nesimi

Şoreş
20.03.2007, 01:32
İlk Beş'e giren canlarımızı kutlarım.. Tüm Şiirler gerçekten güzeldi..

ademce
20.03.2007, 01:38
Oy verirken 1. olacağını hiç düşünmemiştim sevindim. Ben de tebrik ediyorum Çataklı Yusuf'u. Ben katılmak isterdim ama şiir yazmak nerde ben de nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!! Olsun, beğenmekte bir şey. Ben de bununla öğünüyorum.

PirO_62
20.03.2007, 01:40
Leylayı Kutlamak İstiyorum Ve Aşagıdaki Linkte

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=24143&page=4

36 nolu Mesaja BAkılabilirse Birinci Değişecek Sanırım

İyi Forumlar

aspava
20.03.2007, 01:48
bende tebrik ederim ilk beşe giren arkadaşları 1 olan arkadaşı da kutlarım tüm şiirler içten ve güzeldi tüm arkadaşları sıralamaya girsin girmesin kutlarım

Nesimi
20.03.2007, 01:56

İyi Forumlar
Daha önce çataklı yusuf üyemiz yarışmadaki şiiri kısmen anımsatan bir şiir yazmış ancak aynısı değildir.

Madımakta insanları yaktılar
Pir sultanı dar ağaçta astılar
Çorumla maraşta yakıp yıktılar
Bizi bize düşürene dur diyek

DÖNMEZİ'yim gerçekleri yazarım
Haksıza hırsıza olur azarım
Erler meydanına açtım pazarım
Canı cana düşürene dur diyek

Yarışmaya katıldığı şiir ise farklıdır:

DUR DİYEK

Gelen vurdu giden vurdu bizlere
Hele bakın alnımdaki izlere
Can özümden çağırırım sizlere

Bütün günahımız insanı sevmek
Zalimlerin zulmüne karşı gelmek
Helal malı haram katmadan yemek

Ehli Beyt’iz seviyoruz Ali’yi
Pirim bildim Hacı Bektaş Veli’yi
Ayırt etmem Alevi’yi Sünni’yi
Soyu soya düşürene dur diyek

Madımakta öz canları yaktılar
Pir sultanı taş altına yıktılar
Çorumlu Maraşlı candan bıktılar
Özü öze düşürene dur diyek

Güzel ülkemizin kıymetin bilin
Kin ile nefreti defterden silin
Fırsat vermeyelim eline elin
Sözü söze düşürene dur diyek

Birlikte kurduk ya biz bu ülkeyi
Rehber bildik altı tane ilkeyi
Yine de bize vurdunuz silleyi
Dostu dosta düşürene dur diyek

Birebir aynısı olmadığından dolayı yarışma sonucu değişmemiştir.

sausen
20.03.2007, 01:57

İyi Forumlar

Merhaba Canlar,

Piro_62 haklı galiba. Dikkate alınması gereken bir husus...

PirO_62
20.03.2007, 01:59
O zaman 2. Örnek Buda Kıtalardan Biri Aynısı Ama Buda Yayınlandıktan 2 Ay Sonra Değiştirilmiş

http://209.85.129.104/search?q=cache:pdbBao-qVdEJ:www.aleviforum.com/showthread.php%3Fp%3D324242+%C3%A7atakl%C4%B1+yusu f+dur+diyek&hl=tr&ct=clnk&cd=2&gl=tr

Alevimen
20.03.2007, 02:02
Birçok kişinin gibi benimde favorim Ey İnsan, en azından ikinci oldu baya hareketli geçti. Leyla yazmış, yeni öğrendim ve sevindim :)

Alevimen
20.03.2007, 02:05
O zaman 2. Örnek Buda Kıtalardan Biri Aynısı Ama Buda Yayınlandıktan 2 Ay Sonra Değiştirilmiş

http://209.85.129.104/search?q=cache:pdbBao-qVdEJ:www.aleviforum.com/showthread.php%3Fp%3D324242+%C3%A7atakl%C4%B1+yusu f+dur+diyek&hl=tr&ct=clnk&cd=2&gl=tr

Niye son güne kadar bekledin :yawn:

suyunsesi
20.03.2007, 02:08
İlk beşe giren arkadaşları kutluyorum
Bende iki şiir arasında kalmıiştım ey insan ve keşke şiirleriydi
Keşkede karar kılmiştım
İlk dörde ve beşe giren arkadaşlarında isimlerini yazsaydınız şiirlerin kimlere ait olduğunu anlardık.
Bu yarşmda emegi geçen herkesin yüreğine sağlık.

Nesimi
20.03.2007, 02:13

Evet burada kısmen bazı kelimeler alınmış.

Aleviforum yönetimi olarak jüri kararı ile "Dur Diyek" şiirinden 3 ceza puanı kestik ve bu şekilde Lady üyemiz Ey insan şiiri ile 1.liği hak kazanmıştır.

PirO_62
20.03.2007, 02:18
Niye son güne kadar bekledin :yawn:

:sasirdi: :sasirdi: Yeni Gördüm..

Merak ettim.. Daha Önce KArşılasmamıstım çataklı yusuf ile Profiline bakarken karşılastım.

Yoksa Bir Artniyetli yaklaşımım yoktu..

Ben sadece görüneni söyledim.. Karar Sizin Tabiki.

Yanlış Anlaşılmasın.

Ama Bizler Amatör Şairleriz..Sedece Ve O An Ne hissettiysek onu yazdık..

Şiir Güzel Evet Hemde Yetenek Var Şiirde 11 li Ölçü ile yazılmış Tebrik ediyorum..

Alevimen
20.03.2007, 02:18
Oley leyla birinci olmuş :) tebrikler

suyunsesi
20.03.2007, 02:19
Evet burada kısmen bazı kelimeler alınmış.

Aleviforum yönetimi olarak jüri kararı ile "Dur Diyek" şiirinden 3 ceza puanı kestik ve bu şekilde Lady üyemiz Ey insan şiiri ile 1.liği hak kazanmıştır.

Yünetim doğru ve adaletli bir karar almıştır teşekkürler...

insanca
20.03.2007, 02:48
Turuncuda ne yakışmış LADY ismine :) Tebrik ederim leyla..

