Orijinalini görmek için tıklayınız : Alışamadım
yasam_alevi 20.03.2007, 02:01 selam canlar.Az önce mail kutuma baktım aleviforumdan mesaj vardı.Alevi forum sizi merak ediyor diyordu.Bunun üzerine girdim.Açıkçası benim bir problemim var belli sitelere el alışkanlığı oluyor.ve maalesefki bu siteler içinde alevi forum yok.ve ben girmeyi unutuyorum.
özetle ben bu foruma daha alışamadım. :(
valla bende alışamadım yeni girdim bu forum hiç kulanışlı değil
KızıLSakaL 24.03.2007, 00:34 aslında çok kullanışlı bi site ve bilgi paylaşımı için oldukça iyi üyelerinin çoğuda içten ve samimi umarım alışırsınızz....
Başta bana da öyle gelmişti çok karışık geliyodu çıkamıyodum içinden..Ama alişırsınız zamanla çok güzel bi site emin olun..:biggrin:
Haydaryiğit 24.03.2007, 00:51 Çok karışık görünüyorAncak her bir düğmenin her bir işaretin bir anlamı var bu forumda anlamsız şeylere yer yok.Güzellik var bu forumda kardeşlik var ırkçılığa yer yok.Alıştığınız zaman eminim çok mutlu olacaksınız ve bu aileden kopmak bile zor gelecek...
aramıza hoşgeldiniz.
firariHH 24.03.2007, 00:54 bence cok yararli bir site,aliskanlik yapiyor, baska sitelere sohbet odalarina girip zaman kaybedecegime , zamanimi burda degerlendiriyorum ve bilgimi genisletiyorum, yeni seyler ögreniyorum.
Alevimen 24.03.2007, 01:01 Yavaş yavaş alışırsınız, endişe etmeyin :wink:
Türkü Gözlü Kız 24.03.2007, 01:49 Ben bu foruma üye olmadan önce bircok forum gezdim, hic birine bu kadar baglanmadim. Bu forum bende bagimlilik yapti gercekten. El aliskanligi olmus, pc´nin basina gecince ilk olarak aleviforum.com yazmak.
Umarim bu aliskanlik bulasicidir ve tüm forum halkina bulasir (bu da beddua gibi oldu ya neyse) :lol:
erkan2434 24.03.2007, 01:54 iki saat sonra işe gitcem ama formda kopamıyorum
insan önceleri acemilik çekiyor fakat daha sonra alışıyorsun benim için bu forum ikinci bir aile gibi oldu fırsatını buldukça açıyorumm msn olayları falan benim için bitmiştir bazen arkadaşlarım slm veriyor konuşmak istiyor ben alevi forumdayım diye kısa kesiyorum buradan öğrendiğim çokk şey oldu öğrendiklerimii eşe dosta hep bizm forumda şunu öğrendim böyle oldu şöyle oldu diye anlatırımm
bence seveceksiniz burayıı :3:
Forumumuz gayet kullanışlı rahat kolay ve seviyeli saygılı bir forum nesine alışamadınız açıkcası çok merak ettim.
D-e-v-r-i-m-c-i 24.03.2007, 02:37 topik nedir bilmezdim.teşekkür nasıl edilir hem bırakın teşekkür nedir onu dahi bilmezdim.yenileme,avatar,sonuncu sayfa,alıntı,vs.vs.vs....oysa bugün ki 1 aylık üyeyim herşeyi yapabiliyorum artık.alışırsınız canlar merak etmeyin ve şuna emin olun müptelası olacaksınız...buradan bu siteyi bize bahşeden tüm canlara selam olsun...emek kutsaldır dostlar emek verenleri yüceltin teşekkürlerinizle..esenkalın...
topik nedir bilmezdim.teşekkür nasıl edilir hem bırakın teşekkür nedir onu dahi bilmezdim.yenileme,avatar,sonuncu sayfa,alıntı,vs.vs.vs....oysa bugün ki 1 aylık üyeyim herşeyi yapabiliyorum artık.alışırsınız canlar merak etmeyin ve şuna emin olun müptelası olacaksınız...buradan bu siteyi bize bahşeden tüm canlara selam olsun...emek kutsaldır dostlar emek verenleri yüceltin teşekkürlerinizle..esenkalın...
