Orijinalini görmek için tıklayınız : Bİlgİ Edİnme

can
20.03.2007, 05:10
Su Tv Çok TeŞekkÜr Edİyoruz Bİzler Alevİler Olarak
Ama Çok Merak Edİyorum. Bu Kanal KÜrt Kanalimi Yoksa Alevİ Kanalimi. EĞer KÜrt Kanali DeĞİl İse Neden KÜrtce Var Ve KÜrtler ÇoĞunlukta EĞer Bunun Cevabi Madİyatsa Bİlelİm .atatÜrkte Bİr Alevİdİr Ve BektaŞİ Soyundandir.sİze Sormak İstİyorum Hangİ KÜrt AtatÜrkÜ Sever Ve Hangİ KÜrt Alevİlerİ Sever.kusura Bakmayin BÖyle Devam Edersenİz ÇoĞu Alevİyİ Kaybedersİnİz. HoŞca Kalin

Alevimen
20.03.2007, 12:14
keşke daha sağlıklı bir topik başlığı seçseydiniz çünkü kazan. bir tv kanalı başarılı olduğu için izlenir, genelde öyle.

tuncerbio
20.03.2007, 16:56
sevgili can su tv mevcut kanallar içinde yayın kalitesi yüksek olan ve aleviler tarafından takip edilen bir kanaldır !kürt-türk-zaza-arap vb milliyeti ne olursa olsun alevi olan insanlar vardır neden bu kadar garipsediniz kürtlerin bu kanalda olmasını ? hani aleviliğin insanlara eşit bakı açısı ,hani tarafsızlık hani demokratik olan alevi anlayışı yukarıdaki cümlenizde bunları bulamadım ....

yine cem tv gibi alevi milliyetçiliği yapan bir kanalda değil söz konusu kanal , ya da su tv gibi devrimciler tarafından kötü özellikleri topluma deşifre edilmiş yoz iliki ağının içinde yetişmiş cengiz soylu gibi birine programda yaptırmıyorlar daha ne istiyorsunuz !!!!!!