Türkü Gözlü Kız
20.03.2007, 08:42
Canlar öncelikle hepinizi can-i gönülden tebrik ederim, yüreginize saglik.
Siirler gercekten de birbirine rakip olabilecek derecede mükemmel.
Leyla ablacigim, senin ne hünerlerin varmis da haberim yokmus :thumbup1:
Siirler her ne kadar 1.´ye, 2´ye göre siralanmissa da, önemli olan katilip buralara gelmis olmanizdir bence canlar. Suan sizin yerinizde olmayi isteyen ama bunu malesef yanlizca hayal edebilecek o kadar üyemiz var ki...
Örnek veriyorum: BEN :lol:
Ama simdi görüyorum da konuyla alakali bir siir bile yazsaydim, kesinlikle size rakip olmam imkansiz olurdu, sizin siirlerinizi okurken o yazanlar sanki bir film seridi gibi gözümün önünden gecti. Konu öyle güzel bir konu ki, NESiMi can seni de tebrik ediyorum can. Müthis bir konu bulmussun. Yayinda emegi gecen tüm canlara tesekkürler :lol:

bolşevik
20.03.2007, 08:58
Leyla'ya candan tebrikler...

BerfeM
20.03.2007, 09:09
leyla canım benim tebrik ederim...diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum..yüreğinizen şiirler eksik olmasın canlar...

deniz olmak
20.03.2007, 09:25
Leylacığım seni yürekten tebrik ederim ve diğer arkadaşlarada güzel şiirleri için teşekürler

pirayem
20.03.2007, 09:26
Leyla yüreğine sağlık tebrik ediyorum seni ve yarışmaya katılan bütün canlara da teşekkür etmek istiyorum bizimle duygularını paylaştıkları için.Ben oyumu ''keşke''isimli şiirden yana kullanmıştım bu şiir kime aitti bilmiyorum ama çok etkilendim.

Divani
20.03.2007, 09:37
Tebrikler LaDY ve diğer arkadaşlar...

seyhunbey
20.03.2007, 09:43
Şiir Ruhlu Ablam Yakişir Tebrikler LADY Hanim Ağam Harikasin Arica Yarişmaya katilan bütün arkadaşlari kutluyorum gerçekten şiirleri güzeldi bu bi yarişma oylama bi tane birinci olcak hepsini tek tek kutluyorum yüreklerine emeklerine sağlik....

Hevinn
20.03.2007, 10:15
birinci olan arkadaşımızı kutluyorum gerçekten güzel şiirdi ve yarışmaya katılan ilk beşe giren bütün arkadaşları canı gönülden kutluyorum benim yolum adlı şiir kime ait acaba merak ettim

sivaslı_sevda
20.03.2007, 11:11
Bütün şiirler güzeldi ama dur diyek adlı şiire oy vermiştim oda kazanmış zaten emeği geçen herkese teşekkürler

LaDY
20.03.2007, 11:39
Son Anda ve Birden yazılan bir şiirdi. en başta sanırım sevgili "Nesimi"ye teşekkür etmem gerekiyor. güzel yürekli dostum teşvik etti beni "Sen Hataylısın, Hatay'da halkların kardeşliğini yaşıyorsun, mutlaka yazmalısın" sözleriyle...Evet Nesimi haklıydı, halkların kardeşliğinin son derece yaşandığı bir memlekette yaşıyorum; ötesi içimde insanı, insan sevgisini taşıyorum, bu yetmeliydi yüreğimi kaleme vermeye ama ben son ana kadar toparlayamadım cümlelerimi, ikinci bir kez okumadan, kontrol etmeden yolladım şiiri sonra da oynama yapmadım zaten :blushing: İddialı da değildim doğrusu favorim olan iki şiirden birini görmek istiyordum :) "Keşke" ve "Halkların Kardeşliği Adına" kime ait olduklarını çok merak ediyorum :blush:

Bana oy veren, beni destekleyen tüm canlara can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum, umarım yakamda hakkıyla taşıyacağım kelebeği :blushing: (Millet vekili sloganı gibi oldu galiba:biggrin: )

Durun bir, kelebeği saçıma takayım, ehh yakıştı değil mi :innocent:

***kelebeği saçıma takan "YÜREĞİM" en büyük teşekkür sana, hep benle kal olur mu;)

sausen
20.03.2007, 11:55
Merhaba Canlar,

Öncelikle Lady arkadaşımızı kutluyorum. Ve bir ricam olacak. Bütün şiirlerin kime ait olduğu yazılırsa sevinirim...

serap_kerasus
20.03.2007, 12:02
Lady, arkadaşımızı kutlarım, yüreğinden dökülen güzel sözleri için..barış sözleri için..ayrıca şiirlerin hepsi çok güzeldi..yüreğinize, emeğinize sağlık

suyunsesi
20.03.2007, 12:22
Bana oy veren, beni destekleyen tüm canlara can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum, umarım yakamda hakkıyla taşıyacağım kelebeği (Millet vekili sloganı gibi oldu galiba )

Durun bir, kelebeği saçıma takayım, ehh yakıştı değil mi

***kelebeği saçıma takan "YÜREĞİM" en büyük teşekkür sana, hep benle kal olur mu

Şiir yürekli Leyla,
Bak yukarda yazında ne diyorsun bana oy veren beni destekleyen herkese teşkkür ederim ama ben sana oy vermedim canikom bana teşekkür yokmu!... İki şiir arasında kalmıştım ey insan ve keşke en son keşkede yoğunlaşıp keşkeye karar vermiştim bu şiirn kime ait olduğunuda merak etmiyor değilim hani favori şiirimdi gerçi hemen hemen tüm şiirler güzeldi tüm arakadaşların yüreğine sağlık hepside hakların kardeşliğini şiirlerinde çok güzel işlemşler

Eveeeet kelebekte saçına pek yakışmış ama seneye o kelebeğin eşinide isteriz
çift yönlü tak şeker kız kendi ol
Kutluyorum başarıların devamını diliyorum.

LaDY
20.03.2007, 12:37
Şiir yürekli Leyla,
Bak yukarda yazında ne diyorsun *bana oy veren *beni destekleyen herkese teşkkür ederim ama ben sana oy vermedim canikom bana teşekkür yokmu!... İki şiir arasında kalmıştım ey insan ve keşke en son keşkede yoğunlaşıp keşkeye karar vermiştim bu şiirn kime ait olduğunuda merak etmiyor değilim hani favori şiirimdi gerçi hemen hemen tüm şiirler güzeldi tüm arakadaşların yüreğine sağlık hepside hakların kardeşliğini şiirlerinde çok güzel işlemşler

Eveeeet kelebekte saçına pek yakışmış ama seneye o kelebeğin eşinide isteriz
çift yönlü tak şeker kız kendi ol
Kutluyorum başarıların devamını diliyorum.