İşte örnek bir kullancı kendisi kanaatimce.Dediği herşeyin altına imzamı atmak istiyorum Muhlis dostun...
erkan2434 30.03.2007, 01:56 yine sabah oldu
günaydın alevi form
Alışınca insan ayrılamıyor bu siteden.
dus_sokagi 31.03.2007, 02:01 selam canlar.Az önce mail kutuma baktım aleviforumdan mesaj vardı.Alevi forum sizi merak ediyor diyordu.Bunun üzerine girdim.Açıkçası benim bir problemim var belli sitelere el alışkanlığı oluyor.ve maalesefki bu siteler içinde alevi forum yok.ve ben girmeyi unutuyorum.
özetle ben bu foruma daha alışamadım. :(
valla bende alışamadım yeni girdim bu forum hiç kulanışlı değil
valla ben buraya girmeden alismistim buraya uye olana kadar canim cikti desem yeridir bi ara davetiyeli uyelik vardi msn adreslerini topiklere yazmis arkadaslar varsa onlara yalvariyodum bana davetiye gondersinler diye sonra tam umudu kesmisken baktimki duzen deyismis hemen uyelik talebinde bulundum simdi burdayim ve forumu ve canlari cok seviyorum.
bi sure zaman gecirin sizde alisirsiniz.
valla ben buraya girmeden alismistim buraya uye olana kadar canim cikti desem yeridir bi ara davetiyeli uyelik vardi msn adreslerini topiklere yazmis arkadaslar varsa onlara yalvariyodum bana davetiye gondersinler diye sonra tam umudu kesmisken baktimki duzen deyismis hemen uyelik talebinde bulundum simdi burdayim ve forumu ve canlari cok seviyorum.
bi sure zaman gecirin sizde alisirsiniz.
Sevgili can burada adeta aile gibi olduk.Kardeşlik barış gibi duygular için buradayız!
Eroin, Kokain..... bağımlılık yapıyormuş diyorlar !!!!!
Asıl bağımlılık yapan bu site. Alevimen yakalansa müebbet hapis yer her halde :p
Simdi alisamadim olayi yok burda :)
Belki internette, forumlarda yenisiniz, belki aleviforum ilk forumunuz.
Birde aleviforum 3 senedir var, 3 senedir bagzi üyeler hala aktif, ve resmen dost olmuslar. Bende ilk girdigimde bilmem neden, konu açma sevgisi vardi :D :D
galiba sendeki sevgi bende de var :D:D
bence forum süper insan girince çıkamıyo alışkanlık yapıyo çıkınca acaba ne topikler açılmıştır diye merak ediyorum canlarızda hepsi birbirinden cana yakın hepsi çok iiki iiki bu forum var...seversiniz umudunuzu yitirmeyin....
Alevimen 31.03.2007, 18:33 yahu daha ben bile alışamadım :wink: Mesela yani... Güzel oluyor, bende 1-2 gün girmediğimde 'eyvah biriken yeni mesajları okuya okuya bitmez :)' endişesine kapılıyorum :turned: O nedenle hergün girmeye çalışyorum :sweatdrop
yahu daha ben bile alışamadım :wink: Mesela yani... Güzel oluyor, bende 1-2 gün girmediğimde 'eyvah biriken yeni mesajları okuya okuya bitmez :)' endişesine kapılıyorum :turned: O nedenle hergün girmeye çalışyorum :sweatdrop
Valla al benden de o kadar Erhan abi:biggrin:
can o zaman şöyle yapıcaksın ya başlangıç sayfası olarak aleviforum gelsin ki süper oluyo ilk hemen buna giriyosun :thumbup1: yada sık kullanılanlara ekle siteyi hep girdiklerin arasında yer alsın ki böyle kaliteli site inan çok zor bulunur bence sen gezmemişindir zaten gezdikçe tamam yarında burdayım diye randevu veriyosun kendi kendine canının sıkılacagını hiç zannetmiyorum elin alışması için birazda içinde olması gerekir tabiki..
ben içimden gelerek giriyorum ve burası gerçekten bir aile gibi..
mutlu kalın ve sevgiyle..