ben kurban olmam mı canımın içi, anne yürekli ablama :blushing:
ne demişim beraber analiz edelim mi annem :001_rolle * bana oy veren (yani 19 can'a tercihlerini benden yana kullanan) *beni destekleyen ( yarışma öncesinde ve sonrasında varlığını hep hissettiren, bir teşekkürle bile olsa desteğini gösteren - şiir ya da başka dallarda - ; bu topik başlığı altında tebriklerini sunan) canlara Teşekkür Ettim ben :blushing:
hem sen bilmez misin ki nasıl önemlisin benim için :blushing: adım adım arkamda oluşun, desteğini hep sunuşun, hal hatırımı soruşun, küçük kızınmış gibi beni merak edip yoklayışın... seni unutmama olanak sağlar mı meleğim :blushing:

bak ne çok teşekkür varmış sana ;)

deniz olmak
20.03.2007, 12:46
Son Anda ve Birden yazılan bir şiirdi. en başta sanırım sevgili "Nesimi"ye teşekkür etmem gerekiyor. güzel yürekli dostum teşvik etti beni "Sen Hataylısın, Hatay'da halkların kardeşliğini yaşıyorsun, mutlaka yazmalısın" sözleriyle...Evet Nesimi haklıydı, halkların kardeşliğinin son derece yaşandığı bir memlekette yaşıyorum; ötesi içimde insanı, insan sevgisini taşıyorum, bu yetmeliydi yüreğimi kaleme vermeye ama ben son ana kadar toparlayamadım cümlelerimi, ikinci bir kez okumadan, kontrol etmeden yolladım şiiri sonra da oynama yapmadım zaten :blushing: İddialı da değildim doğrusu favorim olan iki şiirden birini görmek istiyordum :) "Keşke" ve "Halkların Kardeşliği Adına" kime ait olduklarını çok merak ediyorum :blush:

Bana oy veren, beni destekleyen tüm canlara can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum, umarım yakamda hakkıyla taşıyacağım kelebeği :blushing: (Millet vekili sloganı gibi oldu galiba:biggrin: )

Durun bir, kelebeği saçıma takayım, ehh yakıştı değil mi :innocent:

***kelebeği saçıma takan "YÜREĞİM" en büyük teşekkür sana, hep benle kal olur mu;)

Fikrimin ince gülü, Leylam Seni anlamak ve yüreğinde az bişey olsun yer edinmek hayatıma çok büyük bir anlam kattı...bu kadar çok sevildiğini görmek ve bi şekilde hep başarılı olman mutluluk verici...yüreğini hep mavi tut başarılarının devamını dilerim:blushing:

kadembey
20.03.2007, 13:43
hataylı koca yürekli ablamı yürekten kutlarım.bu forumun en emekçilerinden biri o zaten.yaptıkları belliydi forum için.işte bu birincilikte ona yakıştı.nice birinciliklere abla:D

Servan
20.03.2007, 16:13
yarışmaya katılan tüm canları yürekten kutlerım.yüreklerine sağlık.

meymane_usari
20.03.2007, 16:57
Leyla ablamı kutluyorum.Okula giderken merak ediyordum kim kazandı acaba diye.Okuldan geldim hemen bilgisayarı açtım,baktım ki canım ablam 1. olmuş çok sevindim.

Bu arada Kardeş Çocuklar şiiri bana aitti.

candost_20
20.03.2007, 17:23
Yarışmaya katılan tüm canları gönülden kutluyorum,yüreğine sağlık hepsininde.LADY canıda ayrıca kutluyorum 1. duygusu her zaman üst düzeyde olmuştur...Umarım tüm canlar hayatı 1.likle yaşar.Bende katılmak isterdim ama işlerden baş kaldıramıyoruz.Az çok bişeyler karalayıp kendimce,canlara sunmak isterdim.Neyse kısmetse bi daha ki sefere artık...

Ali sağlam
20.03.2007, 17:27
lady kardeşimi birinciliği için kutluyorum başarılarının devamını dileğiyle ellerine ve yüreğine sağlık kardeşim.Diğer canları da kutluyorum güzel şiirler yazmışlar.

KızılBant
20.03.2007, 17:30
Bende filizler solmasın şiirini yazmıştım.

Kazanan arkadaşımı kutluyorum. TÜm katılan arkadaşlar oldukça güzel şiirler yazmışlar. Bende kendimi geliştirmeliyim biraz daha :D

dus_sokagi
20.03.2007, 18:06
ablacim topragim lelo can ne deyim cok guzel olmus yureyine emeyine saglik.:thumbup1: :thumbup1:

bi cukalata borcum vardi simdi ikitane alicam sana hemide butun findiklisindan:001_tt2: :001_tt2:

D-e-v-r-i-m-c-i
20.03.2007, 18:11
daha öncedende yazdığım gibi KAZANAN ŞİİR oldu.bende katıldım yarışmaya.ama acemiliğime denk geldi kimseye oy veremedim.çünkü şiir verenlerin oy kullanması yasak diye anlamışım.ama şöyle bir baktımda şiirlere acemice değil bunlar.hepinizin ağzına sağlık.LADY dost hatayın kozmopolik yapısını ne güzelde harmanlamışsın dizelerinde tebrik ederim.tüm katılımcılara teşekkür eder böyle etkinliklerin daha sık yapılması umuduyla esenkalın...NESİMİ dost emeğine sağlık...

emayfi
20.03.2007, 18:32
yüreğinize sağlık arkadaşlar

şiir böyle olmalı
her mısrası bir anlam taşımalı
şiir böyle olmalı
bir satırdan bin dostluk çıkarmalı....

serdal_58
20.03.2007, 18:48
ilk öncelikle birinci olan canı tebri,k etmek isterim ama benim kuşkularım var bu yarışma hakkında neden oylama 19.03.2007 saat 23.40 ta bitmesi gerekirken neden geç saatlere kadar uzatıldı oylama şüphe içindeyim ben kurallar var biliyordum bir katılımcı olarak neden oylama uzatıldı ve neden son saatlere 3 oylan önde giden bir yarışmada neden hangi kuralö hatasından dolayı neden 1. şiir in oyları indirildi maksat nedir anlamadım bir katılımcı olarak nesimi can kurallar var diyordu nerde kural neden oylama saatinde bitmedi neden uzatıldı 1 saat oylama maksat neydi madem bir kural var buna uymak gerek canlar ben birde neden kimse kend,i yazdığına oy kulanamasınki böyle bir kuralda oplamaz neden kendi rakibine versinki oyunu yazan can hakmıdır bu kuralmıdır bu ben şahsen çok üzüldüm kendi yaptığı esere oy vermezse hangisine verecek rakibinemi neden peki partiler oy zamanı kendilerine oy atabiliyorlar demek atılabiliyormuşsunuz kural demeyin sakın çünkü bu yarışmada kural diye bir şey görmedim ben basit bir olay sadece neden kural varsa neden oylama uzatıldı birisi bana bunu açıklasın lütfen madem itiraz hakkı var katılanların ben bu yarışmanın iptalini istiyorum vede itiraz ediyorum bakalım şimdi ne gibi bir sonuç doğacak merak ediyorum öyleya buda nerden çıktı her şey adil olsun sevgili canlarım adil iyidüşünün canlar itiraz masasına itiraz ediyorum ve önce birinciolan canın hakkı yanilmiştir diyorum emeklşeri boşa gitti diyebilirim saygılar dilerim umarım bu yazdıklarım dikkate alınır canlar bundan sonrada dikkat edilir .

Lazoşa_62
20.03.2007, 19:09
burda şiir köşesine emek veren ve çok güzel şiir yazan dereceye giren ve girmeyen tüm canları tebrik ediyorum
Ayrıca şiir yazan arkadaşlardan da özür diliyorum. Nedeni ise şiirleri okuyamadığım gibi ayrıca oyda kullanamadım. Ya dikkatimden kaçtı yada dalgınlığıma gelmiştir.Şiir sevdigimide belirmek istiyorum.

Başta LaDY olmak üzere dereceye giren tüm canları tebrik ediyorum. Yüreğinize,duygularına sağlık.

LaDY
20.03.2007, 19:39
ilk öncelikle birinci olan canı tebri,k etmek isterim ama benim kuşkularım var bu yarışma hakkında neden oylama 19.03.2007 saat 23.40 ta bitmesi gerekirken neden geç saatlere kadar uzatıldı oylama şüphe içindeyim ben kurallar var biliyordum bir katılımcı olarak neden oylama uzatıldı ve neden son saatlere 3 oylan önde giden bir yarışmada neden hangi kural hatasından dolayı neden 1. şiir in oyları indirildi maksat nedir anlamadım bir katılımcı olarak nesimi can kurallar var diyordu nerde kural neden oylama saatinde bitmedi neden uzatıldı 1 saat oylama maksat neydi madem bir kural var buna uymak gerek canlar ben birde neden kimse kendi yazdığına oy kulanamasınki böyle bir kuralda oplamaz neden kendi rakibine versinki oyunu yazan can hakmıdır bu kuralmıdır bu ben şahsen çok üzüldüm kendi yaptığı esere oy vermezse hangisine verecek rakibinemi neden peki partiler oy zamanı kendilerine oy atabiliyorlar demek atılabiliyormuşsunuz kural demeyin sakın çünkü bu yarışmada kural diye bir şey görmedim ben basit bir olay sadece neden kural varsa neden oylama uzatıldı birisi bana bunu açıklasın lütfen madem itiraz hakkı var katılanların ben bu yarışmanın iptalini istiyorum vede itiraz ediyorum bakalım şimdi ne gibi bir sonuç doğacak merak ediyorum öyleya buda nerden çıktı her şey adil olsun sevgili canlarım adil iyidüşünün canlar itiraz masasına itiraz ediyorum ve önce birinciolan canın hakkı yanilmiştir diyorum emeklşeri boşa gitti diyebilirim saygılar dilerim umarım bu yazdıklarım dikkate alınır canlar bundan sonrada dikkat edilir .

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27664

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27941

kurallar burada yazıyor abicim...

ayrıca kırmızı ile işaretlediğim yer benim canımı acıttı, ne demek rakip:no: yüreklerimizi paylaşıyoruz burada, yürek paylaşmanın rekabeti mi olurmuş? "hepimiz canız" "hepimiz biriz" "gelin canlar bir olalım" diye propagandalar atıyoruz. şiir konumuz "kardeşlik"ken ben tebrik topiğinde öyle bir cümle ile karşılaşmaktan son derece acı duydum. anketi incelerseniz göreceksiniz ki "Dur Diyek" 20 "Ey İnsan" 19 oy almış yani arada öyle bir uçurum yok. ayrıca sebepleri topiğin başında yazılmış, verdiğim linklerde de kurallar belirtilmiş.
emekler asla boşa gitmez Serdal abi, ortada bir kural varsa uyulmak zorundadır.
neden kendimize oy veremeyelim sorusuna gelince "ben" dersek ne zaman "biz" olacaz bir de onu düşünelim isterseniz. "biz" olamazsak nasıl yaşayacak "halkların kardeşliği"; "biz" olamazsak nasıl objektif bakacaz olaylara...
ben şiirlerimi yarışmada birinci olayım ya da ödül verilsin diye yazmıyorum. yüreğimi katıyorum ortaya ve dürüst oluyorum. benim yapacağım açıklama bu kadar yeterli sanıyorum...

neden uzatıldı sorusuna gelince... eminim soruyu sorduğunuz kişilerde cevap verecektir ama bir de kendi düşüncemi ekleyeyim... teknik bir problem yaşanmış olamaz mı? ya da katılımın az olduğu düşünülüp ek bir süre verilmiş olamaz mı? hep madalyonun bize bakan kısmını mı görmeliyiz...

üzgünüm toparlayamıyorum... chat odasındaki selamlayışınız geliyor aklıma ve yukardaki cümleniz bağdaşlaştırmaya çalışıyorum olmuyor...

"sizi devrimciliğin ateşiyle kucaklıyorum" ve "kendi yaptığı esere oy vermezse hangisine verecek rakibinemi"

Saygılarımla...

serdal_58
20.03.2007, 19:55
ya ben sadece kurallara tikkatinizi çekeyim dedim neden oylama saati uzatıldı bundan hiçkimse bahsetmiyor neden buda kuralda vardı madem kural var diyorsunuz bende çok üzüldüm cano ama bir ker olmuş olmuşun önüne geçilmez yani kızmanıza gerek yok ben tamamen kendi gördüklerimi yazdım kimsenin etkisi altında kalmadan tamamen benim görüşleriim birisi bana yazsın şundan dolayı oylama saatini uzattık kuralda vardım desin ammena

serdal_58
20.03.2007, 20:01
ben kesinlikle bir amaç bekleyen biri değilim sadece kurallarden bahsedildi ben bunlara dokundum bakıyorumki bazı canları üzmüşüm kusura bakmayın ama gerçekler her zaman doğru olan yerde söylenilmesi gerek diye düşünüyorum benim kafam neden oylama süresi uzatıldı neden saatinde bitmedi sadece bu bundan yola çıkarak yazıyorum ama bakıyorumki yanlış yapmışım bir kez daha özür dilerim adaletli olmadı genede söylemekten çekinmiyorum .