can o zaman şöyle yapıcaksın ya başlangıç sayfası olarak aleviforum gelsin ki süper oluyo ilk hemen buna giriyosun :thumbup1: yada sık kullanılanlara ekle siteyi hep girdiklerin arasında yer alsın ki böyle kaliteli site inan çok zor bulunur bence sen gezmemişindir zaten gezdikçe tamam yarında burdayım diye randevu veriyosun kendi kendine canının sıkılacagını hiç zannetmiyorum elin alışması için birazda içinde olması gerekir tabiki..
ben içimden gelerek giriyorum ve burası gerçekten bir aile gibi..
mutlu kalın ve sevgiyle..
Bencede paylaşım adına mükemmel bir site.Gerek kullanışlığın rahatlığı açısından,gerekse de seviyeli bir ortam olması açısından.
onur melis 31.03.2007, 23:39 bence çok kullanışlı mükemmel bir site
Ben bir türlü alışamadım fazla karıştırmıyorum ama tam olarak tadını çıkaramadım heralde yeni kullanıcıyım acemilik olsa gerek saygılar.:no:
zaten seviyeli olduğu daha foruma kayıt yaptırırken farkettim.yalnız biraz karışık değilmi acemiyim demiştim ama bana tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler:blush:
dus_sokagi 01.04.2007, 00:54 Ben bir türlü alışamadım fazla karıştırmıyorum ama tam olarak tadını çıkaramadım heralde yeni kullanıcıyım acemilik olsa gerek saygılar.:no:
alisirsin be cab takma kafana bak mesela biz lion can la az daha birbirimize giriyoduk ama sonra can olduk lelo ablamiz var cukalata canavarimiz dido (didem) adminlerin en ciddisi aleviman var sores can nesimi can ve daha sayamadigim bi cok can var yav herkes cok iyi bi sure daha gecir alisirin yav hatta ruyalarina girer.:lol: :lol: :lol:
çok kullanışlı bence rahat şekilde hareket edilebiliyorum aradığım şeyleri bulmak kolay oluyo en azından:001_rolle
selam canlar ben gireli iki ayı geçti ama hala taö kullanamıtyorum ama hergün yeni bişey öğreniyorum burada gerek kullanma olsun gerekse konularsan...ümidimi yitirmedim bende buranın kurdu olup çıkıcam dermişim :D
Yazdığınız mesajı bir daha bulamıyorsanız kontrol paneliniz yazan yere tıklayın bu da benden bi öneri alışamayan canlara.Ben kaybediyodum nereye yazdıgımı başlarda:biggrin:
Yazdığınız mesajı bir daha bulamıyorsanız kontrol paneliniz yazan yere tıklayın bu da benden bi öneri alışamayan canlara.Ben kaybediyodum nereye yazdıgımı başlarda:biggrin:
http://www.aleviforum.com/usercp.php
Oldukça kullanışlı. Mesaj yazdığınız her konu kaydediliyor bu şekilde başka üyeler yen mesaj yazarsa orda konu ismi çıkıyor. Oldukça faydalı oluyor.
http://www.aleviforum.com/usercp.php
Oldukça kullanışlı. Mesaj yazdığınız her konu kaydediliyor bu şekilde başka üyeler yen mesaj yazarsa orda konu ismi çıkıyor. Oldukça faydalı oluyor.
Can teşekkür ederim önerin için!
Bence de bir cok forumdan cok cok daha iyi:)
İlk yazdığım yazıda alıntı olduğunu yazmamıştım oldumu kazan.
İlk okuduğum yazı şakaymış oldum sazan.
Aşşağıdaki linki tıklat olmayayım hüsran.
Teşekkür etmeye bile korkmuştum yanlış mı yapıyorum diye.Ama dedim ki teşekkürün yanlışımı olur bas gitsin butona.
İkinci alıntı makalemde de bunu kimse okumaz sen ne yazdın böyle dedim 2001 izlenim 71 yorum yapıldı.Aşka geldim şimdi yazmak için uğraşıyorum.Yazabilmek için kitap okuyup araştırma yapıyorum.Kazancı çok kaybı yok bu forumun.Herkesin emeğine yüreğine sağlık.
|