LaDY
20.03.2007, 20:01
ya ben sadece kurallara tikkatinizi çekeyim dedim neden oylama saati uzatıldı bundan hiçkimse bahsetmiyor neden buda kuralda vardı madem kural var diyorsunuz bende çok üzüldüm cano ama bir ker olmuş olmuşun önüne geçilmez yani kızmanıza gerek yok ben tamamen kendi gördüklerimi yazdım kimsenin etkisi altında kalmadan tamamen benim görüşleriim birisi bana yazsın şundan dolayı oylama saatini uzattık kuralda vardım desin ammena

farkındaysan abican cümlelerimde üzüldüğüm ve kırıldığım noktaları belirtmişim. bunun adı kızmak değil asla. sorgulama yargılama hakkımız vardır elbette ama ben bana dokunan yeri söyledim. kuralları da ek olarak belirttim...

serdal_58
20.03.2007, 20:06
ben kesinlikle yanlış bir şey söylemedim benim selamlaşmalarıma gelince gene veririm kimsenin hiç bir korkusu olmasın neden insanların verdikleri selamlar veya başka konular koz olarak kullanılıyor anlamıyorum ben gerçekten bu konun üzerinde kalmak isterim vede üzüldüğümü belirtmek isterim genede adil olmadı derim ben

sizleri devrimin var olan ateşiylen selamlarım sevgi,barış,kardeşlik vede adalet olan bir dünya dileklerimlen

çataklı yusuf
20.03.2007, 20:08
değerli canlar ben bir aleviyim. ben bir devrimciyim. sizlerin oylarıyla birinci oldum. masa başında kaybettim. 3 puanım daha önceki yazdığım bir dörtlüğün yarışmadaki bir dörtlüğüme benzemesi nedeniyle silindi. ben darbe gördüm. sivası maraşı çorumu yaşadım yılmadım. şimdi bizans oyunlarıyla birinciliğim elimden alınıyor. buna sessiz kalamayız, kalamazsınız. size şiirimin tamamını sunuyor, üzülerek bir daha dönmemek üzere aranızdan ayrılıyorum.

DUR DİYEK

Gelen vurdu giden vurdu bizlere
Hele bakın alnımdaki izlere
Can özümden çağırırım sizlere

Bütün günahımız insanı sevmek
Zalimlerin zulmüne karşı gelmek
Helal malı haram katmadan yemek

Ehli Beyt’iz seviyoruz Ali’yi
Pirim bildim Hacı Bektaş Veli’yi
Ayırt etmem Alevi’yi Sünni’yi
Soyu soya düşürene dur diyek

Madımakta öz canları yaktılar
Pir sultanı taş altına yıktılar
Çorumlu Maraşlı candan bıktılar
Özü öze düşürene dur diyek

Güzel ülkemizin kıymetin bilin
Kin ile nefreti defterden silin
Fırsat vermeyelim eline elin
Sözü söze düşürene dur diyek

Birlikte kurduk ya biz bu ülkeyi
Rehber bildik altı tane ilkeyi
Yine de bize vurdunuz silleyi
Dostu dosta düşürene dur diyek

Gerçek eren Pir Sultan’ın kolundan
Dönen dönsün o dönmedi yolundan
Çiçek idi kopardılar dalından
Kanı kana düşürene dur diyek

DÖNMEZİ’yim gerçekleri yazarım
Haksıza hırsıza olur azarım
Erler meydanına açtım pazarım
Sazı saza düşürene dur diyek

aslında yarışma kurallarında aynısı olmayacak denilmişti. Bu arada benim oylarım üç fazla iken neden oylama bir saat uzatıldı? kesinlikle alevi forum yöneticileri tarafsız değil. Böyle taraflı yöneticilerin olduğu sitede durmayalım, durmayacağım. birinci yapılan arkadaşın yönetici olmasının gazabına uğradım sanıyorum. onu da tebrik ediyor, oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. bundan sonra şiirlerimi Kanal Türk sayfasında "Aşık Dönmezi" adı altında okuyabilirsiniz

"Hararet nardadır sacda değil
keramet hırkada tacda değil
her ne ararsan kendinde ara
kudüste kabede hacda değil"

saygılarımla

tuncerbio
20.03.2007, 20:21
yarışma için emek sarfeden herkese teşekkürler ....leyla turuncu yakışmış ....

PirO_62
20.03.2007, 20:46
aslında yarışma kurallarında aynısı olmayacak denilmişti. birinci yapılan arkadaşın yönetici olmasının gazabına uğradım sanıyorum. onu da tebrik ediyor, oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. bundan sonra şiirlerimi Kanal Türk sayfasında "Aşık Dönmezi" adı altında okuyabilirsiniz

Sadece Sanıyorsunuz Bence.. Hak etti Ve Aldı Kurallar Gayet Açık.. Yayınlanmamıs Olacaktır.. Şiiri DEğiştirip Sunmak Ne Kadar Yakışık Alır Onunda Kararını Siz Verin..

Burada Bizler Amatör Şairleriz.. Ve O an Ne Geldiyse Yüreğimizden Onları Döktük.. Şiir Yazmak Budur..

Ve Açık KOnusmaktan Hiç Çekinmedim. Şimdide Onu Yapacağım.. Şiiriniz Gayet Güzel Ve 11 li Ölçü İle Olması Daha Bir Hoş..

Yanlız Kusuruma Bakmayın.. Konu İle Alaka Kuramamıstım Şiirinizi YAni HALKLARIN KARDEŞLİĞİ Ve Ben Bunu Göremedim Şiirinizde..

Verilen Oylarında Değerlendirmesi Bana Düşmez.. Şiire Oy Verilirken Ne Hissedildi Buda Beni Alakadar Etmez.. Ama Oraya Yüreğini Koymuş Bir Canımızı Sırf Yönetimde Diye Kazanmış Şekilde Gösteremessiniz. Konu Verildi Ve Konuyu Çok İyi Anlatan Bir Şiirdi..

İyi Forumlar

insanca
21.03.2007, 03:55
ben kesinlikle bir amaç bekleyen biri değilim sadece kurallarden bahsedildi ben bunlara dokundum bakıyorumki bazı canları üzmüşüm kusura bakmayın ama gerçekler her zaman doğru olan yerde söylenilmesi gerek diye düşünüyorum benim kafam neden oylama süresi uzatıldı neden saatinde bitmedi sadece bu bundan yola çıkarak yazıyorum ama bakıyorumki yanlış yapmışım bir kez daha özür dilerim adaletli olmadı genede söylemekten çekinmiyorum .

Umarım serdal_58 nickli üye sadece bu topicteki kendi düşünceleri sebebiyle adaptasyona alınmamıştır. Kendisiyle birebir sohbetim ve tanışmışlığımız yoktur. Konuyla ilgili kendisiyle aynı düşüncedede değilim. Genede düşünceleri bize uymuyor hatta yanlış olsa bile bu sebeple bir kişinin adaptasyona alınması bu forumda üzücü olurdu. Böyle olduğunu zannetmiyorum ama genede bir açıklama aydınlatıcı olur diye düşünüyorum. Saygılar..

Alevimen
21.03.2007, 04:03
Umarım serdal_58 nickli üye sadece bu topicteki kendi düşünceleri sebebiyle adaptasyona alınmamıştır. Kendisiyle birebir sohbetim ve tanışmışlığımız yoktur. Konuyla ilgili kendisiyle aynı düşüncedede değilim. Genede düşünceleri bize uymuyor hatta yanlış olsa bile bu sebeple bir kişinin adaptasyona alınması bu forumda üzücü olurdu. Böyle olduğunu zannetmiyorum ama genede bir açıklama aydınlatıcı olur diye düşünüyorum. Saygılar..

sanırım puanlardan dolayı adaptasyona girmiş, üzüldüm.

çataklı yusuf
21.03.2007, 09:02
Oy verirken 1. olacağını hiç düşünmemiştim sevindim. Ben de tebrik ediyorum Çataklı Yusuf'u. Ben katılmak isterdim ama şiir yazmak nerde ben de nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!! Olsun, beğenmekte bir şey. Ben de bununla öğünüyorum.

malesef değerli can masa başında birinciliğimi elimden aldılar.
hep birlikte protesto edelim. selamlar

çataklı yusuf
21.03.2007, 09:05
ilk öncelikle birinci olan canı tebri,k etmek isterim ama benim kuşkularım var bu yarışma hakkında neden oylama 19.03.2007 saat 23.40 ta bitmesi gerekirken neden geç saatlere kadar uzatıldı oylama şüphe içindeyim ben kurallar var biliyordum bir katılımcı olarak neden oylama uzatıldı ve neden son saatlere 3 oylan önde giden bir yarışmada neden hangi kuralö hatasından dolayı neden 1. şiir in oyları indirildi maksat nedir anlamadım bir katılımcı olarak nesimi can kurallar var diyordu nerde kural neden oylama saatinde bitmedi neden uzatıldı 1 saat oylama maksat neydi madem bir kural var buna uymak gerek canlar ben birde neden kimse kend,i yazdığına oy kulanamasınki böyle bir kuralda oplamaz neden kendi rakibine versinki oyunu yazan can hakmıdır bu kuralmıdır bu ben şahsen çok üzüldüm kendi yaptığı esere oy vermezse hangisine verecek rakibinemi neden peki partiler oy zamanı kendilerine oy atabiliyorlar demek atılabiliyormuşsunuz kural demeyin sakın çünkü bu yarışmada kural diye bir şey görmedim ben basit bir olay sadece neden kural varsa neden oylama uzatıldı birisi bana bunu açıklasın lütfen madem itiraz hakkı var katılanların ben bu yarışmanın iptalini istiyorum vede itiraz ediyorum bakalım şimdi ne gibi bir sonuç doğacak merak ediyorum öyleya buda nerden çıktı her şey adil olsun sevgili canlarım adil iyidüşünün canlar itiraz masasına itiraz ediyorum ve önce birinciolan canın hakkı yanilmiştir diyorum emeklşeri boşa gitti diyebilirim saygılar dilerim umarım bu yazdıklarım dikkate alınır canlar bundan sonrada dikkat edilir .

değerli can, neden bizans oyunu. beni istemediler.
ikiside benim yazdığım şiir. bir dörtlüğünde benzerlik varmış. nasıl ki bir kişinin çocukları birbirine benzerse, bir kişinin yazdığı şiirler de birbirine benzer.
yönetimi kınıyorum. desteklerinizi bekliyorum

deniz olmak
21.03.2007, 09:37
malesef değerli can masa başında birinciliğimi elimden aldılar.
hep birlikte protesto edelim. selamlar

Can sabah sabah güldürdün beni allah razı olsun: Masa başı dediğin insanların çok uzun zamandır takip eder bilirim çok dürüst insanlardır.Leyla için söylenecek söz yok o böyle şeyleri kabul edemez zaten neden hala 1. lik diye tutturdunuz şiiriniz çok güzeldi, biz halkların kardeşliği dedik ama siz hala debeleniyorsunuz böyle şeylere hiç gerek yok

Burda yazdığınız şiirlerle insanlar güzel şeyler kazandı...Neden popülerlik peşindesinizki, böyle bir davranışla insanları birbirinden ayırıyorsunuz şiirinizde halkların kardeşliğinden bahsediyorsunuz...Siz burda kendi kardeşlerinizle bişeyleri paylaşarak buna başlamalısınız...kazanan bizler olduk

saygılar

Nesimi
21.03.2007, 10:33
Merhaba Çataklı yusuf,

Kullandığınız ifadeler oldukça komik, Biz burada nobel ödülü vermiyoruz mümkün olduğunca adil biçimde insanların hakkını vermeye çalışıyoruz ve bunun için kuralları uyguluyoruz. Sizin birinci olmanız Ladynın birinci olması yada Serdal58 in birinci olması ne bana birşey kazandırır nede kaybettirir.

Sizi istemediğim için birinciliği elinizden aldığımı söylüyorsunuz, bunu yapmak istesem baştan sizi yarışmaya almazdım. Ortada ne bir bizans oyunu var nede başka birşey sadece kabul edilen bir itiraz var.

Nesimi
21.03.2007, 10:53
serdal 58 puan nedeniyle adaptasyona girmiş. Adaptasyondan çıkartıyorum.

Saat konusunda 00:42 de yarışma başladığı için anket otomatik olarak 20 mart 00:42 de kapanıyor oylama ya katılırkende ankette ne zaman kapanacağı yazıyordu.

sausen
22.03.2007, 21:38
Merhaba Canlar,

Yarışmaya bende katıldım. 5. oldum ne yani şimdi itiraz mı edeyim. Böyle şeylere gerek yok. Bize yakışan birinci olan ardaşımızı tebrik etmektir. Ayrıca sizin şiiriniz daha önce yayımlanmış forumda. Ve Piro_62 iyi bir yönetici ki bunun farkına varmış. Sayın, Yusuf arkadaş olayı bu kadar büyütme... Ben kendi adıma forum yöneticilerine sonuna kadar güveniyorum.

YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ...

GamzeM
22.03.2007, 21:55
Yarışmaya katılan arkadaşlar tebrikler... yüreğinize sağlık...

Leyla ablammm tebrikler...

PirO_62
23.03.2007, 00:39
Hımm Bende Katılmıştım Yarışmaya :wacko: :wacko:

Unutmuşum Yazmayı :blushing: :stuart: :stuart:

Benimde Şiirim Halkların Kardeşliği Adınaydı..

Yarışmaya Katılan Canları kutlarım.. Gerçekten Hepsi Çok Güzeldi..

Leyla Hanım Boşuna Sevınme Kazanan Yine Forum Canları Oldu Kardeşliğimiz Oldu...:yaw2 :yaw2 :001_tt2: :001_tt2:

LaDY
23.03.2007, 09:47
Hımm Bende Katılmıştım Yarışmaya :wacko: :wacko:

Unutmuşum Yazmayı :blushing: :stuart: :stuart:

Benimde Şiirim Halkların Kardeşliği Adınaydı..

Yarışmaya Katılan Canları kutlarım.. Gerçekten Hepsi Çok Güzeldi..

Leyla Hanım Boşuna Sevınme Kazanan Yine Forum Canları Oldu Kardeşliğimiz Oldu...:yaw2 :yaw2 :001_tt2: :001_tt2:

bakınız efendim http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27940&page=3 mesaj no:27 ne demişim :innocent:

boşuna sevinmek mi :confused1 genelde boşuna sevinmem; hep dolu dolu amaçlarım vardır. burada bulunuşum dahi yeterli değil mi sevinmeme?

"Halkların Kardeşliği Adına"nın kime ait olduğunu merak ediyordum :p teşekkür ederim canım :) bir de "keşke"nin kime ait olduğunu öğrenebilsek :001_unsur

PirO_62
23.03.2007, 10:10
bakınız efendim http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27940&page=3 mesaj no:27 ne demişim :innocent:

boşuna sevinmek mi :confused1 genelde boşuna sevinmem; hep dolu dolu amaçlarım vardır. burada bulunuşum dahi yeterli değil mi sevinmeme?

"Halkların Kardeşliği Adına"nın kime ait olduğunu merak ediyordum :p teşekkür ederim canım :) bir de "keşke"nin kime ait olduğunu öğrenebilsek :001_unsur

:o :o Aman D-e-v-r-i-m-c-i can duymasın onun topiğine uğramıyormusun yoksa Keşke Şiiri Ona aitmiş :lol: :lol:

ismailseldag
23.03.2007, 10:16
mesaj buraya uygunmu bilmiyorum ama mesajlar burda geçince söyleyim dedim.Şiir yarışması sonuçlandı ve 1.2. vs açıklandı.Ancak önce 1. olan çataklı yusuf adlı üye bir özel mesaj gönderdi kendisine haksızlık yapıldığı hakkında ve gereksiz yere jüri tarafından 3 puanının silindiğini anlatmış.Bu mesaj başka kimlere ulaştı ve içeriği hakkındaki gerçekler nelerdir?.
Saygılarımla

deniz olmak
23.03.2007, 10:31
mesaj buraya uygunmu bilmiyorum ama mesajlar burda geçince söyleyim dedim.Şiir yarışması sonuçlandı ve 1.2. vs açıklandı.Ancak önce 1. olan çataklı yusuf adlı üye bir özel mesaj gönderdi kendisine haksızlık yapıldığı hakkında ve gereksiz yere jüri tarafından 3 puanının silindiğini anlatmış.Bu mesaj başka kimlere ulaştı ve içeriği hakkındaki gerçekler nelerdir?.
Saygılarımla

Can burda kazanan kaybeden diye bir ayrım yok sadece beğenilen veya daha fazla beğenilen şiir diyebiliriz neticede konu halkların kardeşliğiydi böyle bir yarışma sonucunda kardeşler birbirine darılırsa hiçbir anlamı kalmaz :)

Arkadaşlar böyle güzel etkinlikler yapmalıyız herkes bişekilde kendini üretken hale getirme yoluna gidebilir...

Kazanan sevgi dostluktur son olarak bütün emeği olan arkadaşları kutluyorum

ismailseldag
23.03.2007, 10:44
Can burda kazanan kaybeden diye bir ayrım yok sadece beğenilen veya daha fazla beğenilen şiir diyebiliriz neticede konu halkların kardeşliğiydi böyle bir yarışma sonucunda kardeşler birbirine darılırsa hiçbir anlamı kalmaz :)

Arkadaşlar böyle güzel etkinlikler yapmalıyız herkes bişekilde kendini üretken hale getirme yoluna gidebilir...

Kazanan sevgi dostluktur son olarak bütün emeği olan arkadaşları kutluyorum

bende böyle bir ayrım yapmıyorum sadece mesajın içeriği hakkında vede başka kimlere ulaştığını merak ediyorum.İçerik gerçekse daha detaylı bilgi almak istiyorum çünkü şu anda o üye formdan ayrılmış durumdadır
saygılarımla

Nesimi
23.03.2007, 10:51
ismailseldağ,

Üyemiz kendisine haksızlık yapıldığını sanıyor halbuki şiir yarışmasının kurallarını okursanız ve buradaki 1.mesajdan itibaren mesajları üşenmeyip okursanız bilgilenebilirsiniz.

Benim için X kişisinin veya Y kişisinin yarışmayı kazanması beni ilgilendirmiyor Kuralları adil olarak uygulamaya çalışıyorum. Serdal58 arkadaşımızda yarışma bitiş saatinin 1 saat ileri alındığını yani üç kağıt yaptığımızı ima etmek istemiş bunlar çirkince davranışlar. Kişisel hırs ve egoları için bu tarz olaylar yapanları kaale almamak en doğrusu olacakdır. Benim için Ahmet, Mehmet, Osman kim kazanırsa kazansın farketmiyor. Konuya önem vermek gerekiyor burda herkes kazanmıştır.

ismailseldag
23.03.2007, 11:11
ismailseldağ,

Üyemiz kendisine haksızlık yapıldığını sanıyor halbuki şiir yarışmasının kurallarını okursanız ve buradaki 1.mesajdan itibaren mesajları üşenmeyip okursanız bilgilenebilirsiniz.

Benim için X kişisinin veya Y kişisinin yarışmayı kazanması beni ilgilendirmiyor Kuralları adil olarak uygulamaya çalışıyorum. Serdal58 arkadaşımızda yarışma bitiş saatinin 1 saat ileri alındığını yani üç kağıt yaptığımızı ima etmek istemiş bunlar çirkince davranışlar. Kişisel hırs ve egoları için bu tarz olaylar yapanları kaale almamak en doğrusu olacakdır. Benim için Ahmet, Mehmet, Osman kim kazanırsa kazansın farketmiyor. Konuya önem vermek gerekiyor burda herkes kazanmıştır.

ben zatenn baştan itibaren okuyorum ancak üyenin forumu terk etmesi gibi olaya şaşırdım,vede bu olaya açıklık getirilmesini istedim,elbetteki yöneticiler tarafından bir hile yapılmayacağını bende biliyorum,ayrılan arkadaş şiirinin benzer tarafı olduğunu ve düzelttiğini söyledi.eğer isterseniz mesaj içerinide yazabilirim sizde yoksa eğer.Beni üzen üyenin ayrılıp gitmesidir.Yazık böyle şeyler kendi aramızda anlaşmazlığa düşüyoruz.Birde şeyi sorcam yöneticilerin haberi varmı acaba ayrılan kişiden vede özel mesajlarından ?

Nesimi
23.03.2007, 11:19
ben zatenn baştan itibaren okuyorum ancak üyenin forumu terk etmesi gibi olaya şaşırdım,vede bu olaya açıklık getirilmesini istedim,elbetteki yöneticiler tarafından bir hile yapılmayacağını bende biliyorum,ayrılan arkadaş şiirinin benzer tarafı olduğunu ve düzelttiğini söyledi.eğer isterseniz mesaj içerinide yazabilirim sizde yoksa eğer.Beni üzen üyenin ayrılıp gitmesidir.Yazık böyle şeyler kendi aramızda anlaşmazlığa düşüyoruz.Birde şeyi sorcam yöneticilerin haberi varmı acaba ayrılan kişiden vede özel mesajlarından ?

Yazdığı şiirler elimizde olmadan onları görmeden nasıl bu kararı uygulardık? Elbette şiir elimizde dayanaksız bir şey yapmıyoruz. Ayrılabilir kendi tercihidir. Uzatmaya gerek yok baştan okuyun ilk olarak bir şiirle benzerliğini gösterdiler bunu reddettim ancak sonra bir şiir daha vardı bunda kısmen aynıydı biz normal de diskalifiye etmemize rağmen kısmen aynı olduğu için 3 puan kırdık bunları okursanız dürüstlüğü ve adaleti anlarsınız. Mesajı size yollamış eminim yazdığı cümle: "Benim masa başında birinciliğimi aldılar, Bizans oyunu yaptılar vsdir". Uzatmanıza gerek yok Başka soru varsa alayım...

ismailseldag
23.03.2007, 11:25
Yazdığı şiirler elimizde olmadan onları görmeden nasıl bu kararı uygulardık? Elbette şiir elimizde dayanaksız bir şey yapmıyoruz. Ayrılabilir kendi tercihidir. Uzatmaya gerek yok baştan okuyun ilk olarak bir şiirle benzerliğini gösterdiler bunu reddettim ancak sonra bir şiir daha vardı bunda kısmen aynıydı biz normal de diskalifiye etmemize rağmen kısmen aynı olduğu için 3 puan kırdık bunları okursanız dürüstlüğü ve adaleti anlarsınız. Mesajı size yollamış eminim yazdığı cümle: "Benim masa başında birinciliğimi aldılar, Bizans oyunu yaptılar vsdir". Uzatmanıza gerek yok Başka soru varsa alayım...

Hayır uzatmıyorum zaten,sadece bana gelen özel mesajdan haberiniz olup olmadığıydı birde konunun açığa çıkmasıdır.Bu konu bendede kalabilirdi ama samimiyetinize ve içtenliğinize güvenip açtım bu konuyu.Uzatıpta polemik yapacak halim yok.Bu konudada kırıldığımı dile getirmek isterim.Tamamen foruma saygımdan vede içtenliğimden kaynaklanan bir mesajdır bunlar...
saygılarımla...

Nesimi
23.03.2007, 11:34
Hayır uzatmıyorum zaten,sadece bana gelen özel mesajdan haberiniz olup olmadığıydı birde konunun açığa çıkmasıdır.Bu konu bendede kalabilirdi ama samimiyetinize ve içtenliğinize güvenip açtım bu konuyu.Uzatıpta polemik yapacak halim yok.Bu konudada kırıldığımı dile getirmek isterim.Tamamen foruma saygımdan vede içtenliğimden kaynaklanan bir mesajdır bunlar...
saygılarımla...

Herşey açıkda 1.mesajdan itibaren okuyan insanlar konuyu net olarak anlayabilirler aynı soruları tekrar tekrar sormanız doğru değil ve uzatma kelimesini bu yüzden kullandım. O üyeye veya bize güvenip güvenmemekte özgürsünüz. Saygı çerçevesindeki her tür eleştiriye açığız gerekirse özel mesaj sisteminide kullanalım...

LaDY
23.03.2007, 11:45
:o :o Aman D-e-v-r-i-m-c-i can duymasın onun topiğine uğramıyormusun yoksa Keşke Şiiri Ona aitmiş :lol: :lol:

Muhlis Abimin mi o şiir :sweatdrop :sweatdrop doğru ya ben nasıl anlayamadım :sad: umarım kusuruma bakmaz :sweatdrop

gurbuz
24.03.2007, 16:29
sonuçları her ne olur ise olsun 1. liğe gölge düsen bir yarısma olmus

sadece dereceye girenleri değil katılan tüm canları kutlarım
belki yarışmanın tekrarı daha uygun düşebilir
sevgi ve saygılarımla...!!!

Nesimi
24.03.2007, 16:43

Yarışmadaki amaç bir mesaj vermek ve bir şeyler üretebilmekdir. 1. olan ile sonuncu olan aynı değerde insanlardır. Bu şekilde değerlendirmek yanlış olur Katılan herkesin emeği büyükdür, Kısmen şiirin bir kısmı yayınlanmış olması tabiki yanlışdır ve onun içinde 3 puan kesildi. Kazanan tüm yarışmaya katılan ve paylaşımda bulunan, okuyan herkesdir.

kocero_yakamoz
25.03.2007, 19:40
yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm arkadaşları kutluyorum emek harcamak güzeli sunmak gerçekten yürek işidir tüm emekçi yoldaşlara yüreği güzel canlara teşekkürler

deniz olmak
25.03.2007, 19:46

gölge düşen şey nedir anlayamadım gitti birinci olamadığına üzülen bunu büyüten bir arkadaşımız vardı ve biz konuyu güzellikle kapattık...

canlar ufkumuzu ve yüreklerimizi açalım geniş tutalım...kazanan halkların kardeşliği olmuştur şimdi güzel dizelere yansıdı yarın hayatımıza girecektir...